Kullanıcı mesaj:88.208.61.2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Merhaba ve Türkçe Vikipedi'ye hoş geldiniz! Memati Baş maddesinde yaptığınız Katkılarınız için teşekkür ederim. Vikipedi'deki yapıcı düzenlemelerinizi takdir ediyorum. Umarız Vikipedi'yi beğenirsiniz ve kalmaya karar verirsiniz.

İşte görmek isteyebileceğiniz birkaç bağlantı:

İşte bazı ipuçları:

  • Bir kullanıcı adı almanızı tavsiye ederim. Vikipedi'deki maddeleri okumak veya düzenlemek için giriş yapmanıza gerek yoktur, ancak bir hesap oluşturmak kişisel bilgiler gerektirmez ve kullanıcı adının olmasının birçok yararı vardır.
  • Tartışma sayfalarını kullanırken, lütfen mesajlarınızın sonunda dört adet tilde (~~~~) kullanarak imzalamayı unutmayın. Bu otomatik olarak kullanıcı adınızı (veya IP adresinizi) ve tarihi yazacaktır.

Umarım burada düzenleme yapmaktan ve bir Vikipedist olmaktan hoşlanırsınız! Eğer yardıma ihtiyacınız olursa Vikipedi:Danışma masasına veya mesaj sayfama, sorunuzu sormaktan lütfen çekinmeyin. Tekrar hoş geldiniz! Victor Trevor (mesaj) 11.41, 3 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]


Merhaba 88.208.61.2, herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Sayfaların tepesindeki    Değiştir    veya    Kaynağı değiştir    sekmelerine tıklayarak sayfaları düzenleyebilirsiniz. Vikipedi'deki her türlü işlem geri alınabilir. Hata yapmaktan korkmayın ve cesur olun!
  • Sayfa nasıl yazılır?, Biçem el kitabı ve Vikimetin sayfalarından biçimlendirme ve biçem kurallarını öğrenebilir, deneme tahtasında denemeler yapabilirsiniz.
  • Yardım ve SSS sayfalarını okuduktan sonra Vikipedi ile ilgili sorularınız varsa danışma masasına veya son değişikliklerde gördüğünüz herhangi bir Vikipediste mesaj yolu ile danışabilirsiniz. Tüm Vikipedistleri ilgilendiren konularda ise toplu mesaj atmak yerine köy çeşmesinde ilgili kısma mesaj bırakabilirsiniz.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında yazıklarının sonuna "--~~~~" koyarak imza ve tarih atmayı unutmayın.
  • Kendinizi diğer Vikipedistlere tanıtmak için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Telif politikalarımız uyarınca Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri ekleyemiyoruz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Maddelerde değişiklik yaparken, lütfen tarafsız bir bakış açısıyla ve ansiklopedik bir dilde yazmaya özen gösterin.
Haydi başlayın! Kolay gelsin!

Derya Artemel[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Eren456123. Oluşturduğun Derya Artemel maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Taslak kriterlerini sağlamayan madde" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. ----Eren💬 11.37, 3 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

Derya Artemel silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Derya Artemel) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Derya Artemel sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --×Elvorixmesaj 14.44, 3 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

Yumurcak Küçük Şahit[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Elvorix. Oluşturduğun Yumurcak Küçük Şahit maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Özel" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --×Elvorixmesaj 15.18, 3 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

Yumurcak Küçük Şahit isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Vincent Vega mesaj? 07.45, 4 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

Buyurun Cümbüşe[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Elvorix. Oluşturduğun Buyurun Cümbüşe maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Özel" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --×Elvorixmesaj 18.09, 5 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

Bir Zamanlar Çukurova karakter listesi[kaynağı değiştir]

Karakter listesinde metni uzun olan karakterlere bilgi kutusu yapabilirsiniz Akgökalptaşkın (mesaj) 13.31, 6 Temmuz 2021 (UTC) Kullanıcı:Akgökalptaşkın nasıl ekleniyor 88.208.61.2 14.43, 6 Temmuz 2021 (UTC) Kullanıcı:Akgökalptaşkın müjgan karakterine ekledim olmuş mu Züleyha Yaman Ali rahmet Fekeli ve Demir Yaman karakterlerinede ekleyeceğim 88.208.61.2 10.59, 7 Temmuz 2021 (UTC) Kullanıcı:Akgökalptaşkın vazgeçtim bence bilgi kutularına gerek yok oyüzden çıkartacağım siz eklemek istiyorsanız ekleyebilirsiniz 88.208.61.2 11.14, 7 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, sabah kategoriler hakkında konuşmuştuk. Örneğin, Türk macera filmleri kategorisi eklenmişse, daha geniş kapsamlı kategori olan Türk filmleri kaldırılabileceğine dair bir görüşte herkes toplandı. Buna göre düzenlemelere devam edebilirsiniz :) Keşke kayıtlı kullanıcı olsanız, film maddelerinde yararlı gelişmeler yapmaktasınız. SoTheDrama (mesaj) 19.53, 7 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]