Kullanıcı:Vincent Vega/ArşivAna/Şubat 2022

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Murat Arık içeriğimin kaldırımasıyla alakalı[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, https://tr.wikipedia.org/wiki/Murat_arık murat arık ın içeriği (Madde 6: Kayda değerlik ölçütlerini sağlamayan kişi) olarak kaldırılmış. Kendisi uluslararası profesyonel bir fotoğraf çekimi yapan Türkiye'nin ödüllü fotoğrafçısıdır. Hem bir yazar hem de bir sanat fotoğrafçısı olmasıyla beraberinde global basında da birçok haberi yapılmıştır. içeriğini tamamen kendisi yazmış olmasıyla beraberinde aynı şekilde hem yazar ve sanat fotoğrafçısı olan birçok wikipedia sayfası aktif durur iken murat arık neden kaldırıldı ? ilgili inceleme yapılmasından sonra tekrardan ekleyebilirmisiniz. MuhammedAvciTR (mesaj) 10.35, 2 Şubat 2022 (UTC)

Vincent_Vega, yeterli araştırma yapmadan, madde adı vererek belliki bir art niyetle bazı sanatçıların sayfalarını siliyor. Yetkililerin bu kişiyi tamamen yasaklaması gerekir. 88.225.146.196 23.42, 13 Mart 2022 (UTC)

Beyaz liste[değiştir | kaynağı değiştir]

Artık yararlı değişiklikler yapıyorum. Beni beyaz listeye alabilirmisiniz? Sarı Saçlı (mesaj) 18.44, 2 Şubat 2022 (UTC)

Yemin ediyorum bu mesaj sayfalarına yaptığınız CTRL-C + CTRL-V spamını direkt geri döndüresim geldi. Bir hizmetli uygun gördüğü zaman sizi beyaz listeye alacaktır, her gün her hizmetliye mesaj atmanıza gerek yok: daha çok itici bir hale geliyor. ~StyyxEvet? 18.49, 2 Şubat 2022 (UTC)


Heroes Chained[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Vincent, maddeyi silmenizi anlıyorum, henüz göndermek için biraz erken evet. Özel bir durum var, proje basına henüz çok düşmemiş olsa da blockchain tabanlı olduğu ve çok büyük ustaların geliştirdiği için dolandırıcıların dikkatini çekmiş durumda. Şimdiden yarım milyar dolar yatırıma ulaşıldı. "Twitter Blue Badge" mevzusundan haberiniz vardır diye düşünüyorum. Blue badge için Wikipedia da sayfanız olsun derler. Şimdiden çok insan ciddi zarar görmüş durumda ve sizden ricam bu maddenin biraz erken onaylanmasını tekrar gözden geçirmeniz.

Ayrıca oyunun kayda değerlik ölçütlerini sıralamak isterim.

-- Bloomberg, Webrazzi, Startupworld gibi sitelerde bahsi geçmiş olması, -- 500M USD yatırıma ulaşması, -- Efsane oyun yazarı olarak tanımlanan Mevlüt Dinç in yönettiği her oyunu projesinin zaten yazarından dolayı kayda değer kabul edilmesi -- Game Of Thrones'da White Walkers'ın yaratıcısı Onur Çaylı'nın art direktör olması

Wikipedia da rastladığımız pek çok oyun bu değerlerin çok altında, sizden ricam, sayfadan her türlü iddia veya controversy yi silebiliriz, yeterki şimdilik bir şekilde "Twitter Blue Badge" alacak minimum bir şey yayınlayabilelim ki daha fazla insanımız zarar uğramasın.

Teşekkürler Rainbouw19 (mesaj) 14.49, 3 Şubat 2022 (UTC)

Merhaba Rainbouw19 evet ilgili "Blue Badge" hususundan bilgim var ama üzgünüm ki bu durum bizim için geçerli bir sebep değil. Kayda değerlik ölçütleri karşılanmamaktadır. İyi çalışmalar. Vincent Vega mesaj? 15.06, 3 Şubat 2022 (UTC)

BL gözden geçirme ve potansiyel PR çalışmaları[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar. HDP'ye yazamıyorum, şu kullanıcının açtığı 15 maddenin 12'si silinmiş. İkisini de kayda değerlikle ilgili işaretledim, teki de anlam ayrımı zaten. BL olmasını gözden geçirebilir misin? Ajans çalışmaları olma ihtimali de var, gerisini sana bırakıyorum. İyi çalışmalar. NanahuatlEfendim? 07.57, 4 Şubat 2022 (UTC)

Nanahuatl ilerleyen vakitte kontrol edeceğim, keza dikkatimi çeken ve katkılarını takip ettiğim bir kullanıcı. Vincent Vega mesaj? 13.41, 4 Şubat 2022 (UTC)

Konuyla direkt alakalı olmasa da şu anonim kullanıcı uzunca zamandır ince ama ciddi milliyetçi tahribat yapmış, hâlâ da yapmakta. Değişikliklerini birkaç gün içerisinde inceleyeceğim, ancak engellenmesinde kesinlikle fayda var.--NanahuatlEfendim? 02.32, 5 Şubat 2022 (UTC)

Şu anda bende detaylı bakamayacağım Nanahuatl, talebi benden önce bakabilecek birisi olursa diye KET'e aktarıyorum. Vincent Vega mesaj? 02.33, 5 Şubat 2022 (UTC)
Tahribatı ciddi ve çok fazla. Geri alma açısından bakacağım demek istemiştim aslında :D Acilen engellenmesi lazım, daha önce başka IP'ler kullanmışsa onları da geri almak lazım. Şunu da silinmesi için işaretleyemiyorum malum, uçurursun sana zahmet.--NanahuatlEfendim? 02.35, 5 Şubat 2022 (UTC)
Ha, doğrudan KET buydu diyorsun. Bakalım o vakit. Vincent Vega mesaj? 02.37, 5 Şubat 2022 (UTC)
Nanahuatl son günlerdeki katkılarına baktım, evet haklısın. Mesaj sayfası açık kalmak üzere 1 hafta engel uyguladım. Bu süreçte geri almalara bakabilirsen güzel olur. Devamına devamında bakarız. Vincent Vega mesaj? 02.42, 5 Şubat 2022 (UTC)
Başladım kontrole ama tahribat çok büyük, yıllara yayılmış. Her birini kontrol etmek mümkün değil bile. Şu ufak dokunuşla bir anda Türklere bağlanıyor koca devlet mesela. Öylesine ortaya atılan bir iddia şu şekilde maddeye ekleniyor... Hemen hemen her değişikliği Türklere bağlama, aynı zamanda Türk olmayanları da gizleme üzerine. 1 hafta sonra muhtemelen dönüş de olacaktır, aşırı tahribat var. Bu maddelerin zaten düzgün bir şekilde yazılması gerekiyor, ancak böyle tahribatlarla daha da geriye gidiyorlar :/--NanahuatlEfendim? 06.34, 5 Şubat 2022 (UTC)
Dönüş olursa yine aksiyon alırız Nanahuatl bence önce maddeler işaretlenmeli ilgili şablonla sonra detaylı düzeltmeye geçilmeli. Bende bakacağım müsait olunca. Vincent Vega mesaj? 07.08, 5 Şubat 2022 (UTC)
Belli bir yere kadar gidip geri almaları gerçekleştirdim. Bazıları iç bağlantı düzeltmesi şeklindeydi, bir tek onlar olumlu, onlar onaylandı. Bununla birlikte Safeviler, Hunlar ve Selçuklularla ilgili maddelerde süresiz koruma gerekiyor sanırım. Zaten oldukça kötü durumdaki Safeviler maddesinin geçmişine bakılırsa, sürekli bir oraya bir buraya çekiştirildiği görülebiliyor. Burada görece az, ama düşünülebilir yine koruma, en azından birtakım vandalizm ve tahribat engellenebilir vs. Bu maddeleri yeniden yazan ve sürekli ilgilenen biri(ler)i çıkmadığı müddetçe bu şekilde olmaya devam edecekler ne yazık ki... Şimdilik bu konuda benden bu kadar, iyi çalışmalar.--NanahuatlEfendim? 07.13, 5 Şubat 2022 (UTC)
  • Aynen öyle evet Nanahuatl. Takip eden kullanıcı yok, dolayısıyla izleme listesinde “denk gelirsek” görebiliyoruz. Korumayı süresiz dahil olmak üzere değerlendireceğim. Eline sağlık. Vincent Vega mesaj? 09.29, 5 Şubat 2022 (UTC)

Dee Booher maddesi[değiştir | kaynağı değiştir]

  • [1] Maddede yer alan birinci kaynaktaki şablon sorununu halledebilirmisiniz madde üzerinde hatalı gözüküyor ekranda düzeltemedim sayın Vincent Vega--176.234.225.197 07.28, 5 Şubat 2022 (UTC)
Teşekkürler Styyx. Vincent Vega mesaj? 09.30, 5 Şubat 2022 (UTC)
Herkese teşekkürler--176.234.225.197 08.21, 6 Şubat 2022 (UTC)

Haftanın işbirliği projesi[değiştir | kaynağı değiştir]

5.hafta işbirliği projesinde katkım ve 1-2 kullanıcın katkıları eksik görünüyor.Puanları gözden geçirme şansınız var mı? kereta caretta (mesaj) 09.30, 6 Şubat 2022 (UTC)

Daha sürenin bitmesine var Kereta caretta hepsine bakılacak. Teşekkürler. Vincent Vega mesaj? 09.31, 6 Şubat 2022 (UTC)

Koruma kaldırma talebi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Israrlı oluşturma sebebiyle korumaya alınan Pale Wear (mağaza) maddesi için sizinle iletişime geçtim. Söz konusu maddenin kayda değerliliği hususunda, ispatlı gazete ve dergi haberlerine ilaveten; Vikipedi Türkiye tarafından doğrulanmış Trendyol, Hepsiburada vb. e-ticaret platformlarında mağazası bulunmaktadır. Pale Wear maddesinin Vikipedi Türkiye'nin kayda değerlilik kriterleri ile uyuştuğunu düşünerek koruma kaldırma talebinde bulunmak istiyorum. Madde yukarıda belirtilen kriterlere uygun şekilde oluşturulacaktır.

