Kullanıcı mesaj:Ahmetan/Arşiv2015

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sürüm kontrolü[kaynağı değiştir]

Sayın Ahmetan, Halide Edip Adıvar'ın yazdığı Çaresaz isimli romanın sayfasında yapılan şu değişiklikği onaylamışsınız. Lütfen dikkatli olunuz! Türk Edebiyat tarihinde önemli bir yeri olan romanın sayfasında bu tarz değişikliklerin görünmesi gerçekten çok yanlış!. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:27, 15 Şubat 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Ahmetan
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:09, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Sürüm Kontrolü[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Dikanda isimli maddede şöyle bir değişikliği onaylamışsınız. Lütfen değişiklikleri onaylamadan önce yapılan değişikleri inceleyin. Polonyalı müzik grubu olan Dikanda'nın şu kaynakta da belirtebileceğim gibi Czas Kultury adlı bir albümü bulunmamakta. 2000 yılında Czas Kultury dergisinde Dikandanın ilk albümü olan Muzyka czterech stron wschodu adlı albüm isim olarak yer verildi. Yani bir albüm değil. Ayrıca gözle görülür diğer olaylarda (Dış bağlantıların silinip sadece dış yazılması gibi) daha dikkatli davranacağınızı ümit ediyorum. Unutmayalım ki bizim amacımız vikipedinin gelişmesi ve vandalizmden korunmasıdır.

Sevgiler, ऐ๑ Süleyman Onur ( buyrun benim? ) 21:17, 16 Nisan 2015 (UTC)