Kullanıcı:Serhantr/iletiarşiv-5

Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Vito Genevose bunun Firofox'da görünen fakat Internet Explorer'de görünmeyen bir şey olduğunu söyledi. Birde konuyu köy çeşmesine yazdım fakat kimse ilgilenmedi. İyi vikiler.--FinlandiyalıИлети 16:37, 5 Kasım 2009 (UTC)

Proje[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba şef, nasılsınız? Yine bütün enerjiniz üzerinizde, VikiProje Sanat için açtığınız maddeleri gördüm, çok sevindim. Derslerden, sınavlardan kurtulmayı başarırsam inşallah, ben de birşeyler yapmaya çalışacağım. İyi çalışmalar-- Serhan+tr 18:53, 8 Kasım 2009 (UTC)
Selamlar üstad, sağolun siz nasılsınız? Hazır vakit ve enerji bulabilmişken birkaç maddeye giriştim. Fazlası da gelecek inş. Sınavları hele bir atlatın, o zaman tüm enerjinizi buraya bekliyorum ona göre . Sevgiler, kolay gelsin --Merube 89msj 19:04, 8 Kasım 2009 (UTC)
Evet üstad, kültür portalı kaldı öylece. Bir ara ilgilenelim muhakkak. Sanat portalının rayına oturmasına da az kaldı. Bir bunları biliyor musunuz bölümü bir de kırmızılıklar. İyi vikiler, iyi çalışmalar--Merube 89msj 19:53, 8 Kasım 2009 (UTC)

Merhabalar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Öncelikle -her ne kadar katkıda bulunmaya zaman bulamasam da- LGBT portali için teşekkürler, ellerine, yüreğine sağlık. Bu konu da hayatın bir gerçeği. Ancak portal konusuyla ilgili çekincelerim var, bunu ayrıca bugünlerde genel bir ortamda dile getireceğim. Yazarken bu teşekkürün yanısıra, bir de ilgilenebileceğine inandığım bir konu ile karşılaştım. Molada olduğunu biliyorum, zaman bulduğunda bir göz at bakalım, ne diyeceksin? Sevgilerimle.  Levent İleti Katkılar   21:21, 10 Kasım 2009 (UTC)

Geri dönüş[değiştir | kaynağı değiştir]

Üstadım hoşgeldin! Çok sevindim, mola bitmiş de dönmüşsün. Sizi aktif buralarda vikilerken görmek ne güzel. Hemen de işbirliğine girişmişsiniz ellerinize sağlık. Hep buralarda olmanız dileğiyle, sevgiler.--Merube 89msj 19:07, 16 Kasım 2009 (UTC)

Hep aklımda kültür portalı da icraat yok işte :)). Hele şu sanat portalını bitirelim, sonra iyice yoğunlaşırız artık. İyi vikiler--Merube 89msj 19:22, 16 Kasım 2009 (UTC)
Hehe, hakikaten var o kadar madde. Başarırız inş. Bir de şu biliyor muydunuz bölümünde ing. kalan kısımlar var bir iki tane. Ne zamandır ilgileneceğim ama kaldı öyle, vakit buldukça bakmak lazım üstad. Çok küçük bir iş ama gözümde büyüyor nedense :)). Bir de SR'leri güncellememiz lazım, hayli yeni SR var. Hem de bazı altyazılar SR sayfasında eksik olabiliyor (yeni fark ettim bunu, sağolsun Takabeg bir kısmının altyazısını SR sayfasına taşıdı ama daha çok var gibi) onun için bir de adaylık sayfalarını kontrol etmek lazım altyazı için. SM, KM, SL'lerde eksiklik olmaması lazım ama bir ara kontrol etmek lazım, ne olur ne olmaz belki arada kaynamıştır. Ne çok iş çıkardım yahu :))). Kolay gelsin üstad--Merube 89msj 19:35, 16 Kasım 2009 (UTC)

Portal[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Öncelikle LGBT Portalı şablonu oluşturmuşsunuz. Ancak ben bunu gereksiz olduğunu düşünüyorum. Yeni portal şablonları şöyle kullanılmakta. Örnek;

İyi vikiler--FinlandiyalıИлети 14:37, 17 Kasım 2009 (UTC)

Vikipedi:VikiProje Eurovision[değiştir | kaynağı değiştir]

VikiProje Eurovision davetiyesi
İyi günler. VikiProje Eurovision'a ilgi duyabileceğinizi düşündüm. Detay için proje sayfasına bakabilirsiniz.FinlandiyalıИлети 14:39, 17 Kasım 2009 (UTC)

Monobook[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Serhan,

Monobook.js dosyana işine yarayacağını umduğum birkaç şey ekledim. Firefox'ta CTRL + SHIFT + R, Internet Explorer'da ise SHIFT + F5 yaparak önbelleğini temizlersen aktif hale gelecekler.

