Kullanıcı:Ahzaryamed/arşiv-20.07.2010-01.09.2010

Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Portal başvurunuz yeterli desteği görmüş ve açılmasına onay verilmiştir. Portalınızı oluşturabilirsiniz. Teşekkürler.--Reality 16:04, 20 Temmuz 2010 (UTC)
VikiProje Tarih davetiyesi
İyi günler...
Tarih alanına ilişkin maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Tarih Projesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Âkhilleus mesaj 08:14, 21 Temmuz 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:BMW Welt Night.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 06:51, 22 Temmuz 2010 (UTC)

SM çalışmasına davet[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam ahzaryamed. Şu maddede SM çalışması yapıyoruz da. Maddenin yarısını hallettim (imla, yazım dili bakımından). Yarından itibaren maddede zenginleştirmeye başlayacağım. Bunun için İngilizce dili bire bir. Senden ricam, madde içeriğinde bazı içeriksiz bağlantılar var. 4-5 kadar ya var, ya yok. Bunları açmaya vaktim pek yok, onları da sen açar mısın? Kabul ettiysen sana söylerim birkaçını. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 14:58, 22 Temmuz 2010 (UTC)

Tamam, listeyi hazırlıyorum . İmla, yazım düzenleme, maddeyi zenginleştirme vs. benden olsun. Sen de istediğinde yaparsın. O maddeleri de bi zahmet sen açarsın. Listeyi şimdi teslim edeceğim sana. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 15:08, 22 Temmuz 2010 (UTC)

Liste[değiştir | kaynağı değiştir]

Liste hazır: Les Christidis, Walter Boles, Marion adası, Crozet adaları, Charles Andre Bost, Kril maddeleri lazım. Şimdilik bu kadar. Ara sıra bu maddelerde ben de yardımcı olacağım. Kolay gelsin! --Berm@nyaİleti 15:11, 22 Temmuz 2010 (UTC)



Şimdilik (bir iki saatliğine) benden bu kadar. Macaroni pengueni maddesinde "Davranış" kısmını da bitirdim. Geri gelince tamamen bitirmeye çalışacağım. Yarın da daha hızlı bir şekilde zenginleştirmeye başlarız. Hadi kolay gelsin! --Berm@nyaİleti 15:32, 22 Temmuz 2010 (UTC)

Liste uzuyor[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam ahzaryamed. Liste uzuyor . Şuradaki içeriksiz maddeleri de bi zahmet açarsın. Kolay gelsin. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 14:49, 24 Temmuz 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Berlin reichstag west panorama.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 16:10, 24 Temmuz 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:ReichstagDomeInside.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 16:10, 24 Temmuz 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Nelumno nucifera open flower - botanic garden adelaide edit3.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 16:10, 24 Temmuz 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Hibiscus petal.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 16:10, 24 Temmuz 2010 (UTC)

Devriye[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Olabilirim tabii ki de...--Rapsar 21:13, 24 Temmuz 2010 (UTC)

SRA[değiştir | kaynağı değiştir]

A.med selam, Fransızca vikide SRA sistemi yok anladığım kadarıyla, bazı vikilerde de yok... Biz de neden var ? Commonsda seçiliyor zaten neden tekrar burada seçiyoruz ? --Boyalikus 21:26, 24 Temmuz 2010 (UTC)

  • Evet anladım, sağolasın.. Bir işlevi vardı, ama neydi diye kurcalıyordum, Vikipedilerin kalitesini arttırıyor  :) Kolay gelsin.. --Boyalikus 21:39, 24 Temmuz 2010 (UTC)

Amin yarabbi, SM ve KM'de artsın :D

Devriye[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Vikiçizer. Kullanıcı:Rapsar'a devriye olmasını teklif ettim ve kabul etti. Şuan aktif olarak sizi gördüğüm için bildirmek istedim. Kendisine devriye özelliği verilirse yararlı olacaktır. Hürmetler.--a[.]med»»ileti 21:24, 24 Temmuz 2010 (UTC)

  • Merhaba Ahzaryamed, devriye özelliğini ancak bürokratlar açabilir. Herhangi bir bürokrata isteği iletmek yeterli olacaktır. Rapsar'ın ben de uygun olduğunu düşünüyorum. İyi çalışmalar...Vikiçizer 21:28, 24 Temmuz 2010 (UTC)
Evet katılıyorum bürokratların buna yetkisi var ancak fazla vaktim olmadığı için şu ara uzağım Vikiden. Siz yoğunlukla aktifsiniz diye sizin vasıtanızla gerçekleşmesinin sağlıklı olacağını düşündüğümden size başvurdum yine de bir bürokrata ileti gönderebilirim. Hürmetler.--a[.]med»»ileti 21:42, 24 Temmuz 2010 (UTC)
Sadece Yabancı aktif gördüğüm kadarıyla, zaman zaman İnfocan'ı görüyorum, ikisinden biri kolayca halledebilir. Kısa bir mesajla bildirebilirsiniz, görür görmez ilgileneceklerdir, ayrıca takip etmenin gereği yok:) Hoşcakjalın, kolay gelsin...Vikiçizer 21:49, 24 Temmuz 2010 (UTC)
  • Merhaba Ahzaryamed. Rapsar'ın devriyeliği onaylandı. Teşekkürler. --yabancım 10:22, 25 Temmuz 2010 (UTC)

Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Muhammed Melih DOĞAN,

Oluşturmuş olduğunuz Tartışma:Gameforge AG adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden g12 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

a[.]med»»ileti 18:53, 25 Temmuz 2010 (UTC)

  • Sorun değil eğer silinmesi gerekiyorsa tamam silin baktım zaten silinmiş.Ama Almanca bilen çeviri grubundakileri yardım etmeleri gerek ben tam bilmiyorum elimden geldiği kadar çevirdim ama öyle bir uzun yanii daha çok bilgi var hatta bazı cümleler bile yanlış olabilir ondan dolayı yardıma ihtiyacım var eğer tanıyorsanız Almanca bilen lütfen yönlendirebilirmiisniz bana...İyi vikiler...~~Muhammed~~ 14:31, 26 Temmuz 2010 (UTC)
Merhaba. Silinmesi için işaretlenen sayfa tartışma sayfasıdır. Çünkü tartışma sayfalarına çeviri şablonları eklenmiyor. Maddenin kendisinde zaten çeviri şablonu vardı ve ilgilenen bir kullanıcı bunu orada farkedecektir. Yardıma ihtiyacınız var sanırım, Vikipedi:Çeviri grubu'ndan aktif kullanıcılarla temasa geçebilirsiniz. Saygılar.--a[.]med»»ileti 14:40, 26 Temmuz 2010 (UTC)

SRA[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Mrb. Ahzaryamed. İyisindir umarım. Şuradaki resimlerden ilgini çeken var mı SRA için? İçlerinde kriterleri karşılamayanlar falan var mı?--Rapsar 11:20, 27 Temmuz 2010 (UTC)
Slm Rapsar. İyiyim teşekkürler, sen de iyisindir umarım. Dosya:Volleyball9 block.jpg ve Dosya:2005PoinsettaBowl-Navy-LOS.jpg dosyalarının şansı yok gibi. Ama diğerleri benim de aklımda vakit oldukça maddeleri açılarak SR gösterilseler harika olur.--a[.]med»»ileti 11:54, 27 Temmuz 2010 (UTC)
Ah evet ikincisinin çözünürlüğü berbatmış :) Önizlemede güzel duruyordu halbuki :)--Rapsar 11:58, 27 Temmuz 2010 (UTC)
Ben de rastgele gördüm yeni maddeleri kontrol ederken :)--Rapsar 16:05, 28 Temmuz 2010 (UTC)
VikiProje Spor Ayın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde Ağustos ayının işbirliği; Kategori:Millî basketbol takımları kategorisindeki eksik maddelerin açılması seçilmiştir. Katılım için tıklayın.
--Rapsar 10:50, 1 Ağustos 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Amethyst. Magaliesburg, South Africa.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 14:59, 1 Ağustos 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Australia satellite plane.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 15:00, 1 Ağustos 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Sarcophagid fly Portrait.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 15:00, 1 Ağustos 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Gordon Dam.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 15:00, 1 Ağustos 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılın!
2010'un 31 ve 32. haftaları için proje olarak Vikipedi:VikiProje Ana Sayfa/SM Oluşturma sayfasındaki bazı maddeleri, kırmızı bağlantılarını gidererek Seçkin Madde yapmak seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

Proje 2 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Bu projede kendi alt sayfanızı sorumluyu beklemeden oluşturabilirsiniz. --82 ~145 ileti 18:10, 1 Ağustos 2010 (UTC)

SM yardımı[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Mrb. Ahzaryamed. 2010 FIFA Dünya Kupası Finali maddesini 1-2 güne SMA göstermeyi düşünüyordum. İlgini çeken kırmızılık olursa açabilir misin? Olmazsa canın sağ olsun, çok da sorun değil :)--Rapsar 15:35, 2 Ağustos 2010 (UTC)
Teşekkürler, kolay gelsin...--Rapsar 16:17, 2 Ağustos 2010 (UTC)
VikiProje Tarih Ayın işbirliği
İyi günler...
VikiProje Tarih bünyesinde Ağustos ayının iş birliği Osmanlı İmparatorluğu maddesinin SM olacak düzeye getrilmesi seçilmiştir.

Katılım için TIKLAYIN Âkhilleus mesaj 20:21, 2 Ağustos 2010 (UTC)

Yeni acılan sayfalara fotoğraf eklenmesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, elimden geldiğince ve zaman bulabildikçe vikipedi'ye katkıda bulunmaya ve yeni sayfalar açmaya çalışıyorum. En son açtığım bu sayfaya madalya kazanan atletlerimizin adı geçen organizasyonda (2010 Avrupa Atletizm Şampiyonası) madalyalı fotoğraflarını eklemek istiyorum. Daha önce bu konuda farklı girişimlerim oldu fakat bir şeyleri yanlış yaptığım için silindi. Zamanınız olursa bu sayfaya uygun fotoğraflar eklemenizi rica ediyorum. --Aoze 17:39, 3 Ağustos 2010 (UTC) ~

