Kullanıcı:Praça de Maio/Arşiv

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Yol bilgi kutusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Trwyr Tywyllwch, İngilizcedeki yol bilgi kutusunu bize getirme çalışmalarım devam ediyor. Bu sayfada şablonun örneklerini görebilirsin. Ancak gördüğüm kadarıyla sen de bu konu hakkında çalışmaya başlamışsın. Mahsuru yoksa son birkaç gün içinde açtığın açtığın modüllerin ve şablonların silinmesini sağlayabilir misin? Zira çakışma olunca kafam allak bullak oluyor. En yakın zamanda bitirmeye çalışıyorum ancak şablon çok fazla modül kullanıyor ve karmaşık bir yapısı var. Teşekkürler. ‒ToprakM  20.37, 5 Ağustos 2021 (UTC)

@ToprakM, hepsine sil şablonu koydum. Benim de biraz kafam karıştı o kadar çok modül var ki altından kalkamadım. Örneklerine bakacağım -- paylaştığın için teşekkür ederim. ~Tywyllwchİvit? 22.36, 5 Ağustos 2021 (UTC)

Kitap[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Trwyr. Mesajlarını arşivlerken benim mesajımda arada kaynadı görmedin her halde. "Çok sevindim! Google Books'ta Alan Moore hakkında içerik sayfa 45'te başlıyor gibi gözüküyor. Sana zahmet Alan Moore hakkında kaç sayfalık içerik var bakabilir misin? :)" yazmıştım en son. Müsait olduğunda dönüş yaparsan çok sevinirim. Robin 07.59, 9 Ağustos 2021 (UTC)

@Robingunes, evet aynen öyle oldu. Bana e-mail atma şansın var mı? Vikipedi'ye ekledim. Sağol! ~Tywyllwchİvit? 09.46, 9 Ağustos 2021 (UTC)
Merhaba. Lütfen e-posta hesabınızı kontrol edin – e-postanız var!
Bu mesajı, istediğiniz zaman {{E-postanız var}} ya da {{EPV}} şablonunu silerek sayfanızdan kaldırabilirsiniz.
Robin 18.02, 10 Ağustos 2021 (UTC)
@Robingunes, mail gelmedi ya. Spam folder'a da baktım. Neyse, yarın hazır dosya. Bir bilgisayar bilen arkadaştan yardım istedim, kişisel bilgileri kaldırması için. Tüm kitap olarak yollayacağım~Tywyllwchİvit? 19.27, 10 Ağustos 2021 (UTC)
Tamam, teşekkürler. Robin 20.56, 10 Ağustos 2021 (UTC)
Merhaba. Lütfen e-posta hesabınızı kontrol edin – e-postanız var!
Bu mesajı, istediğiniz zaman {{E-postanız var}} ya da {{EPV}} şablonunu silerek sayfanızdan kaldırabilirsiniz.
Robin 10.42, 15 Ağustos 2021 (UTC)

Kategori:Avusturalyalı Vikipedistler[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Ali95Acar. Oluşturduğun Kategori:Avusturalyalı Vikipedistler maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Kötü yönlendirme" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Ali95Acar (mesaj) 13.39, 11 Ağustos 2021 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

Yazar Yıldızı
Yeni açılan sayfalara bir göz gezdireyim dedim hep sen varsın katkı sayfana çevirmişsin orayı :) bu yüzden bu yıldız tam sana göre Anyela. 11.30, 14 Ağustos 2021 (UTC)

@Anyela23, çok teşekkür ederim :)

Hukuk hakkında bir soru[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Trwyr. Nasılsın, nasıl gidiyor? Benim aklıma bir soru takıldı. Hep merak etmişimdir, sen de law mezunu olduğun için sana sormak istedim çünkü çevremde yurt dışında avukat olan birisi yok, Türkiye'den birisi Amerika'daki birisine mesela hakaret davası açabiliyor mu? Ya da tam tersi Amerika'daki Türkiye'ye? Küçük bir suç olduğu için davanın düşmesi vs. oluyor mu ve hangi ülkenin kanunlarına göre yargılanıyor kişi? Cevabını merakla bekliyorum :) Robin 09.06, 17 Ağustos 2021 (UTC)

@Robingunes, sorduğun soru aslında medeni usul hukuku ile cevaplanıyor. Türkiye'de nasıl işliyor olaylar tam bilmiyorum ama Amerika'da, Türkiye'den biri Amerika'daki birine dava açabiliyor. Bu konuda birkaç gereksinim var. Bunlardan ilki personal jurisdiction -- mahkemenin bir kişi üzerinde yargılama yetkisi var mı yok mu. Bu aslında bazen zor bir soru olabiliyor ama genellikle eğer bir kişi bir eyalette çalışıyor in personam ya da yaşıyorsa ya da o eyalette mülk sahibiyse in rem/quasi in rem, mahkemenin personal jurisdiction'a sahip olduğu kanıtlanabiliyor. Bunun yanında subject-matter jurisdiction gereksinimi var.

