Kullanıcı:Ahzaryamed/arşiv-06.11.2010-21.04.2011

Vikipedi, özgür ansiklopedi

silme isteği[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar. Şu kullanıcının yüklediği resimleri incelediğimde tüm resimlerin internetten rastgele bulunup Vikipedi'ye yüklendiğini ve maddelere konulduğunu gördüm. Birkaçına HS şablonu koysam da, çok zaman alacağı için kullanıcının tüm yüklediği resimleri HS D3'ten (telif hakkına sahip dosya) silebilir misin? Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 12:03, 6 Kasım 2010 (UTC)


Selam. Vakit buldukça ilgilenmeye çalışırım. Diğer Vikilerdeki SR'lerin hemen hepsi madde açmak suretiyle bizde de SR yapılabilir zaten. Teşekkürler. --82 ~145 ileti 12:25, 6 Kasım 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!


2010'un 43. haftası için proje olarak Halloween:Yabancı maddesindeki kırmızılıkların giderilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak

için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Berm@nyaİleti 12:38, 7 Kasım 2010 (UTC)

Vikipedi:VikiProje Balkanlar[değiştir | kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Kasım 2010 ayının iş birliği; Arnavutluk maddesinin SM yapılması.
  • Proje başlangıç: 7 Kasım 2010
  • Proje bitiş: 30 Kasım 2010

BeşiktaşlıM 16:38, 7 Kasım 2010 (UTC)

Hergeleci İbrahim[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Ahzar. Şu resmi SRA göstermeyi düşünüyorum, sence nasıl? İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 20:05, 7 Kasım 2010 (UTC)

Hepsi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Azharyamed. kolay gelsin. Hepsi [1] sayfasının geçmişine bakabilir misin. Çok fazla değişiklik ve geri alma yaşandı ve artık acaba ben mi yanlış yapıyorum diye sormaya başladım:) Albüm ve video klip görüntülerini yaşayan şarkıcı maddelerine ekleyemiyoruz değil mi? --Szoszvmesaj 18:22, 8 Kasım 2010 (UTC)

Bu sürekli geri al şeklindeki değişiklikler rahatsız edici bir durum. Ben hernekadar katkıda bulunduğumu düşünsem de kendi bakış açısına göre diğer kişi de aynı düşüncede. Mesajınızı anladım, teşekkürler. sağlıcakla kalın--Szoszvmesaj 20:58, 8 Kasım 2010 (UTC)

?[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Slm. Ahzaryamed. Şu motorcu maddesini açacağım 1-2 güne. Şu an maddede olacak bilgi kutusunu oluşturmaya çalışıyorum, bilgin olsun. Bir de Akordeon mu daha yaygın Akordiyon mu? Bence birincisi ama...--Rapsar 09:39, 9 Kasım 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Universität Hannover - Hauptgebäude - B.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 13:37, 10 Kasım 2010 (UTC)

VikiProje[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Selam. VikiProje Balkanlar'da Arnavutluk maddesi SM yapılacak. Onun için proje gereği yardım edecekmisiniz?-- BeşiktaşlıM 17:58, 11 Kasım 2010 (UTC)
  • Teşekkürler. Maddede bir tek tercümeler ve kırmızıları mavileştirilmesi birde kaynak sorunu var. Desenize bir madde daha SM olacak:)-- BeşiktaşlıM 18:11, 11 Kasım 2010 (UTC)

Teşekkürler. Burada bugün de bayram :) İyi bayramlar. --82 ~145 ileti 11:38, 15 Kasım 2010 (UTC)

Wikimania 2012[değiştir | kaynağı değiştir]

Tabii yardım ederim ama benim resim düzenlemem pek iyi değil. Bunun için Kullanıcı:The Emirr'e başvurabiiriz. Vikipedi:VikiProje Wikimania İstanbul bu sayfayı güncellemeye başlayalım. meta:Wikimania 2011/Bids/Haifa bu sayfaya benzer bir şekilde içerik yaparsak İstanbul büyük ihtimalle seçilir diyorum. İyi vikiler. Emperyanileti 12:45, 15 Kasım 2010 (UTC)

Kat. adı hk.[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Slm. Şu kategorinin adını spor etkinlikleri olarak değiştirmeyi öneriyorum. Sence uygun mudur? Bu arada şu motorcu maddesi aklımda hala :) Fırsat bulunca söz açacağım...--Rapsar 13:11, 15 Kasım 2010 (UTC)

Wikimania 2012 davetiyesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Emperyanileti 13:27, 15 Kasım 2010 (UTC)