Önbellek[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ben Chrome kullanıyorum önbelleğimi nasıl boşaltabilirim?--Drlp ileti 21:17, 3 Ağustos 2010 (UTC)
  • İlginiz için tşk.--Drlp ileti 21:29, 3 Ağustos 2010 (UTC)

Destek[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, daha önceleri oluşturmuş olduğum fakat KD olmadığı gerekçesiyle (yeterli kaynak olmaması) silinen bu sayfanın tekrar geri getirilmesi için sizin yardımınızı ve desteğinizi rica ediyorum. Sayfa içerisinde yazılan her cümle için ulusal medyadan bir kaynak göstermeye çalıştım. Sanırım artık yeterince KD olduğu açık ve seçik kanıtlanmıştır. Yardımlarınızı esirgemezseniz bahtiyar olurum. Dikkatinizi çeken eksikleri benimle paylaşmanız beni ayrıyeten mutlu edecektir. --Aoze 01:16, 5 Ağustos 2010 (UTC)

Kukla[değiştir | kaynağı değiştir]

Slm. Kullanıcı:AnıL97 II'nın önceki Kullanıcı:AnıL97 adlı hesabı engellenmiştir. Faşizm ile ilgili değişiklikler yapmaktadır. IP (anonim katkıları da var) çakışmaları da izlenebilir. Şikayet etmeye ya da uyarmaya gerek yok sanırım? Bilgilerinize. --a[.]med»»ileti 14:31, 5 Ağustos 2010 (UTC)

  • Merhaba Ahzaryamaed, konuyla ilgili Yabancı'ya bir mesaj gönderdim. Teşekkürler, iyi çalışmalar...Vikiçizer 19:22, 5 Ağustos 2010 (UTC)

Ynt: Türkiye'deki limanlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu iş başkasına bırakıyorum - amacım sadece bu listeyi doldurmak ;-) --katpatuka 04:54, 6 Ağustos 2010 (UTC)

Devriyelik[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Mrb. Ahzaryamed. Şu maddeyi kontrol edildi olarak işaretlemişsin; ancak maddenin içeriği farklı sitelerden alınmış. Biraz daha dikkatli olabilirsen sevinirim. İyi çalışmalar...--Rapsar 07:25, 7 Ağustos 2010 (UTC)
Merhaba. Evet haklısın, galiba dalgınlığıma geldi. Uyarın için teşekkürler. İyi çalışmalar.--a[.]med»»ileti 08:57, 7 Ağustos 2010 (UTC)

Vandal[değiştir | kaynağı değiştir]

Engellendi, teşekkürler. --yabancım 15:37, 7 Ağustos 2010 (UTC)


Selam ahzaryamed. Desteğin için gönülden teşekkürler. Bu adaylık benim için çok iyi oldu, çünkü eksiklerimi gördüm ve daha iyi bir durum almayı umuyorum. Şunu da ekleyeyim Vikipediden ayrılmam, Plüton ile Dünyanın çarpışma olasılığından daha düşük . Bu aralar yokum, çünkü lise yerleştirmeleri gerçekleşti. Bahçelievler Anadolu Lisesini kazandım, kayıt işleri umduğumdan da uzun sürdü. En kısa sürede geri gelip, çalışmalarıma hız vermeyi hedefliyorum. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 12:13, 8 Ağustos 2010 (UTC)

Merhabalar[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar Ahzaryamed. Şu resimde sağ üstte bir heykel (sanırım) daha var. Adaylık sayfasına yazmadım çünkü sadece soru. Bu heykel nedir-neyin nesidir? --Kerem 233 14:47, 11 Ağustos 2010 (UTC)

Silinmesi gereken madde[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, sizce bu maddenin silinmesi gerekmezmi? Standartlara uymuyor, hic bir kaynak yok... Iyi günler --Aoze 19:39, 11 Ağustos 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Ahzaryamed, aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü alamadı.
Dosya:Vatican StPeter Square.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplayamadığı için seçkin resim seçilemedi. Resminizin seçilememesiyle ilgili detayları buradan görebilirsiniz. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 21:26, 11 Ağustos 2010 (UTC)

Geri geldim![değiştir | kaynağı değiştir]

Selam ahzaryamed. 15 günlük tercih, kayıt, okul işlerinden sonra nihayet yeniden döndüm yuvama. Hep beraber tekrar çalışacağız. Yeni imzanı gördüm, hayırlı olsun . İş birliği problemi de gördüğüm kadarıyla ortadan kalkmış, ona da çok sevindim. Bundan sonraki projeye ben de katılırım artık. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 01:13, 12 Ağustos 2010 (UTC)

Tamam, onu da hallederiz. Şu Macaroni pengueni maddesinin işi iyice uzadı. Onu halletmek te farz oldu. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 12:43, 12 Ağustos 2010 (UTC)

Hizmetliliğe aday gösterildiniz![değiştir | kaynağı değiştir]

Adaylığı kabul etmeniz dileğiyle...--Âkhilleus mesaj 11:48, 14 Ağustos 2010 (UTC)

Biblia Polyglotta[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Ahzaryamed Biblia Polyglotta maddesinde ki Volüm kelimesi Cilt olarak değiştirilebilir mi acaba ?? Haklısınız sanırım, değişikliği yapabilirsiniz inşallha. İlginiz için çok teşekkür ederim. Hürmetler --fatixxx 13:46, 14 Ağustos 2010 (UTC)

