Kategori tartışma:Terörist örgütler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bence saçma eğer bir kişi veya kurumdan terörist diye bahsetmiş iseniz demekki terör eylemi yapmıştır açınız sayfayı arz ederim.İstihbaratçı 13:02, 31 Ocak 2012 (UTC)İstihbaratçı

e neydi mesele?[kaynağı değiştir]

terörist örgütler kategorisinin olmaması gerektiği, bazı kurumlara göre örgüt tanımlaması yapılmasının gerekliliği anlaşıldı ve kategoriler ona göre oluşturuluyor. ancak 'terör saldırısı' dediğimiz zaman yine aynı kapıya çıkıyor. sadece bombalı saldırı denmesi yeterli. yeni bir karar oluşmadıkça bu tip kategorilere yer veremeyiz. --kibele 08:02, 15 Mayıs 2013 (UTC)

Terör saldırısı demek terör örgütünün saldırısı değildir. Takabeg ileti 08:11, 15 Mayıs 2013 (UTC)
ama olayı hangi grup yaptıysa onu da terörist ilan etmiş olursunuz. konu netleşmeden bu tip kategoriler açmayınız. başkalarına kullanıcı fikirlerini almayı tavsiye ederken kendinizi de unutmayınız. --kibele 08:13, 15 Mayıs 2013 (UTC)
İnsan olarak "iyi" sıfatına sahip olabiliriz. İnsanları incitmeyiz vs. Fakat buradaki olay birilerinin belirli bir ideolojiye dayanarak yaptıklarıdır. Eğer bu ideolojik gereksinimlere(gereksinim olarak görünen) terörizm dersek taraflı davranmış oluruz. İster doğru ister yanlış olsun kabul görmüş ideolojiyi destekleyemez ya da buna karşı çıkamayız (Vikipedi sınırları içerisinde). Teşekkürler--Ayrıntılı Bilgimesaj 19:22, 10 Mart 2014 (UTC)