Teşekkür ederim. — Bu imzasız görüş Weirdose (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selamlar Weirdose. Yaptığım kontrolde üzgünüm ki kayda değerliği ispat edebilecek derinlikte kaynaklara rastlamadım. Talebinizi karşılayamayacağım. Dilerseniz deneme tahtanızda çalışabilir, koruma sonrası maddeyi yeniden oluşturabilirsiniz. Vincent Vega mesaj? 19.39, 6 Şubat 2022 (UTC)

Bir yıldız da senin için[değiştir | kaynağı değiştir]

Yaşam Bilimi Yıldızı
Görsel ekleyerek Yaşam Ağacı projesine verdiğin destek ve katkı için teşekkürler :)
ᕓikiolog ♥෴ 22.37, 6 Şubat 2022 (UTC)
Teşekkür ederim Vikiolog çok incesiniz. Vincent Vega mesaj? 22.40, 6 Şubat 2022 (UTC)

Israrla vandalizm yapan kullanıcı[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam @Vincent Vega , Hakangorucu12 adlı kullanıcı hala vandalizm yapmaya devam ediyor ve ben yoruldum artık onun yaptığı değişiklikleri geri almaktan, lütfen süresiz olarak engellensin. Örnek: Show TV, Ojo Pictures sayfaları Blue800 (mesaj) 08.34, 7 Şubat 2022 (UTC)

Selamlar Blue800. Gereken işlem tesis edildi. Bilgi için teşekkür ederim. Vincent Vega mesaj? 08.41, 7 Şubat 2022 (UTC)

Teşekkürler. Vandalizme karşı sayfaları kontrol ediyoruz. Birde bu kullanıcı yeni bir dizi sayfası açmış. Kan Silah ve Bıçak isminde, Nisan ayında Show TV'de başlayacakmış. Blue800 (mesaj) 12.55, 7 Şubat 2022 (UTC)

Blue800 rica ederim. HS işaretlerseniz kontrol edebiliriz. Vincent Vega mesaj? 12.56, 7 Şubat 2022 (UTC)

Nasıl yapılıyor HS ? Blue800 (mesaj) 12.57, 7 Şubat 2022 (UTC)

Maddenin başına {{sil|GEREKÇE}} şeklinde etiket koyabilirsiniz. Vincent Vega mesaj? 12.58, 7 Şubat 2022 (UTC)

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Kan_Silah_ve_B%C4%B1cak_(dizi) linki gönderdim Blue800 (mesaj) 13.25, 7 Şubat 2022 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[değiştir | kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Vincent Vega,
5. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Görsel içermeyen Vikipedi maddelerine uygun görsellerin eklenmesi" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 10.36, 7 Şubat 2022 (UTC)

Teşekkür ederim Anerka, iyi çalışmalar. Vincent Vega mesaj? 10.37, 7 Şubat 2022 (UTC)

E-postanız var![değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Lütfen e-posta hesabınızı kontrol edin – e-postanız var!
Bu mesajı, istediğiniz zaman {{E-postanız var}} ya da {{EPV}} şablonunu silerek sayfanızdan kaldırabilirsiniz.

~StyyxEvet? 11.47, 7 Şubat 2022 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

Özel Yıldız
İş birliği projesine olan katkılarından dolayı teşekkür ederim.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 12.52, 7 Şubat 2022 (UTC)

Engellenmem ve DŞ[değiştir | kaynağı değiştir]

Fagus iyi akşamlar. Engelleme politikasına aykırı ve gerekçesini sunmama rağmen bir engel uygulamanız başlı başına hizmetli yetkilerinin kişisel ve kötüye kullanımıdır. Ben bir direksiyon savaşına girmeyeceğim. Engelimin kaldırılmasını sizden önemle rica ediyorum. Vincent Vega mesaj? 21.38, 7 Şubat 2022 (UTC)

  • Engel politikasına aykırı ve tamamen kişisel saiklerle (şuradan görülebileceği üzere), sade ve sadece topluluğun bana verdiği yetkiyi, yine topluluğun çıkarları ve Vikipedi politikaları doğrultusunda kullandığımdan ötürü sağolsun Fagus beni engelledi. Durumla ilgilenmek üzere bir direksiyon savaşına girmektense aktif ve yarı aktif hizmetlilerimize sesleniyorum. Mskyrider, Eldarion, Elmacenderesi, Gökhan, Ahzaryamed, Superyetkin, Sabri76, ToprakM, Seksen iki yüz kırk beş, Vikipolimer. Vincent Vega mesaj? 21.54, 7 Şubat 2022 (UTC)
    Hayretler içerisinde kaldığımı söyleyebilirim. Özellikle bir hizmetliden beklenmeyecek, kesinlikle yanlış bir tepki. Engeli kaldırdım. ‒ToprakM  22.03, 7 Şubat 2022 (UTC)
    @ToprakM ben bildirimi alana dek engeli kaldırmış, tamamen isabetli bir işlem olduğunu ve altına imzamı attığımı ekleyeyim. VP:EP bu konuda çok nettir: "Aşağıdaki engelleme kuralları ve diğer Vikipedi politikalarında geçen engelleme kural veya ibareleri dışındaki herhangi bir nedenden dolayı hiç kimse engellenemez." Engelleme işlemi yok hükmündedir. Burada uzatmak yerine devamını Fagus'un mesaj sayfasından konuşmakta fayda var. Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 22.06, 7 Şubat 2022 (UTC)
    Teşekkürler ToprakM ve Seksen iki yüz kırk beş, her ne kadar politikalarımız doğrultusunda kabul edilemez olsa dahi, bu tür şeyler olabilir elbet neticede insanız. Olay çok çok sıcak olduğu için ileri bir aksiyonu ilerleyen zamana en azından yarına bırakmak uygun olacaktır diye düşünüyorum. Vincent Vega mesaj? 22.07, 7 Şubat 2022 (UTC)
Merhaba, engel kaydınız ile ilgili bir görünüm değişikliği talebinde bulunursanız tarafıma ulaşabilirsiniz. Burada not düşmek isterim: tarafınıza gerçekleşen 7 Şubat 2022 21.35 (UTC) engeli yok hükmündedir ve gelecekte gerçekleşebilecek atıflar için bu not kullanılabilir. e.c. 22.50, 7 Şubat 2022 (UTC)
Gereken yapılmış. Vincent ve ToprakM'ye teşekkürler. Teklifler'deki küçücük tartışmanın buralara kadar getirilmiş olması da şaşırtıcı. --Gökhan (mesaj) 22.52, 7 Şubat 2022 (UTC)
e.c. +1 —Khutuckmsj 23.04, 7 Şubat 2022 (UTC)
Vincent Vega direksiyon savaşına girmeyerek en iyisini yapmış.--Śαвяí¢αи76ileti 04.20, 8 Şubat 2022 (UTC)
  • Kabul edilemez bir davranış olarak gördüğümü not düşmek isterim. --Mskyrider ileti 06.35, 8 Şubat 2022 (UTC)
Yaşadığın şeyden ötürü üzüldüm. Geçmiş olsun. Hedda Gabler (mesaj) 18.20, 8 Şubat 2022 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

Hizmetli Yıldızı
Bu mecra hizmetlilik yapmak için oldukça zorlaştı. İnsan sayısı arttıkça çeşitlenen, farklı tavırlara göğüs germek ve sakin kalmak gerekiyor. Bu başına gelen bir değil, iki değil... Pek çoğunu bağlayabildiğim ve doğru olmasa da mazur gördüğüm sebepler oldu ama işte, bazen de hiç gelmemesi gereken yerlerden vuruyormuş olaylar insanı.

Aldığı sorumluluğu hakkıyla yerine getiren, ardından gerçekleşeni sakinlikle karşılayan senin için bir yıldız. --anerka'ya söyleyin 09.43, 8 Şubat 2022 (UTC)

Teşekkür ediyorum Anerka, çok incesin. İstenmeyen, üzücü durumlar zaman zaman gelişebiliyor; soğukkanlı davranmak en temizi. İyi çalışmalar. Vincent Vega mesaj? 09.59, 8 Şubat 2022 (UTC)
Barışçıl Yıldız
Vincent Vega, öncelikle geçmiş olsun. Farklı durumlar karşısında hep yapıcı ve barışçıl davrandığın için bir yıldız da benden. Sevgiler, iyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 11.08, 8 Şubat 2022 (UTC)
  • Çok naziksiniz LostMyMind, teşekkür ediyorum. Olması gerekenin benim gözümde bu. İyi çalışmalar. Vincent Vega mesaj? 11.28, 8 Şubat 2022 (UTC)

Sayfa isimlerinin Farklı Yapılarda Olması[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum bilmediğim daha doğrusu mantığını anlamadığım bir şey sormak istiyorum. Voleybol branşında liglere ait sayfaların erkek kategorisine ait olanı Türkiye Erkekler Voleybol Bölgesel Ligi ve kadın kategorisine ait olanı Türkiye Kadınlar Bölgesel Voleybol Ligi yani birinde önce branş ismi sonra ligin seviyesi yer alırken diğerinde tam ters olarak oluşturulmuş sayfalar.

Sayfa isimlerini Türkiye Erkekler Voleybol Bölgesel Ligi - Türkiye Kadınlar Voleybol Bölgesel Ligi veya Türkiye Erkekler Bölgesel Voleybol Ligi -Türkiye Kadınlar Bölgesel Voleybol Ligi den biri seçilip tek düzen halinde kullanılması daha mantıklı geliyor bana size danışmak istedim.

İyi Çalışmalar dilerim. Mintonette2010 (mesaj) 12.13, 8 Şubat 2022 (UTC)

Mintonette2010 merhaba. Sizden adlandırma kuralları politikasını incelemenizi rica ediyorum. Vincent Vega mesaj? 12.17, 8 Şubat 2022 (UTC)
Merhaba adlandırma kurallarını okudum fakat ben aynı lig seviyesinde erkeklerde niye kadınlarda niye farklı şekilde sayfaları kullanımıyla ilgili kısmı ya görmedim yada tam anlayamadım acaba hangi kısımda yazıyor tam olarak Mintonette2010 (mesaj) 22.06, 8 Şubat 2022 (UTC)
Size gönderdiğim bağlantı çerçeve bir metindir Mintonette2010 doğrudan yazmaz. Biz oradan durumumuza uygun olan ifadeyi seçerek kullanmalıyız. Voleybol konusunda pek bilgim yok, Spor Vikiprojesine katkı sağlayan kullanıcılarımızla iletişime geçerseniz yardımcı olabileceklerini düşünüyorum. Vincent Vega mesaj? 06.22, 9 Şubat 2022 (UTC)
İzninle konuya hakim olduğundan bilgilendirme yapayım Vincent Vega. @Mintonette2010, yerel ve ulusal spor müsabakalarında, o ülkede o müsabaka resmî olarak nasıl adlandırılıyorsa biz de ona uyumlu olarak adlandırıyoruz. @𐰇𐱅𐰚𐰤 bu madde adlarını tespit eder muhtemelen ve toplarlar :) NanahuatlEfendim? 06.56, 9 Şubat 2022 (UTC)
Merhaba öncelikle çok teşekkürler, Türkiye Voleybol Federasyonu iki lig için de aynı ismi kullanmakta aynı federasyonun aynı lig seviyesinde ki liglerin aynı şekilde yazılması gerektiğini düşündüğüm için paylaştım bence tek bir düzen olması sitede araştırma yapanlara kolaylık sağlayacaktır,amacım eleştirede bulunmak umarım yanlış anlaşılamamışımdır. Mintonette2010 (mesaj) 09.23, 9 Şubat 2022 (UTC)
Bu arada bir ekleme yapmak istiyorum sadece bölgesel lig değil tüm lig seviyelerinde Kadınlarda "Kadınlar Lig Seviyesi (1.lig,2.lig,Bölgesel Lig) Voleybol Ligi yazarken Erkeklerde "Erkekler Voleybol Lig Seviyesi(1.lig,2.lig,Bölgesel Lig) şeklinde adlandırılmış sayfalar Mintonette2010 (mesaj) 09.32, 9 Şubat 2022 (UTC)
  • Birde Mintonette2010 bu tartışma maddelerin tartışma sayfalarında olursa ileriye yönelik kayıt açısından daha iyi olacaktır. Vincent Vega mesaj? 10.34, 9 Şubat 2022 (UTC)
    Merhabalar tartışma sayfalarına kayıt açtım sizlerde orada görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim çok teşekkürler iyi çalışmalar dilerim Mintonette2010 (mesaj) 22.02, 12 Şubat 2022 (UTC)
    İlgilenen kullanıcılarımız yorumda bulunacaktır, olmazsa ilgileneceğini düşündüğünüz kullanıcılara seslenirsiniz Mintonette2010. İyi çalışmalar dilerim. Emeğinize sağlık. Vincent Vega mesaj? 22.04, 12 Şubat 2022 (UTC)
    çok teşekkürler sizede iyi çalışmalar dilerim :) Mintonette2010 (mesaj) 22.05, 12 Şubat 2022 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