HB[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Mrb. HB hayırlı olsun :) Destek verdim; ancak seçileceğinden ümidim fazla yok ne yazıkki :( Çünkü, ne kadar uğraşırsak uğraşalım, hepimiz tecrübesiz olarak kalacağız, hepimiz TBA'yı hiçe sayıp hareket edeceğiz, hiçbir zaman yeterli olamayacağız kimilerine göre... Neyse, umarım bu seferki beklediğim gibi olmaz. İyi şanslar...--Rapsar 17:38, 14 Ağustos 2010 (UTC)
Ki mesajımı bile okumadan dediğim geçekleşti. Neyse, umarım seçilmesen de katkıların devam eder, iyi çalışmalar...--Rapsar 17:40, 14 Ağustos 2010 (UTC)
Ah unutmuşum, politikaları da hiçbir zaman tam olarak kavrayamyacağız. Hukuk okuyup da tüm anayasayı ezbere bilen biri olsak bile 3-5 sayfa yazılı metni anlamak çok güç çünkü bizim için...--Rapsar 17:44, 14 Ağustos 2010 (UTC)
  • Hayır hayır ben kendim için demedim :) Başvurumun olduğu günlerde 2-3 gün katkı yapmadım. Biraz düşündüm, gerçekten olsam mı, adaylıktan çekilsem mi diye. Zaten o sıralarda da oy yüzdesi sebebiyle seçilemiyordum, denk geldi bir nevi :) Şimdi ise madde yazmanın daha keyifli, hizmetliliğin ise bana göre bir iş olmadığını düşünüyorum :) Umarım senin hakkında da hayırlısı olur, iyi akşamlar...--Rapsar 18:06, 14 Ağustos 2010 (UTC)

Hizmetlilik[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba Âkhilleus. Beni hizmetlilik için aday göstermişsiniz. Bu beni oldukça gururlandırdı. İlk adaylığın olumsuz sonuçlanması nedeniyle tekrar aday olmakta tereddütlüydüm. Fakat gösterdiğiniz teveccüh ve Vikipedi'ye katkımın daha verimli olması adına adaylığı kabul ediyorum. Teşekkür ederim.--[ahzaryamed]»»ileti 16:26, 14 Ağustos 2010 (UTC)
Merhaba Ahzaryamed.İlk adaylığınızın olumsuz sonuçlanması sizi tereddüte düşürmesin.Neticede çok az bir farkla hizmetli olmayı kaçırmıştınız.İnşallah bu sefer hizmetli seçilir ve katkılarınıza daha verimli bir şekilde devam edersiniz.Seçilemezseniz de çok üzülmeyin lütfen ,neticede sizin gibi değerli bir vikipedistin katkılarını görmek bizi her zaman mutlu eder.Sevgiler,saygılar---- Âkhilleus ileti 19:06, 14 Ağustos 2010 (UTC)

Silinme[değiştir | kaynağı değiştir]

Silinmesi gerçekten çok saçma olur çünkü İngilizce'de çok geniş bilgiler var yani geliştirilir ben İngilizce tam bilmiyorum ama bilenler çevirebilir İngilizce'den.Yani anladığınız geliştirilebilir.İyi vikiler. Emperyan»»ileti 12:15, 16 Ağustos 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Vatican StPaul Statue.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 21:30, 16 Ağustos 2010 (UTC)

Erasmus Köprüsü[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba. Erasmusbrug maddesini açtım fakat ing. sürümünde bazı mesleki terimler var. Örneğin Cable-stayed bridge. İngilizce sürüme bir göz atabilir misiniz (w:Erasmusbrug)? Hürmetler.--[ahzaryamed]»»ileti 08:41, 17 Ağustos 2010 (UTC)
  • Merhaba. Vaktim olduğunda bakacağım bahsettiğin maddeye. Ama bu aralar biraz yoğunum; olur da yardımcı olamazsam kusura bakmazsın umarım. Bu arada Oppositions maddesindeki bilgi kutucuğunu ekledim ama 1970’lerde basılıp, artık basılmayan bir mimarlık dergisi için pek konulacak bilgi yok gibi geldi. Kolay gelsin. Mimar77 09:08, 17 Ağustos 2010 (UTC)

Köy muhtarları[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, köy maddelerinden muhtar isimlerinin kaldırılması konusunda fikir birliğine varılan tartışmanın linkini verebilir misin? Bu konuda yorum yapmadan önce onu okursam daha iyi olacak diye düşündüm. Selamlar --Coriolis 21:21, 17 Ağustos 2010 (UTC)

Hahah, çok teşekkürler dönüp dönüp tartışılan konulardan biri daha anlaşılan. Selamlar --Coriolis 22:42, 18 Ağustos 2010 (UTC)

SLİ[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Mrb. Ahzaryamed bunun hakkında ne düşünüyorsun? 0 kaynak :) Sence SL olmayı hak ediyor mu?--Rapsar 10:11, 18 Ağustos 2010 (UTC)

Corpus separatum[değiştir | kaynağı değiştir]