  • Peki fakat ben bazı kişilere gönderdim ondan dolayı birilerine gönderirken mesaj sayfasına bakın gönderilmiş mi gönderilmemiş mi diye de sonra bir sorun yaşamıyalım. İyi vikiler Emperyanileti 13:32, 15 Kasım 2010 (UTC)
  • Birde siz Vikipedi:VikiProje Wikimania İstanbul sayfasını düzenleyebilir misiniz? Ben davetiyeleri gönderirim. Bu sayfa güncellenmeden davetiye gönderilmesi iyi olmayabilir de. İyi vikiler Emperyanileti 13:35, 15 Kasım 2010 (UTC)
  • Bence büyük bir proje olacak. İnşallah ayriyetten :):) Hadi kolay gelsin... Ben davetiyeleri göndermeye devam ediyorum. Emperyanileti 13:41, 15 Kasım 2010 (UTC)
  • Vikipedi:VikiProje Wikimania İstanbul/sunum sayfasını geliştirmeye başladım. Sizde lütfen meta:Wikimania 2011/Bids/Haifa sayfasındaki gibi bir şeyler eklemeye çalışın. Emperyanileti 14:24, 15 Kasım 2010 (UTC)



Selam Ahzar. Bana attığın mesajı gördüm de, neyi incelememi istediğini anlayamadım Üzgün. Lütfen açıklar mısın, hemen incelemeye alırım. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 14:37, 15 Kasım 2010 (UTC)

Anladım, dikkatsizliğime bağışla. Öncelikle çok iş var ama 2 yıl içinde her şey halledilir. İşleri bir sıralayalım: Wikimedia vakfı ile sürekli irtibatta olmalıyız, MetaWiki adaylık sayfamızı çok geliştirmeliyiz, buradaki adaylık sayfamızı da çok geliştirmeliyiz, sürekli olarak Köy çeşmesinde duyuru yapıp güncel kalmasını sağlamalıyız, şimdiden konferans için salon arayışına başlayabiliriz, İstanbul için bütün kullanıcılarımız kendi elleriyle fotoğraf çekmeli, bu fotoğraflar çok etkileyici olmalı, İstanbul'un hangi ülkelerle hava - deniz - kara ulaşımı olduğunu belirten bir harita eklemeliyiz (Örneğin bu sene Haifa için yapılmıştı), imkânı olan kullanıcılar afiş bile hazırlayabilir, sunumlarımızda Türkçe Vikipedi'nin ne kadar hızlı geliştiğini, geleceğini de sürekli belirtmeliyiz. Doğrusu konferansın yerini Wikimedia vakfı seçiyor ama bu olanakları da göstermeliyiz. İstanbul'un yeri, medeniyeti, hava - deniz - kara ulaşım imkânlarını ve diğer avantajlarını içeren bir yazı hazırlıyorum. Diğer kullanıcıların hazırladığı yazılarla birleştirip, İngilizce'ye çevirip MetaWiki adaylığımıza ekleyebiliriz. İnanıyorum, en az 6 - 7 çalışkan kullanıcı gönüllü olsa bile bu işi başarırız. Çünkü uzun bir zaman, imkânları geniş bir topluluğumuz ve en önemlisi de azmimiz var. Güzel fotoğraf çekebilen, güzel yazı hazırlayabilen ve organizasyon ayarlayabilecek kullanıcıları şöyle bir listeye yazsak süper olur, görev dağılımı yaparız. Biraz uzun oldu, kusura bakma . İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 16:59, 15 Kasım 2010 (UTC)

Otokefali??[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar ahzar. Nasılsınız? Otokefalizm (sosyoloji) ve Otokefalizm (Hıristiyanlık) şeklinde adlandırmalara rastladım da. Otosefali bu şekilde de kullanılıyor mu sosyolojide? "Otokefalizm" diye bir adlandırmayı ilk defa vikide görüyorum da. Sormadan değiştirmek istemedim, acaba ben mi görmedim diye? Latincesine baktım o da sefali kesin ama, kefali diye bir kullanım da var mı ki Türkçe'de -olur ya böyle geçmiştir-?. Bakabilirseniz çok sevinirim. Adlar değişirken "Otokefalizm" adlı anlam ayrımının da adı değiştirilecek bir de. --Merube 89msj 18:23, 15 Kasım 2010 (UTC)