Isınamadığın herhangi bir tanesi olursa da söylemen yeterli, silerim hemen.

Sevgiler

Vito Genovese 20:41, 17 Kasım 2009 (UTC)


Ben de çok memnun oldum ve beğenmene sevindim.

TY olayı maddelerde yukarıda bir taslak sekmesi çıkarıyor. Bu sekmeye tıklandığında taslak sınıflandırması projesinin alt sayfaları listeleniyor menü gibi. Bunlara da tıklayınca bu altsayfalarda listelenen tüm taslak etiketleri listeleniyor, kullanıcıya da tek tıkla onu maddeye eklemek kalıyor. Oldukça pratik bir betik.

Sevgiler

Vito Genovese 17:57, 18 Kasım 2009 (UTC)


Farklı tarayıcılarda farklı problemler yaşandı son bir iki günde. Yarın kapsamlı test edeceğim hepsini. Senin user.js'deki probleme de bakarım. Şu an çalışmıyorsa en temizi çalışan en son halini geri getirmek.

Sevgiler

Vito Genovese 09:08, 19 Kasım 2009 (UTC)


Merhaba Serhan,

Şu anki user.js sürümü çalışıyor, bu sürüm memnun olduğun sürüm müydü geri aldığın sürüm müydü?

Sevgiler

Vito Genovese 13:24, 20 Kasım 2009 (UTC)


Sorun anladığım kadarıyla bana aşağıda sorduğun o n'lerden kaynaklanıyordu, şimdi düzelmiş olması lazım. Bir kontrol edebilir misin?

Vito Genovese 21:00, 21 Kasım 2009 (UTC)


\o/\o/\o/~

Vito Genovese 19:20, 22 Kasım 2009 (UTC)

?[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Monobook yazılımında "\n" ne anlama geldiğini biliyor musunuz?-- Serhan+tr 18:23, 18 Kasım 2009 (UTC)

  • Merhaba, malesef bilgim yok. Wiki uzmanımıza, Vito'ya sormanız daha doğru. :) İyi çalışmalar.--muratsahinileti 18:30, 18 Kasım 2009 (UTC)
Merhaba Serhan,
\n, sadece Viki yazılımında değil, genel olarak programlamada satır başı karakteri olarak anılıyor, daha net bir ifadeyle, /n konulan yer satırın sonu demek oluyor. User.js dosyanda da görebileceğin üzere, \n konulan yerde içerik bitiyor, bilgisayar mesajı alıyor, "Tamam abim, canım abim" diyor.
Sevgiler
Vito Genovese 01:08, 19 Kasım 2009 (UTC)

Portallar[değiştir | kaynağı değiştir]

O portallara bağlantı çıkarmak istemedim.Zaten en yakın zamanda o portallarla ilgili adaylıklarım var da, ama yine çıkarırım--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 08:46, 22 Kasım 2009 (UTC)

Sanat[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar üstad. Böyle bir şablon varmış. Bizim portaldaki konular bölümü hayli eksik kalıyor yanında, ona göre eklemeler/değişiklikler yapsak mı? İyi vikiler, sevgiler--Merube 89msj 14:56, 25 Kasım 2009 (UTC)

DAVET[değiştir | kaynağı değiştir]

--Merhaba Serhantr/iletiarşiv-5! Arşiv şablonunu geliştirme takımına katılmak isterseniz buraya adınızı ekleyip, buradan geliştirmeye başlayabilir veya şablonu kullanabilirsiniz. Teşekkürler. ----GôkTR001

Teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

Sanat Dalları[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba şef. Nasılsınız görüşmeyeli? Kaç gündür Şablon:Sanat Dalları uygulamasını nasıl yaparız diye düşünüyorum. Aslında Sanat portalın bölümünde çoğu bağlantılar bulunuyor; sadece alt kategoriler eksik. Portalın bölümüne alt kategorilerde bulunan bağlantıları da eklesek mi? Siz nasıl düşünmüştünüz? Bu arada işbirliği projesinde yaptığınız son katkıları farkettim, ellerinize sağlık.-- Serhan+tr 21:14, 6 Aralık 2009 (UTC)
Selam üstad, iyiyim sağolsun siz nasılsınız? Bence alt başlıkları da ekleyip bakalım, baktık çok kalabalık kaba bir görüntüsü oldu, o zaman sadece ana başlıkları yazarız. Hem böyle yaparsak, sadece sol sütun yetmez seçkin içerik bölümü gibi tam sütun yapmak gerekir. Çok ayrıntıya girmeyelim sadece ana başlıklar kafi derseniz, o zaman vaktiyle eklemiş olduğumuz alt başlıkları çıkarıp sadece ana başlıkları ihtiva eden tutarlı bir liste yapalım derim. Ne dersin üstad? Proje konusunda teşekkür ederim efendim, esasen sizin katkılarınıza teşekkürlerimi sunarım. Elinize sağlık, devamını getirip projeyi sonuca bağlamak dileğiyle. Son olarak bir iş daha var üstad, SR'lerin altyazılarını vaktiyle aday oldukları sayfadan tam halini bulup yahut anasayfa SR değişim sayfalarındaki altyazıları da olur, onları tamamlamak lazım. Çok az iş kaldı aslında da şu kırmızılar işte, aslında günlük sayılarını da bir düzene oturmak lazım. Mesela bir gün 10 diğer gün 25 konu olmasın bence. Belli bir standart belirleyelim, hem böylece kırmızılarımız da azalıp biter :). Aa bir de çok üzücü bir haberim var, mümkün oldukça günlerdeki haberleri kontrol etmek gerekiyor zira vikiden aldığımız günlerdeki olaylar/doğum/ölümlerin tarihleri yanlış olabiliyor. Bazen de 2 farklı günde doğmuş diye geçebiliyor. Onları da şu standartlaştırma sırasında gözden geçirmiş oluruz, bir taşla iki kuş vurmuş oluruz diye düşünüyorum. Ooo yazdıkça yazıyorum en iyisi durayım artık :)). Sevgiler--Merube 89msj 21:30, 6 Aralık 2009 (UTC)
  • Off, üstad. Bir mesaj yazıyorsunuz, kitab yazar gibi; insan okumaya üşeniyor yahu. Size katılıyorum, konular bölümünde fazla ayrıntılara girmeyelim. En yakın zamanda ilgilenirim. Bu ayın son günlerinde projeye yoğunlaşmayı düşünüyorum, ne yazık ki bir kaç taslak madde dışında fazla birşey yapamadım. SR'leri zaten baştan düzenlemeyi planlıyorum; daha eklenecek yeni SR'ler var ve hangileri ekledik, hangileri eklemedik belli olmuyor. İşin kronolojisi biraz karışık. Aynı zamanda alt yazılarla da ilgilenirim. Kontrol'a da "evet" (umarım birşey unutmadım). İyi geceler üstad ve kolay gelsin-- Serhan+tr 21:43, 6 Aralık 2009 (UTC)
Hehe öyle valla. Bu aralar bir süre daha taslak madde açtıktan sonra, şu kontrol+standartlaştırma işine yavaş yavaş başlarım ben de üstad. Ee tabi bu kitabın bir satırını elbet atlarsınız :))) standart nasıl olsun? Mesela 15-20 arası olay nasıl? Mesela bugünkü 6 Aralık'ta neler olmuş sayfasında 22 tane olay var. Bunlardan en azından 2'sini silelim mesela. Ne dersiniz?--Merube 89msj 21:57, 6 Aralık 2009 (UTC)
  • 15-20 = olur bence-- Serhan+tr 16:37, 7 Aralık 2009 (UTC)
Tamamdır üstad. Fazlalık olan günler olursa dünya-çapında tanınmalarına göre bazılarını gizli koda alırız, o kadar uğraştık zamanında silmek içimden gelmiyor açıkçası :). İyi vikilemeler üstad--Merube 89msj 19:49, 7 Aralık 2009 (UTC)

