Kullanıcı mesaj:78.184.58.244

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipedi Topluluğu olarak bir çay içmeden bırakmayız.

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak ya da Vikipedi'deki maddeleri okumak için kaydolmanız zorunlu değildir. Vikipedi'ye kaydolmak ücretsizdir. Kaydolma işlemi çok kısa sürer ve bir kullanıcı hesabı edinmek için hiçbir kişisel bilgi istenmez. Kaydolmanın bazı yararları şunlardır:

  • İstediğiniz kullanıcı adını seçebilirsiniz.
  • Vikipedi'ye yapmış olduğunuz katkılarınızı "Katkılarım" bölümünde görebilirsiniz.
  • Kendinize ait bir kullanıcı sayfanız olur.
  • Kendinize ait bir mesaj sayfanız olur. Böylece dilediğiniz zaman kullanıcılara e-posta adresinizi belirtmeden ileti gönderebilirsiniz.
  • Maddeleri izleme listenize alabilir, böylece o madde üzerinde yapılan değişiklikleri takip edebilirsiniz.
  • Maddelerin adını değiştirebilirsiniz.
  • Vikipedi'ye resim ya da ses dosyası yükleyebilirsiniz.
  • Vikipedi'nin görünümünü ve işleyişini kendinize özel olarak değiştirebilirsiniz.
  • Oylamalarda oy kullanma hakkına sahip olabilirsiniz (oy kullanma koşulları için: Oylama).

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun.

Eğer kaydolmaya hazırsanız, buraya tıklayın. İyi çalışmalar. --Yunusemresahin94 (mesaj) 08.06, 31 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Merhaba ve Türkçe Vikipedi'ye hoş geldiniz! Hababam Sınıfı (film) maddesinde yaptığınız katkılarınız için teşekkür ederiz. Vikipedi'deki yapıcı düzenlemelerinizi takdir ediyorum. Umarım Vikipedi'yi beğenirsiniz ve kalmaya karar verirsiniz.

İşte görmek isteyebileceğiniz birkaç bağlantı:

İşte bazı ipuçları:

  • Bir adı almanızı tavsiye ederim. Vikipedi'deki maddeleri okumak veya düzenlemek için giriş yapmanıza gerek yoktur, ancak bir hesap oluşturmak kişisel bilgiler gerektirmez ve kullanıcı adının olmasının birçok yararı vardır.
  • Tartışma sayfalarını kullanırken, lütfen mesajlarınızın sonunda dört adet tilde (~~~~) kullanarak imzalamayı unutmayın. Bu otomatik olarak kullanıcı adınızı (veya IP adresinizi) ve tarihi yazacaktır.

Umarım burada düzenleme yapmaktan ve bir Vikipedist olmaktan hoşlanırsınız! Eğer yardıma ihtiyacınız olursa Vikipedi:Danışma masasına veya mesaj sayfama, sorunuzu sormaktan lütfen çekinmeyin. Tekrar hoş geldiniz! evrifaessa ❯❯❯ mesaj 18.27, 6 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]


Yenişehir Yüksek Hızlı Tren Garı[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Yunusemresahin94. Oluşturduğun Yenişehir Yüksek Hızlı Tren Garı maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "M1: Taslak kriterlerini sağlamayan madde" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Yunusemresahin94 (mesaj) 06.32, 9 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]


Ağustos 2020[kaynağı değiştir]

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Kadıköylü. Bilmeni isterim ki Şablon:M1 (İstanbul metrosu) güzergâh diyagramı adlı maddeye yaptığın son katkılarından birini ya da birkaçını geri aldım. Çünkü yapıcı değişiklikler değillerdi. Eğer deneme yapmak istiyorsan, lütfen Deneme tahtasını kullan. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler! --Kadıköylümesaj 17.05, 21 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]

Eğer bu paylaşılan bir IP adresi ise ve değişikliği siz yapmadıysanız ileride değişikliklerinizle alakasız bildirimler almamak için size ait bir hesap açabilirsiniz.