Kullanıcı mesaj:07/2016

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sayfamın hızlı silinmeye alınmış olması.[kaynağı değiştir]

Sayfamın (Matias Kranevitter) profilini hazırladıktan sonra dinamik görünümde düzenlemeye başladım. Düzenlemem bitti, kaydet dedim fakat hızlı silmeye alındığı için kaydolmadı. Deneme amaçlı olduğu için yazıyor ancak deneme amaçlı yapmadım sayfayı. Hızlı silinme işlemi yüzünden de düzenleyemiyorum sayfamı. Ne zaman düzenleyebilirim?  Pleis Pleis (mesaj) 15:39, 30 Ocak 2016 (UTC)

  • Merhaba, özellikle son bir süredir futbolcu maddeleri açılarak yalnızca bilgi kutuları oluşturulup bırakıldığı için, sizin oluşturmuş olduğunuz maddenin de bu kapsamda olacağını düşünmüştüm. Bu gibi durumlarda maddenin başına {{çalışma}} şablonu eklerseniz, bunun gibi aksaklıklar yaşanmayacaktır. Çalışmanız bittiğinde şablonu kaldırabilirsiniz. Bu arada maddelerde hızlı silme etiketi olsa dahi değişiklik yapabilirsiniz fakat siz sayfayı kaydetmeden önce ben değişiklik yaptığım için değişiklik çakışması olmuştur yalnızca. Katkılarınız için teşekkürler, iyi çalışmalar. Dr. Coalmesaj 15:48, 30 Ocak 2016 (UTC)

Oluşturduğunuz maddeye sizden başka katkı veren olmadıysa, maddenin silinmesine dair talebinizi;

{{sil | G6. Kullanıcının isteğiyle silinebilir.}}

yukarıdaki şablonu maddenin başına ekleyerek yapabilirsiniz. --85.108.74.75 23:01, 30 Ocak 2016 (UTC)

Sayfa silme talebi  [kaynağı değiştir]

Gumball Watterson (The Amazing World of Gumball karakteri) adlı sayfamın silinmesini istiyorum çünkü aynı konulu sayfamın silinmesini çünkü aynı konulu sayfa var. Fakat nereye talep göndereceğimi bilmiyorum bu nedenle hızlı silme şablonunu siz eklediğiniz için size mesaj atma gereği duydum. Sayfam silinebilir mi? İyi Vikiler.  Pleis Pleis (mesaj) 21:34, 30 Ocak 2016 (UTC)

elbette silinir sayfayı siz olusturduysanız sayfadaki silme sanlonu zaten koyulmuş bir hizmetli incelip silecektir  bir hizmetli inceler zaten hizmetli inceliyor  hizmetli incelenmeden silinmez çünkü hizmetliden baska kimse silemez eğer isterseniz sayfaya kullanıcı silinmesini kendi istiyor diye yazayım  saygılarımla --Doruk455 (mesaj) 07:48, 31 Ocak 2016 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı iyi vikiler --Doruk455 (mesaj) 14:40, 31 Ocak 2016 (UTC)

Deneme tahtası kullanımınız hakkında[kaynağı değiştir]

Deneme tahtasını başarıyla kullandınız. Teşekkürler--Hkn-bot (mesaj) 17:01, 31 Ocak 2016 (UTC)

Temel siyasi terim maddelerini oluşturma[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Türkçe Vikipedi'de bulunmayan ve gerekli siyaset konulu temel maddelerin oluşturulması konusunda bir çalışma yapmayı hedeflemekteyim. Konunun işbirliği şeklinde şekillendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha yeni olmakla birlikte, bu kapsamda açılacak maddeler için şöyle bir liste mevcut. En temelden özele bu maddeleri ansiklopedimize kazandırmayı hedefliyorum. Yasa tasarısı, bütçe kanunu, kapalı oturum, genel seçim gibi temel kavramlar örnek verilebilir. Sizden bu konuda isteğim akılınıza gelen ve listede olmayan maddeleri de listeye eklemeniz ve eğer vaktiniz varsa bu çalışmaya ortak olmanız. Listeye çeşitli konu altbaşlıklı eklemeler de yapılabilir. Ne dersiniz, konu hakkında katkı sağlayabilir misiniz?

Liste için tıklayın --Ahmet Turhan (mesaj) 19:56, 15 Eylül 2016 (UTC)

 Hakan·IST  09:39, 23 Ekim 2016 (UTC)

Resim telifi[kaynağı değiştir]

Dosya:Emre_Mor_milli_takım_formasıyla.jpg dosyasının açıklamasını değiştiremiyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler. ----Tomassonmesaj ♫ 09:56, 23 Ekim 2016 (UTC)

Merhaba. İnternet ortamında rastgele bulduğumuz resimleri Vikipedi'ye yükleyemiyoruz ne yazık ki :( Bu fotoğrafları çeken kişiler, aynı zamanda fotoğrafların telif haklarına da sahip oluyor ve bunları izinsiz kullanmak yasalara aykırı. İlgili resmin de silinmesi gerekiyor bu yüzden. Detaylı bildi için şurayı inceleyebilirsiniz. İyi günler.--RapsarEfendim? 10:22, 23 Ekim 2016 (UTC)