Nezaket Yıldızı
Tartışmalardaki sakin tavrına istinaden... çavdartarlasındakiçocuk 12.37, 8 Şubat 2022 (UTC)
Teşekkür ederim Thecatcherintherye, sağolun. İyi çalışmalar dilerim. Vincent Vega mesaj? 12.39, 8 Şubat 2022 (UTC)

Bir yavru kedi de sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

Bir kedi gibi sakin olduğunuz için :)

CanQui es-tu? 12.41, 8 Şubat 2022 (UTC)

Güldürdü Can :) Ama bir kedi sahibi olarak diyebilirim ki tüm kediler sakin olmuyor :) Teşekkürler, iyi çalışmalar. Vincent Vega mesaj? 12.44, 8 Şubat 2022 (UTC)
Yıllarca birçok kedi sahiplenmiş birisi olarak söylemeliyim ki, neredeyse hiçbir kedi sakin değildir, sadece sakin görünmek işine gelir, öyle davranır. Kendi kedilerim, istisnasız, beni her başı sıkıştığında tırmalardı. Zalımın kedileri işte... çavdartarlasındakiçocuk 13.12, 8 Şubat 2022 (UTC)
Sev kedi güzel kedi dusturuyla hareket ettiğiniz vakit hepsi sakin olur:) --CanQui es-tu? 13.14, 8 Şubat 2022 (UTC)
+1. Kediler gerçekten öyle. Hayvanlaşıyorlar sonra herkesi cırmalayamaya başlıyor. Kedi örneği. 88.236.76.243 14.59, 8 Şubat 2022 (UTC)

Mehmet Alper Özdemir sayfası oluşturulması[değiştir | kaynağı değiştir]

Doğru bilgiler ve makaleleri Google da görebilirsiniz Merhaba 20 (mesaj) 11.47, 10 Şubat 2022 (UTC)

Evet bazı haberlere rastladım doğrudur Merhaba 20. Kayda değerlik kriterleri karşılanmamakta. Vincent Vega mesaj? 11.49, 10 Şubat 2022 (UTC)
evet fakat Türkiye futbol federasyonu resmi sitesinde ve Bir çok büyük internet sitelerinde kayda değerli bir belge var Merhaba 20 (mesaj) 18.36, 13 Şubat 2022 (UTC)

Mehmet Alper Özdemir sayfasının tekara oluşturması talep etti ediyorum oyuncu Türk Profesyonel Futbolcudur kayda değer bir sürü haber ve makale mevcuttur Merhaba 20 (mesaj) 08.32, 10 Mart 2022 (UTC)

Doğu Demirkol[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, BluTV'de yayınlanan "40" adlı programın 2. bölümüne baktığımıza "7 Eylül 1988, Ankara doğumlusun." diyor sunucu. Bu bölümün linkini tarih kısmına kaynak olarak ekleyip doğum gününü 6'dan 7 yapabilir miyiz? Eemirrgs (mesaj) 12.57, 10 Şubat 2022 (UTC)

Doğrulanabilir ve güvenilir kaynak ekleyerek her türlü değişikliği yapabilirsiniz Eemirrgs. Sabit kalırsa kaynak muhtemelen geri alınır. Vincent Vega mesaj? 12.58, 10 Şubat 2022 (UTC)
İlk cümleyi anladım fakat ikinci cümlenizi tam anlayamadım. Biraz daha açabilir misiniz? "Sabit kalırsa kaynak muhtemelen geri alınır." cümlesini. Eemirrgs (mesaj) 13.04, 10 Şubat 2022 (UTC)
Kaynağı değiştirmeden bilgiyi değiştirirsek, yani kaynak gerektiren bilgiyi kaynaksız eklersek muhtemelen geri alınır demek istemiştim Eemirrgs. Aslında aynı şeyi tekrar ettim. Vincent Vega mesaj? 13.06, 10 Şubat 2022 (UTC)
Tamam, anladım. Ben şimdi değişiklik özetini ve kaynağı da ekleyerek değiştiriyorum doğum tarihini. Peki, 7 Eylül denilen kaynağı ekleyeceğim için 6 Eylül ile ilgili olan 2 kaynağı da silmem gerekiyor mu? Bir hizmetli, bana "Kaynak silmeyin." demişti bir zamanlar. Yanlış kaynağı silmemiz sayılmıyordur herhalde. Bunu da öğrenip değiştireyim maddeyi. Teşekkürler. Eemirrgs (mesaj) 13.12, 10 Şubat 2022 (UTC)
Ben böyle durumlarda hep çift kullanımı düşünürüm. Daha emin olduğumu başlıkta, diğerini ise yine kaynakla "veya ......", "şuna göre ....." şeklinde geçirmeyi düşünürüm. En son burada benzer bir tartışma yaşandı. Bir göz atarsınız uygun olacaktır Eemirrgs. Vincent Vega mesaj? 13.15, 10 Şubat 2022 (UTC)
Teşekkür ederim Vincent Vega. Eemirrgs (mesaj) 13.23, 10 Şubat 2022 (UTC)
@Eemirrgs bölümün birkaç dakika ilerisinde Doğu Demirkol sunucuyu düzeltiyor 7 değil 6 diyor. Keza sunucu da Vikipedi'den almış büyük ihtimalle çünkü o bölümün hazırlandığı vakitlerde burada o yanlış tarih varmış, birisi vandalizm yapmış bir süre kalmış. Yani sunucunun hatası buradaki bir vandalizmin yansıması esasında :) Tehonk (mesaj) 16.44, 10 Şubat 2022 (UTC)
Aa, ben sadece doğum tarihini söylediği ilk dakikaları izlediğim için böyle oldu. Doğu Demirkol da sunucu dediğinde "7 değil, 6" demedi ki ama. Benim suçum değil :) Yaptığım yanlışı düzeltebilirsiniz @Tehonk. Kusura bakmayın. Normalde hiç yanlış bilgi eklemem. Eemirrgs (mesaj) 16.47, 10 Şubat 2022 (UTC)

Beren Saat maddesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Tekrar merhaba, maddedeki değişikliklerde anlaşmazlık var ve 2 kere açıklama yaparak geri aldım fakat hâlâ aynı şeyler devam ediyor. Konuyla ilgili olarak; değişikliğini geri aldığım kullanıcının mesaj sayfama yazmış olduğu "Yıllardır var olan tabloyu degistirip sayfayı mahvetmişsin kafana göre değil düzene göre değişiklik yapmalisin" sözüne göre maddeyi ben mahvetmişim "güya". Bunun dışında "ikamet gerekli ama oradaki milliyet kısmı gereksiz çünkü en başta belirtilmiş bir sürü eksik olan sayfalar var onları düzenleyin olan sayfayı bozmayın" ve " oraya milliyet ifadesi çok saçma durmuş" demiş. İkamet çok gerekli, milliyet gereksiz mi şimdi? Ben de ikamet kısmını silmeyip milliyet'i de ekledim az önce. Bu yaptığım değişikliği de "Sayfa devriyeleri silmeden ben sildim" diyerek geri almış. İlk önce bir devriye görseydi ama değil mi? Maddeyi mümkünse benim en son yaptığım değişiklikten itibaren korumaya alabilir misiniz? Kullanıcının son yaptığı değişikliklere bakarsak hepsi Beren Saat maddesi ve 2 kere nezaket kuralına göre engellenmiş. Dolayısıyla mahvetme işini kendi yapmış gibi görünüyor. Bunu ona anlatmam zor olacağı için size yazmayı tercih ettim. Kullanıcının yazmış olduğu sözü, bana atılan bir "iftira" olarak görmek istemesem de öyle görüyorum. Teşekkürler. Eemirrgs (mesaj) 15.53, 10 Şubat 2022 (UTC)

Aynı konudan bende şikayetçiyim. Julcybaba adlı bir kullanıcı benim o sayfada yaptığım değişiklikleri hep geri alıyor. Rahatsız olmaya başladım bu konudan. Benim mesaj sayfamada bu konuyla ilgili mesaj yazmış. Blue800 (mesaj) 16.40, 10 Şubat 2022 (UTC)

  • Müsait olduğumda ilgilenebilirim. Bu konuyu tartışma sayfasında belirtmek gerekiyorsa orada ping göndermek bence daha faydalı bir yöntem Eemirrgs, Blue800. Vincent Vega mesaj? 17.06, 10 Şubat 2022 (UTC)
    Kullanıcının bizi anlamayacağını biliyoruz Vincent admin. Tartışma sayfasına da yazsak bir şey değişmez çok büyük ihtimalle. Kendimizi yormuş oluruz sanki. "Devriye silmeden ben sildim" demesinden öyle anlıyorum doğrusu. Devriyenin silip silmeyeceğini nasıl bilebilir ki? Eğer siz müsait olduğunuzda bakabilirseniz seviniriz. İyi akşamlar dilerim. Eemirrgs (mesaj) 17.14, 10 Şubat 2022 (UTC)
    Ek olarak; şimdi gördüğüm bir mesajı daha paylaşmak isterim. Julcybaba kullanıcısı, daha az önce yine milliyet kısmını tekrar koyan "45.133.216.14" kullanıcısına şu cevabı vermiş: "Psikolojik yardım almanızı öneririm." Bu çok kaba ve nezaket kurallarına aykırı bir üslup değil mi?. Sizi de daha fazla meşgul etmeden başka bir şey yazmayacağım. Teşekkür ederim tekrardan. Eemirrgs (mesaj) 17.45, 10 Şubat 2022 (UTC)
Madde korumaya alındı ve kararlı sürüme dönüldü. VP:N ihlali yapılan ibarenin linkini gösterirseniz gereğini yapabilirim. Vincent Vega mesaj? 18.28, 10 Şubat 2022 (UTC)
https://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1_mesaj:45.133.216.14 linkine girince altta görebilirsiniz ilgili cümleyi. Eemirrgs (mesaj) 18.33, 10 Şubat 2022 (UTC)
Tekrar merhaba @Vincent Vega admin. Sizi yine aynı konuyla ilgili rahatsız ediyorum. Aynı kullanıcı, engeli bitet bitmez yine eklediğim milliyet kısmını Beren Saat ve Hazal Kaya sayfalarından silmeye çalışıyor. Ben onun eklediği "ikamet" kısmını silmeyip altına "milliyet"i eklemiştim. Engellenmeden önce de "Sayfa devriyeleri silmeden ben sildim" demişti ve gördük ki o 1 hafta değişiklik yapamadan devriyelerin benim eklediğim milliyet kısmını sildikleri falan yok. Ben, onun yaptığı ikamet kısmına da bir şey demiyorum. Ben ekleyip o silmeye çalıştığı için değişiklik savaşı olup engellenmek istemediğim için yazıyorum. Beren Saat ve Hazal Kaya maddelerini sadece hizmetliler veya otomatik onaylanmış kullanıcılar için şöyle en az 1-2 hafta koruma alabilir misiniz? (Julycaba kullanıcısını yakından tanıyan biri olduğunuzu engellemelerden gördüğüm/tahmin ettiğim için yine sizi mecbur bir şekilde meşgul ettim maalesef.) Eemirrgs (mesaj) 20.17, 17 Şubat 2022 (UTC)
  • Uygun değişiklik özetiyle geri alınmıştır. Vincent Vega mesaj? 20.21, 17 Şubat 2022 (UTC)
    Geri alıyoruz fakat siz daha geri alalı 1 dakika olmadan o yine geri almış. Nasıl çözeceğiz ki bu işi? Bu arada 3 geri dönüş kuralı ihlali yapmış sayılıyor mu şu anda? Merak ettim bunu da. Teşekkür ederim. Eemirrgs (mesaj) 20.24, 17 Şubat 2022 (UTC)
    Lütfen bekleyiniz. Madde gördüğünüz gibi takibimde. Vincent Vega mesaj? 20.25, 17 Şubat 2022 (UTC)
    Peki, destekleriniz için teşekkürler. Umarım bir sonuca varabiliriz. Eemirrgs (mesaj) 20.30, 17 Şubat 2022 (UTC)
    Julycaba'nın da yapıcı davranacağına inanıyorum. Vincent Vega mesaj? 20.31, 17 Şubat 2022 (UTC)
    Vikipedi'de oyuncuların oynadığı yapımların yılları başa yazılıyor diye eski halinde 2. sırada olan yıl kısmını başa aldım fakat onun size yazdığı "tabloda değişiklik yapabilir miyim" cümlesine benzeyen cümlede "tabloda bozukluk var" diyerek yıl kısmını 2. sıraya alacağından adım kadar eminim. Ben de yapıcı olacağına inanmak istiyorum fakat yıl kısmı her oyuncuda başta yazıyor. Ben de onun için başa almıştım. "Yapıcı olmayan değişiklik geri alındı" demiş yine bir geri alma durumunda. Bu cümle, muhtemelen sadece kendine göre yapıcı olmamış. İnşallah halledebiliriz bu sorunları. İyi vikiler dilerim. Eemirrgs (mesaj) 20.38, 17 Şubat 2022 (UTC)

