Kullanıcı mesaj:88.255.34.34

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Harikasınız!

Merhaba. Vikipedi'de yaptığınız son değişiklikler ve düzenlemeler için teşekkürler! Gayet iyi iş çıkardınız. Sizi, Vikipedi'de hesap oluşturmaya davet ediyorum. Kaydolmanın bazı yararları şunlardır:

  • İstediğiniz kullanıcı adını seçebilirsiniz.
  • Vikipedi'ye yapmış olduğunuz katkılarınızı katkılarım bölümünde görebilirsiniz.
  • Kendinize ait bir kullanıcı sayfanız olur.
  • Kendinize ait bir mesaj sayfanız olur. Böylece dilediğiniz zaman kullanıcılara e-posta adresinizi belirtmeden ileti gönderebilirsiniz.
  • Maddeleri izleme listenize alabilir, böylece o madde üzerinde yapılan değişiklikleri takip edebilirsiniz.

Bilgilendirme simgesi Kaydolmak için hazır mısınız? Buraya tıklayın ve bir hesap oluşturun. İyi çalışmalar! Victor Trevor (mesaj) 15.54, 24 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Ceren Abdullah[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Victor Trevor. Oluşturduğun Ceren Abdullah maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Kayda değer olmayan konulu madde" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Victor Trevor (mesaj) 11.20, 25 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Figen Genç isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Kemalcan (mesaj) 19.15, 17 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]