Peki enwiki gibi başka dillerdeki vikilerdeki resimleri trwiki'ye yüklersek yine telif sayılır mı? ----Tomassonmesaj ♫ 10:27, 23 Ekim 2016 (UTC)

Çok karmaşık durumlar bunlar, her resim yüklenir diyemeyiz. Oradaki resimlerin birçoğu Wikimedia Commons'ta mevcut zaten, onları ayrıca bir kez daha yüklemeden dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.--RapsarEfendim? 11:01, 23 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 15:05, 30 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Kasım ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 02:11, 1 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı[kaynağı değiştir]







VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı. Bu zaman zarfı içerisinde ilgili katılımcıların katkılarıyla proje geliştirildi ve halen geliştirilmeye devam ediyor.

Projenin bir aylık maratonunda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler kısmına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 7 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı görseli önerisi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Kasım ayının son haftasına girmemiz münasebetiyle, başta bir sonraki ay olan Aralık 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 12 aday görsel bulunmaktadır. Ayın görseli seçimlerine dair görüşlerinizi bekliyoruz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:49, 22 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son hafta![kaynağı değiştir]


VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulması projesinde son haftaya girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları listesinde eksik olan maddeleri kapsayan proje 30 Kasım 2016 günü sona eriyor, projeye olan katkılarınızı gözden geçirmenin ve/veya yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 00:01, 25 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği  Aralık ayı işbirliği projesi önerisi[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi kapsamında Aralık 2016 projesini seçiyoruz. Sizin de önerilerinize ihtiyacımız var. Proje önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 8 aday proje mevcut. Adaylıklara ya da yeni projeler önerilerinize dair görüşlerinizi bekliyoruz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 16:15, 29 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Şablon:1917 Rus Devrimi ve Şablon:Sovyetler Birliği Komünist Partisi'ndeki kırmızı bağlantılı maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13:27, 1 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği - Bunları biliyor muydunuz?[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği proje ana sayfasının sağ altında görülecek ve her 15 günde bir yenilenecek olan Bunları biliyor muydunuz? kısmı oluşturuldu. Arşive 113 madde eklendi. Proje konuları hakkındaki 5 farklı bilgi düzenli periyotlarla bu kısımda aktarılacaktır. Bilgilere göz atmak, düzenlemek ve metin eklemek için siz de ilgili sayfayı ziyaret edin.

İyi çalışmalar, iyi Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 02:32, 13 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Fikri[kaynağı değiştir]

İyi günler, aklımda bir VikiProje fikri var ancak bunu yaparken kimden izin almam lazım vb. bilmiyorum. VP:Vikiproje sayfasında da bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. --Tomassonmesaj ♫ 11:44, 18 Aralık 2016 (UTC)

Merhaba. Uygun bir konu ise ve açılması gerektiğini düşünüyorsanız açabilirsiniz :) Daha geniş kapsamlı bir proje dahilinde sürdürülebileceğini düşünüyorsanız o şekilde de sürdürebilirsiniz. Size kalmış.--RapsarEfendim? 11:46, 18 Aralık 2016 (UTC)

Merhaba. Vikiproje'yi oluşturdum ve kafamda planlarım var ancak bunları nasıl Vikipedistlere yayabileceğimi bilmiyorum ve bu nedenle size danışmak istedim. Umarım yardım edebilirsiniz. Teşekkürler. İyi geceler. --Tomassonmesaj ♫ 19:33, 18 Aralık 2016 (UTC)

Merhaba. Projelerle daha haşır neşir olan Kullanıcı:Ahmet Turhan yardımcı olabilir diye düşünüyorum :)--RapsarEfendim? 22:31, 18 Aralık 2016 (UTC)

Sovyetler Birliği İşbirliği projesinde hedefe ulaşıldı[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde belirlenen konularla ilgili 40 madde açma hedefine bugün itibariyle ulaşıldı. Tüm katılımcılara verdiği emekler için teşekkürler!

Buna karşın, işbirliği projesi hala devam ediyor. 31 Aralık 2016 günü sona eren projeye dair 61 madde halen açılmayı bekliyor. Projeye katılımlarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:00, 19 Aralık 2016 (UTC)

Sayfayı dinamik görünümde değiştirememem[kaynağı değiştir]

Başlıkta da belirtildiği gibi, sayfayı dinamikte düzenleyemiyorum. Normal kodlar hakkında bilgim var ancak renkli tablo vb. yapabilecek kadar değil. Dinamik görünümde değişiklik yapamamamın nedeni ne olabilir? Sayfa: Vikiproje Sayfam--Tomasson Evuntiamesaj ♫ 20:19, 20 Aralık 2016 (UTC)

Merhaba. Konuyu tam olarak anlamadım ama proje konusunda, daha önce ismini verdiğim kullanıcı yardımcı olacaktır.--~~

