Kullanıcı mesaj:Akhilleis

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hizmetlilerin ilgilenmesi gereken sayfalar

Merhabalar

Grup Yürüyüş adlı müzik grubu için bir sayfa oluşturdum, bunu niye kaldırdınız? Daha önce telif hakkı var diye silinmişti, oysa bu sorunları çözmüştüm...

Gergocun (mesaj) 08.18, 14 Şubat 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, köy çeşmesindeki duyurumu görüp Vikipedi:Seçkin içerik adayları/Sorumlular'de oy kullandığınız için teşekkürler. Ancak Ahzaryamed harici diğer adayların oylaması Şubat ayında başladığından ve o tarihte 2 aylık üye olmadığınızdan oyunuz gçersiz oldu. Ancak Ahzayamed'in oylaması 26 Ağustosta başladı. İsterseniz onun için oy kullanabilirsiniz. Teşekkürler.---- Akhilleus ileti 05:06, 1 Eylül 2014 (UTC)

Rica ederim. Oylamaların açılış tarihlerini fark etmedim. Katılış tarihimden eskiymişler. Diğer kullanıcı için de en kısa zamanda görüş belirtmeye çalışırım. Kolay gelsin.Yağmurlukörfez 09:09, 1 Eylül 2014 (UTC)
  • merhaba Akhilleus, ilgini çekerse Koala'nın tartışma sayfasındaki kırmızılıklardan bir kısmını mavileştirebilirsen hayra geçer. --Mskyrider ileti 09:37, 5 Eylül 2014 (UTC)

Merhaba benzer dertleden muzdaribiz. Ben de 25 temmuzdan beri tek başıma Nathaniel Philip Rothschild maddesini çevirmekle uğraştım. Bugün çevirisi bitti. Kaynaksız yerleri de kaynaklandırıp 36 kaynağa ulaştım. İlave bilgiler de ekleyeceğim. Ayrıca 36 kırmızı başlık var. Tek başına aylarca sürecek gibi duruyır. Ortak projeden kastım İBP'ydi. Orada ortaklaşa kırmızılıkları giderilip SM yapılan 6-7 maddee var. Ben de İBP'deki arkadaşlardan yardım almayı düşünüyorum. Aslında İBP her hafta bir sm çıkarabilir.---- Akhilleus ileti 13:45, 6 Eylül 2014 (UTC)

  • Merhaba Ahzaryamed %100 oyla seçkin içerik sorumlusu seçildin.Tebrikler.---- Akhilleus ileti 07:36, 5 Eylül 2014 (UTC)
Merhaba Akhilleus. Aday gösterdiğin için ve teveccühün için teşekkür ederim. İnşallah topluluğumuz için hayırlı olur. İyi vikiler.--ahzaryamedileti 09:51, 5 Eylül 2014 (UTC)

Şablon:Kullanıcı VH[kaynağı değiştir]

merhaba bsrf yaptığın arşivlemeler için çok teşekkür ediyorum. Mümkünse adaylıklar arşivlendikçe Şablon:Kullanıcı VH'yi güncelleyebilir misin?---- Akhilleus ileti 13:09, 12 Eylül 2014 (UTC)

Merhaba Akhilleus. Rica ederim :) Bundan sonra orasıyla da ilgilenirim.--B.S.R.F. 💬 14:00, 12 Eylül 2014 (UTC)

Nathaniel Philip Rothschild[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kişi bilgi kutusu twitter ve facebook parametrelerine sahip değil. Topluluk görüşü bu bağlantıların bilgi kutusunda yer alması biçiminde olursa gerekli değişikliği yaparız. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 12:12, 13 Eylül 2014 (UTC)

Kişi bilgi kutusu parametrelerde twitter Twitter hesabını gösterir gösterir yazıyor. Bu durumda parametrelerde yer almış sayılmıyor mu? Ben zannediyordum ki parametrelerde var fakat bir hatadan dolayı çalışmıyor.---- Akhilleus ileti 15:45, 13 Eylül 2014 (UTC)

