Kategori tartışma:Ülkeler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

ulkeler ve devletler kategorilerinin birlestirilmesi ile ilgili tartisma icin bknz. Kategori tartışma:Devletler


"L" harfinden sonrası yok?[kaynağı değiştir]

Ülkeler, alt kategoriler ve makaleler olarak iki grupta alfabetik sıralanmış. Ama "L" harfinden sonrası neden yok acaba?? kullanıcı: Ryesiloglu 18 Ekim 2005


  • Ülkeler kategorisinde Ö harfi görünmüyordu. Sanırım Türkçe karakterlerle ilgili problem var. Bütün kategorilerde bu problem var mi? Şimdilik Özbekistan'ı O harfine ekledim.--Ahmetan 09:36, 22 Şubat 2006 (UTC)

sonraki 200e bas sana ;-) --katpatuka 20:11, 22 Şubat 2006 (UTC)

  • Problemde burada zaten!!! Eklediğim kategori İki 200'de de yoktu. Bunun için o harfine ekledim. Bunu yapınca eklediğim maddeyi görebildim.--Ahmetan 20:28, 22 Şubat 2006 (UTC)

Kategoriler (Afrika Ülkeleri, Ada Ülkeleri vb.)[kaynağı değiştir]

Ülkeler Kategorisinde, Afrika Ülkeleri, Ada Ülkeleri alt kategorileri Coğrafi özelliklerine göre ülkeler alt kategorisine alınmış; ama Ülkeler kategorisi sayfasında hala tek tek olarak bir çok ülke ismi var. Hepsinin böyle düzenlenmesi gerekiyor aslında. Ayrıca İngilizce Vikipedi'de http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Countries linkinde görüleceği gibi, Afrika Ülkeleri, Amerika Ülkeleri vb. alt kategoriler direkt Ülkeler Kategorisi sayfasında görülebiliyor.Bu daha mantıklı gibi. kullanıcı:Ryesiloglu--RcpY 15:05, 14 Nisan 2006 (UTC)