Slmlar Merube. Teşekkürler iyiyim, iyi bayramlar. Evet haklısınız otokefalizm diye bir çeviri yanlış olmuş. Otosefal (auto-cephalous) daha çok kullanılmakta ve özellikle hıristiyan kilisesine ilişkin kurumsal yapıya atıf yapmakta. Bu açıdan Max Weber'deki otosefal kavramı da hıristiyan kilisesindeki bu organizasyon yapısından bağımsız düşünülemez. Tıpkı Kapitalizmin Ruhu ve Protestan Ahlakı'nda olduğu gibi. Yani tam manasıyla sosyolojik bir kavram yok ortada. Otosefal maddesi içerisinde hristiyanlığa dair içerik ve bu açıdan otosefal örgütlenme biçimi birarada bulunabilir kanaatindeyim. Asıl olarak otosefal daha sonradan kentleşme kuramlarına entegre edilmiş bir kavramdır. Velhasılı bana göre anlam ayrımına da gerek yok, tek madde yeterlidir. Tabi siz ne düşünürsünüz bilmiyorum. Hürmetler.--[ahzaryamed]₪.ileti 21:16, 16 Kasım 2010 (UTC)
Otosefal oluyor o halde. "Otokefalizm (Hıristiyanlık)" maddesini "otosefal" yapıyor "otosefalizm" diye de bağ veriyor; ayrıca anlam ayrımı sayfasını "Otosefal (anlam ayrımı)" adına taşıyıp, sosyoloji maddesini de "otosefal (sosyoloji)" yapıyoruz, değil mi? Uygun mudur? Sosyoloji sayfası daha sonra hıristiyanlıktan bağımsızlık kazanan bir kavrama değindiğinden kalabilir diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz. Nasıl yapalım sonuç olarak? İyi bayramlar, iyi vikiler --Merube 89msj 14:26, 17 Kasım 2010 (UTC)
Otosefalizm diye bir ifadeye hiç rastlamadım. Google'da da sonuç yok. Otosefal ile ilgili belirttiğiniz değişiklikleri yapalım ancak otosefalizm diye bağ vermek biraz sıkıntılı olur.--[ahzaryamed]₪.ileti 14:33, 17 Kasım 2010 (UTC)
Otosefalizm hariç diğerlerini yapıyorum o halde :). Çok teşekkür ederim ilginiz için. Sevgilerimle--Merube 89msj 14:49, 17 Kasım 2010 (UTC)

SL ve Kadın[değiştir | kaynağı değiştir]

Slm. O listeden önce Aston Villa FC'nin kırmızılıklarıyla uğraşıyorum şu an. Zaten listede geçen çoğu isim bu maddede de geçiyor. Maddeyi SMA gösterir göstermez listede kalacak olan 2-3 kırmızıyı da açıp onu da SLA göstermeyi planlıyorum. Bayan/Kadın konusuyla da ilgileneceğim. Sana ve sevdiklerine iyi bayramlar dilerim...--Rapsar 07:58, 17 Kasım 2010 (UTC)
Sana da iyi bayramlar Rapsar. Tatil boyunca teknik direktörlerin maddelerini açmaya çalışacağım (Eric Houghton) SL için hazır olsun o zaman.--[ahzaryamed]₪.ileti 10:46, 17 Kasım 2010 (UTC)
Hadi bakalım inşallah (başlık da gazete manşetleri gibi durmuş ama neyse :)--Rapsar 10:51, 17 Kasım 2010 (UTC)
Bu arada Ae2 Project maddesini silebilir misin? Google araması sadece 219 sonuç veriyor...--Rapsar 11:04, 17 Kasım 2010 (UTC)

Topluluk Portalı[değiştir | kaynağı değiştir]

İyiki hatırlattınız ben tamamen unutmuşum onu :) Evet bizim Topluluk Portalına içerik eklenirse çok güzel olacağı kanaatindeyim. Commons Topluluk portalı'nı daha bir kaç gün önce Türkçe'ye çevirdim sonlar kalsada. Onun tasarımı gibi yapabiliriz. Fakat yardım almam gerekli tek başıma çeviremiyorum. İyi vikiler Emperyanileti 10:52, 17 Kasım 2010 (UTC)

Arnavutluk[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Öncelikle bayramınız kutlu olsun. Arnavutluk maddesinde vaktiniz varsa yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler iyi çalışmalar.-- BeşiktaşlıM 15:32, 17 Kasım 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Piazza Anfiteatro Lucca 360.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 16:35, 17 Kasım 2010 (UTC)

Wikimania sunumu[değiştir | kaynağı değiştir]

Çeviri grubunda İngilizce bölümündesiniz. Eğer işiniz yoksa Vikipedi:VikiProje Wikimania İstanbul/sunum sayfasını yavaş yavaş Vikipedi:VikiProje Wikimania İstanbul/sunum/en sayfası altında İngilizce'ye çevirebilir misiniz? Emperyanileti 11:08, 19 Kasım 2010 (UTC)

Wikimania için kaynak sitelerden bazıları.[değiştir | kaynağı değiştir]

  • [2] -- Türkiye Resmi Turizm Sitesi. (tr-en-de-fr)
  • [3] -- T.C. Dışişleri Bakanlığı (tr-en-fr-ar)
  • [4] -- T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı. (tr-en-de-fr-ru-es-ar-zh)
  • [5] -- Beyoğlu Bel. Sitesi (tr-en)
  • [6] -- Eyüp Bel. Sitesi
  • [7] İstanbul Avrupa Kültür Başkenti Sitesi. (tr-en)
  • Emperyanileti 15:53, 19 Kasım 2010 (UTC)

