Kullanıcı:Yusuf 1907/Arşiv/1-2

Vikipedi, özgür ansiklopedi

ARŞİV/1 - 2 / 27.09.2008 - 23.11.2008

Vandalizm Saçmalığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Portal İslam sayfası silinmiş.Vandalizm yazıyor.Lütfen silinsin artık vandalizm.--Yusuf 1907 06:44, 27 Eylül 2008 (UTC)--Yusuf 1907 06:44, 27 Eylül 2008 (UTC)

Ne demek istediğinizi anlamadım.--Mskyrider ileti 07:30, 27 Eylül 2008 (UTC)

vandalizm ne demek bilmiyorumda bilgi verir misiniz?--Yusuf 1907 10:41, 27 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Deniz Baykal maddesine sil şablonu eklediğinizi farkettim. Katkı yapmak istemeniz ne güzel, ancak lütfen daha dişe dokunur katkılar yapmaya özen gösterelim. Unutmayalım ki yaptığınız nasıl olsa geri alınacaktır. İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 12:26, 3 Ekim 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Mustafa Kemal Atatürk yaptığım koruma kaldırmadan özür dilerim.Ama Deniz Baykal sayfasına silme şablonu eklemem onu silmeye aday göstermemdi.Ordaki şablonu kaldırarak vandal olarak olarak adlandırılıyorsunuz.Çünkü orda uyarı vardı.Eğer illada görüşünüzü belirtmek istiyorsanız silmeye aday maddelerde oyunuzu kullanınız.--Yusuf 1907 13:06, 3 Ekim 2008 (UTC)
[[{{{bağlantı}}}|   ]]
[[Dosya:{{{resim}}}|{{{en}}}|{{{boy}}}]]
Vikipedi'de deneme yaptığınız veya katkıda bulunmak istediğiniz için teşekkürler. Denemeniz işe yaradı, ancak şu anda geri alındı, silindi ya da silinmek üzere işaretlendi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Vikipedi'ye gerçekten katkıda bulunmak istiyorsanız, nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.
  • Thank you for experimenting with Wikipedia. Your test worked, and it has been reverted or removed. Please use the sandbox for any other tests you may want to do. Take a look at the welcome page to learn more about contributing to our encyclopedia.
--Eldarion 14:31, 3 Ekim 2008 (UTC)



Seçkin madde adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba eğer bir aday göstermek istiyorsanız lütfen Vikipedi:Seçkin madde adayları sayfasını dikkatlice okuyunuz ve prosedürlere uygun olarak adaylığı gösteriniz.--Machiavelli' msj 14:44, 3 Ekim 2008 (UTC)

Hoşgeldiniz, Yusuf 1907/Arşiv/1-2. Vikipedi:Seçkin madde adayları/Ruh sayfasında oy kullandığınızı gözlemledik. Şüphesiz ki, topluluk içinde katılım teşvik edilmektedir, fakat çok yeni bir kullanıcı olmanız nedeniyle oyunuz geçerli sayılmayabilir. Bunun Vikipedi'de normal bir uygulama olduğunu ve oy verme sistemimizin kasıtlı olarak kötüye kullanılmasını önlemek için gerekli olduğunu bilmenizi isteriz. Vikipedi'de anketler, topluluğun fikrini öğrenmek amaçlı olup tam olarak bir kişi - bir oy gibi düşünülmemelidir. Ancak, Vikipedi'ye katkıda bulunmaya lütfen devam edin ve politikalar hakkında fikirlerinizi açıklayın. Teşekkürler.

--Machiavelli' msj 14:52, 3 Ekim 2008 (UTC)

Genel uyarı[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar sadece birkaç gündür burada olmanıza rağmen birçok Vikipedi politikasını ihlal etmişsiniz. Bunların en başında tarafsızlık bulunuyor. [1], [2] gibi. Kullandığınız oylar çok yeni bir kullanıcı olduğunuz için geçersizdir bkz: VP:OY. Teknik olarak geçerli olsalar bile yazdığınız gerekçelere bakacak olursak dikkate alıncak türden oylar değildir. Başka kullanıcların oylarını da değiştirmişsiniz: [3]. Bu Vandalizmdir. Lütfen katkı yapmaya başlamadan önce en yukarıda hoşgeldin iletisi içinde bulunan bağlantılara girip Vikipedi hakkında daha fazla şey öğrenmeye çalışınız. Bu tür davranışların devamı engellenmenize sebep olabilir.--Machiavelli' msj 15:10, 3 Ekim 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Önemli değil ama lütfen bir karar verirken 10 kez düşünün. Çünkü neredeyse her yaptığınız bir hata. Deniz Baykal maddesini durduk yere silmeye aday göstermek ve başkalarının değerli zamanını çalmak hiç hoş değil. Eğer çok eksik, çok taraflı bir madde olsa anlarım. Ancak Deniz Baykal, vikipediye göre ortalama bir madde. Lütfen biraz daha duyarlı olalım. İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 15:22, 3 Ekim 2008 (UTC)