Beren Saat değişiklikler[değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili hizmetli kesinlikle benim derdim asla Vandalizm değildir ben kimseye değişiklik yapma deme hakkına sahip değilim sadece sayfanın eski yapısal düzeni bozulduğunu ekledim ve bende sizin yaptığınız gibi geri almaya çalıştım bazı sayfalarda tablo kısmına ekstra bayrak milliyet ifadesi eklenmiş bende buna gerek yok zaten milliyet adı yazılı dedim ve değiştirdim hakkim olan değişikliği yaptım sadece bu rica ediyorum bu yanlış anlaşılmasın bundan dolayı özür dilerim

VP:İÜYYKÜD ihlalinden taktiren 1 hafta engellendiniz. Engel sürenizin sonunda yapıcı değişiklikler yapmanızı temenni ederim. Vincent Vega mesaj? 18.49, 10 Şubat 2022 (UTC)

Değişiklikler[değiştir | kaynağı değiştir]

Wikipedia yeni girdim kullanmayı bilmiyorum belki sadece amacım değişiklik yapmak eğer kırıcı ifade kullandiysam özür dilerim ama rica ediyorum hesabımı iptal etmeyin ben çok sayıda katkıda bulunmak istiyorum Julycaba (mesaj) 18.43, 10 Şubat 2022 (UTC)

Kullanmayı bilmiyorsun diye herhangi birine "Psikolojik yardım almanızı öneririm" diyemezsin değil mi? Yapıp yapıp özür dilemek olmuyor bilmelisin ki. Eemirrgs (mesaj) 18.45, 10 Şubat 2022 (UTC)
Üstelik daha önce de aynı konuda 2 kere engellenmişsin. Eemirrgs (mesaj) 18.47, 10 Şubat 2022 (UTC)
Eemirrgs lütfen sakin olarak, İNV kapsamında değerlendirerek katkılarımıza devam edelim. İyi çalışmalar. Vincent Vega mesaj? 18.50, 10 Şubat 2022 (UTC)
Ben hep İNV durumunda kabul etmek istiyorum fakat takdir edersiniz ki bu tarz olaylarda zor olabiliyor. Teşekkürler ilgilendiğiniz için. İyi vikiler... Eemirrgs (mesaj) 18.53, 10 Şubat 2022 (UTC)

Soru[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Vincent Vega. Viki Mezarlıkları Buluyor 2022 yarışması hakkında bir soru soracaktım. Bende bu yarışmaya katılmayı düşünüyorum, kurallar bölümünü okuduğumda "Fotoğraf çekmenin yerel mevzuatla yasak olduğu bölgelerde çekilen fotoğraflar hakkında doğabilecek ihtilaflardan Wikimedia Vakfı veya bünyesindeki oluşum ve/veya kullanıcılar sorumlu değildir." kuralını anlamadım. Bazı yerlerde fotoğraf çekmek yasak mı oluyor? Telif gibi olaylar mı dönüyor? Bir yerde, bir mezarlıkta fotoğraf çekmenin yasak olup olmadığını nasıl anlayacağız? Burayı anlamadım da bana bi açıklar mısınız? hulusi bey hadi bana mesaj at 20.11, 11 Şubat 2022 (UTC)

Selamlar. Bu standart bir ikaz Huluxsi. Nokta nokta söyleyemem ancak bazı mahallerde fotoğraf çekmek yasak olabilir. Bazı mezarlıklarda, özellikle askerî statüye sahip bölgelerde fotoğraf çekmek yasak “olabilir”. Kesin demiyorum, zira bilmiyorum; lakin bir ihtimal. Nasıl anlayabiliriz hususunda ise şunu diyebilirim bir mekanda açıkça “Fotoğraf çekmek yasaktır” veya “Görüntü almak izne tabidir” vs. ikazı varsa o bölgede fotoğraf çekmek yasaktır, yoksa zaten serbesttir. Vincent Vega mesaj? 20.32, 11 Şubat 2022 (UTC)
Hmm teşekkürler Vincent Vega. Ben gittiğim mezarlıkta öyle ikazlar görmedim. O zaman serbest lisans olarak yükleyip yarışmaya katılabilirim değil mi? hulusi bey hadi bana mesaj at 20.35, 11 Şubat 2022 (UTC)
Bende görmedim doğrusu Huluxsi. Dediğim gibi askerî mahallerde belki olabilir. Diğer türkü gönül rahatlığıyla CC lisansı kullanarak yarışmamıza katılabilirsiniz, memnuniyet duyarız. Vincent Vega mesaj? 20.40, 11 Şubat 2022 (UTC)
Askeri mahalleler neresi oluyor Vincent Vega? Bu konuda bir sıkıntı çıkmaması için tam emin olmak istiyorum da. Eğer seni sıktıysam özür dilerim. hulusi bey hadi bana mesaj at 20.43, 11 Şubat 2022 (UTC)
Sıkmak değil estağfurullah. Hani böyle tabelalar olur, “Fotoğraf çekmek yasaktır” yazar büyük kırmızı. Onlardan varsa çekilmesi uygun değildir. Umumi kabristanlarda bir sorun olacağını düşünmüyorum. Vincent Vega mesaj? 21.21, 11 Şubat 2022 (UTC)
Peki, ben resimi telefondan yükleyeceğim. Görsellerin JPEG olması gerekiyormuş ama telefondaki resimin formatı JPG. Bu sorun çıkarır mı? hulusi bey hadi bana mesaj at 09.24, 12 Şubat 2022 (UTC)
Fark yok Huluxsi. JPEG ve JPG arasındaki fark karakteri sayısıdır. Vincent Vega mesaj? 10.31, 12 Şubat 2022 (UTC)
Tamam. Her şey için teşekkürler Vincent Vega. Bir sorum olursa daha sorarım. Teşekkürler vakit ayırdığınız için. hulusi bey hadi bana mesaj at 10.38, 12 Şubat 2022 (UTC)
Ben bi resim yükledim ama meta veri çıkmamış. Ne yapmam gerekiyor? hulusi bey hadi bana mesaj at 13.29, 12 Şubat 2022 (UTC)
Özel bir şey yapmanıza gerek yok, kontrolü sağlayacağız Huluxsi.Sonraki fotoğraflar için neden çıkmadığını, ayarlarda bir düzeltme olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Metaveri kesin şart değil, sadece olsa daha iyi olur. Vincent Vega mesaj? 13.46, 12 Şubat 2022 (UTC)
Metaveri olmasa da görsel yarışmaya dahil edilebilir yani, değil mi? hulusi bey hadi bana mesaj at 13.48, 12 Şubat 2022 (UTC)
Evet Huluxsi. Olsa daha iyi elbette. Vincent Vega mesaj? 13.48, 12 Şubat 2022 (UTC)
Ben maddeye ekledim görseli. Ve ölüm başlığını geliştirdim. Bir eksik veya hata yok değil mi? hulusi bey hadi bana mesaj at 13.59, 12 Şubat 2022 (UTC)
  • Huluxsi adım adım bana veya bir başka jüriye yazmanıza gerek bulunmuyor. Düzeltilebilecek bir hata söz konusu ise biz size yazarız. Katılımınız için teşekkür ederim. Vincent Vega mesaj? 14.01, 12 Şubat 2022 (UTC)
    Öhöm... araya giriyorum ama,fotoğrafçılıkta genel kabul, kamuya açık alanlarda kamuya açık alan ve yapıla.... neyse, şuraya göz atmak faydalı olabilir... çavdartarlasındakiçocuk 21.35, 25 Mart 2022 (UTC)

Kōzaburō Yoshimura/Kozaburo Yoshimura maddeleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba @Vincent Vega, "Kategori:Japon film yönetmenleri" başlıklı kategoriye bakarken bu iki madde karşıma çıktı. Maddeyi açan kullanıcı çift madde oluşturmuş. İki madde de aynı kişiden ve bire bir aynı içerikten bahsediyor. Maddeleri aksanlı ad olan "Kōzaburō Yoshimura" adıyla ikinci adı da yönlendirme olacak şekilde birleştirebilir misin?--Ali95Acar (mesaj) 20.21, 12 Şubat 2022 (UTC)

Ali95Acar dikkatinizden ötürü tebrik ederim. Hata olmaması adına; hangi maddelerin birleştirileceğini ve hangi isim olacağını buraya yazabilir misiniz? Vincent Vega mesaj? 20.47, 12 Şubat 2022 (UTC)
Teşekkür ederim :) Mesaj başlığında belirttiğim üzere birleştirilecek maddeler:
Olması gereken adı ilkidir. İkincisi ise yönlendirme yapılacak Vincent Vega--Ali95Acar (mesaj) 20.51, 12 Şubat 2022 (UTC)
Birde kontrol ettiğimde bu maddeye açıldıktan sonra iki bot tarafından katkıda bulunulmuş, doğrudan silerek veya silmeden bu maddeye yönlendirme oluşturulabilir diye düşünüyorum Ali95Acar. Siz ne dersiniz? Vincent Vega mesaj? 20.50, 12 Şubat 2022 (UTC)
Bence de yapılabilir. Ama bu işlemin bir hizmetli tarafından yapılması gerekildiğini daha doğru bulduğumdan size yazmak istedim.--Ali95Acar (mesaj) 20.54, 12 Şubat 2022 (UTC)
Ali95Acar özür dilerim çok sayıda mesaj geldiği için mesajınızı atlamışım. Shintarō Ishihara maddelerini de birleştirdim. İyi çalışmalar dilerim. Vincent Vega mesaj? 00.53, 15 Şubat 2022 (UTC)

Otomatik onaylanmış kullanıcılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu kullanıcılardan olmak için 4 gün beklemeli miyim çünkü çok yavaşlatıyor beni ve albümlerin kapak resimlerini yüklemem lazım --Tripsis Wrapped (mesaj) 15.43, 13 Şubat 2022 (UTC)

Evet üzgünüm ki beklemeniz gerekiyor, acele etmenizi gerektiren durum nedir yardımcı olmak isterim mümkünse Tripsis Wrapped. Vincent Vega mesaj? 15.47, 13 Şubat 2022 (UTC)

Sadece her değişiklikte ve sayfa oluşturmada robot doğrulamayı geçmek can sıkıcı birde dosya yükleyemiyorum. Vikipolimerin mesaj sayfasına bıraktığınız linkteki sayfayı okudumda beni onaylanmış kullanıcılar veya beyaz liste kullanıcılarından biri yapar mısınız --Tripsis Wrapped (mesaj) 16.08, 13 Şubat 2022 (UTC)

Henüz bunun için erken, BL için yeterli gözlemim olmadı hakkınızda. Vincent Vega mesaj? 16.36, 13 Şubat 2022 (UTC)

Peki sağolun bir sayfanın vikipedinin anasayfasına çıkması için ne yapmam lazım --Tripsis Wrapped (mesaj) 16.53, 13 Şubat 2022 (UTC)

Hangi madde? Vincent Vega mesaj? 17.42, 13 Şubat 2022 (UTC)

Sayfa oluşturma[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba öncelikle iyi pazarlar iyi çalışmalar diliyorum. Com.com.tr diye bir sayfa oluşturmak istiyorum, daha öncesinden bir sayfa açıldığını ve silindiğinin uyarısını verdi. Wikipedia 'da yeni olduğum için yanlış bir şey yapmamak adına öncesinde size danışmak istedim. Bu sayfayı oluşturmamım sizin için bir sakıncası var mı?