Geçmiş olsun![değiştir | kaynağı değiştir]

İlk olarak geçmiş olsun umarım bir daha böyle büyük sağlık sorunlarıyla karşılaşmassınız. Geç yanıtınız için kusurunuz yok. Sağlık sorununuz varmış yani önemli bir şey. Ayriyetten tamamen aklımdan çıkmış size mesaj attığımı şimdi öğrendim yani farkında bile değilim. :) Yardımınız için teşekkürederim. Emperyanileti 12:59, 22 Kasım 2010 (UTC)

Kullanici sayfanizdaki degisikliginizi gordum de gecmis olsun demeden gecmek istemedim. Kendinize iyi bakin -- Iggydarsamesaj 22:21, 23 Kasım 2010 (UTC)
Çok teşekkür ederim, çok naziksiniz. Gitgide iyileşiyorum, bir yandan da Vikiyi özlüyorum. Sağlıcakla kalın.--[ahzaryamed]₪.ileti 08:16, 24 Kasım 2010 (UTC)
Üstteki yazıyı gördüm biraz önce. Geçmiş olsun, inşallah kısa sürede iyileşirsiniz. umarım kendinizi çok yormuyorsunuzdur burada. Lütfen bu mesajıma cevap yazmayın, sadece iyi dileklerimi bilmenizi istedim, sağlıcakla kalın. --Szoszvmesaj 08:44, 24 Kasım 2010 (UTC)
Rica ederim, yanıtsız bırakmadan olmaz:) Çok teşekkürler, mutlu ettiniz. Nekahat dönemini atlatmaya çalışıyorum, inşallah Vikisiz günümüz olmasın.--[ahzaryamed]₪.ileti 08:51, 24 Kasım 2010 (UTC)
Geçmiş olsun, hızla iyileşmeniz dileğiyle. --Alperen 16:40, 26 Kasım 2010 (UTC)

Derinlik?[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Türkçe Vikipedi olarak derinliğimiz en iyi vikipedilerden. Peki bu derinlik ne işe yarıyor? E M P E R Y A N 11:20, 29 Kasım 2010 (UTC)
Derinlik, kabaca makale kalitesini ve ayrıntısını, uzunluğunu vb. anlatmakta. Şurada daha tatmin edici açıklamayı bulabilirsin. İyileştikten sonra daha detaylı konuşuruz. Sevgiler.--[ahzaryamed]₪.ileti 20:53, 2 Aralık 2010 (UTC)

Sanal Buluşma[değiştir | kaynağı değiştir]

  • İyiakşamlar Ahzaryamed. Vaktin varsa Vikipedi:Köy çeşmesi (istekler), VP:SKT, VP:Ş ve VP:Ş/H'lye el atabilir misin? Gerçekten çok önemli bunlar. Köy çeşmesi isteklerde ekimden kalma diğerlerinde de aylardır bekleyen istekler var. Kısacası baştan sonra kontrol gerekli. Yapamazsan da sağlık olsun:) Teşekkürler--Reality 17:35, 3 Aralık 2010 (UTC)--Reality 17:35, 3 Aralık 2010 (UTC)
İyi akşamlar Reality. Bir süredir ameliyat nedeniyle Vikiden uzak kaldım evet. İyileştim ve bu gece de işe girişecektim. Kalbin temizmiş. Halledicem isteklerini. Sevgiler.--[ahzaryamed]₪.ileti 17:43, 3 Aralık 2010 (UTC)
  • Oooov çok geçmiş olsun hayrola ne ameliyatı? Kötü birşey yok ya inşallah?--Reality 17:45, 3 Aralık 2010 (UTC)
    • Tekrar geçmiş olsun geçmiş sürüme alıp düzelttim bu arada maddeyi.--Reality 17:52, 3 Aralık 2010 (UTC)
  • Tekrar selam. şunu eski haline alıp kitleyebilir misin? Teşekkürler.--Reality 11:08, 4 Aralık 2010 (UTC)
    • Ad konusunda anlaşmazlık var da.--Reality 11:08, 4 Aralık 2010 (UTC)
  • Tartışma sayfasında bir iki satır yazdım aceleyle ancak acilen çıkmam lazım. Akşam kontrol ederim ne yazıldığı. Kolay gelsin.--Reality 11:25, 4 Aralık 2010 (UTC)

Geçmiş olsun[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar. Şimdi gördüm çok geç de olsa geçmiş olsun dileklerimi iletmek istedim. Umarım kendinizi toparlamışsınızdır ameliyat sonrası. Çok çok geçmiş olsun tekrar, sevgilerimle--Merube 89msj 23:18, 4 Aralık 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Clifton Beach 4.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 15:23, 7 Aralık 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Clifton Beach 6.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 15:24, 7 Aralık 2010 (UTC)

SRA adaylığı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Benfica vs Maritimo.JPG, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 15:24, 7 Aralık 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği projesine davet'[değiştir | kaynağı değiştir]

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!