Zarar[değiştir | kaynağı değiştir]

Sayın Yusuf Vikipedi'ye katkı vermek istiyorsan lütfen kuralları iyice bir oku. Çünkü yaptığın hareketlerin çoğu Vikipedi'ye yarardan çok zarar veriyor. Sana gelen birçok uyarıya rağmen hala hatalı hareketlerini devam ettirmektesin. Ve bir maddeyi SAM yapmadan önce iyice bir düşünmeni dilerim. Deniz Baykal maddesinde olduğu gibi Vikipedistlerin değerli zamanını boşyere harcama. Teşekkürler... --Böcürt 11:10, 5 Ekim 2008 (UTC)


Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemenizi takdirle karşılıyoruz. Ancak her yerin kendine göre kuralları vardır. "Oyumu saymadılar" demişsiniz, ama oy kullanmak için bazı şartlar gerekmektedir: Vikipedi:Oylama#Oyların geçerliliği sayfasını okursanız anlarsınız. Bu sayfada üzerinde çalışılabilecek yerleri görüp katkıda bulunabilirsiniz. Ama unutmayın ki herşeyden önce tüm yapacaklarınızda {{VP:TBA|tarafsız]] davranmak zorundasınız. Kolay gelsin. Levent Abi ileti 15:28, 7 Ekim 2008 (UTC)
Lütfen Vikipedi sayfalarını boş içeriklerle değiştirmeyin. Vikipedi'de boş sayfalar yeni kullanıcılar için yanıltıcı olabileceğinden zararlıdır.

Şayet çift madde durumundaysa, lütfen uygun olan sayfaya yönlendirme yapınız. Eğer sayfa vandallanmışsa, lütfen uygun haline geri döndürünüz. Eğer sayfanın içeriğinin uygun olmadığını düşünüyorsanız, uygun bir içerikle değiştiriniz. Eğer sayfa için umut olmadığını düşünüyorsanız, işleyiş için silme politikasına göz atabilirsiniz.

Vikipedi'ye katkı sağladığınız için teşekkürler. --Levent Abi ileti 15:44, 7 Ekim 2008 (UTC)
  • Aday gösterdiğiniz gül resmine ait oylama sayfasını boşalttığınız için yazmıştım. Levent Abi ileti 16:18, 7 Ekim 2008 (UTC)

Hilal[değiştir | kaynağı değiştir]

Özür dilerim ama Hilal sayfasındaki "saygı ihmali"nin ne olduğunu belirtirseniz sevinirim... --Böcürt 16:28, 7 Ekim 2008 (UTC)

  • Söz ettiğiniz konu "saygı ihmali" değil, bilinçli bir seçenektir; Vikipedi topluluğunun, uzun süren tartışmalar sonucunda aldığı karara göre; isimlerin başına ya da sonuna Hz., Paşa, Ağa, Lord, Sir, vb.. tanımlamalar getirilmemektedir. Bilginize. Levent Abi ileti 19:00, 7 Ekim 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ne yazık ki bazen sabırlı olmak gerekiyor. Daha da önemlisi Vikipedi'nin işleyişini iyice tanımak lazım. Benim de ilk eklediğim madde Halit Çelenk silinmişti, ama yılmadım ve yeniden yazdım tabii kurallara uyarak. BOl bol sayfalar arasında gezinmenizi öneririm. Levent Abi ileti 13:06, 8 Ekim 2008 (UTC)

Lütfen madde adlarını rastgele değiştirmeyiniz.[değiştir | kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Maddelerin isimlerini, Vikipedi’de mevcut eğilim ve standartların aksine olacak şekilde değiştirmeyiniz ve/veya yönlendirmeyiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --kibelemesaj 14:58, 8 Ekim 2008 (UTC)

Tarafsızlık uyarısı![değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Vikipedi millî ansiklopediniz değildir. Vikipedi tarafsızdır.
  • Terör kavramının kullanımı hakkında daha önce çeşitli kararlara varıldı. İlgili maddelerin ve kategorilerin tartışmalarına göz atarak bunları görebilirsiniz. Bu terimi öyle rahatlıkla kullanamıyoruz, birçok şartı, biçimsel kuralı mevcut.
  • Vikipedi maddelerinde tarafsızlık politikasını ihlâl edecek şekilde değişiklik yapmanız yasaktır. Bunu ısrarla tekrarlamanız hâlinde engellenebilirsiniz. Şu tarz değişiklikleriniz: [4], [5] uygunsuzdur. PKK maddesinde yaptığınız son isim değişikliği de uygunsuzdur. Lütfen kurallara uyarak katılımda bulunun. Kurallara uymayan her türlü değişikliğiniz geri alınacaktır. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 15:01, 8 Ekim 2008 (UTC)