Evet, belgeleme sayfasında geçen o ifade ne yazık ki yeterli değil. Şablonun kaynak kodunu güncellemek gerek. --Superyetkinileti 15:50, 13 Eylül 2014 (UTC)
  • Merhaba Akhilleus, iğneledin sanırım :) Ama haklısın, hiç vaktim olmadı şu son iki üç hafta, sözümü tutamadığım için özür dilerim. --bermanya 10:30, 14 Eylül 2014 (UTC)
Selamlar. Söz konusu lisans özgür kullanıma uygun değil, ancak adil kullanım kapsamında kullanılabilir. CC lisans olsa dahi buradaki lisanslar özgür olarak kullanılamıyor maalesef. Eldarion 17:13, 22 Eylül 2014 (UTC)

Merhaba, bilgilendirme için teşekkür ederim. Maalesef flickr'da iki fotograf var. Bir tanesi de şu https://www.flickr.com/photos/97049488@N05/10112675905/ .Ancak bu da non commercial aynı zamanda yüzü de net değil. Fotografın flickr'daki yükleyicisyle irtibat kurup lisansı değiştirmesini rica edeceğim. Değiştirmezse sizin söyledğiniz gibi adil kullanım kapsamında kullanabiliriz.---- Akhilleus ileti 06:00, 23 Eylül 2014 (UTC)

Oy kullanımı[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Bir istirhamda bulunucaktım. Seçkin madde adaylığına gösterdiğim şu maddeye göz atıp oy kullanıp yada yorum yapmak istermisiniz ? İyi vikiler. Gençfenerbahçeli98 14:46, 19 Ekim 2014 (UTC)

Sizi özledik Akhilleis![kaynağı değiştir]

Akhilleis, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:43, 19 Aralık 2014 (UTC)

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

08:37, 20 Mart 2015 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'nin "kişisel saldırı yasaktır" politikasına bir göz atın. Bireyler, kurum-kuruluş ya da oluşumlar üzerine değil, içerik üzerine yorum yapın. Hakaret ve kişisel saldırılar sadece topluluğa zarar vermekle kalmaz katılımcıları da caydırır. Unutmayınız ki, kişisel saldırılar, toplulukta yaratabileceği rahatsızlık sebebiyle engellenmeye yol açabilir. Lütfen soğukkanlı olunuz ve değişiklik yaparken bunu aklınızdan çıkarmayınız. - kibele 10:01, 25 Haziran 2015 (UTC)



Vikipedi dosya yükleme sihirbazı açılmıyor[kaynağı değiştir]

Vikipedi dosya yükleme sihirbazı açılmıyor, tıklıyorum "Dosya yüklemeye başlamak için buraya tıklayınız" yazısına hiçbir şey gelmiyor https://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Dosya_Y%C3%BCkleme_Sihirbaz%C4%B1 altta kategori (+) ve Vikipedi resim yardım yazan kısımın yanındaki (-) ve yön işaretleri olan kısım kaybolup geri geliyor sadece form felan açılmıyor. İşletim sistemim windows 10 kullandığım tarayıcı google chrome, Diyapazon rumuzlu arkadaşa sordum onun işletim sistemi windows 7 imiş chrome'da ve tüm tarayıcılarda sorunsuz açılıyormuş bende neden açılmıyor? Ben her tarayıcıda denedim hiçbiri de açmıyor bu formu, chrome'da içerik ayarlarında da Javascript kısmında "Tüm sitelerin Javascript çalıştırmasına izin ver(önerilen)" işaretli ama açmıyor bana yardımcı olabilir misiniz? Saygılar. --Vicenarcotics (mesaj) 15:15, 22 Kasım 2015 (UTC)

Silvan Güneş başlığını hiç araştırmadan sildiğiniz için teşekkürler![kaynağı değiştir]

Size hakikaten kızgınız. Silvan Güneş sayfasını daha önce de açtım ve bir sürü bilgiler verdim. silindi. Daha sonra kısa bilgiler verdim yine silindi. Burada bazı yazarlar için açılmış sayfaları inceledim ve her ikisini d ebuna uygun yazdım. Siz Silvan Güneş'i tanımıyorsunuz diye silmek zorunda değilsiniz. Emin olun yeniden gireceğim. Siz de silmeye devam ediniz. Silvan Güneş bir biyografi yazarıdır ve şimdiye kadar sizin biyografi kitabı diye okuduğunuz ve öyle zannettiğiniz kitapların aksine kendi tarzını geliştirimiş, bilimsel biyografiye örnekler veren bir yazardır. isterseniz kitaplarını alıp bir okuyunuz. Bu vikipedia sizin babanızın dükkanı değil ve yeteri kadar araştırma yapmadan insanları kafanıza göre silemezsiniz. Rica ve teessüf ederim.

