Kullanıcı mesaj:Şişe

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Şişe!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portalı
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin.



Galatasaray Portalı[kaynağı değiştir]

Sevgili Cimbomlular. Takımımız portalı açıldı. Fenerliler, Beşiktaşlılar yaparda biz alta kalırmıyız :). Hepinizden portalın güncel tutulması, geliştirilmesi ve portalda sergilenecek malzeme konusunda yardım bekliyoruz.--Absarileti 15:44, 22 Ocak 2007 (UTC)

Fransızca  : bouteille Ingilizce : bottle

Doğum günün kutlu olsun.Seni tanımasamda!--Çarşıhastası 10:19, 24 Nisan 2007 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Fenerbahçe Spor Kulübü maddesine yaptığınız vandalizm nedeniyle 24 saat engellendiniz. Lütfen bu davranışınızı bir daha tekrarlamayınız --Pinar 12:31, 4 Mayıs 2007 (UTC)

Aferin Şişe. Fenerbahçe Spor Kulübü'ne verdiğin zarardan kısa sürede dönüp Manchester United'a katkı yapmaya başlamışsın sonunda. Akıllı kardişim benim:D Mσяρнσ$í$ 14:54, 21 Haziran 2007 (UTC)

Merhabalar.Yüklediğiniz futbolcu resimleri telifli ve sadece adil kullanım politikamıza uygun olanları burada tutabiliriz.Buna göre de Yaşayan kişilerin özgür lisanslı alternatifleri bulabileceği için telifli resimler kullanılamaz.Bu sebeple yüklediğiniz resimlerin çoğunluğu silinmiştir.Lütfen resim yüklerken bu uyarıyı dikkate alınızı.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 17:34, 25 Haziran 2007 (UTC)

Mrb,

Yöneticiliğe aday oldum. Seçilirsem daha güzel bir Sünger Bob resmi yapacağım.

Oyunuzu bekliyorum.

kızılsungur® 00:29, 2 Eylül 2007 (UTC)

Az önce bir Vikipedi sayfasına zarar verdiniz, lütfen bu tutumunuza son verin! Vandalizm olarak adlandırdığımız bu kötü davranışa Vikipedi'de izin verilmez. Gerçekten bir katkı yapmak istiyorsanız Vikipedi'ye hoş geldiniz, fakat zarar vermeye devam ederseniz, yaptığınız bütün değişiklikler geriye alınacak ve siz de engelleneceksiniz. Değişiklikleriniz yapıcı olduğu sürece Vikipedi'ye katkıda bulunmaya devam edebilirsiniz. Lütfen Vikipedi'nin Engelleme politikası ve Vandalizm sayfalarını inceleyin; yaptığınız bu tip hareketlere tolerans gösterilmeyecek ve yumuşak davranılmayacaktır.

Makul bir editör olmanızı diliyor ve bir kullanıcı adı almanızı bekliyoruz. Vikipedi'ye tekrar hoş geldiniz, fakat vandallık yaptığınız müddetçe Vikipedi'den engellenmeniz yakındır.

Eğer bu mesajı yanlışlıkla aldığınızı düşünüyorsanız, paylaşılan bir IP adresini kullanıyor olabilirsiniz. Gene de, bu adresten tekrar edilen vandallıklar geçici olarak engellenmenize veya erişiminizin tümüyle durdurulmasına yol açabilir. Gelecekte karışıklığa yol açmamak için lütfen şimdi bir kullanıcı hesabı edinin. --

--Levent Abi ileti 19:15, 19 Haziran 2008 (UTC)


Andriy Mıkolaovıç Shevchenko ??????[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Maddelerin isimlerini, Vikipedi’de mevcut eğilim ve standartların aksine olacak şekilde değiştirmeyiniz ve/veya yönlendirmeyiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Takabeg ileti 14:57, 23 Haziran 2009 (UTC)