Neden???[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Neden PKK gibi bir terör örgütünün ismini Kürdistan İşçi Partisi diye yazmışlar.Ve bir çok ülke tarafından terör örgütü ilan edilmiş bir örgütün ismini PKK(Terör Örgütü diye değiştirmek rastgele mi oluyor?Sen hangi taraftasın?
  • Hem bir de gül resmimin oylamasını iptal etmişsin.Net değil diye orada bir savaş gemisi resmi var o net değil onun oylaması niye iptal edilmiyor.Sana daha öncede sormuştum bu soruyu cevaplamadın.Bu iki soruma acilen cevap verir misin? --Yusuf 1907 13:08, 15 Ekim 2008 (UTC)
  • maddenin tartışma sayfasının geçmişi bu sorunuzun cevabı ile dolu. kısaca vikipedide terör ve terörist kavramlarını kullanmıyoruz. vikipedi tarafsızdır ve terör gibi taraflara göre değişen kavramları kullanmaz. kişisel sorunuzun da cevabı budur. ne ben ne siz, burada herhangi bir tarafta olamaz ve buna göre davranamayız.
seçkin resim adaylarının kriterleri de ilgili sayfada yazıyor. resimlerin altındaki px verilerine bakarsanız meseleyi anlarsınız. adayların en az 1000x1000 px boyutunda olmaları gerekiyor. yalnızca tarihi resimler bu kriterin dışında tutuluyor. yukarda size birçok kişinin önerdiği gibi, bolca okumanız ve burayı tanımanız gerekiyor. --kibelemesaj 15:10, 8 Ekim 2008 (UTC)
  • Terör örgütü olduğuna dair bildirilere ve tanımlara madde içerisinde gerekli bilgi zaten mevcut. Ne örgütü olursa olsun örgütlerin maddeleri örgütlerin ismine sahip oluyor parantez içinde ne örgütü olduklarına yer verilmiyor. Ek olarak zaten terör sözcüğünü, kibele arkadaşımızın da belirttiği gibi, çeşitli kalıplar içerisinde kullanıyoruz, genel olarak kullanımı uygun görülmüyor, sadece üçüncül atıflarda kullanabiliyoruz. PKK ismi zaten Kürdistan İşçi Partisi isminin Kürtçesinin kısaltmasıdır o kadar.
  • Ek olarak: ben de Vikipedi gibi tarafsızlık tarafındayım. Siz de Vikipedi'de bulunduğunuz sürece tarafsızlık tarafında olmak zorundasınız. Tarafsızlık kuralının ihlâli Vikipedi'de çok ciddi bir suçtur. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 18:45, 8 Ekim 2008 (UTC)

Anlayamıyorum...[değiştir | kaynağı değiştir]

Gerçekten anlayamıyorum. Hizmetliler senin gül resminin oylamasını geçerli nedenler dolayı iptal ettiler diye neden bu olayı bu kadar büyütüyorsun? Bu yaptığın davranışların Vikipedi'ye zarar verdiğini unutma lütfen. Ayrıca bu maddeyi silen değerli Hizmetliler sana neden "taraflı" davransınlar. Unutma ki Hizmetliler tarafsızdır ve her Vikipediste eşit şekilde davranırlar. Lütfen olayları kişiselleştirme. Eğer olayları kişiselleştirmeye devam edersen Hizmetlilerin gerekeni en kısa sürede yapacağına seni temin ederim. Teşekkürler... --Böcürt 15:42, 9 Ekim 2008 (UTC)

Telif hakkı var kullanmayın[değiştir | kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --Eldarion 15:07, 13 Ekim 2008 (UTC)


Rica ederim.İyi çalışmalar.--Eldarion 15:14, 13 Ekim 2008 (UTC)

Vandalsınız[değiştir | kaynağı değiştir]

O uğraşarak yazdığım sayfayı sildiniz.Üçler sayfasını.Orda yazılanların hepsi doğru ne hakla siliyorsun.Vikipediye katkı yapamıyacakmıyız.Ben o maddede yazılan yerde oturmaktayım.Beni çok üzdün.Telif hakkı falan yoktur o yazının.Çünkü kendi bilgilerimden yazdım.Orda oturduğum için bazı bilgilere sahibim.Ayrıca sizi şikayet edeceğim.Böyle gereksizce silmelerle Türkçe vikipedi gelişemez.Çok beklersiniz gelişmesini.--Yusuf 1907 18:52, 14 Ekim 2008 (UTC)

Sözünü ettiğiniz madde, kayda değer ve ansiklopedik olmayan bir içeriğe sahip idi, deneme tarzında yazılmıştı ve kısaydı. Bu nedenlerin hepsi, silme sebeplerinden ve zaten o nedenle de madde silindi. Üzülmenizi elbette hiç kimse istemez ama belirttiğim kıstaslara uygun olmayan maddeler ne yazık ki siliniyorlar. Eklediğiniz maddelerde bu hususlara dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Bu arada, şikayet yolunuz açık tabii ki. Son olarak üslubunuz konusunda da sizi uyarmak isterim, karşınızdakini vandallıkla suçlarken vandal durumuna düşmeyin. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 20:50, 14 Ekim 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu sayfaya bakabilirsiniz. Kolay gelsin. Levent Abi ileti 14:53, 15 Ekim 2008 (UTC)


Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Resim yükleme hakkında soru sormuşsunuz, ancak öncelikle şunu söylemeliyim; Daha henüz yeni bir kullanıcısınız; tabii ki neyin ne olduğunu zamanla öğreneceksiniz, ancak gördüğüme göre kısa ve düzensiz maddeler yazmışsınız ve silen hizmetliyi de vandallıkla suçlamışsınız. Unutmayın ki biz her zaman vikipedi olarak haklı ve tarafsız davranmaya çalışırız. Eğer bir sorun yaşıyorsanız öncelikle kurallara ve kendinize bir göz atmanızı öneririm.
  • Resim yüklemeye gelince; öncelikle resimlerinizi buradan yükleyebilirsiniz. Ancak resimler telifsiz olmalıdır. Ayrıca açıklama bölümüne aldığınız sitenin bağlantısını ve gerekli açıklamaları yazmalısınız. Bu biraz zordur ancak öğrenince rahat edebilirsiniz. Resim koymaya gelince; yüklediğiniz resmin adını (mesela Atatürk.jpg) alarak şu şekilde yazarsanız, maddede o resim görünür; [[Resim:Atatürk.jpg|thumb]] Sanırım yeterli anlatabilmişimdir. Ancak bir de şu var; şimdilik size yardımcı olmak için anlattım. Ancak eğer vikipedi'deki yardım konularını araştırırsanız çok daha ayrıntılı bilgiler elde edebilirsiniz, ayrıca başkalarının zamanını da almamış olursunuz. Ancak yine de istediğiniz gibi bana soru sorabilirsiniz. Çekinmeyin. İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 15:19, 15 Ekim 2008 (UTC)
  • Önemli değil. Anlayışınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar. --♪♫Atakan0652|mesaj 15:37, 15 Ekim 2008 (UTC)

İyivikiler... homonihilis // ileti 14:11, 16 Ekim 2008 (UTC)

İyivikiler... Bu imzasız yazı homonihilis (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Resimler[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba,

  • Resim:Delikliçınar.jpg resminde kaynak sorunu vardı. Bunu gidermişsiniz. Ancak vermiş olduğunuz kaynakta, telif konusunda hiçbir açıklama yok. Böyle durumlarda site içeriğinin, ve dolayısıyla sizin yüklediğiniz resmin, telif haklarının saklı olduğunu düüşünmek gerekiyor. Telif hakları saklı resimler adil kullanım politikası gereği Aynı bilgiyi verecek özgür lisanslı bir benzer dosyanın mevcut olmaması durumunda kullanılabilir. Bu resimdeki yerin yeni fotoğrafları çekilebilir olduğu için, maalesef resmi silmek durumundayım.
  • Resim:Denizli Ulu Camii-.jpg resminde kaynak olarak sadece http://www.flickr.com/ yazmışsınız. Tıklandığında resmin açılacağı şekilde link vermeniz gerekiyor. Çünkü flikr'daki tüm resimler Vikipedi'de kullanılamıyor. Lisansını teyit etmemiz gerekiyor. Bunun için de flikr'daki resim sayfasına link vermelisiniz. Ayrıca bu resim için kullandığınız telif etiketi de yanlış. Bu resim bir bilgisayar yazılımının kapağı değil. Dolayısıyla resmi hem lisassız hem de kaynaksız olarak işaretledim. Lütfen gereğini yerine getirmeden bu etiketleri çıkartmayınız.

Size yeni resimler yüklemeden önce adil kullanım politikasını ve Yardım:Resim yükleme sayfasını incelemenizi öneriyorum. İyivikiler... homonihilis // ileti 14:35, 16 Ekim 2008 (UTC)

  • Resim:Denizli Ulu Camii-.jpg resminin kaynağını belirttiğiniz için teşekkürler. Ancak vermiş olduğunuz http://www.flickr.com/photos/recepbascher/2527378436/ adresinde sağ tarafta All rights reserved ifadesi mevcut. Flickr'da bulunan resimlerin sadece bazıları Vikipedi'de kullanılabilir. Bunun gibi telif hakkı saklı olanlar kullanılamaz. Lisansı sadece BY ve BY-SA olanlar kullanılabilir. Bu sebeple maalesef bu resmi silmek durumundayım. İyivikiler... homonihilis // ileti 07:46, 18 Ekim 2008 (UTC)
  • ne yapmaya çalışıyorsunuz? kendi mesajlarınız da olsa eski mesajları değiştirmeyin lütfen.. --kibelemesaj 09:56, 19 Ekim 2008 (UTC)

İmzasız şablonu[değiştir | kaynağı değiştir]

Kullanıcıların eski masajlardaki imzalarını silip "imzasız" şablonunu eklemenizin sebebi nedir? İyivikiler... homonihilis // ileti 09:58, 19 Ekim 2008 (UTC)

