Kullanıcı:Striker buz matrix/babil portalı

Vikipedi, özgür ansiklopedi


Açıklama:
Bu kullanıcı sayfasına SBM tarafından 2.0 versiyonu getirilmiştir.
15 Nisan 2008

An itibarıyla: 606.157 madde var.


değiştirSBM'nin evi
HOŞGELDİNİZ!
Türk bayrağı
Türk bayrağı


Türkiye Bayrağı

Mustafa Kemal Atatürk
Yurtta Barış, Dünyada Barış

Mustafa Kemal Atatürk,
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu

16 Şubat 2007 tarihinde kayıt olduğum Türkçe Wikipedia'da çalışmalarıma ilk olarak, aynı gün Kurtlar Vadisi Terör maddesini geliştirerek başladım. Kendim açtığım ilk madde ise, Danone Uluslararası Kupası'sıdır.

Şu an girmiş olduğunuz sayfa, Türkçe Vikipedisi'ndeki resmî kullanıcı sayfamdır. Ayretten İngilizce, Japonca ve Lehçe vikipedilerinde aktif durumda bulunmaktayım. Fanatik bir Galatasaray taraftarı olup, Galatasaray Portalı ve Türkiye Millî Futbol Takımı Portalı'nında sorumluluğunu üstlenmiş bulunmaktayım. Kullanıcı sayfamı bir portal halinde düzenledim. Umarım sizde beğenirsiniz. Herkese iyi vikilemeler dilerim. Lütfen vandalizmden uzak durunuz.

değiştirÖzelliklerim

Özellikler bölümünde, şablon şeklinde birkaç özelliğim sıralanmış olarak gözükmektedir. Ayrıca, seçmiş olduğum herhangi bir maddede beğeninize sunulmaktadır.

değiştirBir insan bin lisan

Lisan bölümünde, bildiğim ve anladığım dillerin seviyesi, anladığım alfabeler ve çevirmen grubuna üyeliğim şablonlar şeklinde yer almaktadır.

değiştirMaddelerimin özellikleri ve şablonlarım

Madde-Şablon bölümünde, yazmış olduğum maddelerimin aldığı ödüller, oluşturmuş olduğum şablonlar, projelerde tamamlamış olduğum maddeler ve katkıda bulunduğum portalların listesi yer almaktadır.


Babil bölümünde, iç ve dış özelliklerimin birçoğu neşeli ve eğlenceli şablonlar şeklinde yer almaktadır.

değiştirİstatistiklerim

İstatistikler bölümünde, yazmış olduğum maddelerin tümü ve wikimedia tarafından güncellenen istatistiklerim yer almaktadır.

değiştirGezi rehberi

Gezi bölümünde, ziyaret etmiş olduğum yurtdışı ülkelerinin listesi ve şehirleri yer almaktadır.

değiştirGündemdeki söz
değiştirHediyelerim

Hediyelerim bölümünde, diğer vikipedistler tarafından bana verilmiş olan hediyelerin listesi yer almaktadır. Tekrar sağolun, var olun ;)