Vandalizm[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba Murat. Kullanıcı:Rapsar'ın sayfası vandalizime uğramış. Sayfa yeni oluşturulmuş vandal tarafından. Tekrar silebilir misin?-- Serhan+tr 17:54, 8 Aralık 2009 (UTC)
  • Merhaba. Ben sayfayı sildim, M.M.'de vandallık yapan kullanıcıyı engellemiş. Teşekkürler... --.dsm. 17:59, 8 Aralık 2009 (UTC)

SR@Sanat[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba şef. SR'leri düzenlemeye başladım; altyazılarla da ilgileniyorum. Sizden ricam, zaman bulduğunuzda SR'leri kontrol edebilir misiniz? Yine "sanatsal mı, değil mi?" söz konusu. Teşekkürler, sevgiler-- Serhan+tr 20:34, 8 Aralık 2009 (UTC)

Eklemelere başlamışsınız üstadım, elinize sağlık. En kısa zamanda bakacağım. İyi vikilemeler--Merube 89msj 20:58, 12 Aralık 2009 (UTC)

:)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Seni gördüğüme sevindim Serhan, bahsettiğin durum belirteci için 6 ay kadar önce yaklaşık iki gün uğraşmıştım. Sağolsun Vito o sorunu çözdü. Gerçi ben hala tam istediğim sonucu alamadım ama neyse. Konuyla ilgili betiği senin monobook'una yarın ekleyeceğim. Ama beklemiyeyim diyorsan benim monobook ve benzeri sayfalarıma bakarak sen de yapabilirsin. Sanırı html'yi benden daha iyi biliyorsun.. Bu arada bu gece epey bir sdd çalışması yapmışsın, ellerine, emeğine sağlık. Sevgilerimle..  Levent İleti Katkılar   21:35, 13 Aralık 2009 (UTC)
  • Tamam Serhan'cığım, ben ilgilenirim. Bu arada sen de zaman buldukça katkılarını esirgeme, daha çok eksik maddemiz var. İyi geceler.  Levent İleti Katkılar   21:45, 13 Aralık 2009 (UTC)
  • Dün gece ben yaparken Vito işe karışınca ben de bıraktım. Sanırım olmuştur; önbelleğini boşalttıktan sonra bir dene bakalım..  Levent İleti Katkılar   17:58, 14 Aralık 2009 (UTC)

![değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili Serhantr,

irc kanalımıza gelerek dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz, bağlantı çok kolaydır, köy çeşmesinde bağlantı şekli bulunmakta, sevgilerimle... --e.c. 21:09, 14 Aralık 2009 (UTC)

  • Merhaba Serhan; en üstte bulunan tercihlerim, izleme listem vb. sekmelerin yanında +, -, x gibi işaretler var. Onlara tıklanınca durum değişikliği gerçekleşiyor. Her birinin üstüne geldiğinde açıklaması da ortaya çıkıyor. İyi günlerde kullanmanı diliyorum.  Levent İleti Katkılar   21:24, 14 Aralık 2009 (UTC)

![değiştir | kaynağı değiştir]

Sevgili Serhantr,

İstediğiniz düzenlemeler yapılmıştır, sevgilerimle... --e.c. 22:13, 14 Aralık 2009 (UTC)

Zeka geriliği[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Selam.. Acaba bazı durumlarda "mongol" kavramını da bu başlık için kullanıyor olabilir mi insanlar?  Levent İleti Katkılar   20:57, 23 Aralık 2009 (UTC)
  • Zaten kendi düşüncemi belirtmemiştim, halk arasında böyle bir durum var.. İstersen başkasına da sorabiliriz.  Levent İleti Katkılar   21:07, 23 Aralık 2009 (UTC)
  • Gördüm şimdi.. Maderibeyza böyledir işte, sessiz sedasız izler, iyi işler görür. Konu halledilmiş, iyi olmuş :) Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   13:20, 24 Aralık 2009 (UTC)