İmzasız Şablonu[değiştir | kaynağı değiştir]

İmzasız şablonu niye ekliyorsunuz benim mesjlarıma.Ben halbuki onların hepsini imzalamıştım.Bir şeye imzasız şablonu koymadan 100 kere düşünün.--Yusuf 1907 10:01, 19 Ekim 2008 (UTC)

  • şaka yapıyosunuz sanırım? ıp ile giren biri (siz olabilir misiniz acaba?) imzayı sildi, değiştirdim. sizin mesaj sayfanızdaki imzamı silip yerine imzasız yazdınız, eski haline geri aldım. oyun oynamaktansa katkı yapmayı deneyin derim. --kibelemesaj 10:03, 19 Ekim 2008 (UTC)
  • Asıl siz şaka yapıyorsunuz sanırım.Benim imzalarıma imzasız şablonu eklemişsiniz.Buna ne demeli.Ben hepsini imzaladım onların.Bende buna karşılık olarak sizinkilere imzasız diye ekledim.Ama vicdanım el vermedi ve geri aldım.Sizde ne arar vicdan...Değil mi?--Yusuf 1907 10:07, 19 Ekim 2008 (UTC)
  • hangi imzadan söz ediyorsunuz, bağlantı verin.. --kibelemesaj 10:10, 19 Ekim 2008 (UTC)
  • buyrun.. imzalamış mısınız? ayrıca ne önemi var anlamadım. imza atmayı unutabiliriz, birileri de ekler.. ikinci konu, birilerine kızıp birşeyler yaparsanız siz suçlu duruma düşersiniz, yapmayın. üçüncü olarak sizde ne arar vicdan gibi sözler kişisel saldırıdır, tekrarlamayın. --kibelemesaj 10:21, 19 Ekim 2008 (UTC)

Vikipedi oylama[değiştir | kaynağı değiştir]

Hoşgeldiniz, Yusuf 1907/Arşiv/1-2. Vikipedi:Silinmeye aday maddeler/Gülbeyaz (dizi) sayfasında oy kullandığınızı gözlemledik. Şüphesiz ki, topluluk içinde katılım teşvik edilmektedir, fakat çok yeni bir kullanıcı olmanız nedeniyle oyunuz geçerli sayılmayabilir. Bunun Vikipedi'de normal bir uygulama olduğunu ve oy verme sistemimizin kasıtlı olarak kötüye kullanılmasını önlemek için gerekli olduğunu bilmenizi isteriz. Vikipedi'de anketler, topluluğun fikrini öğrenmek amaçlı olup tam olarak bir kişi - bir oy gibi düşünülmemelidir. Ancak, Vikipedi'ye katkıda bulunmaya lütfen devam edin ve politikalar hakkında fikirlerinizi açıklayın. Teşekkürler.--Machiavelli' msj 13:09, 19 Ekim 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Öncelikle geç yanıt için özür dilerim. Renkli imza atmak için bol bol diğer imzaları (değiştir) diyerek incelemeniz gerekmektedir. Hoşunuza giden uygun imzalardan alıntı (kopyalama) yaparak kendi imzanızı oluşturabilirsiniz. Ama asıl cevap: html bilgisi gerekliliğidir, sayfalar html dili ile yazılıyor. Bende bilmiyorum, kopyalama yöntemi uyguladım. Kolay gelsin, sevgiler. Levent Abi ileti 18:23, 19 Ekim 2008 (UTC)
  • Tamam kolayı var: Birlikte deneyelim. Tek sorun benim geç yanıt vermemde olacak. Hoşunuza giden imza örneklerini bana bildirin, ben de çeşitli alternatifler üzerinde uğraşıp aktarayım. Ama bundan falza yardım elimden gelmez.. Çünkü benim de html bilgim çok sınırlı. Levent Abi ileti 19:44, 20 Ekim 2008 (UTC)
  • Tekrar merhaba; şimdi aşağıdaki gri kısımda olan yazıyı aynen kopyalayıp, sayfanın üstünde yer alan "tercihlerim" kısmındaki İmzalarda gözükmesini istediğiniz isim yazılı yerin yanındaki boşluğa yapıştırıp, alttaki "sayfayı kaydet" bölümüne tıklarsan, bundan sonra imza tuşuna bastığında ya da dört tane ~ işareti yaptığında imzan o şekilde çıkacak. Deneme tahtasını kullanarak görebilirsin. İyi günlerde kullan.