2010'un 51. haftası için proje olarak Disney Karakterleri şablonundaki kırmızılıkların giderilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak

için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

E M P E R Y A N ⎝⏠⏝⏠⎠ 13:07, 19 Aralık 2010 (UTC)


İstanbul Wikimania 2012 IRC Buluşma Davetiyesi[değiştir | kaynağı değiştir]

--Berm@nyaİleti 17:04, 1 Ocak 2011 (UTC)

Hurafe ve batıl inanç[değiştir | kaynağı değiştir]

Kolay gelsin Ahzaryamed. Portal:Din'in etkin katılımcılarından biri olduğun için sana danışmak istedim. Hurafe ve batıl inanç maddeleri birleştirilmeli mi, yoksa ayrı mı kalmalı? Yardımcı olabilirsen sevinirim. Teşekkürler. — Pınar (mesaj) 13:03, 2 Ocak 2011 (UTC)

Merhaba Pınar. Estğ. sadece din portalına katkıda bulunmuşluğum var, uzman değilim :) Bildiğim kadarıyla Hurafe din ile bağlı iken boş/batıl inanç içeriğinde gelenek-görenek, gündelik yaşam vb. ögeleri de barındırmakta. Bu bakımdan birleştirilmelerinden ziyade bu farklılıkları öne çıkaran madde içeriği değişikliği faydalı olacak gibi.--[ahzaryamed]₪.ileti 15:17, 2 Ocak 2011 (UTC)
Evet, benim de düşüncem bu yöndeydi. Tekrar teşekkürler :) — Pınar (mesaj) 02:40, 3 Ocak 2011 (UTC)

Mesajiniz var[değiştir | kaynağı değiştir]

Rica ederim, yeni yil hediyem olsun, gule gule kullanin Bu imzasız yazı Iggydarsa (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kategori tart.[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Selamlar. burası yerine burasını kullansan daha faydalı olur :) İyi akşamlar...--Rapsar 17:31, 2 Şubat 2011 (UTC)
Eline sağlık faydalı sayfa olmuş :) teşekkürler.--[ahzaryamed]₪.ileti 17:37, 2 Şubat 2011 (UTC)
Rica ederim...--Rapsar 17:42, 2 Şubat 2011 (UTC)

LGBT Aktif Çalışma[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba değerli dost, VP:LGBT projesinde yeni bir iş birliği başlatma aşamasındayım. Bir katılımcı olarak seni bu alanda yapılacak işbirliği projesinde katkılarınla görmektir. - Nebeviye 13:47, 20 Şubat 2011 (UTC)

SİS[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Ahzar. İnfocan SİS yapamayacakmış, Vikimoladaymış. Sen alır mısın geçici olarak? Seçkin içerikte deneyimli olduğunu düşünüyorum, zor bir iş te değil. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 13:25, 27 Şubat 2011 (UTC)

Çok sevindim . Köy çeşmesindeki söz konusu başlığa da yaz lütfen, herkes haberdar olsun. Kimsenin karşı çıkacağını sanmam, hayırlı olsun. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 20:03, 28 Şubat 2011 (UTC)

Ahzar merhaba,

SİS'lik konusunda bir tartışma var şu sıralarda köy çeşmesinde. Sana hitaben de bir sorum olacaktı orada; bir göz atabilirsen harika olur.

Sorması ayıp, vakit durumun nasıl bu aralar? İnfo'nun molası uzun süreli olacak zira; kalıcı olarak görevi üstlenebilir durumda mısın?

Sevgiler

Vito Genovese 20:56, 12 Mart 2011 (UTC)


Tekrar merhaba Ahzar,

Köy çeşmesindeki SİS başlığında sana hitaben bir sorum var da; gözden kaçması kuvvetle muhtemel olduğu (malum, taslak-bot tartışmaları) bir de buradan el sallayayım istedim. Oradan konuşuruz devamını.

Bir de Vikipedi:Seçkin_içerik/TarihMadde ve Vikipedi:Seçkin_içerik/TarihResim adlı cengaverlere aşinalığın var mıdır diye sormak istiyorum. Genelde güncellemeleri atlanıyor bunların ve VP:Sİ içeriğini sağlıyor buraya yapılan eklemeler. Boş bir vaktin olduğunda daha önce oluşturulmuş HSM ve GSR alt sayfalarından bu sayfaları güncellemen mümkün olabilir mi?

