Kardeş Payı karakterleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kardeş Payı adlı Star TV'de yayımlanan Türk yapımı Komedi, Aile, Bilimkurgu türündeki televizyon dizisinde yer alan tüm hayalî karakterler.

Ana Karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Metin Özdemir[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Ahmet Kural tarafından canlandırılan karakterdir.

Metin Özdemir
İlk görünümKardeş Payı 1.Bölüm
Son görünümKardeş Payı 35.Bölüm
CanlandıranAhmet Kural
Bilgileri
MeslekTesisatçı
AileTahsin Özdemir (babası) (öldü)
Hamiyet Özdemir (annesi)
Ali Özdemir (abisi)
Feyza Özdemir (kardeşi)

Tesisatçıdır. İki erkek kardeşten küçük olanıdır. Ali ile birlikte "Karapençe VIP" isimli kıraathaneyi ve tesisatçıyı işletmektedirler. Ali ile birlikte Dünya'yı kurtaracak bir nesneyi icat ettiklerini düşünmektedirler.

Yiğit'in babası Enver yüzünden Ali,Feyyza ve Eda ile nezarethaneye düşmüştür. Babası Tahsin icadın tamamlanmasını istemeyenler tarafından öldürülür. Babasının ölümü Metin'i çok üzer. Bu ölümden sonra abisi Ali icadı bırakmak ister.

Patent şirketinin sahibi Yiğit, Özdemir kardeşlere destek olmaya başlamıştır. Yiğit aslında borla çalışan motoru Tahsin'le beraber yapan kişidir. Ancak geçmişte prototipin başarılı olamamıştır. Fakat Tahsin'in ölmeden önce yazdığı Mektup bir postacı tarafından getirilir. Mektupta Tahsin çocuklarından icadı tamamlamaları istemiştir.

Şükriye'nin kız kardeşi Eczacı Eda'dan hoşlanmaktadır. Eczacıdır. Eda Emrah'ı sevmemektedir ama Emrah sürekli onun peşinden koşar. Eda,Metin'e aşıktır. 22. bölümden itibaren çıkmaya başlarlar. 27. bölümde Eda, Salih Abi'yle konuşurken açık rögardan içeri düşerek kaybolmuştur. Metin ve Emrah da Eda'nın mahalleyi terk ettiğini düşünmüştür.

Ali Özdemir[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Murat Cemcir tarafından canlandırılan karakterdir.

Ali Özdemir
İlk görünümKardeş Payı 1.Bölüm
Son görünümKardeş Payı 35.Bölüm
CanlandıranMurat Cemcir
Bilgileri
MeslekTesisatçı
AileTahsin Özdemir (babası) (öldü)
Hamiyet Özdemir (annesi)
Metin Özdemir (kardeşi)
Feyyza Özdemir (kardeşi)

Tesisatçıdır. Açıköğretim terktir. Eşi Şükriye'yi aldatmayı beceremeyip boşanmıştır. Metin ile birlikte Karapençe VIP isimli kıraathaneyi ve tesisatçıyı işletmektedirler. Metin ile birlikte Dünya'yı kurtaracak bir nesneyi icat ettiklerini düşünmektedirler.

Babası Tahsin icadı tamamlamaya çalışır. Ancak icadın tamamlanmasını istemeyenler tarafından öldürülür. Babasının ölümü Metin'i çok üzer. Bu ölümden sonra abisi Ali icadı bırakmak ister.

Patent şirketinin sahibi Yiğit, Özdemir kardeşlere destek olmaya başlamıştır. Yiğit aslında borla çalışan motoru Tahsin'le beraber yapan kişidir. Ancak geçmişte prototip başarılı olamamıştır. Fakat Tahsin'in ölmeden önce yazdığı Mektup bir postacı tarafından getirilir. Mektupta Tahsin çocuklarından icadı tamamlamaları istemiştir.

Ali'nin kardeşi Metin ise Şükriye'nin kız kardeşi Eczacı Eda'dan hoşlanmaktadır. Eczacıdır. Eda Emrah'ı sevmemektedir ama Emrah sürekli onun peşinden koşar. Eda, Metin'e aşıktır. 22. bölümden itibaren çıkmaya başlarlar. Tahsin öldükten sonra Ali, Karapençe VIP isimli kıraathaneyi Metin ise tesisatçıyı işletmeye başlar.

Feyza Özdemir[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Seda Bakan tarafından canlandırılan karakterdir.

Feyza Özdemir
İlk görünümKardeş Payı 1.Bölüm
Son görünümKardeş Payı 35.Bölüm
CanlandıranSeda Bakan
Bilgileri
MeslekBenzinlik Müdürü
Müzikhol sahibi
AileTahsin Özdemir (babası) (öldü)
Hamiyet Özdemir (annesi)
Metin Özdemir (abisi)
Ali Özdemir (abisi)

Evin geçimini sağlayan en küçük kardeştir. Abileri Feyyza'ya babalık yapmıştır. Çünkü Tahsin icat ile uğraştığı için çocukları ile ilgilenememiştir. Babası Tahsin icadı tamamlamaya çalışır. Ancak icadın tamamlanmasını istemeyenler tarafından öldürülür.

Babasının ölümü Feyyza'yı çok üzer. Bu ölümden sonra abisi Ali icadı bırakmak ister. Mahallenin bir türlü organize olamayan mafyası tarafından Oğuzhan ve Kartal ile beraber kaçırlıır.

Patent şirketinin sahibi Yiğit, Özdemir kardeşlere destek olmaya başlamıştır. Yiğit aslında borla çalışan motoru Tahsin'le beraber yapan kişidir. Ancak geçmişte prototip başarılı olamamıştır.