NOT: "Ham imza" kutucuğu işaretli olmalı. Levent Abi ileti 18:37, 22 Ekim 2008 (UTC)

{{subst:Kullanıcı:Yusuf 1907/imza.js}} 

Görünüşü de şöyle: Yusuf 1907ileti

merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

umarım vikipedide çok daha verimli ve bilgilendirici katkılarımız olur.Kamuran otukenli 07:55, 23 Ekim 2008 (UTC)

:)[değiştir | kaynağı değiştir]

evet kesin olacak sorularım yardımcı olduğun içinteşekürlerKamuran otukenli 12:52, 23 Ekim 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Resimler güzel olmuş gerçekten. Çabaların için teşekkür ederim. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 13:43, 28 Ekim 2008 (UTC)
  • Teşekkür ederim. Senin de Cumhuriyet Bayramın kutlu olsun. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 14:00, 28 Ekim 2008 (UTC)
  • Yüklediğiniz resimler için teşekkürler. Özgür lisanslı ansiklopedik resimler ne kadar çoğalırsa, projemizin gelişimi için o kadar yol almış oluruz. Yalnız bir hatırlatma yapmadan geçmeyeyim. Bu tür özgür lisanslı resimler üretp Vikipedi'de kullanıma açmayı planlıyorsanız, size resimlerinizi Commons'a yüklemenizi öneririm. Oraya da aynı kullanıcı adı ve şifre ile girebiliyorsunuz. Resimlerinizi oraya yüklerseniz, tüm vikilerde kullanılabilirler. Böylece adınız daha da kalıcı olur. İyivikiler... homonihilis // ileti 22:49, 28 Ekim 2008 (UTC)
  • Hehe trol zararlısı resmin çok güzel almış.Demek ki Teknoloji Tasarım dersini iyi dinliyorsun.Tebrikler.--Selim Baba ileti 08:02, 29 Ekim 2008 (UTC)

Nezaket hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

rezilliğine bakSultanahmet resmini niye sildin ne hakla, yaptığımız katkı seni dürtüyor mu?O resmi acilen geri koymanı istiyorum.--Yusuf 1907ileti 12:47, 28 Ekim 2008 (UTC)


Lütfen aşağıdaki bağlantıları okuyun daha sonra yazdığınız yukarıdaki mesajı okuyun ondan sonra kibar bir mesaj yazarak isteğinizi yeniden talep edin

Temel ilkeler

--Nosferatu 10:03, 29 Ekim 2008 (UTC)

  • Kusura bakmayın karalamaları toplu olarak geri alırken sizin eklediğiniz resim de silindi. Bundan sonra daha dikkatli olacağım. Saygılarımla--Nosferatu 11:16, 30 Ekim 2008 (UTC)
    • Özür dileyerek nosferatü ile aranızda geçen konuşmalara dahil olacağım. Öncelikle, Nosferatü çok dikkatli ve çok objektif bir arkadaşımızdır. İkincisi, burada (yalnız burada da değil genel geçer nezaket kuralları çerçevesinde her yerde) kimseye emir veren "koy", "al", "kaldır", "kaldırma" gibi ifadelerle konuşulmaz. Konuşulduğu takdirde buna izin verilmez. (Bknz:Nazik olun). Üçüncüsü, sürekli kaldır, koy işlemine girerseniz engelenemilirsiniz (Bknz:Vikipedi:Üç geri-dönüş kuralı). Dördüncüsü, burası sahip olduğunuz fikirleri dayatma yeri değildir. Objektif ve tarafsız bir ansiklopedidir. Beşincisi, Türkiye nüfusunun büyük çoğunluğu müslüman laik bir ülkedir ve ülkemizdeki kiliseler, havralar, tarihi eserler de tarihimizin bir parçasıdır. Lütfen uslubunuza biraz dikkat ediniz. --Zeynepmsj 16:47, 30 Ekim 2008 (UTC)
      • Dedğim gibi uslubunuz nezaket kurallarına uymuyor. Bana da emirler vermişsiniz, nosferatüye de. Lütfen, [Vikipedi:Üç geri-dönüş kuralı]] sayfısnı ve Nazik olun sayfasını bir kere daha inceler misiniz? --Zeynepmsj 17:01, 30 Ekim 2008 (UTC)
        • Benimle onun arasında diye bir tavır kabul edilemez. Burası açık bir ansiklopedi. Ayrıca bana bağırmaya da hakkınız yok. Uyarıyorum bir kez daha sizi nazik olmanız konusunda.--Zeynepmsj 19:03, 30 Ekim 2008 (UTC)
  • Arkadaşım maddeyi göz önüne alacak olursan Türkiye'de din altbaşlığına katkıda bulunuyorsun. Ben oraya islam harici diğer dinlerin de Türkiyede bulunan ve vikipedide maddesi açılmış ibadethanelerini ekledim. Eklemeyi yaparken de resimleri boyutlandırmadım. Özellikle cami resimlerini silmiyorum örneğin commons'taki katkılarımda telif hakkı doğmaması için kendi çektiğim ve kategorilediğim pek çok cami resmi var. Vikipedide de Mimar Sinan maddesine bakarsan oraya da bilgim doğrultusunda olumlu katkılarda bulunmaya çalıştım ve pek çok resim ekledim. Olumlu katkı yapmak için doğru maddeye doğru katkılar yapman gerekiyor. Türkiye maddesi ile ilgili olarak Kültür Bakanlığının yayımladığı Türkiye tanıtım kitaplarına bakacak olursan o kitaplarda da cami resimlerinin yanında kilise ve havra resimlerinin de olduğunu göreceksin. Saygılarımla--Nosferatu 11:01, 31 Ekim 2008 (UTC)
  • Nezaketi elden bırakmayalım.--Selim Baba ileti 13:18, 31 Ekim 2008 (UTC)
  • Tabiki.Kukla,engellenmiş bir kullanıcının engelini kaldırmak için açtığı kullanıcıya denir.İstersen Şu sayfadan bak daha ayrıntılı yazıyor.Sevgilerimle.--Selim Baba ileti 13:50, 31 Ekim 2008 (UTC)