Mongol[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar Merube; şöyle bi sorum var size: zeka geriliği anlamında "mongol" kavramını sizce hangi sayfaya yönlendirmeli. Bu zeka geriliği olabilir ama yanılmıyorsam Down sendromu da olabilir. Siz ne dersiniz? -- Serhan+tr 21:18, 23 Aralık 2009 (UTC)
  • Merhaba şef; yönlendirmeyle kullanıcı:maderibeyza ilgilenmiş. Sevgiler-- Serhan+tr 13:22, 24 Aralık 2009 (UTC)
Geç kalmışım üstad :)), neyse sonuca ulaşmış konu. Evet mongol zeka geriliği anlamında kullanılsa da daha ziyade hakaret amacıyla kullanılan bir terim, esasen daha çoğunlukla down send. için kullanılıyor. Zaten sendromun eski adı da "mongol". Sevgilerimle--Merube 89msj 15:40, 24 Aralık 2009 (UTC)

Teşekkürler üstad--Merube 89msj 17:21, 27 Aralık 2009 (UTC)


  • Tebrikler ve başarılar-- Serhan+tr 13:09, 28 Aralık 2009 (UTC)
    • Teşekkür ederim Serhan, hoşcakal...Vikiçizer 13:12, 28 Aralık 2009 (UTC)

Fizik[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Serhan. Fizik portalıyla ilgilenmene çok sevindim. Portalı tamamen değiştirdim ama daha çok işi var bu hali taslak gibi bişey. Biri portala geldiğinde Vikipedi'de fizikle ilgili olan her şeye ulaşabilmeli bu yüzden portalı birkaç sayfadan oluşturmayı düşünüyorum. Biri fizik projesi olacak o kesin ama daha diğer sayfaları nasıl kullanacağıma karar veremedim. Bu konuda beraber çalışmamız çok iyi olur. Teşekkür ederim, kolay gelsin.--Gökhan 22:25, 29 Aralık 2009 (UTC)

Ne zaman istersen o zaman başlarız. Çok güzel bir iş çıkacağını hissediyorum. Geçmiş olsun, iyi seneler .--Gökhan 18:01, 1 Ocak 2010 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Selam Serhantr. Ocak ayında Almanya, Rusya, Avrupa ve Coğrafya portalllarını açmayı düşünüyorum. Seneye büyük iş var. Birde Fizik portalının tab şablonuna Fizik vikiprojesinide yazmak lazım. İyi seneler.--FinlandiyalıMesaj 16:18, 31 Aralık 2009 (UTC)
  • İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Saygılar. Esenlikler dilerim.--Gökçє Yörük mesaj 16:31, 31 Aralık 2009 (UTC)

Yeni yıl yeni hedefler :)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Yeni yılın kutlu olsun şef!!! Yeni yılda da sizin enerjinize ihtiyacım olacak, şimdiden söyliyeyim. İpucu. Sevgiler-- Serhan tr 16:19, 31 Aralık 2009 (UTC)
Senin de kutlu olsun üstadım. Harika olur, fizik başta olmak üzere pozitif bilimlerde o kadar çok eksik var ki, seve seve üstadım elimden geldiğince tuz atarım :). Sevgilerimle, huzurlu sağlıklı nice yıllara --Merube 89msj 12:29, 1 Ocak 2010 (UTC)

Oylama[değiştir | kaynağı değiştir]

Tarih Vikiprojesi'nde ayın işbirliğini oylarınızla belirleyin--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 12:51, 2 Ocak 2010 (UTC)

  • Çeviri için çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar.--Gökçє Yörük mesaj 13:26, 2 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 1. haftası için proje olarak Vikipedi'de yer almayan heykeltıraş maddelerinin açılması ve geliştirilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 01:35, 4 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 2. haftası için proje olarak Düzenlenmesi için işaretlenmiş maddelerin düzenlenmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 01:52, 11 Ocak 2010 (UTC)

Şablon[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Şablon:Küçük portal'ı yazısı renklendiribilinecek şekilde düzeltebilirmisiniz. Bu sayede koyu renklenrde bile görünebilecektir. İyi vikiler.-- FinlandiyalıM 15:20, 11 Ocak 2010 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Serhan, ben Matematik Portalını yenilemeye başlıyom, yardımcı olur musun--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 07:34, 24 Ocak 2010 (UTC)

imdb[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Selamlar; seni gördüğüme sevindim. Bir şey soracağım: hiç IMDb'ye bir şey ekledin mi? Nasıl yapılıyor bilmiyorum; ayrıca zamanım da yok, iş aralarında SDD'ye bakmaya çalışıyorum. şu yönetmeni eklemek istiyorum ama bir fikrim yok, yardımcı olabilir misin? Bu imzasız yazı Levent (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--CnkALTDSmesaj/message 02:52, 2 Mart 2010 (UTC)

Redundant Director Categories[değiştir | kaynağı değiştir]

Hello!

