Kullanıcı mesaj:İloveyougirl

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin.

euthygenes 01:30, 19 Ağustos 2007 (UTC)



  • Merhabalar,

Öncelikle Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz! Katkılarınızın en güzel şekilde devamını dileriz. Bununla birlikte, Vikipedi'de tanımlayıcı olmayan veya taslak olamayacak kadar kısa/yetersiz maddeler silinebilir durumdadırlar. Taslak, Vikipedi'de içerik bakımından detaylara inmeyen sadece konuyu uygun biçimde tanımlayan maddelere verilen bir isimdir. Taslaklar hakkında daha fazla bilgi için Vikipedi:Taslak sayfasına bakabilirsiniz. Madde eklerken en azından taslak olabilecek kadar içerik barındırmasına özen gösteriniz. Hiçbirimiz buraya eklenen herhangi bir işe yarayabilecek bilginin kaybolmasını istemeyiz. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 07:55, 19 Ağustos 2007 (UTC)

  • yukarda söylenenlere bir ek yapayım. mesela Filipinlerdeki idari bölümler gibi bilgileri Filipinler maddesinin içinde değerlendirebilirsiniz. kolay gelsin. --kibelemesaj 09:26, 20 Ağustos 2007 (UTC)
  • Merhabalar, gördüğüm kadarıyla Filipinler maddesini geliştirmek için uğraşıyorsunuz. Acaba birlikte Filipinler maddesini geliştirebilir miyiz? Gokhan85 20:17, 24 Ağustos 2007 (UTC)

Tarafsızlık[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Vikipedi'de barındırılarn tüm içerikler tarafsız bir bakış açısına sahip olmak zorundadır. Eklediğiniz içeriklerde taraflı görülebilecek ifadelere, özellikle de övgü ve yergilere yer vermeyiniz. Eklenen taraflı içeriklerin tarafsızlaştırılması büyük bir zaman ve gayret gerektirmektedir; bu sebeple en güzel içerikleri eklerken tarafsız bir biçimde eklemektir. Ayrıca taraflı olan içerikler maddelerden çıkarılabilir veya aşırı tarafgir olan maddeler silinmeye aday da gösterilebilir. Lütfen katkılarınızın tarafsız olmasına özen gösteriniz. Bu konu hakkında daha fazla bilgi için bu sayfayı okuyabilirsiniz. Tarafsızlık bir Vikipedi içerik politikasıdır ve ısrarlı içerik politikası ihlâlleri hoş görülmemektedir. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 05:13, 6 Ekim 2007 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!

Pinar 05:24, 6 Ekim 2007 (UTC)

Telif hakları uyarısı: Lütfen başka kaynaklardan içerik aktarmayınız![kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı sahibinin izni ve onayı olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Daha fazla bilgi için Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz. Telif hakkı ihlalleri kabul edilemez ve ısrarla ihlal edenler engellenirler.

-Noumenon mesaj 18:11, 6 Ekim 2007 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı metin eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler!

Eldarionmesaj 22:54, 6 Ekim 2007 (UTC)