Küçük bir suç olması konusunda standing ve De minimis doctrine önemli

Hangi hukuk konusuna gelince, burada da conflict of laws devreye giriyor, ki hukukun biraz karmaşık bir kesimi... Burada Amerika'da davanın açılmamasını isteyen biri mahkemede forum non conveniens ve forum shopping iddia edebilir.

Hakaret konusuna gelince, genellikle hakaret davaları ABD'de zor davalar. Chilling effect doctrine Bu konu hakkında libel tourism kısmına bakılabilir. Genellikle hakaret davalarında insanlar Birleşik Krallık mahkemelerini tercih ediyor. ~Tywyllwchİvit? 19.50, 17 Ağustos 2021 (UTC)

Çok teorik gözükse de belki bu Gossip Girl aktrisinin televizyon programındaki açıklamaları anlamaya yardımcı olabilir

Aa ben teşekkür etmeyi unutmuşum sana Trwyr. Okuduktan sonra biraz araştırma yapınca sen arada yanlışıkla kaynadın galiba. Detaylı açıklaman için teşekkür ederim. Robin 09.27, 29 Ağustos 2021 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

Özel Yıldız
Uzun zamandır yaptığınız çalışmaları takdir edilesi derecede titizlikle sürdürüyorsunuz, katkılarınız için teşekkür ederim :) 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 19.19, 8 Eylül 2021 (UTC)

Proje Daveti[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam @Trwyr Tywyllwch Vikiproje:Sivil Parişler projesini oluşturdum, Kategori:İngiltere'deki sivil parişler altındaki maddeleri listelemek istersen çok hoş olur. Sevgiler!  :) 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 11.40, 10 Eylül 2021 (UTC)

Davetin için çok teşekkür ederim, @Vikipolimer! Açılacak çok madde var -- şu an işte biraz yoğun bir dönem ama daha çok vaktim olduğu zaman kesinlikle yardım edeceğim. Zaten şu an Birleşik Krallık üzerine çalışmaktayım, o bakımdan birbirini tamamlayan projeler :)

Şablon İsteği[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba @Trwyr Tywyllwch rica etsem Vikiproje:Sivil Parişler projesinde istenen şablonlar kısmındaki haritayı oluşturabilir misin müsait olduğun bir zamanda :) 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 11.12, 11 Eylül 2021 (UTC)

Sivil Parişler Proje Davetiyesi[değiştir | kaynağı değiştir]



Merhaba!
Sivil Parişler kapsamında hazırlanmış bir vikiproje başladı. Sizi, Sivil Parişler Vikiprojesi'ne davet ediyorum.
Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Sivil Parişler sayfasına göz atabilirsiniz.
Teşekkürler 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 15.58, 11 Eylül 2021 (UTC)

Merhaba :)[değiştir | kaynağı değiştir]

Tekrar merhaba @Trwyr Tywyllwch rica etsem Vikiproje:Sivil Parişler İstenen Şablonlar altındaki şablona da bakabilir misin :) 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 18.47, 11 Eylül 2021 (UTC)

@Trwyr Tywyllwch İsimleri farklı birisi törensel kontluklarına göre olacak :) 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 22.59, 11 Eylül 2021 (UTC)

Selam, @Vikipolimer. Aynı şablon değil mi? Bir tek "not shown: London" yok. Tarihlerine göre yapması biraz zor olduğu için yapmamıştım.

Sosyoloji Vikiprojesine davet[değiştir | kaynağı değiştir]

Davet ediliyorsunuz!

Sosyoloji hakkında başlayan, Sosyoloji Vikiprojesi'ne davetlsiniz. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Sosyoloji sayfasına göz atabilirsiniz. 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 13.02, 13 Eylül 2021 (UTC)

@Trwyr Tywyllwch özel davet :) birçok önemli maddeye katkılarınız takdir edilesi, buraya da biraz destek olursunuz umarım :) 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 22.08, 14 Eylül 2021 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

Karınca Yıldızı
Bir karınca misali maddeleri yavaş yavaş geliştirdiğiniz için teşekkürler! 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 17.24, 24 Eylül 2021 (UTC)
@Vikipolimer, çok teşekkür ederim :)

Bir yıldız da sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

Yorulmaz Katılımcı Yıldızı
Yorulmaksızın yaptığın katkılar için... Tanyel (mesaj) 05.39, 8 Ekim 2021 (UTC)
@Tanyel, teşekkürler :)

