Kullanıcı:Muallim Fatih/ödül

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sevgili Muallim Fatih Erdem; sayfaların düzenlenmesi ve Türkçe hatalarının giderilmesi konusundaki hararetli çalışmaları nedeniyle bu bombusa layık görülmüştür. --Abuk SABUK 17:52, 8 Ağustos 2011 (UTC)

Çok teşekkür ederim. Çalışmaya devam ediyorum. Dilbilgisi hatalarının yanısıra güncellemeler de yapıyorum. Fakat zorlandığım yerler de oluyor! Kaynak kitap belirtme gibi.. Yardım sayfalarına bakarak da başaramazsam başka maddelerden kopyalama yöntemi kullanıyorum. İşin içinden çıkamayıp da bildirsem umarım düzeltirsin. Muallim Fatih Erdem 21:46, 8 Ağustos 2011 (UTC)

  • Tekrar merhaba. Teknik konularda çok bilgili değilim ama elbette ne zaman yardıma ihtiyacın olursa çekinme lütfen. Bu arada 5 Ağustos'taki cevabını bugün sana mesaj yazarken gördüm zira mesaj sayfanı izleme listeme almamıştım, şimdi aldım. Sana mesaj gönderen kimselerin mesajlarını onların mesaj sayfalarına kopyalayıp cevabını altına yazabilirsin. Böylece gözden kaçan mesaj olmayacaktır. Bu tamamen senin keyfine kalmış bir uygulama bu arada.

Ayrıca kullanıcı sayfanı keyfine göre düzenleyebilirsin. Henüz oluşturulmamış durumda, bu nedenle imzalarında vs. ismin kırmızı görünüyor.--Abuk SABUK 22:05, 8 Ağustos 2011 (UTC)