Kullanıcı mesaj:Ahmetemree

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Merhaba Ahmetemree, herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Vikipedi sayfalarında yaptığınız değişiklikleri bu sayfadan tüm Vikipedistler inceleyebiliyor ve herhangi bir sayfada yanlışlık yapsanız bile, siz veya herhangi bir vikipedist işlemi geri alabiliyor. Bu yüzden hata yapmaktan korkmayın, cesur olun!
  • Sayfalar tepesindeki Değiştir / Kaynağı değiştir düğmesine basarak yeni bilgiler ekleyebilir, yanlış ve kaynaksız bilgileri düzeltebilirsiniz.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz. Vikipedi'de şu an hangi kullanıcıların hangi değişiklikleri yaptığını görmek için sol menüde bulunan son değişikliklere tıklayabilirsiniz.
  • Yardım ve SSS sayfalarını okuduktan sonra Vikipedi ile ilgili sorularınız varsa danışma masasına veya son değişikliklerde gördüğünüz herhangi bir Vikipediste mesaj yolu ile danışabilirsiniz. Tüm Vikipedistleri ilgilendiren konularda ise toplu mesaj atmak yerine köy çeşmesinde ilgili kısma mesaj bırakabilirsiniz.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında yazıklarının sonuna "~~~~" yazarak imza ve tarih atmayı unutmayın.
  • 18 yaşından küçük olanların çocuk koruma politikasını okuması önemlidir.
  • Kendinizi tanıtmak için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Telif politikalarımız uyarınca Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri ekleyemiyoruz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Maddelerde değişiklik yaparken, lütfen tarafsız bir bakış açısıyla ve ansiklopedik bir dilde yazmaya özen gösterin.
Haydi başlayın!
  • Vikipedi'yi daha iyi kullanabilmek için buradaki bilgileri ara ara okuyabilirsiniz. Birkaç gün içinde ne kadar basit olduğunu anlayacaksınız. Vikipedi'de yazılan tüm bilgilerin belirli editör veya yazarlar tarafından değil, Vikipedi'ye yeni kayıt olan tüm kullanıcılar tarafından yazıldığını unutmayın!

Kolay gelsin!

Satırdan Kahraman (mesaj) 22.19, 16 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

hayırdır hacı abi niçin siliyorsun yazdıklarımı? ne vardı yazdıklarımda? Ahmetemree (mesaj) 23.54, 14 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Selamlar ve sevgiler, köyünüzün hatıra defteri olsa ve bu hatıra defterine sizin köyünüzle ilgili olmayan bambaşka şeyler yazılmasını pek arzu etmezsiniz sanırım. Çünkü o defterde toplanması istenen hatıraların bir kapsamı sözsüz olsa da belirlenmiştir. İşte Vikipedi de böyle bir yer. Herkesin erişebildiği tüm bu bilgilerin, sonrasında onu arayan ve ayrıca ekleme yapmak isteyenlere zemin hazırlaması ve onlara aradıklarını bulabilmeleri için birtakım ufak tefek formaliteler etrafında eklenmesini sağlamak gerekiyor. Örneğin değşikliğinizin geri alındığı konuyla ilgili olarak şu bağlantıyı takip edebilirsiniz. Karışık ve anlaşılmaz görünebilir ancak öyle olmadığını temin edebilirim, o yüzden gitmeseniz de olur ve bir şey merak etmeniz durumunda hiç çekinmeden bana yazabilirsiniz, sizi aramızda görmek çok mutluluk verici, esenlikler. :)

evet benim köyüm ile ilgili olmayan şeyler yazılması hiç hoşuma gitmeyeceği gibi ilgili olan şeylerin kaldırılması da hoşuma gitmez. Ben kovanpınar köyündenim ve bahsettiğim kişiyi köyümüzde herkes bilir. Anlaşılan siz bizim köylümüz olmadığınızdan burda böyle bir düşünce hasıl oldu sizde lakin bilmediğiniz şeyleri de kurcalamasanız sizin için daha iyi olacaktır. selamlar sevgiler Ahmetemree (mesaj) 00.49, 3 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

"Kurcalamasanız sizin için daha iyi olacaktır" ne demek? Vikipedi'de herkes her konuda değişiklik yapabilir. Dr. Coalmesaj 01.15, 3 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Sevgili arkadaşım, madem herkes her konuda değişiklik yapabiliyor neden benim kendi geçmişimle yaşantımla köyümle alakalı bilgi birikimime sahip olduğum şeyleri siliyorsun? Değişik yapacaksan bilmediğin konuları değiştirme. Ne hakkın var senin doğru bilgileri değiştirmeye? O kadar emek vererek yazdığım şeyleri sormadan etmeden neden siliyorsun sevgili arkadaşım? Ahmetemree (mesaj) 02.41, 13 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]