Alaaddinkeykubat (mesaj) 23:04, 6 Haziran 2016 (UTC)

Yaklaşık 1 yıldır Altay Teknik Direktörü Serdar Sabuncu sayfası oluşturmaya çalışıyorum. Sayfayı oluşturmak için bir çok şey yapmama rağmen Örneğin yüzlerce kaynaktan bir kaçını ekledim. resmi internet sitelerden link ekledim. Fakat ne yaparsam yapayım sayfa aynı gün siliniyor. Sizden ricam gerekirse kullanıcı adımı ve şifremi vereyim bu sayfanın oluşumu için yardımcı olun. Çünkü hatalarımı söylemeden silip geçiyorlar. Teşekkür ederim.FUTBOL KARİYER (mesaj) 19:52, 20 Ağustos 2016 (UTC)

Hizmetlilik yetkilerinin geri alınmasına dair politika teklifi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Köy çeşmesinin politika kısmında, hizmetlilik yetkilerinin geri alınmasına dair bir politika teklifi sunuldu. Toplu olarak bu mesajı tüm hizmetlilere, ilgili tekliften haberdar olunması ve görüşlerini paylaşmaları ricasıyla atıyorum. İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 18.24, 26 Temmuz 2018 (UTC)[yanıtla]

Sayfa açtırma[kaynağı değiştir]

Meraba, ben müzisyenim. Dijital müzik platformlarında (Spotify, İtunes, Deezer, Tidal, Youtube music ve s.) şarkım var. Kendi adıma sayfa açtırmak istiyorum. Size kendim hakkında bilgileri göndersem "Elmir Aliyev" isimli sayfa aça bilirmisiniz Articlecreator1234 (mesaj) 10.02, 1 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

How we will see unregistered users[kaynağı değiştir]

Hi!

You get this message because you are an admin on a Wikimedia wiki.

When someone edits a Wikimedia wiki without being logged in today, we show their IP address. As you may already know, we will not be able to do this in the future. This is a decision by the Wikimedia Foundation Legal department, because norms and regulations for privacy online have changed.

Instead of the IP we will show a masked identity. You as an admin will still be able to access the IP. There will also be a new user right for those who need to see the full IPs of unregistered users to fight vandalism, harassment and spam without being admins. Patrollers will also see part of the IP even without this user right. We are also working on better tools to help.

If you have not seen it before, you can read more on Meta. If you want to make sure you don’t miss technical changes on the Wikimedia wikis, you can subscribe to the weekly technical newsletter.

We have two suggested ways this identity could work. We would appreciate your feedback on which way you think would work best for you and your wiki, now and in the future. You can let us know on the talk page. You can write in your language. The suggestions were posted in October and we will decide after 17 January.

Thank you. /Johan (WMF)

18.20, 4 Ocak 2022 (UTC)

Değişiklikler[kaynağı değiştir]

Türkiye'de yayın yapan televizyon kanalları listesinde değişiklikler yaptım, 8 değişiklik oldu. İnceler misiniz? Sarı Saçlı (mesaj) 08.37, 16 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]

Beyaz Liste Talebi[kaynağı değiştir]

Merhaba, beyaz liste talep ediyorum. Yardımcı olur musunuz?