Çeviride bug[kaynağı değiştir]

Çeviri yaparak bir sayfayı çevirdiğimde bilgi kutuları işlenmiyor, gözükmüyor. Bu bugu bildirmek istedim. ----Tomasson Evuntiamesaj ♫ 15:33, 23 Aralık 2016 (UTC)

Ben ne çeviri aracını kullandım ne de bu tip teknik konularda bilgim var :( Yaşadığın sorunları Vikipedi:Danışma masasına bildirmen çok daha iyi olur, böylece ilgili ve bilgili kullanıcıların dikkatini çeker, sorun çözülür ve ileride başkalarının da benzer sorunları yaşamasının önüne geçilir. İyi akşamlar.--RapsarEfendim? 17:15, 23 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje e-spor[kaynağı değiştir]

İsterseniz VikiProje konusunda yardımcı olabilirim. Özellikle tasarım konusunda. --CosmosAwaymesaj 14:45, 24 Aralık 2016 (UTC)

Merhaba. Teşekkürler, çok memnun olurum. VikiProje'me katıldığınız için teşekkürler. Şu anlık fazla gelişemedim proje konusunda, sadece iki katılımcı var şu ana kadar ve katılımcı listesi bile yok. Tasarım konusunda yardımcı olacağınız için de ayrıca teşekkür ederim. --Tom Evuntiamesaj ♫ 15:17, 24 Aralık 2016 (UTC)

Yönlendirme  [kaynağı değiştir]

Merhaba. Bu hafta size çok soru sormuş olabilirim ancak kafama takılan çok konu var. FORG1VEN sayfasına Konstantinos Tzortziou isminden yönlendirme vermek istiyorum. Nasıl verebilirim? ----Tomasson Evuntiamesaj ♫ 08:08, 24 Aralık 2016 (UTC)

Merhaba. Estağfurullah :) Şu şekilde yapılıyor yönlendirme.--RapsarEfendim? 17:40, 24 Aralık 2016 (UTC)

Vikiproje Sovyetler Birliği'nde Ocak 2017'ye son günler[kaynağı değiştir]

Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun!

Önümüzdeki dönem olan Ocak 2017'ye dair VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi hedeflerini belirliyoruz. Bir sonraki ayın işbirliği projesi ve proje ana sayfasında gösterilecek ayın görseli, bu kapsamda görüşlerinizi beklemekte. Bunun dışında yapılmasını istediğiniz her türlü etkinlik, faaliyet ya da projeyi burada belirtebilirsiniz.

Bu kapsamda fikir ve önerilerinizi anket ve oylamalar kısmına eklemeniz projenin geleceği açısından önemli. Kollektif katkılarla ilerleyen projeye katılımlarınızı ve önerilerinizi bekliyoruz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:28, 25 Aralık 2016 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Proje katılımcı[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında geçmişte projeye emek veren, katılım sağlayan veya ileride sağlayacak kullanıcı olarak katılımcılar listesine adınızı eklemeyi unutmayın. Kolektif bir şekilde proje konuları ile ilgili maddelerin düzenlenmesini, geliştirilmesini ve yeni maddeler açmayı amaçlayan projemizde sizin de isminiz yer alsın.

Ayrıca kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} veya {{Kullanıcı SSCB}} şablonlarını da ekleyebilir, veya konu ile ilgili olduğunu düşündüğünüz kullanıcılara {{VikiProje Sovyetler Birliği-Davet}} şablonunu yollayabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:28, 29 Aralık 2016 (UTC)

League of Legends şampiyon sayfalarının oluşturulması[kaynağı değiştir]

Merhaba, VikiProje e-spor kapsamında League of Legends şampiyonlarının sayfasını oluşturacağım ancak bunun KD kriterlerini karşılayıp karşılamadığını bilmiyorum. Ayrıca bunun için bilgi kutusu oluşturma hakkında da sıkıntılarım var bu nedenle size danışmak istedim. Umarım yardımcı olursunuz. Teşekkürler. --Tom Evuntiamesaj ♫ 16:20, 30 Aralık 2016 (UTC)

Merhabalar. KD görüleceğini düşünmüyorum. Tek başlık altında toplanması fikri daha uygun görünüyor. İstersen şu maddedeki gibi bütün şampiyonları daha ayrıntılı biçimde düzenleyebilirsin. Bilgi kutusu konusundaki sıkıntıların nedir? --oltnilhn (mesaj) 18:28, 30 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Ocak ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu {{VikiProje Azerbaycan}} şablonunu Azerbaycan alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmek olarak belirlenmiştir. Hedef 2000 maddeye şablon eklemektir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:36, 31 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Elektronik Sporlar İş Birliği Projesi oylamaları[kaynağı değiştir]

VikiProje Elektronik Sporlar İş Birliği Projesi hakkında iki oylama başlatıldı. Fikir belirtmek için Anketler ve oylamalar sayfasını ziyaret ediniz. --CosmosAwaymesaj 22:03, 31 Aralık 2016 (UTC)