Çok teşekkür ederim.

Merhaba, tam olarak sayfanın adını yazarsanız kontrol ederek yardımcı olabilirim. Vincent Vega mesaj? 17.44, 13 Şubat 2022 (UTC)
Çok teşekkür ederim linki ekliyorum.
https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Com.com.tr Nydreamland (mesaj) 18.06, 13 Şubat 2022 (UTC)
Nydreamland gördüğüm kadarıyla madde kayda değerlik kriterlerini sağlamıyor. Dolayısıyla oluşturursanız yeniden silinme olasılığı çok yüksek. Vincent Vega mesaj? 18.25, 13 Şubat 2022 (UTC)
  • İlgili tartışma: Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Com.com.tr. Benim eski Kullanıcı adım “Chansey”. Oradan görüşlerimi inceleyebilirsiniz. Vincent Vega mesaj? 18.27, 13 Şubat 2022 (UTC)
    Hızlı dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Bu sayfayı açamayacak mıyım onu anlıyorum.
    Lütfen kusuruma bakma çok fazla bilgim yok Wikipedia hakkında.
    com.com.tr Türk Patent Enstitüsü tarafından Arama Motoru diye tescillenmiş
    Bilgi Teknolojileri Kurumu tarafında yer sağlayıcı hizmet belgesi alan bir site
    hala aktif ve çalışan bir websitesi.
    Bu şartlar altında bu sayfayı asla açamayacak mıyım?
    teşekkürler. Nydreamland (mesaj) 18.31, 13 Şubat 2022 (UTC)
Sizden ricam burayı ve burayı incelemenizdir. Açabilirsiniz fakat silinip silinmeyeceği hakkında ben bir yorumda bulunamam. Yukardaki kriterler sağlanıyorsa kalır, önceki metinden daha farklı bir kaynak eklemezseniz madde çok büyük ihtimalle silinecektir. Vincent Vega mesaj? 18.50, 13 Şubat 2022 (UTC)
Çok ama çok teşekkür ederim.
Aslında olay biraz üzücü sanırım daha önce bunu ekleyen kişi biraz saçma sapan trip ile tartışmaya girmiş.
Bu projeyi yakından takip eden birisiyim kendi arama robotları çok yakında faaliyete giriyor.
İnsanlarımızda maalesef bir yabancı sevdası var.
Türk olmasında ne olursa olsun.
Lafım size değil lütfen yanlış anlamayın.
Bir çok yerdende projeyi eleştirdiler
Fakat hala projeye devam ediyorlar.
Email servisleri bile çok yakında faaliyete geçiyor
Ben tekrar sayfayı açacağım.
Ümit ederim ki silinmez.
iyi çalışmalar Nydreamland (mesaj) 18.58, 13 Şubat 2022 (UTC)
İyi çalışmalar Nydreamland. Vincent Vega mesaj? 19.00, 13 Şubat 2022 (UTC)
Tekrardan merhaba
Wikipedia'daki ilk sayfamı ekledim.
Değerlendirirsen çok sevinirim. Com.com.tr
Çok teşekkür ederim.
iyi çalışmalar. Nydreamland (mesaj) 10.58, 14 Şubat 2022 (UTC)
  • Müsait olduğumda bakabilirim, bu süreçte bir devriyemiz ilgilenecektir. Teşekkürler. Vincent Vega mesaj? 11.51, 14 Şubat 2022 (UTC)
    Çok ama çok teşekkür ederim.
    iyi çalışmalar. Nydreamland (mesaj) 11.52, 14 Şubat 2022 (UTC)
    Sayfa tekrar silinmiş Wikipedia da sayfa açmak için illaki ana akım kanallarda mı çıkmak gerekiyor
    gerçekten anlamıyorum nasıl bir mantıktır.
    bir sürü gazete ve tv de haberleri çıkmış proje kabul edilmiyor.
    Geliyoogibi sayfalar kabul ediliyor.
    mantığın bittiği yer gerçekten birde Wikipedia nın sloganı Özgür Sözlük
    Meraktan bunu yazıyorum illaki yöneticilere para mı vermem gerek bu sayfayı yayınlatmak için
    çünkü bir kaç platformda 15 bin TL para istediler.
    Sadece para ile mi sayfa onaylıyor yöneticiler? Nydreamland (mesaj) 13.13, 14 Şubat 2022 (UTC)
    Ücretli değişiklik/onay hususunda kullanıcı sayfamdaki uyarıyı inceleyiniz. Size en başta da dedim VP:KD ve VP:ŞİRKET inceleyiniz diye. Lütfen sayfayı silen hizmetli (Vikipolimer) ile irtibata geçiniz. Üzgünüm ama benim şu an için yapabileceğim fazla bir şey kalmadı. Vincent Vega mesaj? 13.20, 14 Şubat 2022 (UTC)

Hesabımı lütfen açın[değiştir | kaynağı değiştir]

Açtığım bazı maddelere resim eklemem lazım lütfen hesabı serbest bırakın SAS ile ilgim yok zaten uzun zamandır iki, üç madde ekledim diye soğutmaya hakkınız yok...--46.106.59.208 12.48, 14 Şubat 2022 (UTC)

Özür dilerim ama hakkımı hukukumu yeterince biliyorum, bunu bana öğretmeyin lütfen. Size maddeler bazıda değişiklik yapmanıza göz yumduğum için tabiri caizse astarını isteyerek taleplerinize devam ediyorsunuz. Siz zaten burada en çok tahammül gösterilen kullanıcılardan birisiniz. Bu şekilde davranarak yapılacaklar listemde olan sizin engelinizin gözden geçirilmesi hususunun da ertelenmesine sebep oluyorsunuz. Vincent Vega mesaj? 13.13, 14 Şubat 2022 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, sizden yardım almak istiyorum bu sanatçı hakkında bilgileri wikipediada yayınlamak istedim nasıl bir yol izlemeliyim örnek bir sayfa var mı şuanda yayımlanan yardımcı olur musunuz? Saygılarımla

Ucanyazar (mesaj) 20.06, 14 Şubat 2022 (UTC)Ucanyazar

Merhaba. Madde kayda değerlik kriterlerimize uymamaktadır. Maalesef örnek sayfa gösteremiyorum zira o kriterlere uymadığı için hepsi silinmiş durumdalar. Mesaj sayfanızdaki bağlantıda ilgili kriterleri bulabilirsiniz Ucanyazar. İyi çalışmalar. Vincent Vega mesaj? 20.08, 14 Şubat 2022 (UTC)
Merhaba, kayda değerlik derken yani bir müzisyen vikipediaya eklenemiyor mu? Yoksa benim yazdığım yazıda eksik bir bilgimi var orasını anlayamadım.
Saygılarımla. Ucanyazar (mesaj) 20.09, 14 Şubat 2022 (UTC)
Evet efendim sizin yazdığınız madde(ler)de eksiklik vardı. Yeerli bağımsız kaynak bulunmuyordu kişiden bahseden. Vincent Vega mesaj? 20.11, 14 Şubat 2022 (UTC)
Merhaba, anladım efendim konu kitlendiği için bir değişiklik yapamıyorum size sanatçıya ait tüm gerekli bilgileri yollasam sayfaya ekleyebilir misiniz? Bunu yapabilirseniz size çok minettar olurum.
Saygılarımla. Ucanyazar (mesaj) 20.12, 14 Şubat 2022 (UTC)
Üzgünüm Ucanyazar zaten madde ısrarlı oluşturulduğu için ben kilitledim. Başka konular ve başka maddeler üzerinde çalışmayı tavsiye edebilirim size. Vincent Vega mesaj? 20.14, 14 Şubat 2022 (UTC)
Merhaba, peki tekrar bu konuyu nasıl düzenleyebilirim bunun bir yolu var mıdır? Ucanyazar (mesaj) 20.16, 14 Şubat 2022 (UTC)
Özel değilse neden bu madde bazında yoğunlaştığınızı öğrenebilir miyim? Vincent Vega mesaj? 20.17, 14 Şubat 2022 (UTC)
Merhaba, sanatçı ile bir görüşmem olmuştu bir kaç haber yapabileceğimi söyledim oda beni yormayacaksa yapabilirsin demişti benim için bir sorun yok dedi bir yerde haber yaptım fakat bende süpriz olarak vikipediye kendi biyografisini yayınlamak istedim fakat işte gördüğünüz üzere yaptığım yanlışlık yüzünden sayfasını kilitledim :/ Ucanyazar (mesaj) 20.20, 14 Şubat 2022 (UTC)
  • Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Sizin bir hatanız yok. Sadece madde kayda değerlik kriterlerini karşılamıyor. Siz değil başka birisi de maddeyi oluşturmuş olsaydı yine silinecekti. Lütfen ilgili kriterlerimizi inceleyiniz, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Vincent Vega mesaj? 20.21, 14 Şubat 2022 (UTC)
    Merhaba, anladım bir kaç sanatçının biyografisini okudum ve ne demek istediğinizi anladım tekrar bu sayfayı düzenlemek nasıl mümkün olabilir yada bu sayfanın tam halini size bir yerden atsam gözden geçirseniz olumlu ile yayınlasam olur mu? Ucanyazar (mesaj) 20.23, 14 Şubat 2022 (UTC)
    Ben zaten silme işleminden önce maddeyi inceledim efendim. Şu haliyle madde kayda değerlik kriterlerini sağlamamakta. Dolayısıyla şahsi kanaatim değerli zamanınızı bu madde bazında kullanmamanızdır. Dilerseniz Deneme Tahtanızı kullanabilirsiniz. Ama bir süre sonra oradan da içerik silinecektir. Vincent Vega mesaj? 20.29, 14 Şubat 2022 (UTC)
    Merhaba, anladım fakat dediğim gibi tamamen farklı bir içerik denemek istiyorum bunu size bir yerden iletsem inceleseniz olur mu? Ucanyazar (mesaj) 20.32, 14 Şubat 2022 (UTC)
    Bana iletmenize gerek yok burada çalışabilirsiniz. Vincent Vega mesaj? 20.33, 14 Şubat 2022 (UTC)
    Merhaba, yazdıktan sonra burdan size bildirsem siz inceleyip yayınlıyor musunuz? Yoksa farklı bir şekilde mi işliyor. Ucanyazar (mesaj) 20.35, 14 Şubat 2022 (UTC)
    Efendim benim öyle bir yetkim yok... Müsaadelerinizle diğer faaliyetlerimi yapıyorum şu anda. Rica etsem danışma masasını kullanabilir misiniz? Vincent Vega mesaj? 20.39, 14 Şubat 2022 (UTC)
    Merhaba, tabii ilginiz için teşekkür ederim kolay gelsin iyi çalışmalar. Ucanyazar (mesaj) 20.39, 14 Şubat 2022 (UTC)
    Merhaba, danışma masasında tartışmaya bir mesaj attım doğru yer değil mi? Birde deneme tahtama yazımı paylaştım sizce nasıl olmuş fikirleriniz neler? Ucanyazar (mesaj) 21.39, 14 Şubat 2022 (UTC)

Korumanın Kaldırılması[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, Dogukan1337 sayfası ile ilgili gerekli yeterlilikte ki bilgileri ve yazım kurallarını topladım. Sizden ricam vikipedinin önerisi olarak koruma kaldırma talebi açmadan korumaya alan kişi ile görüşün maddesi üzerine size yazıyorum, rica etsem sayfanın korumasını kaldırabilir misiniz? Bende bir makale yayımlayıp onayınıza sunacağım, saygılarımla.