Diger diller gozumden kacmis, daha iki dakika olmadan hemen yakalayi verdin :) eline gozune saglik -- Iggydarsamesaj 21:16, 18 Ağustos 2010 (UTC)

Ek soru[değiştir | kaynağı değiştir]

Adaylık maddesini kirletmek istemediğim için müsaadenizle özelden soru soruyorum. Burada VP:TBA'dan uzaklaşmamalıyız ve tüm taraflara eşit uzaklıkta olmalıyız. VP:ÖAYV, VP:GÜVEN ve Vikipedi:Doğrulanabilirlik kapsamında değerlendirilebilir. dedniz. Şimdi Tartışma:Zilan Deresi Katliamı maddesini silmek için yersiz şablonlar eklenerek madde kirletilmeye çalışılıyor. O katliam konusunda devletin tezi yoktur. Belki vardır da hiç rastlamadım. Düşündüm ki fazla araştırma yapılmadı. Tanıklarda uzun zaman susuyordu. Zaten uzun zamandır Kürt diye bir şey yoktu. Gerç 1950'li yıllarda Yaşar Kemal'e anlatmışlar. O katliam yeni bilinen bir olay değildir. Oraya yapıştıran yersiz şablonları ve gerekçelerini değerlendirir misiniz ? Tek kaynaklı bir şey olsaydı ben SAS gösterdim. Ama öyle değil. Böyle ilginç iddialar ile madde silinir mi sizce ? Böyle ilginç iddialar ile tarih silinir mi sizce ? Kürçe'deki adları öğrenmek için Kürtçe kaynakların kullanılması doğal değil mi ? Birde iki taraf eşit diyorsunuz da tarafları mı var ? Yapan ve yapılan mı ? Öyle ise niye her maddede uygulanmıyor ? Hocalı Katliamı, Muratağa-Sandallar-Atlılar Katliamı.... başka örnekleri de gösterebilirim. Ayrıca Ermeni Soykırımı başlığını kullanmamak için BM Soykırım Sözleşmesi'nden önce yani 1948'den önce soykırım yokmuş gibi yine ilginç iddialar atıldı ya. O zaman Herero ve Namaka Soykırımı ne olmalı ? Katliam yapan Türk olduğu zaman farklı katliamın maduru Türk olduğu zaman farklı mı davranacağız ? Yani çift standart mı uygulayacağız ? İlginirseniz sevineceğim. Takabeg ileti 16:44, 19 Ağustos 2010 (UTC)

  • Merhaba Ahzaryamed, yukarıdakinin VP:GÖRÜŞ ihlali olduğunu düşünüyorum. Ayrıca VP:Troll davranışı olarak da düşünülebilir. Direkt olmasa da indirekt olarak bana yönelttiği için sana bildireyim dedim. İyi çalışmalar. --Boyalikus 20:18, 19 Ağustos 2010 (UTC)
Görüşümü açıklamak için Ahzaryamed'in görüşünü soruyorum. Hizmetli olarak VP:TBA, VP:ÖAY, VP:MİLLİ v.s. politikalara hikim oldup olmadığını öğrenmek için. Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu/Ahzaryamed 2 sayfasında da ... gerekçede bir tek "Ahzaryamed politikalara hakim,güvenilir bir kullanıcı" denmiş gerisi ise dediğim gibi matematiksel işlemler vs...... deniyor. Teşekkür ederim. Takabeg ileti 21:12, 19 Ağustos 2010 (UTC)
Müsadelik bir durum yok, her sayfada her soruya açığım, nezaketiniz için teşekkürler. Zilan Deresi Katliamı konusunda elbette kaynağı yok diye madde silinmez. Ama kaynaklandırma konusunda lütfen VP:GÜVEN sayfasını okuyunuz. Hassasiyetlerinizi paylaştırma konusunda eşit mesafede duramadığınızı gözlemliyorum. Bakın bir buranın geçmişine bakın, bir de buranın geçmişine bakın. Yani tartışma sayfasında maddede yapılsın diye fact ler eklemişsiniz, kaynakları belirtmişsiniz; diğerinde doğrudan kaynaklandırmayı üstlenmişsiniz, kaynaklandırma konusunda da Muratağa konusunda gösterdiğiniz önerdiğiniz, gösterdiğiniz nisbi nesnelliği gözlemlemek zor. Kaynak araştırırken kitaplar elbette önemli ancak akademik taramalar öncelikli olursa daha sıhhatli olacaktır. Şurayı okumanızı öneririm. Bu her iki madde için de uygulanabilir. Katliamı yapan yapılan arasındaki etnik ya da milli bir farklılıktan çok ansiklopedik değeri ve gerçekliği bizi alakadar etmeli. Sonrasında zaten bırakın olgular kendini ifade etsin. Katliam maddeleri arasında var olduğunu belirttiğiniz "çifte standart uygulamalarını"(ki buna katılmıyorum çünkü kerameti kendinden menkul hiçbir değişikliğe müsade edilmez) soykırım maddelerine uyarlamak güç. BM Soykırım Sözleşmesi'nde hukuki bir soykırım tanımı var mı[1]? Paradigmamızı doğru belirlememiz lazım.--[ahzaryamed]₪.ileti 22:33, 19 Ağustos 2010 (UTC)
Bir de ... gerekçede bir tek "Ahzaryamed politikalara hakim,güvenilir bir kullanıcı" denmiş gerisi ise dediğim gibi matematiksel işlemler vs...... deniyor. Bu ifade Kullanıcı:Hedda Gabler'e aittir ve anladığı şeyi söylemiştir. Hizmetli adaylığının gerekçesi bu değildir.--[ahzaryamed]₪.ileti 22:44, 19 Ağustos 2010 (UTC)
Yanıtladığınız için teşekkür ederim. Ama maalesef tatmin edici olmadı. Ayrıca ben Muratağa-Sandallar-Atlılar Katliamı maddesi için de yardımcı olmaya çalışıyorum. Bakın. Bir maddeyi açan kullanıcı yani Seksen iki yüz kırk beş, kaynak gösteririm ve kendisi ekleyebilir. Diğer maddeyi açan yani Oğuzhan kayıp. İki madde arasındaki temel fark budur. Biri aslısız iddialar atarak Muratağa-Sandallar-Atlılar Katliamı maddesini sildirmeye çalışırsa ve Sekisen iki yüz kırk beş kayıp ise yine bizzat kaynaklandırmaya çalışırım. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 22:53, 19 Ağustos 2010 (UTC)