Burda herkesin katkısı var kimseyi çok katkı yapmış az katkı yapmış diye sınıflandırmıyoruz vede iltimas göstermiyoruz, elbette katkıda bulanabilir, kötü birşey söylediğim yok, eklediği bilgilerin bir kısmını gereksiz bulunduğum için geri aldım. --Karduelismsj 14:02, 31 Ekim 2008 (UTC)

Commons[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba,
Commons'ın resim yükleme sayfası buradadır. Resim yükleme hakkındaki temel bilgilere Commons:Temel Bilgiler sayfasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca kullanacağınız lisans etiketini seçerken Resim:Commons lisansları.PNG resmindeki açıklamalar faydalı olabilir. İyivikiler... homonihilis // ileti 15:14, 31 Ekim 2008 (UTC)

Israrla maddenin düzenini bozan resmi eklemeye devam ediyorsunuz.Her ibadet evinin birer resmi var ve sağ sütunda düzenli olarak duruyor.Eklediğiniz resim dil kısmının altına giriyor ve pixeller de görünüşü bozuyor.Lütfen tekrarlamayınız.--Eldarion 15:37, 31 Ekim 2008 (UTC)
  • Selam Yusuf Kardelyus un mesaj sayfasına yazdığın kişiye suçlama ya giriyor.Ben kendimle ilgili meseleleri halledebilirim.Teşekkürler.--Selim Baba ileti 15:39, 31 Ekim 2008 (UTC)

Bu arada[değiştir | kaynağı değiştir]

Sayfa tasarımın çok garip.İstersen senin için sayfa tasarlayabilirim.--Selim Baba ileti 15:42, 31 Ekim 2008 (UTC)

Türkiye maddesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar Yusuf 1907 bu madde seçkin madde için çok yetersiz. Her şeyden önce verilen bilgilerin doğruluğunu kontrol ettirmek gerekiyor. Örneğin 2008 yılı itibariyle Türkiye'de kişi başına düşen milli gelir 10.000 Amerikan Doları'nı aşmıştır diye bir cümle var ki bu hangi verilere dayanıyor. Nüfus için Tuik verileri kullanılıyor ki herkes kontrol edebilir. Sayfanın satır satır incelenmesi gerek ben başlangıç yapıp epey katkı yapmıştım. Seçkin madde için maddeye daha çok katkı yapmak gerekiyor.--Nosferatu 11:23, 1 Kasım 2008 (UTC)

Uyarı[değiştir | kaynağı değiştir]

Israrla Türkiye maddesine cami resimlerini eklerken diğer dinlere ait ibadethanelerin resimlerini çıkarmaktasınız[6].Vikipedi tarafsız bir ortamdır.Tarafsızlık Vikipedi'nin beş temel taşından biridir.Vikipedi milli bir ansiklopedi değildir.Konu ile ilgili yeterli derecede bilgilendirme mesajı almışsınız ancak tutumunuzu sürdürüyorsunuz.Lütfen tekrarlamayınız.--Eldarion 11:09, 6 Kasım 2008 (UTC)

Maddeyi dikkatle inceleyiniz.Resimlerden birinde kilise diğerinde ise sinagog var.Dolayısıyla ikiside kilise değil.Bilginize.--Eldarion 11:20, 6 Kasım 2008 (UTC)
Elinize sağlık.Kolay gelsin iyi çalışmalar.--Eldarion 11:26, 6 Kasım 2008 (UTC)
İncelemeye çalışacağım.--Eldarion 11:33, 6 Kasım 2008 (UTC)

İmzanız[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, imzanızda resim kullandığınızı farkettim. Bildiğiniz gibi VP:İMZA gereği imzalarımızda ne türden olursa olsun resim kullanmamız önerilmektedir. Nedenleri ilgili prosedürümüzde yer almaktadır. Bilginize sunar gerekli değişikliği yapmanızı ve anlayışınızı rica ederim. Saygılarımla, --Manco Capac 11:39, 6 Kasım 2008 (UTC)

