Kullanıcı mesaj:Adra1111

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Öncelikle merhaba Adra1111, ve Vikipedi'ye hoşgeldiniz! Burada sizin işinize yarayacak ve size yardımcı olacak bir rehber oluşturmaya çalıştık. Özgür hissedin ve bana soru sormaktan çekinmeyin. İyi şanslar ve iyi değişiklikler! Mutlutopuz 19:45, 18 Eylül 2014 (UTC)
Başlarken
Bilmeniz Gerekenler
Vikipedi Kuralları ve Politikaları
Yardım Almak
Daha Fazlası
İleri Düzey Bilgiler

Güncelleme sonrası onaylama kriterleri[kaynağı değiştir]

Merhaba Rapsar, İlk defa Vikipedi dünyasının içerisine girdim ve görünenin ötesinde çok geniş bir dünyaya açıldığını gördüm. Bu sayfalarda bahsi geçen çok çeşitli konuları ve tartışmaları, işleyişi ile birlikte anlayabilmem sanırım biraz zaman alacak. Bu süreç içerisinde eğer mümkünse sizden cevabını öğrenmek istediğim bir konuyu paylaşmak istiyorum. İlk düzenlemem olan 'Evrim Solmaz' sayfası ile ilgili güncellemeleri en doğru şekilde olduğunu düşünerek yapmama rağmen tarafınızdan onaylanmadığını gördüm. Yapmış olduğum değişikliklere bakarsanız eğer kesinlikle hiç bir eksi durum içermemektedir. Tabi ki benim gözden kaçırdığım ya da bilgi eksikliğinden ötürü kayıda geçiremediğim teknik eksiklikler de olabilir. Bu konu ile ilgili beni bilgilendirmenizi rica ediyorum. Zira hem bu doğrultuda düzenlemerini yapabilir hem de daha önce bahsettiğim gibi işleyişe yönelik bilgileri adım adım öğrenmiş olurum. Emeği geçen herkese içten teşekkürlerimle. Adra1111 (mesaj) 15:31, 15 Aralık 2014 (UTC)Adra1111

Merhaba. Öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz, katkı yapmak isteyen herkese açıktır burası istediğiniz her şeyi çekinmeden sorabilirsiniz :) Şu değişikliğinizdeki sıkıntılı noktalara gelirsek:
  1. Telif haklarıyla korunan içerikleri Vikipedi'ye kopyalamıyoruz. Eklediğiniz içerik bir kısmı daha önce bu sitede kullanılmış. Daha detaylı bilgi için şu sayfamızı da inceleyebilirsiniz.
  2. Maddelere verilen bağlantıları kaldırmışsınız (mavi veya kırmızı renkte gözüken bağlantılardan bahsediyorum). Kayda değer olduğu sürece, maddesi oluşturulmamış olsa dahi iç bağlantıların verilmesi lazım.
  3. Düzenli bir şekilde yazılmış olan filmografi kısmını büyük harflerle, düzensiz bir biçimde yazmışsınız.
  4. Özellikle yaşayan insanlar için, mümkün mertebe güvenilir kaynaklar kullanarak bilgi ilavesi yapmak gerekiyor. Bir rakamı, bir harfi değiştirirsiniz, anlatılmak istenen şey bambaşka olur :)
Kişisel tavsiyeme gelirsek, bu tip büyük değişiklikler yerine küçük çaplı değişikliklerle başlamanız çok daha iyi olacaktır. Yavaş yavaş, baka baka, sora sora öğrenirsiniz zaten her şeyi :)--RapsarEfendim? 16:37, 15 Aralık 2014 (UTC)