Halki Kapısı[değiştir | kaynağı değiştir]

Gökhan sağolsun artık Halki Kapısı'ndaki harita türkçe. Kaliteli madde adayı Halki Kapısı'ndaki şartlı desteğinizi belki yeniden değerlendirmek istersiniz. Bilgilerinize.--Yzkoc 20:47, 19 Ağustos 2010 (UTC)

Çeviri yardımı[değiştir | kaynağı değiştir]

Benim ingilizcem çok iyi değil ondan dolayı çoğu şeyi çevirebilsem bile yarım kalıyor.Mesela [2] sayfasından hareket edersen ordaki çoğu gerekli bağllantıların Türkçesi yok lütfen çeviride yardımcı olur musun? Emperyan»»ileti 18:53, 22 Ağustos 2010 (UTC)

Merhaba. Evet Vikipedi'nin diğer projelerinde olduğu gibi belirttiğiniz projede de çeviriye ihtiyaç var. Yapmam gereken bazı düzenlemelerden sonra ilgilenmeye çalışabilirim ve buna ilişkin olarak bir iş birliği projesi hazırlanabilir. İlginiz ve bildiriniz için teşekkürler. İyi çalışmalar.--[ahzaryamed]₪.ileti 23:21, 22 Ağustos 2010 (UTC)
  • Çok teşekkürler bende ablamla beraber Wikimania'da gerekli düzeltmeleri yapıyoruz sizin ve başkalarının desteğiyle işallah her yerde türkçe bilgiler olacak.İyi geceler iyi vikiler Emperyan»»ileti 23:23, 22 Ağustos 2010 (UTC)

Uyarınız için teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

Uyarınız için teşekkürerderim.Destek verdiği görmemişim atlamışım herhale gecenin 2.30'unda yapmıtı o yorumu herhalde ondan olmalı ama ordan sildim en alttaki mesajı.İyi günler iyi vikiler Emperyan»»ileti 08:30, 24 Ağustos 2010 (UTC)

tartışma mehmet ali erbil[değiştir | kaynağı değiştir]

belki yazıyı yazan gerçekten kendisidir boşuna geri aldın -- Son kahraman ileti 09:16, 24 Ağustos 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Rainstorm over Salt Lake City.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 15:39, 24 Ağustos 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:RotterdamMaasNederland.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 15:39, 24 Ağustos 2010 (UTC)

KM[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Mrb. Ben onu tamamen unutmuştum, hatırlatman iyi oldu :) Şu an Aston Villa ile ilgileniyorum. 1-2 haftaya kadar biter bu. Ondan sonra onu geliştiririm ya da geliştiririz :) Bu halde içime sinmiyor, daha çok eksiği var...--Rapsar 17:50, 24 Ağustos 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:North America satellite orthographic.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 16:45, 26 Ağustos 2010 (UTC)

esenler[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Esenler, İstanbul'un mahalleleri sayfası sadece şablondan ibaret. Maddeleştirelim mi? Sorumu mazur görün. Hürmetler.--[ahzaryamed]₪.ileti 18:47, 26 Ağustos 2010 (UTC)

  • Merhaba, kategorinin boş olduğunu biliyorum. Hiçbir mahallesinin maddesi yazılmamış. Bir tane bile yazılsa kategori işlevini yerine getirecektir. Ama ben o bölgeyi pek bilmediğimden maddesini başlatmak istemedim. Kategoriyi ise "Esenlerin mahalleleri" "Esenlere bağlı mahalleler" gibi yanlış bir adla başlatmasınlar diye, peşinen oluşturdum. --Stambouliote ileti 18:53, 26 Ağustos 2010 (UTC)
Teşekkürler bilgilendirme için fakat kategori değil madde oluşturmuşsunuz. Ya da ben mi yanlış anlıyorum. Kategori:İstanbul'un mahalleleri kategorisinde Kategori:Esenler, İstanbul'un mahalleleri yok dolayısıyla. --[ahzaryamed]₪.ileti 19:01, 26 Ağustos 2010 (UTC)
  • Dikkatsizlik... Asıl siz mazur görün. Kategori yerine madde oluşturmuşum :) Dikkatiniz için teşekkürler. --Stambouliote ileti 19:21, 26 Ağustos 2010 (UTC)