  • Merhaba tekrar, mesele benim beyenip beyenmemem değil. Mesele kural meselesi. Vikipedi topluluğu olarak bir karar alınmış ve ilgili prosedür geliştirilmiştir. İyi birer Vikipedist olarak uymak bizim görevimiz, zaten bu davranış biçimi bir vandalla aramızdaki farkı belirlemektedir. Ancak prosedürleri beyenmiyor olabilirisiniz ve bunların değiştirilmesini gerekli nedenlerinizi de göstererek topluluğun fikrine sunabilirsiniz. bu arada anlayışınız ve imzanızı düzelttiğiniz için teşekkür ederim. Saygılarımla, --Manco Capac 11:46, 6 Kasım 2008 (UTC)
  • Lütfen VP:İMZA#Resimler kısmına bakınız. Teşekkürler. --Manco Capac 12:12, 6 Kasım 2008 (UTC)

KMA[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Indiana Jones 4 maddesine karşı oyu vermişsiniz. Fakat sebebini yazmamışsınız. Önerinizi MESAJ SAYFAMA yazın da eksikliği gidermeye çalışayım. --Bay Quin-Gon 17:12, 6 Kasım 2008 (UTC)
  • Burada da hiçbir neden belirmeden karşı oy kullanmışsınız. Nedeni neyse yanında belirtin ki; biz de maddede gerekli değişiklikleri ve geliştirmeleri yapalım. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 19:20, 6 Kasım 2008 (UTC)

Oy hakkı[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba,
Çeşitli oylamalarda oy kullandığınızı gördüm. Ancak Vikipedi:Oylama#Oyların geçerliliği kuralı gereği, oy kullanabilmek için Vikipedi'de iki ayınızı doldurmanız gerekiyor. Bu sebeple, vermiş olduğunuz oyları geçersiz saymak durumundayız. Lütfen VP:OY sayfasını inceleyiniz ve oy verme şartlarını yerine getirmeden oy kullanmayınız. İyivikiler... homonihilis // ileti 07:44, 7 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba oy kullanabilmeniz için 26 Kasım'a kadar beklemeniz gerekiyor. Bunun dışında oylama sayfalarında yaptığınız yorumlar dikkate alınacaktır. Yani {{destek}} ya da {{karşı}} oy kullanmak yerine {{yorum}} yazmanızı tavsiye ederim. İyi çalışmalar--Gökhan 14:05, 7 Kasım 2008 (UTC)

Seçkin Resimler[değiştir | kaynağı değiştir]

Bir resmin Seçkin resim olması için ne gibi özelliklerinin olması gerektiğini Vikipedi:Seçkin resim nedir? sayfasından öğrenebilirsiniz. Ancak size tavisyem daha önce seçilmiş olan Seçkin resimlere (İngilizce vikidekileri de burada:) bakıp oradan fikir almanız yönündedir. Yine de sormak istediğiniz bir konu olursa lütfen çekinmeyin. Kolay gelsin, --Manco Capac 14:34, 7 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, bana neden imzanızdan resim çıkarın formatında uyarı gönderdiniz anlayamadım. Benim zaten imzamda resim yok ki. Ayrıca oy hakkınız halen yok; neden devamlı oy kullanıyorsunuz? --♪♫Berkay0652|ileti 06:58, 8 Kasım 2008 (UTC)

Seçkin resim adaylıkları[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar Yusuf 1907, {{SR}} olması için önerdiğin Akarsu.jpg resmi Vikipedi topluluğunca bir konsensusa varılamadığı için SR olamamıştır.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 20:04, 11 Kasım 2008 (UTC)

Selamlar Yusuf 1907, {{SR}} olması için önerdiğin Sultanahmet Camii.jpg resmi Vikipedi topluluğunca bir konsensusa varılamadığı için SR olamamıştır.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 20:04, 11 Kasım 2008 (UTC)

Denizli[değiştir | kaynağı değiştir]

Çalışmalarınızda başarılar ancak, hem konuyla ilgili değilim, hem de vaktim. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 17:39, 19 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Kesin söz vermemekle birlikte, az da olsa katkıda bulunabileceğimi sanıyorum, ama hemen hepsini bir anda değil, birkaç gün içinde. Levent Abi ileti 18:16, 19 Kasım 2008 (UTC)

  • Merhaba, yardım isteğiniz ve bana olan güveniniz için teşekkür ederim. Ancak konuya ayıracak vaktim olmadığı için (Başka projelerle ilgilenmekteyim) yardım edebileceğimi sanmıyorum. Umarım bu seferlik beni affedersiniz. Fakat genel anlamda olmamakla birlikte daha özel yardım istekleriniz olursa elimden geleni yaparım. Saygılarımla, --Manco Capac 21:24, 19 Kasım 2008 (UTC)
  • Yardım etmek isterdim tabii. Ama Denizli ile ilgili ne bilgim var ne de kaynağım. Katkıda bulunabileceğimi sanmıyorum. İyivikiler... homonihilis // ileti 21:50, 19 Kasım 2008 (UTC)
  • Denizli ile ilgili ne gibi yardımda bulunabilirim? Maddeye öyle bakınca olmuyor, aklınızdan geçeni söylerseniz daha kolay katkım olur.. Levent Abi ileti 10:17, 20 Kasım 2008 (UTC)