İBP[değiştir | kaynağı değiştir]

Trwyr Tywyllwch merhaba, yine göz kamaştıran bir şekilde katkı sağlamışsın haftanın iş birliğine..:) Tebrikler ve teşekkürler. Şu an itibarı ile görünen 654 maddenin hepsi tek kaynak ekleme ile mi yaptın acaba? Puanlamada kolaylık olması açısından soruyorum. Birden fazla kaynak olan ya da geliştirilmiş madde olan varsa ayrı ayrı puanlamak gerekecek çünkü. Diğer türlü x13 şeklinde devam ederim...Sevgiler..--Tanyel (mesaj) 12.53, 14 Ekim 2021 (UTC)

@Tanyel, 1-4 kaynak arası ekledim ama önemli değil. 1 kaynakmış gibi puanlıyabilirsin :) ~Tywyllwchİvit? 14.16, 14 Ekim 2021 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[değiştir | kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[değiştir | kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba XTrwyr Tywyllwch
40. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Müzeler listesindeki kırmızı maddelerin açılması" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 05.06, 15 Ekim 2021 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[değiştir | kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Trwyr Tywyllwch,
40. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Müzeler listesindeki kırmızı maddelerin açılması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 05.15, 15 Ekim 2021 (UTC)

@Tanyel ! çok teşekür ederim. Bir de sanırım 30 madde ödülü olacaktı :D--~Tywyllwchİvit? 07.11, 15 Ekim 2021 (UTC)
Haklısın. Onlara henüz bakıyorum. Gelişmiş, İleri, Yüksek Puan yıldızlarını da almış olabilirsin.:) Tanyel (mesaj) 07.21, 15 Ekim 2021 (UTC)
Onlara gerek yok ya :) Çok uğraşmak gerekicek puanalama yapabilmek için. Bu arada bu haftanın projesinde kullandığım kaynak sayılarını eklemeye başladım kolaylık olsun diye. --~Tywyllwchİvit? 07.23, 15 Ekim 2021 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[değiştir | kaynağı değiştir]

30 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Trwyr Tywyllwch,
40. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Müzeler listesindeki kırmızı maddelerin açılması" konulu projedeki performansınız sonrasında 30 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 14.00, 15 Ekim 2021 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

Yazar Yıldızı
Katkılarınız için çok teşekkürler, başarılar! Kadıköylü Mesaj 15.45, 15 Ekim 2021 (UTC)
@Kadıköylü, teşekkürler! :)

Davet[değiştir | kaynağı değiştir]

Japonya Vikiprojesine Davetlisiniz
Merhaba, iyi çalışmalar, iyi vikiler.
Japonya ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan Japonya Vikiprojesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak isterseniz katılımcılar listesine isminizi ekleyebilir ve çalışma sayfasında yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve tartışma için TIKLAYINIZ.

--Huunta ▪ ileti 20.50, 15 Ekim 2021 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[değiştir | kaynağı değiştir]

10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Trwyr Tywyllwch,
40. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Müzeler listesindeki kırmızı maddelerin açılması" konulu projedeki performansınız sonrasında 10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Bu ödülü de unutmayalım. Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 05.55, 16 Ekim 2021 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[değiştir | kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[değiştir | kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Trwyr Tywyllwch,
41. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Güncellenmesi gereken maddelerin ve kaynaksız maddelerin bakımının yapılması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 04.45, 18 Ekim 2021 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[değiştir | kaynağı değiştir]

Yüksek Puan Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Trwyr Tywyllwch,
41. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Güncellenmesi gereken maddelerin ve kaynaksız maddelerin bakımının yapılması" konulu projedeki performansınız sonrasında Yüksek Puan Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 04.45, 18 Ekim 2021 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

Rosetta Yıldızı
Vikipedi'yi bir adım ileri taşıyacak olan önemli parçalarda yer aldığın ve çevirilerin ile katkıda bulunduğun için teşekkür ederim. 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 13.47, 7 Kasım 2021 (UTC)

Bir yıldız da senin için[değiştir | kaynağı değiştir]

Viki Yeşilleme Yıldızı
Usanmadan, yorulmadan yeşillemeye devam :)

ℳelissadilara ♥෴ 14.47, 7 Kasım 2021 (UTC)

HS[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. 3 şablona HS etiketlediğinizi görüyorum. Sayfaya bağlantılar kısmını kontrol ettiğimde bu şablonların halen bir kaç maddede aktif olarak kullanılmakta olduğunu görüyorum. Size rica etsem bu bağlantıları düzenleyip bana bir ping atarmısınız? Doğrudan silinirse bağlantılar kaybolacaktır. İyi çalışmalar. Vincent Vega mesaj? 13.13, 12 Kasım 2021 (UTC)