Ucanyazar (mesaj) 06.15, 15 Şubat 2022 (UTC)Ucanyazar

Toplu mesaj listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Vincent. Acaba bana alt sayfa olarak bir toplu mesaj listesi tanımlama imkânın var mı? Şimdiden teşekkürler :) — 07 💬 16.13, 15 Şubat 2022 (UTC)

Merhaba 07, Buyrunuz. Vincent Vega mesaj? 18.17, 15 Şubat 2022 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[değiştir | kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Vincent Vega,
6. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Fobiler listesinde geçen henüz oluşturulmamış maddelerin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 20.40, 15 Şubat 2022 (UTC)

Biraz baklava da sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

üç uygunsuz kullanıcı adları engellemişsiniz buda senden armağanımdır Yunusemresahin94 (mesaj) 18.52, 16 Şubat 2022 (UTC)
Yunusemresahin94 çok naziksiniz teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar. Vincent Vega mesaj? 18.53, 16 Şubat 2022 (UTC)

NEDEN[değiştir | kaynağı değiştir]

Neden Sayfayı sildiniz ? 5.229.129.178 05.34, 17 Şubat 2022 (UTC)

Hangisini? Vincent Vega mesaj? 05.56, 17 Şubat 2022 (UTC)

Sayfayı silmedim lütfen bakın sayın yetkili en azından tabloda değişiklik yapın eski hali daha düzenli duruyordu Julycaba (mesaj) 20.34, 17 Şubat 2022 (UTC)

Değişiklik[değiştir | kaynağı değiştir]

Ben yapıcı davranırim bilgide silmem Ama en azından şu tabloyu eski haline getirin madem fikir birliği milliyet kısmı kalsın tablo kısmı düzeltilsin Julycaba (mesaj) 20.36, 17 Şubat 2022 (UTC)

Değişiklikler[değiştir | kaynağı değiştir]

Tablo kısmını rica etsem siz düzeltin Julycaba (mesaj) 20.39, 17 Şubat 2022 (UTC)

  • Mobil cihazdan bu çok zor, ancak yarın bakabilirim. Vincent Vega mesaj? 20.51, 17 Şubat 2022 (UTC)

Beyaz liste[değiştir | kaynağı değiştir]

Beyaz listeye nasıl dahil olurum? — Bu imzasız görüş Julycaba (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sen nasıl kafana göre wikipedia yı yönlendiriyorsun?[değiştir | kaynağı değiştir]

Wikipedia da ki gerçek bir bilgiyi silerek. wikipedia nin inandırıcılığını ve güvenirliliğini zedelediğini düşünüyorum. BIR ZAMANLAR GELECEK:2121 Sinema filmini kafana göre silemezsin. Teşekkürler 95.15.152.158 07.11, 19 Şubat 2022 (UTC)

Kişisel kin varsa bunu gerçek bilgilerin önüne geçirmek ahlaksız bir yaklaşımdır. Ve bir an önce düzeltilmelidir! 95.15.152.158 08.00, 19 Şubat 2022 (UTC)
Önce sakin olun lütfen. Benim sizle (kimsiniz bilmem dahi) veya bir sinema filmiyle nasıl bir kişisel kinim olabilir? Tam olarak hangi madde olduğunu belirttirseniz kontrol edebilirim. Vincent Vega mesaj? 09.16, 19 Şubat 2022 (UTC)
IMDB dahil bütün sitelerde filmimizi kontrol edebilirsiniz. Sakin olamıyorum. Çünkü kafaniza göre silmenize ofkeliyim. Ve bunun sebebi olan kişiye kızmak en doğal hakkım. 31.141.82.187 12.18, 19 Şubat 2022 (UTC)
Hangi madde olduğunu ailen kişi olarak siz daha iyi bilirsiniz. O maddeyi size sormalı 31.141.82.187 12.20, 19 Şubat 2022 (UTC)
Filmin henüz çekimleri bile yeni başlamış. Bir tamamlansın hele, vizyona girsin ondan sonra tekrar denersiniz. Tehonk (mesaj) 13.37, 19 Şubat 2022 (UTC)
Ben bir daha denemem bile koymazsanız koymayın. Umrumda değil. Böyle saçma bir mesaja cevap verdiğim için bile kendimden utanıyorum. Ne haliniz varsa görün. 31.141.82.187 15.11, 19 Şubat 2022 (UTC)
Sağolsun Tehonk cevap vermiş. Hiç tanımadığınız birine böylesi nezaket sınırlarını aşan iletinizden ötürü sizi kınıyorum anonim. Asıl ben böylesi bir mesaja cevap vermekten ar ederim. Vincent Vega mesaj? 05.18, 21 Şubat 2022 (UTC)

Victor Trevor[değiştir | kaynağı değiştir]

Kullanıcıya 1 haftadır soru sorulmuyor ve engelin açılmaması yönünde fikir birliği de oluşmuş gibi,kullanıcının mesaj sayfasını kapatır mısın?--Yaratmayıcı (mesaj) 10.23, 20 Şubat 2022 (UTC)

  • Değerlendireceğim Yaratmayıcı. Fikir birliğinden ziyade Trevor’un kendisini savunması maksadıyla açtım sayfayı. Hatırlatma için teşekkür ederim. Vincent Vega mesaj? 10.30, 20 Şubat 2022 (UTC)

Başlık Silinmesi Hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar, Yankı Köseoğlu başlığı hakkında yazıyorum. Kendisi Türkiye'nin en genç şairlerinden ve yazarlarından biridir. Türkçe ve İngilizce şiir kitapları çıkarmış ve bir çok kişiye erişmiştir. Ek olarak ulusal çapta yayın yapan televizyon programlarına da konuk olarak çağrılmıştır. Kayda değer ölçütleri sağlamıyor yazıp başlığımı silmişsiniz. Nasıl kayda değerliği karşılamıyor? Daha fazla bilgilendirirseniz sevinirim, diğer Vikipedi katkılarımda da ona göre öğrenmiş olurum. Teşekkürler.

Morumsudunya (mesaj) 21.34, 20 Şubat 2022 (UTC)

Merhaba Morumsudunya kriterler sağlanmamaktadır, “Nasıl kayda değerlik sağlanmıyor?” Sorunuzu ben tam anlamadım. Size ancak yeterli seviyede bağımsız kaynak mevcut değil diyebilirim. İyi çalışmalar. Vincent Vega mesaj? 05.13, 21 Şubat 2022 (UTC)
Kaynaktan anladığınız sadece internetteki bilgiler değildir umarım. Örneğin: 40, 50 yıl önce yayımlanmış dergilerin çoğunu internette bulamazsınız ama vardır. Kütüphaneleri araştırmanız gerekir. Bilgi sadece arama motorlarından bulunmuyor. Bilginize. Yaptığınız ve verdiğiniz cevaplar çok kırıcı üstelik... Siz bilmeseniz de yıllarını o işe vermiş kişilerin sayfalarını siliyorsunuz. Araştırmanız yetersiz... 88.225.146.196 00.22, 14 Mart 2022 (UTC)

Madde 6^ya istinaden silmeye itiraz[değiştir | kaynağı değiştir]

Madde 6^ya istinaden silmeye itiraz
Merhaba, vaktiniz için teşekkür ederim. Kamil Kartal sayfasını kaldırmanıza itiraz ediyorum. Kurgusal veya önemsiz bir karakter değilim. Verdiğim bilgiler doğrudur ve bunların Vikipedi'de yer alması uygundur. Kolaylıklar ve başarılar dilerim. Kamil-Kartal (mesaj) 01.35, 21 Şubat 2022 (UTC)
Merhaba Kamil-Kartal. Estağfurullah ben size kurgusal yada önemsiz demedim. Silme özetine bakarsanız kayda değerlik kriterlerine sahip olmayan madde dolayısıyla silme gerçekleştirdim. Lütfen kriterlere göz atınız. İyi günler. Vincent Vega mesaj? 05.11, 21 Şubat 2022 (UTC)
Yanıtınız için teşekkür ederim. Bir yanılma durumu söz konusu olduğunu düşünüyorum ve silme adımını geri almanızı dilerim, şöyle ki:
ATATÜRK'ün aramızdan ayrılmasını takiben, GÜNEŞ DİL TEORİSİ, sayfada da belirttiğim gibi tamamen literatürden düşürülmüşken, bugün belki takip edebildiğiniz kadarıyla, yeniden sıcak bir gündem maddesi haline getirilmesi hiç kolay olmamıştır. Bu konuda şimdi yeniden kitaplar yazılır, konferanslar düzenlenir, özel kanallar açılır, yayınlar düzenlenir olmuştur ve birileri telif hakkı iddia edebilmeye soyunmuştur. Eğer, günümüzde yeniden alevlenen böyle bir konu var ise, büyük sıkıntılar ve zorluklarla karşılaşarak bunun gerçekleşmesini sağlayan kişi olmak, tarihe düşülmesi gereken bir nottur. Evet, bu not düşülmelidir ve kayda değerli kriterlerini karşılar. Bir kişi, hayatını bu konuya adamış ve 20 yılı geçkin mücadelesi karşılığında evini, işini, ailesini, sağlığını feda etmişse ve toplum artık ATATÜRK ve GÜNEŞ DİL TEORİSİ'ni yeniden konuşmaya, takip etmeye başlamışsa, bunun kayda değer bir nedeni olmalıdır. Bu süreçler kendiliğinden gerçekleşmezler çünkü. Ufak da olsa bir anma, kişiyi anımsama ve ona tarihte yer verme kriterler tanımına girer bu bağlamda; girmelidir.
Aynı şekilde, ülkemizde bugün belgelendirilebilir bir çeviri hizmetleri hizmet gerekleri standardı kendiliğinden gelmemiştir. Bunun da mücadeleli bir uğraşı, süreci olmuştur ve emektarların adları tarihte yer almaya değerdir. Öyle olmadığında, bu yapılmadığında parçalar eksik kalır ve başka birileri hak iddia edebilirler. Bu tür boşluklar, tarihi ve süreçleri güdükleştirir özelliktedir. Kim yaptı? Ne zaman ve tam olarak ne yaptı? İyi veya kötü ya da doğru veya yanlış. Tarih bunları not etmelidir.
Bana derseniz ki, sayfada şu şu eksikler var, onları tamamlayın yeniden gözden geçireyim, sizi anlarım. Ama şu halde, "kayda değerlik kriteri" noktasında size katılmıyorum ve kararınızı gözden geçirerek silme eylemini geri almanızı diliyorum.
Esenlikler. Kamil-Kartal (mesaj) 10.28, 21 Şubat 2022 (UTC)
Pekala efendim. Bana bağımsız, güvenilir ve doğrulanabilir kaynaklar sunabilir misiniz kişi hakkında? Bir kaç örnek alabilirsem eğer ona göre işlemimi derhal düzelteceğim. Vincent Vega mesaj? 10.30, 21 Şubat 2022 (UTC)
Vincent Vega, bu işler için gerekli donanıma sahip biri değil. Mad.6 yanlış yorumluyor veya yorumlamaktan aciz biri... Aynı işlemi şair, yazar Sebahat Mayda Yavuz sayfası için de yapmıştır. Bu işi yapabilmek donanım gerektirir. 88.225.146.196 00.12, 14 Mart 2022 (UTC)