  • Dikkatiniz için teşekkürler. Söz konusu kategoriye ekledim. --82 ~145 ileti 10:39, 27 Ağustos 2010 (UTC)

Selamlar Ahzaryamed şurada Biatlonda Olimpiyat madalyası kazananların maddelerinin açılması önerisinde oylamanın bitiş tarihi 31 Temmuz yazıyor.Ancak siz 23 Ağustos'ta oy kullanmışsınız.Bir yanlışlık mı oldu acaba?İyi çalışmalar.---- Akhilleus ileti 18:43, 27 Ağustos 2010 (UTC)

Hizmetlilik[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar Ahzaryamed.Hizmetliliğinizi tebrik eder,katkılarınızın daha verimli bir şekilde devamını dilerim.---- Akhilleus ileti 14:25, 28 Ağustos 2010 (UTC)

Tebrik[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Oylama sonucunda toplulukta hizmetli olmanız yönünde fikir birliği oluştu ve hizmetli seçildiniz. Monobookunuza ilaveler yaparsanız işiniz kolaylaşacaktır. Bol sabır dilerim, kolay gelsin :) --yabancım 14:25, 28 Ağustos 2010 (UTC)

  • Ah, ilk ben tebrik edecektim ki... Üçüncü oluverdim birden :) Neyse, tebrik ederim, başarılar :)--Rapsar 14:26, 28 Ağustos 2010 (UTC)
  • Kutlarım. Umarım etkin hizmetli sıkıntımızı bir nebze olsun hafifletebilirsiniz. Verimli çalışmalar dilerim, teşekkürler. --Superyetkinileti 15:31, 28 Ağustos 2010 (UTC)
  • kolay gelsin --Mskyrider ileti 15:57, 28 Ağustos 2010 (UTC)
  • kolay gelsin ahzaryamed.. --ki bl 16:01, 28 Ağustos 2010 (UTC)
  • Sabahleyin bakındığımda çalışkan, uyumsar, mükemmel vs. bir Vikipedisttin. Şimdi baktığımda bunlara "Vikipedi hizmetlisi" de eklendi . Tebrik ederim, Vikipedi hayatında başarılar - kolaylıklar dilerim (Not: Bu aralar pek uğramıyorum çünkü uzunca bir dinlenişteyim. Bir dahaki gelişimde yanımda botum da olacak). İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 17:03, 28 Ağustos 2010 (UTC)
  • Hayırlar ola... Kolaylar gele... İyivikiler... [ho? ni!] 18:10, 28 Ağustos 2010 (UTC)
Madem öyle :
İyivikiler... [ho? ni!] 13:58, 29 Ağustos 2010 (UTC)
  • Tebrik ederim, çalışmalarında kolay gelsin. Mimar77 18:12, 28 Ağustos 2010 (UTC)
  • Tebrik ederim,hayırlı olsun,kolay gelsin.--Drlp ileti 22:41, 28 Ağustos 2010 (UTC)
  • Tebrikler, iyi çalışmalar dilerim. Kumul 23:01, 28 Ağustos 2010 (UTC)
  • Henüz farkettim. Gönülden tebrik ediyorum. Başarılar ve sabırlar diliyorum. --iazak 11:13, 29 Ağustos 2010 (UTC)
  • Tebrikler. 2010'un ilk hizmetlisi seçildiniz :) Başarılar dilerim. --82 ~145 ileti 11:55, 29 Ağustos 2010 (UTC)

tebrik ve istek[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar. Öncelikle tebrik ederim, burada hizmetli seçilmek gerçekten zordur... Şu geçmişi gördüm de... Genelde böyle maddeleri kısa diye sildiriyoruz, tabi hazır el atmışken geliştirmek de isteyebilirsin. Sana kalmış. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 17:07, 29 Ağustos 2010 (UTC)

Bir de Hacker Medya maddesini bir an önce silebilir misin, kullanıcı sil şablonunu kaldırmaya başladı da...--вяí¢αи76ileti 17:29, 29 Ağustos 2010 (UTC)

Rica[değiştir | kaynağı değiştir]

Kolay gelsin :) Rica etsem e-postanıza bakabilir misiniz? --yabancım 18:11, 29 Ağustos 2010 (UTC)

Gördüm, acelesi yok ama bir ara bir kez daha bakabilirseniz iyi olur. Şuradan yanlışlıkla yaptığınız bir silme işlemini geri alabilirsiniz. (Her bir işlemin yanında "geri getir" sekmesi var.) Sorunu doğru anladıysam, bu şekilde hallolması gerek. --yabancım 18:41, 29 Ağustos 2010 (UTC)
Belki yanlışlıkla basmışsınızdır. Ben geri getirip müdahale etmeyi özellikle istemedim. Sorunun çözüldüğüne sevindim. --yabancım 19:04, 29 Ağustos 2010 (UTC)

ilk ve son[değiştir | kaynağı değiştir]