Madde geri getirme[kaynağı değiştir]

Merhaba. M6'dan sildiğiniz Bubbles maddesini geri getirebilir misiniz? Burada görülebileceği üzere yeterli kayda değerlik var, düzenlenebilir madde. Şans tanınması gerektiğini düşünüyorum, olmadı ben de düzenleyebilirim. Vincent Vega mesaj? 14.12, 31 Temmuz 2022 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Akhilleis. Yakın zamanda Türkçe Vikipedi topluluğu tarafından bir yerel inaktiflik politikası kabul edilmiştir. Bu inaktiflik politikasına göre, bir takvim yılı içerisinde 100 değişiklik ve 50 hizmetli işlemi yapmayan hizmetlilerin hakları kullanıcı bilgilendirildikten bir ay sonra geri alınır. Son bir yıl içinde yaptığınız değişiklik sayısı 41, hizmetli aksiyonu sayısı 25 olduğu için bu politika gereği inaktiflik ölçütlerini sağlamaktasınız.

  • Eğer haklarınızın geri alınmasını istemiyorsanız kalan bir ay içinde değişiklik ve aksiyon sayınızı yükseltebilirsiniz.
  • Eğer haklarınızın geri alınmasını istiyorsanız kendiniz bunu Meta'dan isteyebilirsiniz.
  • Eğer bir ay içinde yeterli aktifliğe ulaşamazsanız Meta'da haklarınızın geri alınması için bir başvuru oluşturulacaktır.

Saygılarımla. ~StyyxEvet? 21.48, 12 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]

Merhaba mesajınız için teşekkür ederim. Politika değişikliği yürürlüğe girdiği tarihte kullanıcı mesaj sayfama mesaj gelseydi ben de ona göre değişiklik sayımı arttırabilirdim. Ancak bana atılan e-posta gözümden kaçmış. Bu durum Vikipedi'den çok fazla e-posta gelmesinden dolayı olabilir. E-posta kutum bunu spam olarak algılamış. Ben de doğal olarak göremedim. Hizmetlilik yetkilerim alındığında bu durumdan haberim oldu. Aslında böyle bir politika değişikliği olduğuna dair mesaj sayfama bir mesaj bırakılabilirdi. Mevcut hizmetliler için olan geçici maddede "kullanıcı sayfalarından ve e-posta yoluyla bildirim yapılır" diyor. Ancak bana sizden başka kullanıcı sayfamdan bildirim yapan olmadı. Siz de yeni yazmışsınız. Bu durumda politika aslında hatalı uygulandı. Aşağıda geçici maddeyi yazdım. Siz de bakabilirsiniz. Yapılan uygulama mevcut geçici maddeyle uyumlu değil. Normalde sizin dediğiniz gibi 12 Nisan'a kadar süre verilmesi gerekirdi. Nazik düşünceniz için teşekkürler.

Politikanın yürürlüğe girdiği gün (29 Ocak 2023) itibarıyla geçmiş bir takvim yılı içerisinde mevcut hizmetlilerden etkin olmayan olanlar mevcut ise bu hizmetlilere politika işaret edilerek kullanıcı sayfalarından ve e-posta yoluyla bildirim yapılır. Bildirimden sonra bir ay içerisinde dönüş yapmayan veya bu politikada belirtilen katkılarda bulunamayan hizmetliler için Meta'ya yetkinin geri alınması için başvuruda bulunulur.-- Akhilleis ileti 18.08, 14 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]

Bir noktaya dikkat çekmek isterim. “Ve” değil “ve/veya” yazmakta. Dolayısıyla işlem geçerli. Zaten durumu izah ettiğimiz kahyalar da bu süreci kontrol etmiş bulunuyor. Dilerseniz yeni bir başvuru ile yeniden aday olabilirsiniz. Vincent Vega mesaj? 20.04, 14 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]
Sanırım geçici hususlardaki ibareden bahsettiniz, kusura bakmayın onu atlamışım benim kopyaladığım kısım doğrudan politika metni kısmıydı. Buna itirazınız var ise KÇ’de bir tartışma başlatmanızı önerebilirim. Fakat yine de en kestirme yolun adaylık süreci olduğunu düşünüyorum. Vincent Vega mesaj? 20.11, 14 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]

Hadi küsmeyin, burda çok çeşitli görüşlerden birçok kullanıcı var; ve merak etmeyin, temel ilkeler gözönünde bulunduruldukça topluluk en doğru kararları verecektir. :) Katkılarınızı özlemle bekliyoruz. --Stultiwikiabana yaz 13.02, 10 Temmuz 2023 (UTC)[yanıtla]

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.40, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]