Kullanıcı mesaj:Şehzademustafa737

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bilgilendirme simgesi Lütfen değişiklik özetine geçerli bir açıklama yazmadan Vikipedi maddelerinden, Selahaddin Eyyubi adlı maddede yaptığınız gibi, içerik veya şablon silmeyiniz. Değişikliğiniz yapıcı görünmüyordu, geri alındı. Lütfen deneme değişiklikleri için deneme tahtasını kullanın. Teşekkürler! --Vito Genovese 21:01, 29 Mart 2017 (UTC)

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba ben Chansey... Yukarda uyarılmış olduğunuz içerik silmeyi tekrarladığınızı görüyorum. Vikipedi'de hiç bir şey silinmeyeceği için emin olunuz ki sildiğiniz metin bir başka kullanıcı tarafından geri getirilecektir, yani silmenin bir anlamı yoktur. Bu kapsamda metne bir itirazınız varsa lütfen ya maddenin tartışma sayfasında belirtin, ya içerik silmeden maddeye ekleyin. Aksi halde yaptırımlara maruz kalabilirsiniz. Bilgilerinize... chansey Mesaj 17:59, 5 Nisan 2017 (UTC)

Vandal olma![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, sayfa boşaltma, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. chansey Mesaj 18:29, 5 Nisan 2017 (UTC)


Lütfen durun. Sayfaların içeriklerini silmeye devam ederseniz, Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenecektir.
-- Curious (mesaj) 21:59, 6 Nisan 2017 (UTC)

Merhaba,

Selahaddin Eyyubi sayfasındaki yinelenen vandalizm değişiklikleri nedeniyle erişimini 24 saat süreyle engellemek durumundayım. Döndüğünde yapılmasını istediğin değişiklikleri maddenin tartışma sayfasında tartışmadan önce maddede aynı değişiklikleri yinelememeni rica ediyorum.

Vito Genovese 11:51, 12 Nisan 2017 (UTC)