Sevgiler

Vito Genovese 00:55, 19 Mart 2011 (UTC)

VikiProje Spor iş birliği daveti[değiştir | kaynağı değiştir]

VikiProje Spor Ayın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde Mart ayının işbirliği; 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden basketbolcuların maddelerinin açılması seçilmiştir. Katılım için tıklayın.
--Rapsar 23:05, 28 Şubat 2011 (UTC)

/Sil[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar Ahzary., sağlıklı ve mutlu bir gün geçiriyor olmanızı diliyorum. Şablon/sil üzerine; silinmesi için işaretlediğim iki şablondan ata ifadeli şablon hsusunda halen geçerli kaygılarım var. Topluluğun tartışmasına açmayı düşünüyorum. Tartışmasının sürmesi faydalı olacaktır şimdilik. Avrupa şablonu hususunda bir göz yanılgısı olmuş tarafımca; avrupa vatandaşlığı-türk vatandaşlığı hususunda ufak bir yanılgı. Üzeirnde değişikliklere gittğimi belirtmeliyim, resim vs. Şurada tartışması süren şablon: Şab. At./Gurur - Nebeviye 19:19, 13 Mart 2011 (UTC)

  • Birde beni kırar mısınız bilmiyorum ama bunu bir rica-m olarak kabul buyrun; Henry Scott'un şu olağanüstü şu Dört direkli Barque eserini seçkin resim adayı olarak gösterebilir misiniz? Bunu elbetteki bende yaparım ancak oylamada tarafıma kasıt olarak ortaya çıkacak durum veya eylemlerden korktuğum için kaygılarım var. Sevigyle kalın. - Nebeviye 19:26, 13 Mart 2011 (UTC)

SIS[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, SİS'liği yürütemiyeceğimi belirtmiştim, hem bu görevi devraldığınız için hem de beni haberdar etme nezaketiniz için teşekkür ederim. --İnfoCan 17:42, 17 Mart 2011 (UTC)

SPA[değiştir | kaynağı değiştir]

Portal İslam[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ahzeryamed. Bu İslam Portalinde BM zorunlu mu? Yani bana göre BM sadece Ana Sayfa için. İngilizce Viki'De zaten böyle bir gerekçe de sunulmuyor. Ben onu soracaktım zorunlu mu? E M P E R Y A N ileti 10:36, 18 Mart 2011 (UTC)

HB[değiştir | kaynağı değiştir]

Slmlar Sabri. İstersen kullanıcı sayfana {{HB-ilan}} yerleştirebilirsin.--[ahzaryamed]₪.ileti 19:09, 20 Mart 2011 (UTC)

Selamlar. Evet, aklımdaydı koyacaktım ama bu hafta teslim etmem gereken bir ödevle uğraştığımdan unuttum, hemek koyuyorum--вяí¢αи76ileti 19:12, 20 Mart 2011 (UTC)

Katip-bot[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Bot henüz hazır değil. Çalışmayı birkaç gün içinde tamamlayıp adaylık başvurusunda bulunmayı planlıyorum. Ardından, botu hangi sıklıkta çalıştırmamız gerektiği üzerine konuşuruz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:20, 20 Mart 2011 (UTC)


Selamlar. Uzun süredir bekleyen SM ve SL oylamalarını sonlandırabilir misin? Teşekkürler...--Rapsar 15:38, 23 Mart 2011 (UTC)

Bilgilendirme için teşekkürler Rapsar. Kolaylıklar.--[ahzaryamed]₪.ileti 00:38, 24 Mart 2011 (UTC)
Rica ederim. Ancak şu maddenin SL olmasını geri almanı rica edecektim. Beş destek bir karşı oy var. SM'lerde bildiğin gibi kriterlerin dışında bir neden belirtmedikçe "fikir birliği" aranıyor. Karşı oyunun yanında oy vermeyen birkaç kullanıcı da madde hakkındaki isteklerini belirtse de birçoğu yapılmamış...--Rapsar 05:46, 24 Mart 2011 (UTC)
  • Oyumu güncelledim. Kolay gelsin, iyi geceler. --Superyetkinileti 00:49, 24 Mart 2011 (UTC)

İşbirliği[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Iggydarsa'ya attığınız iletiyi gördüm bende araya gireyim dedim. Din VikiProjesi için ben yeni bir tasarım ayarlamayı, bazı şeyleri düzene sokmayı, tanıtım için afiş gibi bir şeyler hazırlayınca işbirliği başlamasını düşünüyorum. E M P E R Y A N ileti 09:34, 24 Mart 2011 (UTC)

