Kullanıcı mesaj:İazak/2012

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Anjelika Akbar[kaynağı değiştir]

  • Selam İazak. Korumayı kaldırmaya gerek yok şu anki koruma ayarları senin değişiklik yapmana müsaade ediyor zaten ama arkadaşına müsaade etmeyebilir. Diğer kullanıcıyla kullanıcı alt sayfanda maddeyi toparlayabilirsiniz. Korumayı kaldırmak şu yüzden riskli ki vandal bot kullanıyor. Korumayı kaldırdıktan 1 bilemedim 2 saat sonra vandalizm başlıyor ve bunun herhangi bir saati yok sanırım neredeyse 24 saat online. O yüzden dediğim gibi yapmanız daha faydalı olur. Kolay gelsin :) --Reality 16:15, 25 Ocak 2012 (UTC)
Tamamen haklısın. Arkadaşın adının görünmesini istiyordum, ama önemli olan vandallardan sakınmak. Dediğin gibi yapacağız. Teşekkürler. iazak 16:53, 25 Ocak 2012 (UTC)

A. Akbar maddesi[kaynağı değiştir]

Uzun süredir aktif değildim. Umarım sıhhat ve afiyettesindir.
Haklı olarak A. Akbar maddesine kategoriler eklemişsin. Ancak Özbek asıllı Türkler ve Yahudi asıllı Türkler kategorilerinin kaldırılmasını bizzat Anjelika Hanım talep etti. Kendisi rahatsız ediliyor. Şimdilik elinden gelen fazla bir şey yok, bunu rica etti. Senden ricam bu iki kategoriyi kendin kaldırman. Böylece başka birinin de eklemesinin önüne geçebiliriz diye umuyorum. Yine de önleyemeyebiliriz tabii. Herkese aynı ricayı yapmam mümkün değil. Değişiklik savaşı da en sevmediğim işlerdendir.
Yanıtını mesaj sayfamda bekliyorum. İyi vikiler. iazak 00:50, 3 Şubat 2012 (UTC)
Sagol Iazak, sende iyisindir umarim.
A.A. maddesinden istedigin kategorileri kaldirdim. Keske o kategorilerin kaldirilmasinin sebebini aciklama kismina yazsaydin. Dogal olarak istem disi bir hata yaptigini dusundum ve eksik diger kategorilerle birlikte eklediydim.
Ne aci bir durumdur ki kisinin etnisitesi rahatsiz edilmesine hala bir sebep. Boyle durumlar vikipedideki ansiklopedik bilgilerin kaldirilmasina dahi sebep olabiliyor malesef. Kisinin huzuru bir ansiklopedi girdisinden daha onemli oldugunu dusundugumden ricani kirmadim ve o iki kategoriyi kaldirdim. A.A. ile ilgili durumdan beni haberdar ettigin icin tesekurler. Kolay gelsin. -- Iggydarsamesaj 17:49, 3 Şubat 2012 (UTC)
Anlayışın için teşekkürler. Birebir aynı görüşteyiz. Yani ansiklopedik bilginin kaldırılmasına karşıyız, ama kişinin huzuru söz konusu olduğunda huzuru yeğ tutuyoruz. Kendisi arkadaşımın arkadaşı olur. Haftasonu da İngilizce maddesini düzenleyeceğiz. Orada senin gibi anlayışlı insanlar bulamayabiliriz ama deneyeceğiz bakalım. Görüşmek üzere. iazak 19:14, 3 Şubat 2012 (UTC)

Davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.