You already helped me a lot some time ago with redundant director categories. This is way I address you again because I found some other director categories, which are double. These are the categories:

Kategori:Larisa Shepitko'nun yönettiği filmler <-> Kategori:Larisa Şepitko'nun yönettiği filmler and

Kategori:Lewis Gilbert'in yönettiği filmler <-> Kategori:Lewis Gilbert'ın yönettiği filmler

As I don't know which of the double categories is to be deleted and which on is to be obtained, I need your help.

Thanks in advance and greetings, --Darev 16:05, 25 Mart 2010 (UTC)

I just found another one: Kategori:Milos Forman'ın yönettiği filmler and Kategori:Miloš Forman'ın yönettiği filmler --Darev 17:01, 25 Mart 2010 (UTC)
Problem is already solved. Thx a lot. --Darev 17:55, 25 Mart 2010 (UTC)

Oylama[değiştir | kaynağı değiştir]

LGBT Projesi'nde ayın işbirliğini oylarınızla belirleyin - Nebeviye^^ 16:13, 30 Mart 2010 (UTC)

Yunanistan'da eşcinsellik[değiştir | kaynağı değiştir]

deneme sayf. devam eden ve Vikiproje LGBT kapsamında bulunan Yunanistan'da eşcinsellik maddesine katkılarınızı arzuluyorum. - 十月O: Gay Tanrı xD (^o^) o herkezi seviyor ●(^'o'^) 11:14, 25 Nisan 2010 (UTC)

VikiProje LGBT İşbirliği[değiştir | kaynağı değiştir]

Vikipedi:VikiProje LGBT/İş birliği Nisan-Mayıs 2010 proje kapsamında katkılarınızı bekliyoruz. - 十月O: Gay Tanrı xD (^o^) o herkezi seviyor ●(^'o'^) 13:20, 28 Nisan 2010 (UTC)

  • LGBT'e adına verdiğiniz mis kokulu çiçekleriniz için teşekkürler. - NebeviGay mesaj 11:53, 30 Nisan 2010 (UTC)

Portal sanat haberleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Üstadım, sizi buralarda görmek ne güzel. Portal:Sanat/Haberlerde bir vikihaber şablonu ekledim, böylece güncelleme derdimiz kalmamış olacak ancak arşiv vs. gereksiz durumda kalıyor. Ne yapalım dersiniz? Şimdilik acil güncellenmeye ihtiyaç duyduğundan sayfaya şablonu koydum ama, fikrinizi almadan böyle bir değişikliğe kalıcı olarak gitmek istemedim açıkçası. Tekrar hoşgeldiniz, sizi buralarda görmek çok güzel. Sevgiler--Merube 89msj 21:03, 1 Mayıs 2010 (UTC)

  • Merhaba Merube; mesajınızı yeni gördüm, geciken cevabım için özür diliyorum. Bana sorarsanız, vikihaber şablonunu yerleştirmek sizden alıştığım harika ötesi fikirlerden olmuş :) bana fikrimi sormanız için de ayrıdan teşekkür ederim. Sevgiler-- Serhan tr 10:01, 5 Mayıs 2010 (UTC)
Beğendiğinize çok sevindim. Yalnız bir endişem arşiv gereksiz kaldığından, silsek mi ne yapsak o sayfayı? Üstadım ne çok özlemişim sizi buralarda görmeyi, bir an evvel vikitatilden dönmeniz dileğiyle. Sevgiler, iyi vikiler--Merube 89msj 01:06, 6 Mayıs 2010 (UTC)
VikiProje Tarih Ayın işbirliği
İyi günler...
VikiProje Tarih bünyesinde Ağustos ayının iş birliği Osmanlı İmparatorluğu maddesinin SM olacak düzeye getrilmesi seçilmiştir.