Hizmetli oylamınızda ilk oyu ben kullanmıştım, sizi tebrik eden son kişi de ben olayım :-) --Kmoksy 20:04, 29 Ağustos 2010 (UTC)

  • Hayırlı olsun tarih algım kaybolduydu valla hatırlatmasanız 1 ay daha sürer tahmin ediyordum:) Bu arada Vikihaber'de hizmetli Vikisözlükte konsensus oylamaları var isterseniz katılabilirsiniz. (Daha doğrusu n:VH:OY'a uyuyorsa şartlar. Vikisözlükte şart yok.) Tekrar hayırlı olsun iyi geceler.--Reality 20:11, 29 Ağustos 2010 (UTC)
  • Selam Ahzar, kolay gelsin ve başarılar diliyorum :). Görüşmek üzere.--Gökhan 21:51, 29 Ağustos 2010 (UTC)
  • Çok sevindim, tebrik ederim :) --Boyalikus 00:39, 30 Ağustos 2010 (UTC)

Tebrik[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba. Hizmetlilik oylamasındaki desteğiniz için teşekkür ederim. Hürmetler.--[ahzaryamed]₪.ileti 20:08, 29 Ağustos 2010 (UTC)
bende seni tebrik ediyorum hizmetlik görevinde başarılar -- Son kahraman ileti 09:56, 30 Ağustos 2010 (UTC)
Vikipedide yaptığınız onca başarılar için size tümgenerallik rütbesi veriyorum.
  • Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Teşekkürler iyi çalışmalar.-- BeşiktaşlıM 12:38, 30 Ağustos 2010 (UTC)
  • Merhaba. Hizmetlilik oylamasındaki desteğiniz için çok teşekkürler. Hep birlikte nice verimli katkılara. Hürmetler.--[ahzaryamed]₪.ileti 20:15, 29 Ağustos 2010 (UTC)
Rica ederim. Yeni fonksiyonlarla aranızın iyi olması dileğiyle. Hoşgörünüz eksik olmasın, sevgiler.--temaileti 18:23, 30 Ağustos 2010 (UTC)

[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Mrb. İlk isteğimi yapayım bari :) Serkan Kırıntılı maddesini korumaya alabilir misin? Aşırı IP vandalizmi oluyor...--Rapsar 09:18, 31 Ağustos 2010 (UTC)
Selamlar. Biraz gecikmiş olsa da başarılar dilerim. Ondan daha önemlisi bol sabırlar size. --Eldarion 12:08, 31 Ağustos 2010 (UTC)

Spor iş birliği[değiştir | kaynağı değiştir]

Slm. Öneriler sayfasındaki adaylardan tekini çıkarmayı düşünüyordum. Bir önerin mi var?--Rapsar 14:08, 31 Ağustos 2010 (UTC)

Şablon Sil[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba Kumul. Şablon:Fıkıh usûlü hızlı sil ile işaretlenmiş ancak Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar'da aday gösterebilir misiniz? Hürmetler.--[ahzaryamed]₪.ileti 14:25, 31 Ağustos 2010 (UTC)
  • Merhaba Ahzaryamed, Şablon:Fıkıh usûlü hiç bir maddede kullanılmadığı için Ş2: Kullanılmayan şablon olarak işaretledim. Eğer şablonun doğru parametreler ve bilgiler içerdiğini düşünüyorsanız sil'i kaldırayım tabiki. Fakat hangi maddeye eklenmeli şablon bir fikriniz varmı? Kumul 14:31, 31 Ağustos 2010 (UTC)
Şablondaki bilgilerin doğru olup olmadığı konusunda pek yetkin değilim. O nedenle SAS gösterilse iyi olur dedim. Fakat şimdilik kullanılmadığı gerekçesiyle silmeyelim. Şeriat ve fıkıh maddelerinde kullanılabilir. İyi çalışmalar.--[ahzaryamed]₪.ileti 14:35, 31 Ağustos 2010 (UTC)
  • Şablona biraz göz attım gayet profesyonelce kategorilendirilmiş. Bir kaç küçük düzeltmeden sonra gayet iyi görünüyor. Ş2 de sağlandı. SAS'a gerek kalmadı sanırım. Teşekkürler. Kolay gelsin. Kumul 14:49, 31 Ağustos 2010 (UTC)
Şu kullanıcı, uyarıma rağmen ısrarla vandalizm yapıyor, maddelere yanlış bilgiler ekliyor. İlgilenebilir misin?--Rapsar 15:17, 31 Ağustos 2010 (UTC)

Merhaba. O maddeyi geliştirmeyi düşünmüyorum. Silme şablonunu ekleyebilirsiniz. Şimdilik Vikipedi'de çeviriyi bıraktım zaten. İyi çalışmalar. --Mustafa Bakacak ileti 15:59, 31 Ağustos 2010 (UTC)

  • Şu kullanıcı tüm uyarılara rağmen vandalizm yapmakta. İlgilenebilir misin? Bu arada cevap atmak zorunda hissetme kendini lütfen, çalışkan bir hizmetlimizin vaktini çalmak istemem :) Kolay gelsin...--Rapsar 17:46, 31 Ağustos 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Vatican Altar 2.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 15:35, 1 Eylül 2010 (UTC)