HDP-açıkça belirtilmeden çıkar çatışması şüphesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar. HDP'ye yazamadığımdan oraya yazıyormuşum gibi düşün. Tuncay Dilci sonrasında aynı kullanıcının açtığı şu maddeleri tespit ettim:

  1. Azerisport.com
  2. Orhan Aliyev (iş adamı)
  3. Elnur Allahverdiyev (siyasetçi)
  4. Gündüz Seferli

Bunlardan daha fazlası da var elbet. Bunlardan bazıları maddi çıkar çatışmasını işaret ederken bazıları da Azerice Vikipedi'deki "başka dilde madde varsa burada silinmez" ilkesini aşmaya yönelik diye düşünüyorum. Yalnızca konuyu sana iletip katkılarıma devam ediyorum. İyi çalışmalar. NanahuatlEfendim? 06.48, 21 Şubat 2022 (UTC)

  • Nanahuatl selamlar. Seksen iki yüz kırk beş'e ping bırakayım. Şu maddeleri bir inceleyeyim ben. Teşekkürler. Vincent Vega mesaj? 07.21, 21 Şubat 2022 (UTC)
    Aslında uzunca bir süredir gördüğümüz ve göz önünde olan, ancak göz ardı ettiğimiz bir kullanıcı daha var. Burada, aynı kişi etrafında birçok madde açılmış. Şunun ve şunun gibi şarkılar başta olmak üzere birçok KD olmayan madde çalışması mevcut. Hatta buralara kadar varıyor o KD olmayan maddeler. Ana madde olan Aygün Kazımova maddesini incelemek lazım esas. Hemen ilk dikkatimi çeken "Çağdaş Azerbaycan müziğinin yaratıcısı olarak kabul edilir" kısmı. Buna kaynak, kendi dedikleri :) Ve orada dediği de "Azərbaycan şou-biznesinin banisi, yaradıcısı mənəm", buraya bambaşka bir yorumlamayla aktarılmış. Aliyev'in "Bir daha geldiğinde sen bu kadını tanımayacaksın, her sene değişiyor" diye bir alıntısı var, kaynakta da bu geçiyor, ancak bu da kendi söylemi -ki zaten ansiklopedik olmadığı, maddeye de şahsı övme amacıyla eklendiği belli. "2015 yılında Amerika'da düzenlenen ve her yıl dünyanın en iyi şarkıcılarına verilen "Big Apple Music Awards" ödülünü reddetdi" diyor, ancak aslında Orta Asya, Kafkaslar ve Orta Doğu'dakilere verilen bir ödül. Kayda değer bile olmamasını geçiyorum, kaynağa bakıyorum, zaten ödüle "davet" edilmiş. Ödülü alıp da kabul etmeme durumu da söz konusu değil, "bana oy atmayın" dediği görülebilmekte kaynakta. "Azeri Diva" ifadelerinden bahsetmiyorum bile. Çok uzun bir döneme yayılan PR faaliyetleri mevcut olmakla birlikte kayda değer olmayan maddeler açma ve ansiklopedik olmayan, taraflı ve sübjektif, hatta çarpıltılmış içeriklerle de maddeyi doldurma işlemleri bolca mevcut. NanahuatlEfendim? 20.43, 21 Şubat 2022 (UTC)
    Buraya K:Seksen iki yüz kırk beş'i de ekleyerek tekrar dikkat çekmek isterim. NanahuatlEfendim? 05.25, 16 Mart 2022 (UTC)
    Solavirum azwikide hizmetli diye biliyorum. Politikaların değişik dillerde değişiklik göstermesi muhtemel, yine de kendisi belki bize bu konuda bir şeyler söylemek ister, bu konudan haberi olsun. Kısa bir süre önce Samral'ın engeline giden süreç de böyle başlamıştı. Yine de, yukarıda listelenen dört maddeden silinmemiş olan son ikisinin KD olduğunu düşünüyorum. çavdartarlasındakiçocuk 13.41, 16 Mart 2022 (UTC)
    Gerçi, kendisi mesaj sayfasında bu durumu AzWiki'de öyle bir ilke yok. Gösterilen maddelerden biri millet vekili, diğeri ise ülkenin en yüksek unvanını (2020'den beri) almış birisi. Azerbaycan VikiProjesi çevresinde madde yaratmak çıkar çatışması mı oluyor? sözleriyle açıklamış. Buraya da not düşmüş olayım. çavdartarlasındakiçocuk 13.45, 16 Mart 2022 (UTC)

Play Spor[değiştir | kaynağı değiştir]

Sayfanın neden direkt silindiğini öğrenebilir miyim? Hasancan.aksu (mesaj) 11.07, 21 Şubat 2022 (UTC)

Maddenin silme özetinde de bulunduğu üzere kayda değerlik kriterleri sağlanmadığı için silinmiştir. Vincent Vega mesaj? 11.11, 21 Şubat 2022 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[değiştir | kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Vincent Vega,
7. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Seçkin ve kaliteli içeriğe aday gösterilmiş/gösterilecek maddelerdeki kırmızı bağlantıların oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 15.17, 21 Şubat 2022 (UTC)

Silme işlemi ricası[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Gökhan. Son sildiğiniz iki maddede maddeyi başlatan kullanıcı haricinde katkılar bulunduğu için "kullanıcı talebi" ile ilgili gerçekleştirdiğiniz işlemi geri almanızı rica ediyorum. Diğer taraftan en azından şuradaki tartışma sonuçlanana kadar İBP sorumlularının ve dahi diğer kullanıcıların değerlendirmesi için madde içeriklerinin görünmesi gerekmekte. Rica etsem değerlendirir misiniz? Vincent Vega mesaj? 18.34, 21 Şubat 2022 (UTC)

Merhaba Vincent Vega silmeden önce maddelerin geçmişine bakmıştım. Asıl yazarın yaptıkları dışında anlamlı katkılar olmadığından bunları harici katkı olarak değerlendirmek doğru olmaz diye düşünüyorum. Bu bakımdan "kullanıcı talebi" haklı bir gerekçe olarak değerlendirilebilir. Ancak tartışma gözümden kaçmıştı. Geri getirilmelerinde bir sakınca yok tabii ki. Teşekkür ederim bilgilendirme için. İyi çalışmalar. --Gökhan (mesaj) 18.47, 21 Şubat 2022 (UTC)
Anlayışın için müteşekkirim Gökhan. İyi çalışmalar. Vincent Vega mesaj? 18.50, 21 Şubat 2022 (UTC)

Julycaba kullanıcısı[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba tekrar Vincent Vega. Bu kullanıcı, birtakım değişiklikler yapıp değişiklik özetlerine "yazım düzeltmesi yapıldı" vb. yazıyor. Ben, sürekli onu takip ediyorum. Yaptığı değişikliklerin hepsinde yazımların doğru olduğu sayfada kendisinin yazım yanlışı yaptığını görüyorum. Yine de bir bakın isterseniz. Bunları geri alsam değişiklik savaşı kuralı ihlaline girip engellenir miyim? Şimdi kendisine yazmaya kalksam, yine "benim de değişiklik yapma hakkım var" diyecek. Anlamayacak beni. Tamam, hakkın var da yazım hatası olmayan maddede "yazım yanlışı düzeltildi" deyip kendin yazım hatası yapıyorsan nasıl olacak bu iş? Örneğin; Engin Altan Düzyatan maddesinde yaptığı kazanmıştır > kazanmışdır değişikliğine "yazım düzeltmesi yapıldı" demiş. Yazım hatasını hep bu şekilde kendisi yapıyor. Ben onu takipteyim şimdilerde. Teşekkürler. Eemirrgs (mesaj) 20.54, 21 Şubat 2022 (UTC)

Merhaba Eemirrgs. 3GK kuralının ihlali istisnai haller dışında 4.defa geri alma sonucu gerçekleşir. Evet Julycaba’nın değişiklikleri benimde gözüme çarpıyor. Buradan kendisine bir bilgilendirme daha göndermiş olalım bu yapıcı olmayan değişiklikler hususunda. Vincent Vega mesaj? 21.15, 21 Şubat 2022 (UTC)
Ben şimdi, yazım hatası yaptığı yerleri geri alsam istisna durumuna girer mi? Göz göre göre yanlışa müsade etmiş gibi oluyorum yani. Eemirrgs (mesaj) 21.17, 21 Şubat 2022 (UTC)
Hayır efendim girmez. İstisna şöyle olur, siz bir maddede 4 defa geri aldığınız için engellenirsiniz, sonra engel bitince yine aynı maddede geri almalar yaparsınız ben bu defa 4 değil, 2. geri alma sonucu engel uygularım.
Ben kendisine son bir ikazı mesaj sayfası aracılığıyla gönderdim. Vincent Vega mesaj? 21.19, 21 Şubat 2022 (UTC)
Peki, teşekkürler. Eemirrgs (mesaj) 21.20, 21 Şubat 2022 (UTC)

Bu arada o dediğiniz kelimenin yanına noktayı bitişik yazacaktım ayrıca sevgili Emirggss ben yanlış yapabilirim bunu takip edip düzeltebilir siniz tajiptesiniz çok güzel ufak tefek yazım yanlışı sizde düzeltebilirsiniz yaptığım yanlışı siz kendiniz dediniz birbirimize eksiklerde yanlış olan yerlerde yardım ederiz diye anlamdım Julycaba (mesaj) 21.47, 21 Şubat 2022 (UTC)

Burda yanlış yaolmaz diye kurak mı var bende çoğu kez yanlışları düzeltiyorum yanlış yaparken düzeltiyorum sonrasında farkedip şurda yanlış yaptm deyip Julycaba (mesaj) 21.50, 21 Şubat 2022 (UTC)

O gün sana demiştim "Bana katılırsan beraber yaparız" diye. Sen de katılmak istemedin. Yanlış olan yerlerde düzeltme yaparız tamam da sen; doğru yazılan "kazanmıştır" kelimesini "kazanmışdır" olarak değiştirdin. Yanlış değil, bilerek yapmış oluyorsun böyle olunca. Eemirrgs (mesaj) 21.53, 21 Şubat 2022 (UTC)