Tamamdır, fark etmedim bağlantıları. Praça de Maio (mesaj) 13.15, 12 Kasım 2021 (UTC)
@Vincent VegaPardon, şablonları kullanan maddelere nasıl ulaşabilirim? Ben bulamadım --Praça de Maio (mesaj) 13.32, 12 Kasım 2021 (UTC)
Sağ menüdeki sayfaya bağlantılara bakabilirsiniz. Vincent Vega mesaj? 13.34, 12 Kasım 2021 (UTC)
Ah, çok yardımcı bir şey öğrettiniz, teşekkürler! Praça de Maio (mesaj) 13.36, 12 Kasım 2021 (UTC)
@Vincent Vega, kontrol edebilirsiniz. Şimdi silmeye aday gösterdiğim sayfalar başka maddelerde kullanılmıyor.--Praça de Maio (mesaj) 13.40, 12 Kasım 2021 (UTC)
Bakıyorum teşekkür ederim. Vincent Vega mesaj? 15.36, 12 Kasım 2021 (UTC)

Santa Susanna[değiştir | kaynağı değiştir]

@Praça de Maio merhaba, İBP kapsamında açtığın Santa Susanna maddesi bilgi kutusundaki koordinat hata veriyor. Ben düzeltemedim. Göz atabilirsen sevinirim. Tümden bilgi kutusunu değiştirmek istemedim. Yeni ismin de hayırlı olsun. Sevgiler..--Tanyel (mesaj) 15.23, 12 Kasım 2021 (UTC)

Ben de onu düzeltemedim. Neden olduğunu bilmiyorum. Bir bakayım tekrar, teşekkürler :) RE: isim, sağol :) Praça de Maio (mesaj) 15.25, 12 Kasım 2021 (UTC)
Demin bilgi kutusunu sıfırdan tekrar yarattım yine hata veriyor. Hmm Praça de Maio (mesaj) 15.29, 12 Kasım 2021 (UTC)

Ybot ve madde sınıflandırılması[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Tahmin ettiğiniz gibi, madde sınıflandırma yordamı boyuta göre çalışmakta. Bu yöntem genel olarak olumlu sonuç verse de, zaman zaman insan müdahalesinin gerekli olduğu örneklerle karşılaşabiliyoruz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15.27, 12 Kasım 2021 (UTC)

Dikkatiniz için teşekkür ederim! Praça de Maio (mesaj) 15.30, 12 Kasım 2021 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

Yazar Yıldızı
Ek bir açıklama yapmama gerek yok sanırım :) Katkıların için çok teşekkürler! Sevgiler Kadıköylü Mesaj 16.23, 12 Kasım 2021 (UTC)
Teşekkür ederim :) Praça de Maio (mesaj) 16.31, 12 Kasım 2021 (UTC)
Rica ederim! :) Kadıköylü Mesaj 16.32, 12 Kasım 2021 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü - Haftanın 1.'si Ödülü[değiştir | kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[değiştir | kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Praça de Maio,
45. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Barok yapı listesi'nde geçen eser adları ve mimar biyografilerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 15.46, 15 Kasım 2021 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü - Sanat Yıldızı[değiştir | kaynağı değiştir]

Sanat Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Praça de Maio,
45. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Barok yapı listesi'nde geçen eser adları ve mimar biyografilerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Sanat Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 15.46, 15 Kasım 2021 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü - 10 Madde Yıldızı[değiştir | kaynağı değiştir]

10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Praça de Maio,
45. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Barok yapı listesi'nde geçen eser adları ve mimar biyografilerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında 10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 15.46, 15 Kasım 2021 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü - İleri Seviye Madde Yıldızı[değiştir | kaynağı değiştir]

İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Praça de Maio,
45. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Barok yapı listesi'nde geçen eser adları ve mimar biyografilerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İleri Seviye Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 15.46, 15 Kasım 2021 (UTC)

Sorry[değiştir | kaynağı değiştir]

Özür Dileme Yıldızı
I m sorry, my bad :(

İş Birliği Projesi ödülü - Haftanın 1.'si Ödülü[değiştir | kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[değiştir | kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Praça de Maio,
46. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Kral Arthur içerisinde yer alan maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 11.19, 22 Kasım 2021 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü - Edebiyat Yıldızı[değiştir | kaynağı değiştir]

Edebiyat Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Praça de Maio,
46. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Kral Arthur içerisinde yer alan maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Sanat Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 11.19, 22 Kasım 2021 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü - 10 Madde Yıldızı[değiştir | kaynağı değiştir]

10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Praça de Maio,
46. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Kral Arthur içerisinde yer alan maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında 10 Madde Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Tanyel (mesaj) 11.19, 22 Kasım 2021 (UTC)