İş birliği[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Slmlar. Uzun süredir VikiProje Din'in iş birliği aktif değil maalesef. Bir iş birliği fikriniz var mı acaba? Aktive edelim, vikipedistleri hareketlendirelim.--[ahzaryamed]₪.ileti 00:50, 24 Mart 2011 (UTC)
    • Selam Ahzar, buradaki maddelerin acilmasindan baska guzel bir isbirligi projesi dusunemiyorum -- Iggydarsamesaj 16:19, 24 Mart 2011 (UTC)
Önerinin oylanması ile işe başlayalım mı? Vaktin varsa Şurada aday gösterebilir misin böylece yeni kullanıcılarla beraber tekrar aktive olmaya ilişkin 1 haftalık hazırlık sürecini de hayata geçirmiş oluruz.--[ahzaryamed]₪.ileti 20:56, 24 Mart 2011 (UTC)
Koydum. Ilk defa adayliga sundugum icin yanlis bisey yapmamisimdir umarim. Degisiklik yapmaktan cekinme lutfen. -- Iggydarsamesaj 21:49, 24 Mart 2011 (UTC)

KMA[değiştir | kaynağı değiştir]

Hatırlatma için teşekkürler. Madde ile ilgili düzenleme yaptım. Yorumlarımı girdim.--Yzkoc 09:36, 24 Mart 2011 (UTC)

Seçkin ses[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Sence seçkin ses sisteminin uyarlanması nasıl olur? En azından Vikideki ses dosyası kullanımını arttıracaktır. İnaktif SİS olan İnfoCan'ın da bu konuya olumlu yaklaştığını biliyorum. --82 ~145 ileti 18:38, 24 Mart 2011 (UTC)

SRA[değiştir | kaynağı değiştir]

SRA adaylıkları[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:House Sparrow, England - May 09.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. E M P E R Y A N ileti 11:40, 25 Mart 2011 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Jokulsarlon Panorama.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. E M P E R Y A N ileti 11:40, 25 Mart 2011 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Deepwater Horizon oil spill - May 24, 2010 - with locator.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. E M P E R Y A N ileti 11:40, 25 Mart 2011 (UTC)

SRA[değiştir | kaynağı değiştir]

Bitti hallettim. Haftada bir iki kere girip arşivlerim ben merak etmeyin. . E M P E R Y A N ileti 15:37, 27 Mart 2011 (UTC)

  • Bu işi sevdim merak etme . E M P E R Y A N ileti 15:39, 27 Mart 2011 (UTC)
  • Maddeyi de hallettim. Bu kadar mesaii yeterli sanırım . İyi vikiler, iyi günler. E M P E R Y A N ileti 15:46, 27 Mart 2011 (UTC)

Brinks Hotel[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Ahzaryamed. Nasılsın? Umarım iyisindir. Şurada gerçekleşen tartışmada SİS sorumlusu olarak senin de yorum yapman faydalı olabilir diye düşünüyorum. Kolay gelsin. Mimar77 19:09, 27 Mart 2011 (UTC)

GSR[değiştir | kaynağı değiştir]

Adaylıklar[değiştir | kaynağı değiştir]

ana sayfa[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar, ana sayfadaki günün maddesinde bir terslik var sanırım, uygunsanız bakabilir misiniz? Selamlar... Ertly 05:16, 31 Mart 2011 (UTC)

Sablon[değiştir | kaynağı değiştir]

Faydali olur dusuncesi ile eklemistim. Diger maddelerede kolayca ulasilsin diye. Bir kusursa affola Yakamozlar 20:16, 1 Nisan 2011 (UTC)

Seçkin içerik adaylıkları[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Sİbot onaylandığından onu yavaş yavaş yürürlüğe koymak istiyorum. Betiği otomatik olarak çalıştıracağım bir sunucu hesabım var. Size sorum ise şu: Botu belirli aralıklarla (üç saatte bir gibi) mı, yoksa günün belirli bir saatinde mi çalıştırayım? Sıklıkla etkin olduğunuz bir zaman dilimi var mı? Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 23:00, 2 Nisan 2011 (UTC)

Tamam o zaman, botu her gün 20:00 - 02:00 arasında her saat çalışacak biçimde ayarlayacağım. Duruma göre değiştiririz daha sonra. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:16, 3 Nisan 2011 (UTC)

uygunsuz içerik[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar, Kullanıcı:İhsanjr sayfasında uygunsuz olduğunu düşündüğüm bazı içerikler mevcut. Uygun olduğunuzda bakabilirseniz sevinirim. İyi vikiler... Ertly 07:19, 4 Nisan 2011 (UTC)

Sİ belgelikleme[değiştir | kaynağı değiştir]

Botun görevlerini takip edeceğim merak etme. Vikipedi:Seçkin resimler/Diğer gibi bölümlere ve Vikipedi:Seçkin içerik/Portaller bölümüne bot karışmıyor. Yani iş yine bana düşüyor . Botta bir sorun çıkarsa hay hay devreye girerim . İyi vikiler. E M P E R Y A N ileti 18:03, 4 Nisan 2011 (UTC)

Vandalizm uyarısı[değiştir | kaynağı değiştir]