Katılım için TIKLAYIN Âkhilleus mesaj 20:22, 2 Ağustos 2010 (UTC)


Nerelerdesiniz???[değiştir | kaynağı değiştir]

Üstad, nerelerdesiniz? Ne zaman dönüş yapacaksınız vikiye? Bu kadar özletmeyin kendinizi, arayı bu kadar açmayalım. Sevgilerimle, tez vakitte vikiye dönmeniz dileklerimle--Merube 89msj 19:26, 26 Eylül 2010 (UTC)

Sanat projesi işbirliği[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar. Ağustos-Ekim ayı işbirliği olarak Yaşayan Ölülerin Gecesi, Henry Moore ve John Mayer maddelerindeki bütün iç bağlantıları mavileştirmek seçilmişti. Proje kapsamında John Mayer maddesinin kırmızılıkları tamamlandı. Ancak ne yazık ki bundan sonra projeye ilgi azaldı ve neredeyse tamamen ilgisiz duruma geldi. Yine proje kapsamında bulunan Yaşayan Ölülerin Gecesi ve Henry Moore maddelerinin kırmızılıklarının giderilmesi için işbirliğine katılmanızı ümit ve rica ediyorum. İlgisiz kalan işbirliği projemizin tekrar canlanması için bu çağrı mesajını tüm sanat projesi üyelerine yolluyorum. Saygılarımla--Merube 89msj 20:29, 26 Eylül 2010 (UTC)

LGBT Aktif Çalışma[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba değerli dost, VP:LGBT projesinde yeni bir iş birliği başlatma aşamasındayım. Bir katılımcı olarak seni bu alanda yapılacak işbirliği projesinde katkılarınla görmektir. - Nebeviye 13:49, 20 Şubat 2011 (UTC)

re Eşcinsel evlilik[değiştir | kaynağı değiştir]

Sayın VikiProje LGBT üyesi,

"Eşcinsel evlilik" ismi ile ilgili önemli bir tartışma başlamıştır. Maddenin tartışma sayfasında bu konuya dair görüşlerinizi belirtirseniz proje için çok yararlı olur. Teşekkürler.

Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 15:47, 29 Mayıs 2011 (UTC)

Ey[değiştir | kaynağı değiştir]

Neredesin sen? Özledik seni Göz kırpma. Bambi (ileti) 14:44, 2 Eylül 2011 (UTC)

Grup çalışması[değiştir | kaynağı değiştir]

"Gay" nedir?
Eşcinsellik tarihçesi nedir?
Lezbiyen kelimesi dilimize yabancı bir kelimemidir?
Cinsel devrimler yazarların; kitaplarında yer verdiği notlarla mı başlamıştır?


Sevgili Vikiproje LGBT katılımcısı ve katkı dostum, malum; LGBT başlığı tüm içerikleriyle Vikipedi Türkçe'de birçok olmayan içerik ve açılmamış nice başlıklarla katkılarımızı beklemekte. Ki kaldıki henüz Gay başlığı içinde "Gay", "Eşcinsel" kelimelerinin hangi anlamlarda kullanıldığına dair bilgiler dahi henüz yok Türkçe Vikipedi'de. Fransızca, Almanca ve İtalyanca gibi diğer Vikipedi'lerle kıyaslandığı yakın LGBT üzerine çalışan aktif katılımcılarımız bulunduğu halde ne yazık ki kıyaslanamayacak kadar gerideyiz diğer Vikipedi'lerde; LGBT konularında. Ha bunun bir diğer sebebi ideolojik olarak; toplumsal bilgi düzeyi olabilir. Ki kaldıki Türkçe olarak Türkiye'de makale düzeyinde LGBT içerikleri hakkında detaylı gazete, dergi, blog, forum yazılarıda neredeyse hiç yok. Lakin şu bulunduğumuz Özgür Ansiklopedi sınırlarındaki Vikipedi'de bu zincirleri kırabilir, Türkiye'de arama motorlarında dahi bulunmayan LGBT başlıklarını ilk biz başlatabiliriz. Vikipedi katkı bekliyor; Proje LGBT katkı bekliyor. Sevgiyle. - Nebeviye 12:35, 26 Eylül 2011 (UTC)

yardım[değiştir | kaynağı değiştir]

Nobel Fizyoloji veya Tıp Ödülü sahipleri listesi maddesinin İngilizceden çevrilmesi ve kırmızılıkların açılması için yardımlarınızı bekliyorum. Liste çok uzun ve kırmızılıklar çok fazla. Elinizden geldiğince yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. drgulcuileti 13:02, 3 Şubat 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![değiştir | kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 6 Temmuz 2012