Kullanıcı mesaj:İsmailkaradag

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Neden siliyorsun?[kaynağı değiştir]

Senin için kayda değer olmayan başkası için olabilir. İsmailkaradag (mesaj) 19:28, 25 Nisan 2017 (UTC)

Merhaba,

Ben, madde silme yetkisine sahip değilim. Sadece, maddenin kayda değer olup olmadığı konusunda ciddi şüphe duyduğum durumu bir hizmetliye iletebilirim. Bu durum da onlardan birisi. Madde, bir hizmetlinin incelemesinden geçecektir. Eğer maddenin kayda değer olduğu düşünülürse, silinmez. Ayrıca, açtığınız madde, neredeyse, tamamen reklam amaçlı olarak açılmış gibi bir içeriğe sahip. Bu konuda da Vikipedi politikaları bellidir. Eğer ilgili şahsın - ki bu durumda bahsedilen şahıs sizsiniz galiba - kayda değer olduğunu düşünüyorsanız, VP:KİŞİ sayfasına göz atabilirsiniz. Kolay gelsin.thecatcherintheryemesaj 19:33, 25 Nisan 2017 (UTC)

Ciddi şüphe duyulacak bir şey yok.Reklamda yok merak etmeyin,Sizede kolay gelsin. İsmailkaradag (mesaj) 19:37, 25 Nisan 2017 (UTC)

Arkadaşım yeter. İsmailkaradag (mesaj) 20:22, 25 Nisan 2017 (UTC)

Lütfen bir hizmetlinin başlık ile ilgili karar vermesini bekleyin. Sayfadaki sil şablonunu silince hizmetlinin o maddeye sil şablonu eklenmiş olduğunu görmesini engellemiş olmuyorsunuz. Vikipedi'de yapılan bütün değişiklikler görülebilir durumdadır. Lütfen, sayfaya ya yeni bilgiler ekleyin ya da müdahalede bulunmayın. Beklerken, kayda değerlik ile ilgili politikamızı okuyabilirsiniz: VP:KİŞİ.thecatcherintheryemesaj 20:25, 25 Nisan 2017 (UTC)

Ozaman yeni bilgiler eklememe müsade et. İsmailkaradag (mesaj) 20:27, 25 Nisan 2017 (UTC)

Müsaade istemenize gerek yok. Elbette yeni bilgiler ekleyebilirsiniz. Ancak, tekrar ediyorum, lütfen, başlığın kayda değer olduğunu gösterecek kaynaklar ekleyin. Ben yaptığım araştırmalar sonucunda hiçbir sonuç bulamadım. Ek olarak, wordpress tabanlı bloğunuzun reklamını yapıyorsunuz. Onu da kaldırmanızı rica ederim. Vikipedi, alan adlarınızın tanıtımını yapabileceğiniz bir yer değildir. thecatcherintheryemesaj 20:33, 25 Nisan 2017 (UTC)