Kullanıcı mesaj:Ackdeals

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Ackdeals. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 08:35, 19 Haziran 2014 (UTC)

Selam Takabeg, ben bizim vikideki nahoş olaylardan dolayı senden kendi namıma çok özür diliyorum. Gerçekten sana karşı çok mahçubum ve üzgünüm. Böyle kendini bilmez kişiler maalesef her yerdeler ve bunlardan kurtulmak çok zor. Bunların işleri güçleri yalan yanlış şeyler konuşmak ve iftira, yalan kampanyalarıyla, zorbalıkla kendi istediklerini yaptırmaktır. Kendi vikipedileri yetmezmiş gibi haysiyetsizce, utanmazca, arsızca bizim vikipedimize ve bizim dilimize de saldırıyorlar. Bu yüzden bu insanlardan bir gram bile haz etmiyorum. Seviyesizliklerine, pisliklerine insanın tahammül etmesi çok zor. Ben kendi adıma senden çok tekrar özür diliyorum ve bize yaptığın yardımlardan dolayı sana çok teşekkür ediyorum. İnşallah bunlardan kurtulduğumuz zaman seni tekrar aramızda görürüz. Ackdeals (mesaj) 18:31, 29 Nisan 2013 (UTC)

Kürtlerin işleri yerine Kürtçülük yapan kullancıların işleri desek daha doğru olmaz mı ... son günlerde propaganda yapanlar dışında da, öteden beri burada Kürtler veya Kürt asıllı insanlar katkıda bulunuyorlar. Onların büyük bir çoğunluğu propaganda amaçları için burayı kullanmıyor. Birde ben Zazaca Wikipediyasını terketmedim ki :) Takabeg ileti 12:50, 30 Nisan 2013 (UTC)
Tamam kardeş, senin dediğin gibi olsun. Allah senden razı olsun , terk edip bizi yalnız bırakma, senin gibi yardımsever insanlara ihtiyacımız var özellikle bugünlerde.. Ackdeals (mesaj) 17:32, 30 Nisan 2013 (UTC)
  • Ackdeals, gerçekden zaman kayibina ugruyorsun burada, sana hiç bir katkida izin vermesler, istiyorsan bir dene! Ayrica Takabeye göre Zazaca yari yapay dildir, tam bir dil degildir!
  • Ziwanê xo, xo vîr ra meke! Embazê min, tu brayê min o, Were li wiki-zazakî! Be ziwanê qisey bike, binuse û biwane. Embazane xo zi dawet bike! --Alsace38 (mesaj) 20:18, 11 Mayıs 2013 (UTC)

Küsdünmü??[kaynağı değiştir]

  • Keko, Keko, küsmüyüz?!--Alsace38 (mesaj) 10:11, 14 Mayıs 2013 (UTC)
Ben kimseye dargın ya da küskün değilim güzel kardeşim. Takabeg dostumdur, objektif ve bilimsel (referansı olan) bütün makaleler her Vikipedi'de olduğu gibi Türkçe Vikipedi'de de serbesttir. Katkı yapmada izin verilmemesi gibi bir şey de burada mevcut değil. Hiçbir Vikipedide katkı yapmak için birisinden icazet almak gerekmez. Ackdeals (mesaj) 17:54, 17 Mayıs 2013 (UTC)

Engellemeler[kaynağı değiştir]

Merhaba, Takabeg'in engellenmesinin sebebi tam olarak nedir acaba? Kendisi Türkçe Vikipediye azami derecede hizmet eden ve Türkçe Vikipedi için elinden geleni yapan muhterem bir dostumuzdur. Ackdeals (mesaj) 10:43, 23 Mayıs 2013 (UTC)

merhaba, konu ile ilgili açıklamayı buradan okuyabilirsiniz. kolay gelsin. --Mskyrider ileti 11:00, 23 Mayıs 2013 (UTC)
Gönderdiğiniz linkte engellemelerin sebebini okudum. Evvela şöyle izahat vereyim, bendeniz Zazaca Vikipedi'denim. Azadi ve Neribij bu isimler Kürt olmalarına rağmen Zazaca Vikipedi'de yaptıkları tahribatlarla ve zararlarla deyim yerindeyse bize kan kusturdular. Söylemek istediğim şu ki bu insanlar hakikaten eşi benzeri görülmemiş bir şekilde ırkçılık ve zarar peşindeler. Binbir türlü yalanlar, dolanlar ve melanetlerle Vikipedi'nin her ilkesini hiçe saymakla yetinmeyip, ilkelere riayet dahi etmemekteler. Buna evvela bizzat ben şahidim. Ve daha niceleri şahittirler ve bunların emelleri ile gayeleri hakkında malumat sahibidirler. Bunların tek arzuları herşeyi kendi isteklerine göre, objektiflik ilkesini kesinlikle yoksayarak yapmaktır. Bu isimlerin Türkçe Vikipedi'de engellenmeleri fevkalade yerinde bir karardır. Lakin Takabeg'in engellenmesi, üstelik 1 sene engellenmesi sizce de çok uzun bir müddet değil mi? İnsan hayatındaki koskoca bir seneden bahsediyoruz. Üstelik Takabeg gibi Türkçe Vikipedi'ye son derece yararlı bir kişinin bu kadar uzun süre engellenmesi. Sizden ricam şu ki kararınızı Kullanıcı:Takabeg'in Vikipedi'ye yararlarını göz önünde bulundurarak bir kere daha gözden geçirebilir misiniz? Saygılarımla.. Ackdeals (mesaj) 18:01, 26 Mayıs 2013 (UTC)
  • "Ackdeals'in mesajı gözüme çarptı, ben de Zazaki wikiye baktım ve kendisinin wikipediaya verdiği tahribat nedeniyle bir ay engel aldığını gördüm" Kaynak