Orda yanlışlıkla silip nokta koymak yerinr düzelttim farkedince sonra düzeltiridm ona bakarsan O sayfada bir sürü tablo kariskkigi vardı daha önce düzelltinizmi ben düzelttim şimdi gelmiş ufaj tefek yapılan yanlışa hayır bilerek yapmış diyemzein düzeltebilirsin sen bana biekrej yaptı diyorsunuz eğer bir yanlış varsa düzeltebilirsun bunu yapmka zorunda değilsin çünkü ben sana yanlış yapmiyacam diyemem ama başka kullanıcılar var onlar duzektebilir keza ben kimseye hiçbir kullanıcı ya sen surdA yanlış yaptın bilerek yapmış gibi duruyor demiyorum düzeltiyorum başka kullanıcılar da öyle Julycaba (mesaj) 22.20, 21 Şubat 2022 (UTC)

Digiturk maddesi hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba! Rahatsız ediyorsam özür dilerim fakat Digiturk sayfasına göz atar mısınız? Ytbto adlı kişi orda değişiklik yapıp nickelodeon'ı silmiş ama ben geri aldım neyse o kullanıcıyı süresiz olarak engeller mısınız (Ytbto'yu yani) HenryHart62 (mesaj) 18.28, 22 Şubat 2022 (UTC)

Yani nickelodeon adlı kanalı silmiş HenryHart62 (mesaj) 18.29, 22 Şubat 2022 (UTC)

  • Merhabalar HenryHart62. Madde kararlı sürüme döndürülmüş ve Ytbto'ya bir bilgilendirme mesajı gönderilmiştir. Teşekkürler. Vincent Vega mesaj? 19.07, 22 Şubat 2022 (UTC)

Tamam eğer bana biri Vandalizm yaparsa siz ona mesaj gönderin ve engelleyin HenryHart62 (mesaj) 19.20, 22 Şubat 2022 (UTC)

Birde nickelodeon hdnin fransadan yayın yaptığı nereden belli oldu? HenryHart62 (mesaj) 19.27, 22 Şubat 2022 (UTC)

Çünkü kanal normal nickelodeon (nickelodeon SD) Birleşik Krallıktan yayın yapıyor HenryHart62 (mesaj) 19.28, 22 Şubat 2022 (UTC)

88.228.38.69 adlı anonim bana küfür etti mesaj sayfama. O na mesaj atar mısınız[değiştir | kaynağı değiştir]

88.228.38.69 adlı anonim bana küfür etti mesaj sayfama. O na mesaj atar mısınız? Şu an engelli ama atar mısınız

Engellenmişse zaten gerekli ikazı almıştır. Şu an daha başka bir aksiyona gerek görmüyorum. Teşekkürler. Vincent Vega mesaj? 20.40, 23 Şubat 2022 (UTC)

Silinen bazı sayfaların geri getirilmesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Vincent Vega,

Daha önce mesaj arşivim dahil bazı alt sayfalarımın silinmesini talep etmiştim ve silinmişlerdi. Onları geri getirebilir miyiz acaba?

  1. Kullanıcı mesaj:LostMyMind/Arşiv/Yıldızlarım
  2. Kullanıcı mesaj:LostMyMind/Arşiv 2021
  3. Kullanıcı mesaj:LostMyMind/Arşiv 2020
  4. Kullanıcı mesaj:LostMyMind/Arşiv 2016
  5. Kullanıcı mesaj:LostMyMind/Arşiv 2012
  6. Kullanıcı mesaj:LostMyMind/Arşiv 2011
  7. Kullanıcı mesaj:LostMyMind/Arşiv 2010
  8. Kullanıcı mesaj:LostMyMind/Arşiv 2009
  9. Kullanıcı mesaj:LostMyMind/Arşiv 2008
  10. Kullanıcı mesaj:LostMyMind/Arşiv 2007
  11. Kullanıcı:LostMyMind/Bazı dosyalar
  12. Kullanıcı:LostMyMind/İş birliği katılımlarım
  13. Kullanıcı:LostMyMind/Bazı şablonlar
  14. Kullanıcı:LostMyMind/kontrol
  15. Kullanıcı:LostMyMind/Ülke ve bölgelere göre COVID-19 pandemisi varış tarihine göre sıralı liste
  16. Kullanıcı:LostMyMind/Kategori Taramalarım
  17. Kullanıcı:LostMyMind/SİS sayfam
  18. Kullanıcı:LostMyMind/SİS sayfam/İçerik
  19. Kullanıcı:LostMyMind/İBP-TaslakÇalışma
  20. Kullanıcı:LostMyMind/deneme tahtası

Bazı alt sayfalarda neler olduğunu hatırlamıyorum , geri gelenlere de bir bakarım, içlerinde gereksiz olanlar varsa tekrar sildirmek isteyebilirim .

Sevgiler, iyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 10.41, 25 Şubat 2022 (UTC)

Hepsine baktım, içlerinden 1 tanesi gereksiz, tekrar silinebilir zahmet olmayacaksa: Kullanıcı:LostMyMind/İBP-TaslakÇalışma
Çok teşekkürler Vincent Vega. Eline sağlık. --LostMyMind (mesaj) 11.04, 25 Şubat 2022 (UTC)
Silindi, rica ederim LostMyMind iyi çalışmalar. Vincent Vega mesaj? 11.07, 25 Şubat 2022 (UTC)

STT[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Vincent Vega, 2022 Rusya'nın Ukrayna'yı işgali maddesinin 2022 Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi şeklinde değiştirildiğini gördüm. Neden bu şekilde isimlendirilemeyeceğini açıklayarak maddeyi taşıdım ancak hatalı taşıma oldu. (bkz.2022 Rusya'nın Ukrayna'yı işgal) sonrasında VP:STT'de bir talepte bulundum. Ancak bu seferde madde adı ve tartışması "2022 Rusya'nın Ukrayna'yı işgalı" olarak değiştirildi. Sonrasında ise tartışma sayfası değiştirilmeksizin sadece madde "2022 Rusya'nın Ukrayna'yı işgali" olarak değiştirildi (bu sefer doğru oldu). Ancak tartışma sayfası "2022 Rusya'nın Ukrayna'yı işgalı" olarak kaldı. (bkz.Tartışma:2022 Rusya'nın Ukrayna'yı işgalı) Maddenin tartışma sayfasının da düzeltilmesi gerekiyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Ata Barış (mesaj) 08.48, 26 Şubat 2022 (UTC)

  • Konu hakkında birden fazla bildirim aldım. Henüz bakmadım ama madde tartışma sayfasına bu konuda tartışma başlatmanızı rica ederim Ata Barış, oradan devam edelim. Vincent Vega mesaj? 17.08, 26 Şubat 2022 (UTC)
Sabri76 konuyla ilgilendi. Şimdi 2022 Rusya'nın Ukrayna'yı işgalı ve 2022 Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi isimli yönlendirme sayfalarının silinmesi lazım. Ne kadar hızlı sil ekleyebilsem bile hızlı sil şablonunu görecek hizmetli konuyu anlamayabilir. Sayfaları silebilir misiniz? İyi çalışmalar. Ata Barış (mesaj) 20.54, 26 Şubat 2022 (UTC)

fabricatoday[değiştir | kaynağı değiştir]

Hocam merhaba, İçeriği çatır çutur siliyorsunuz kayda değer değil diye ama eklenilen yapının çalışmaları TBMM gündemine giriyor sürekli. Nasıl kayda değer değildir?

Merhaba. Sanırım Fabricatoday maddesi için buradasınız. TBMM gündemine girilmiş olması üzgünüm ki maddeyi KD yapmamakta. 549 byte ve bağımsız kaynak bulunmayan bir madde üzgünüm ki kayda değerlik kriterlerimize uygun değildir. Lütfen VP:KD ve VP:ŞİRKET inceleyiniz Babalsa. Teşekkürler. Vincent Vega mesaj? 11.12, 27 Şubat 2022 (UTC)

İş Birliği Projesi Hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

İyi günler dilerim. Geçen haftanın iş birliği projesine katılmıştım, 12 tane sayfa düzeltmiştim ama puan tablom hiçbir zaman hesaplanmadı. Bunun hakkında bilgi alabilir miyim? EMREOYUNK|M - 05.58, 28 Şubat 2022 (UTC)

Sevilay0161 adlı kullanıcı hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Vincent Vega admin, merhaba; Çatı Katı Aşk maddesi için "Bundan sonra tartışma sayfasında tartışmadan değişiklik yapmayın. VP:3GK kuralının bu madde bazında daha dar işletileceğini hatırlatmak isterim" dediniz geçen günlerde. Yine uyarı almadan bu sefer Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin afişi için burada tartışma sayfasına yazdım ve cevap bekledim, kullanıcı o sırada değişiklik yapmaya devam ediyor fakat cevap gelmiyor kullanıcıdan. Hiçbir şekilde cevap vermeye meşgul de değil yani. Bir konuyu sizin dediğiniz gibi tartışma sayfasında tartışmak için o kullanıcının da cevap vermesi gerekiyor ya, cevap vermediği ve ben de cevap alamadığım için onun yaptığı değişiklik bana göre yanlış olduğu için geri alacağım dolayısıyla. Sonra o kullanıcı tartışma sayfasında bana cevap vermediği için "değişiklik savaşı" veya "üç geri dönüş kuralı" ihlalinden engelleneceğim yine.

Benzer durumu OJO Pictures maddesinde Hekimoğlu bölümündeki "oyuncular" kısmında yaşadım. Kullanıcı, "Hekimoğlu dizisinde 2 oyuncu ayrılıp 4 oyuncu finale kadar vardılar." diyerek dizideki 2 oyuncuyu çıkarmış. Oyuncu, finalden birkaç bölüm önce ayrıldı diye o dizinin oyuncusu olmuyor mu? Kullanıcı, sadece finale kadar oynayan oyuncuları o dizinin oyuncusu sanıyor muhtemelen.

Bu durumları nasıl çözebiliriz? Ben tartışma sayfasına da yazdım tartışmak için. Engellenmek istemediğim için yapabileceğim her şeyi yaptım anlayacağınız. Son olarak da bu durumu yakından takip ettiğiniz için yine size belirttim. Teşekkürler. Eemirrgs (mesaj) 12.03, 28 Şubat 2022 (UTC)

  • Eemirrgs gerçekten bu diziler, TV programları veya TV’lerle ilgili herhangi bir içerik hususunda hiç bir bilgim yok. Olaya tamamen teknik açıdan bakıyorum. Örneğin ben geri aldıktan sonra “henüz” Çatı Katı Aşk maddesinde bir değişiklik olmamış. Ben buna bakıyorum. Hangi oyuncunun nerede oynadığı, kaç bölüm oynadığı, karakterin önemi vs. cidden bilmiyorum. VP:3GK gibi bir ihlal olursa doğrudan KET’e veya bana bildirebilirsiniz fakat içerik yönünden daha bilgili kullanıcılarımıza sormanız uygun olacaktır. Vincent Vega mesaj? 13.47, 28 Şubat 2022 (UTC)
    @Vikipolimer ve @ToprakM'ye de danışmış olayım o zaman konuyu. Kimin bu konularla daha çok ilgilendiğini bilmiyorum. Eemirrgs (mesaj) 14.06, 28 Şubat 2022 (UTC)

ad değiştirme[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Adımı gördüğün üzere VanishedUser olarak değiştirmiş bir kullanıcıyım. Adımı tekrar normal bir şey yapsam sonra tekrar VanishedUser yapabilir miyim?VanishedUser 8763478 (mesaj) 16.06, 28 Şubat 2022 (UTC)

  • Örnekler mevcut evet. Ama işlemler için ilgili sayfaya başvurmanızı konu hakkında herhangi bir başka sorunuz olursa Meta üzerinden ulaşabileceğiniz diğer global renamerlere veya Uncitoyen'e sormanızı rica edeceğim. Vincent Vega mesaj? 16.49, 28 Şubat 2022 (UTC)