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Nazi değilim, zaten aynı anda "V" hayranı, anarşist ve Nazi olunamaz zaten :) Parodi amacıyla yaptığım birşeydi. Ancak puta tapma ile ilgili neden öyle dediniz anlamadım? Zira puta tapma kutusuna vandalizm yapanlar; ateizm, pastafaryanizm kutusuna da, vandalizm yapabilir. Neden özellikle puta tapmak? İhsanjr 13:05, 5 Nisan 2011 (UTC)

. . .[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar ahzeryamed, umarım iyisinniz, iyi çalışmalar, işiniz rast gitsin. Kullanıcı sayfamdaki içeriği neden çıkarmamı istediğinizi sorabilir miyim müsadenizle? --Stultiwikiabana yaz 08:27, 8 Nisan 2011 (UTC)

SM vs KM[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Ahzar,
Bunun erbabi kimdir bilemiyorum ama katkilarindan dolayi ilk basta sana danismak aklima geldi. Emperyan'in burada bir sorusu var ve ben de acikcasi cevabini bilmiyorum. Eger bilgin varsa bizi aydinlatabilir misin lutfen? Tesekurler -- Iggydarsamesaj 23:00, 12 Nisan 2011 (UTC)

HSM[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhaba. Haftanın seçkin maddelerinde bir konu dikkatimi çekti de, danışayım dedim. İşine karışmak gibi olmasın. Bildiğin gibi SM üretim hızımız yavaş, her hafta bir SMA yok. Bu nedenle İnfoCan ilk dönemlerde iki ve son dönemlerde dört haftada bir yeni SM koyuyordu. Arada ise bir/iki eski SM, bir de SL oluyordu. SM üretim hızımız halen yavaş olduğu için bu hızla ana sayfaya koyacak yeni SM bulamayacağız. Bu yüzden biraz önce bahsettiğim gibi bir uygulamaya gitsek sence nasıl olur? --82 ~145 ileti 20:36, 13 Nisan 2011 (UTC)
Merhaba. Estğ. fikrini almaktan mutluluk duydum. Evet haklısın, ancak farklı bir taktik benimsemek istedim ve şimdilik işe yarıyor görünüyor. SM üretiminin artması için adaylıkları sonuçlananların anasayfaya yakın zamanda çıkma ihtimallerinin yüksek olduğunu kullanıcılara yansıtmak istedim. Hakikaten adaylıklarda isabetli ve olumlu neticelenenlerin sayısı fazlalaşma eğilimine giriyor gibi. Tabi bu süreci besleyen pek çok etken var. 2010 ile kıyasladığımızda tüm yıla ait SMA kapatma sayısı 19 iken 2011 ilk 4 ayı SMA kapatma sayısı 9. Fakat dediğin gibi Mayıs ayı için 1 yeni SM + 1 yeni SL ile ayı kapatma niyetindeyim. Tedbiri elden bırakmamakta yarar var. Hürmetler.--ahzaryamedileti 16:16, 14 Nisan 2011 (UTC)
Eğer orantı kurmamız gerekirse, büyük ihtimalle nisan ayının ortasına kadar iki adaylık daha olumlu kapanacak ve elimizde 11 yeni SM olacak 2011 yılına ait. Nisan yılının sonunda yılın üçte birini tamamlamış olacağımıza göre, 11x3 = 33 SM oluyor yıl için, ki bu da 2009 yılının sayısı kadar. Tabii orantı kurmak ne kadar isabetli olur bilmiyorum, dönemden döneme aktif kullanıcı sayısına göre SMA sayısı değişebilir. Ama her şekilde halen eksideyiz. Yeni SM'lerin ana sayfaya kısa sürede çıkması ne kadar etkili bilemiyorum, mesela İngilizce Vikide yeni SM'ler ana sayfaya ancak bir yıl sonra çıkabiliyor. --82 ~145 ileti 16:25, 14 Nisan 2011 (UTC)

SLA[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar Ahzaryamed. NGC nesneleri dizini (1-999) bu ve bunun 1000-1999, 2000-2999 gibi kardeşleri SL olur mu sence? --Khutuckmsj 07:27, 16 Nisan 2011 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim seçkin resim statüsü aldı[değiştir | kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:HH Polizeihauptmeister MZ.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. E M P E R Y A N ileti 11:54, 20 Nisan 2011 (UTC)


Niye almadı hakikaten? :)

Vito Genovese 16:39, 17 Nisan 2011 (UTC)


İlgisizliğin gözü kör olsun, mis gibi resim halbuki. Adaylık süresini uzatmayı düşünürsen bu vesileyle benim de destek oyum hazır ama yine de ferman SİS'indir :)

Vito Genovese 21:48, 17 Nisan 2011 (UTC)


Verdim gitti :) Teşekkür ettim.

Vito Genovese 22:11, 17 Nisan 2011 (UTC)

SMİA[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. SMİA desteği yok ne yazık ki Üzgün --Superyetkinileti 20:51, 21 Nisan 2011 (UTC)