Kerem Demircioğlu

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Kerem Demircioğlu
Doğum1967
İstanbul, Türkiye
MilliyetT.C.
Eğitimİstanbul Üniversitesi
MeslekRadyo Spikeri
Resmî site[1]

Kerem Demircioğlu (d. 1967, İstanbul, Türkiye) Türk TRT spikeri, müzisyen.

Hayatı[değiştir | kaynağı değiştir]

Haziran 1967 İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Y.O. (İletişim Fakültesi) Radyo-Tv bölümü mezunu. İlkokul ve ortaokul yıllarında masa tenisi ve atletizmle ilgilendi. Her iki branşta da okullar arası birincilikleri vardır. Lise ve Üniversite yıllarında ise müziğe yöneldi ve profesyonel olarak sahne aldı. Solist ve gitarist olarak çeşitli gruplarda çaldı. Eurovision elemelerine katildi. TRT repertuvarında da besteleri ve yorum çalışmaları vardır. 8 Ocak 2014 tarihinde "Sakin" adında 8 şarkıdan oluşan bir albüm çıkarmıştır. Müzikal hayatında "Kerem D." adını kullanmaktadır.

1988 yılında açılan spikerlik sınavıyla TRT’ye girdi. 4 yıl TRT Trabzon Radyosunda görev yaptı. Halen (24 yıl) TRT İstanbul Radyosu'nda Başspiker, Spiker ve Program Yapımcısı olarak çalışıyor. Televizyon’da uzun süre Gün Başlıyor, Albüm, Yarinin Dinamikleri, On Numara gibi programlar ve çeşitli konserler; Radyoda TRT Fm basta olmak üzere her kanalında programlar sundu, TRT Fm'de Spor ve Müzikle Yasayanlar adli programları hazırladı.

Ve 37 yaşında tenis oynamaya başladı. İstanbul Teşvik ve Türkiye Klasman turnuvalarında single ve double kategorilerinde sayısız birincilik ve ikincilikleri var. 2009 yılında Veteran Milli olarak Türkiye'yi İspanya – Majorka'da ITF Dünya Seniors Tenis Takim Şampiyonası'nda temsil etti. 2008 yılında Antalya'da düzenlenen ITF Dünya Seniors şampiyonasına ferdi olarak katildi. Ayni zamanda TTF 1. kademe tenis antrenörü ve TTF tenis hakemidir. Su anda İstanbul'daki ilk ve tek Baseball Kulübü'nün kurucu yönetim kurulu üyesidir. Baseball hakemligi ve antrenörlügü de yapmaktadır.

Resmi web sitesi: www.keremd.com

.