Kategori tartışma:İşletim sistemleri

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu kategori adını daha spesifik olması için değiştirilmesini öneriyorum. Direk bir yazılımcı ve donanımcı jargonu burada herkesime hitap eden bir yerde kategori adı olmamalıdır. Genel ve konudan uzak insanlarında ilk başta konuyu algılamasına katkı vermelidir. bu neden İşletim sistem yazılımları kategori adı olarak daha spesifik ve ilerde başka alanlarda Türkçenin özellikleri nedeniyle çıkabilecek karışıklıkları da şimdiden önleyici olabilecektir. Saygılarımla--LandSCape 18:59, 23 Haziran 2006 (UTC)


Bu sayfaya sanırım bakan yada okuyan olmadı gibi geliyor bana lütfen görüş iletiniz.--LandSCape 18:46, 24 Haziran 2006 (UTC)


Henüz hakkında detaylı bir anlatım hazırlayamama rağmen üzerinde çalıştığım kullanılabilir durumda olan (ancak tam olarak hazır hale getiremediğim) bir programlama dili geliştiriyorum adı : " C-milem ". Hakkında bir açıklama metni hazırlıyorum. Madde halinde yazılmaya uygun bir anlatım hazırlayabilmek için diğer maddeleri inceliyorum. " C-milem " dili ile henüz eskiz çalışması aşamasında diyebileceğim bir işletim sistemi çekirdeği hazırlıyorum. Bu işletim sistemine " Kocaali " adını verdim. Kendisi (" Kocaali " isimli işletim sistemim) daha bebeklik çağında bile diyemeyeceğim :) çok fazla bişey yapmıyor sadece bilgisayarınızı açıp basit bir kaç tape ve disk işlmlemi yapabiliyor (ayrıca bu başlıkta bir madde de hazırlıyorum).

Sonuç olarak C-milem isimli bir bilgisayar programlama dili ve Kocaali isimli bir işletim sistemi hazırlıyorum. konu hakkında görüşlerinizi öneri ve eleştirilerinizi gerçekten ciddiye alacağımı ve yol gösterici olacaklarına inandığımı bildirmek isterim.Selim DURMUŞ 00:04, 27 Ocak 2007 (UTC)