Sezai'nin çırağı Sinan ve Turgut'un çırağı Tarık, aralarındaki yaş farkına rağmen Feyyza'dan hoşlanmaktadır. Feyyza'ya görücü geldiği zaman Sinan ve Tarık Feyyza'ya destek olur.

Başta Hilmi'nin Benzinliğini işletmekteydi ama Hilmi Petrol işini bırakınca Müzikhol işletmeye başlar. Kartal'ın kankası Deniz'den (1,5 Adana) hoşlanmaktadır. Başta Deniz'i pompacı diye küçümsemiştir. Babasının ölümünden birkaç hafta sonra Deniz ile konuşurken kalbi hızlı şekilde atmaya başlamıştır.

Hilmi Kazmıkçı[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Şinasi Yurtsever tarafından canlandırılan karakterdir. (1-35)

Nam-ı diğer "Büyük Hilmi". Mahallenin cimri zenginidir. Birçok alanda yatırım yapmıştır. Fırsat görünce dayanamaz. Başlarda benzinliği vardı ancak daha sonra petrol sektöründen çekildi ve Müzikhol açtı başınada Feyyza'yı yerleştirdi. Tahsin'in ölümünün ardından kardeşlerden gizlice evin ihtiyaçlarını karşılamıştır. Eşini üç kere aldatmıştır ve boşanmıştır. Bir çocuk babasıdır.

Hamiyet Özdemir[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Ayşe Kökçü tarafından canlandırılan karakterdir. (1-35)

Metin, Ali ve Feyyza kardeşlerin annesidir. Çocuklarının kendisine ne kadar zarar olduğunu bilse de onlar için her şeyi göze alır.

Tahsin Özdemir[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Rıza Akın tarafından canlandırılan karakterdir. (1-13)

Koyu Beşiktaşlı emekli mühendis olan Tahsin, Metin, Ali, Feyyza kardeşlerin babasıdır. 13. bölümde kendisine ihanet eden bir bilim adamı tarafından öldürülmüştür.

Yiğit Tokerli[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Ali İhsan Varol tarafından canlandırılan karakterdir. (1-35)

Patent şirketinin sahibidir. Metin ile Ali'ye yardım etmek istediği için babası tarafından mal varlığı elinden alınmıştır. Daha sonra eski düzenine kavuşmuştur. Dizi boyunca verilen bazı geri dönüşlerde (flashback) borla çalışan motoru Tahsin'le beraber yaptıklarını, ancak prototipin başarılı olamadığını görürüz.

Şükriye Duru[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Berfu Öngören tarafından canlandırılan karakter. (1-35)

Ali'nin eski eşi, Eda'nın ablasıdır.

Yardımcı Karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Şerif Hakikiözdemir[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Sadık Gürbüz tarafından canlandırılan karakterdir. (1-35)

Metin ve Ali'nin 87 yaşındaki ustalarıdır. Alkol bağımlısıdır. Hayatın anlamını bulduğunu düşünmektedir. Önceden çok iyi ve çok dindar olan ama yaşlanınca insanlara kötülük yapmaktan zevk alan birisi olmuştur.

Sezai Yanlız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Ayhan Taş tarafından canlandırılan karakter. (1-35)

Nam-ı diğer "Sezai Usta". Oto tamircisidir. Dişlerinin arasına 60 tane Kürdan sokma rekoru vardır. Söylenilene göre işinde en iyi ve en usta oto tamiricisidir.

Oğuzhan[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Korhan Herduran tarafından canlandırılan karakterdir. (1-35)

Muhasebecidir.Ali ve Metin'in de muhasebesini yapmaktadır. Buna rağmen çok az para kazandığı için çok fazla parayı görünce bayılır.

Kartal[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Cemil Şahin tarafından canlandırılan karakterdir. (1-35)

Feyyza'nın işlettiği petrol ofisinde çalışmıştır. Daha sonra müzikhole transfer etmiştir. Yaptığı işleri becerememektedir. Lakabı "Pompacı Kartal"dır. Mahallenin mafyasının aşık olduğu Feyyza'nın arkadaşına aşıktır. Bu yüzden mafya ile başı derttedir.

Derya[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Fulden Akyürek tarafından canlandırılan karakterdir. (1-35)

Hilmi'nin eski eşidir. Hilmi tarafından üç kere aldatılmıştır. Bir çocuk annesidir.

Deniz[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Kadir Polatcı tarafından canlandırılan karakterdir. (1-35)

Feyyza'nın hoşlandığı kişidir. Kartal'ın kankasıdır. Feyyza'dan hoşlanmaktadır ama açıklayamaz. 15. bölümde Feyyza'yı kıskandırmak için Feyyza'nın arkadaşı Neşe ile çıkmaya başlamıştır. 23. bölümde Feyyza'ya aşık olduğunu söylemiştir.

Turgut[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Tuncay Beyazıt tarafından canlandırılan karakterdir. (1-35)

Mahallenin çilingiridir. Tipik bir esnaf olmasının yanında, birisi kendisine bağırınca gelişine tokadı yapıştırmak gibi bir huyu vardır.

Sinan[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Ahmet Arslan tarafından canlandırılan karakterdir. (1-35)

Sezai'nin çırağıdır. Kendisinden yaşça büyük olan Feyyza'dan hoşlanmaktadır.

Tarık[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Tarık Bayrak tarafından canlandırılan karakterdir. (1-35)

Turgut'un çırağıdır. O da kendisinden yaşça büyük olan Feyyza'dan hoşlanmaktadır.

Neşe[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Buket Aslan tarafından canlandırılan karakterdir. (1-35)

Feyyza'nın arkadaşıdır. Deniz, 15. Bölümde Feyyza'yı kıskandırmak için kendisi ile çıkmaya başlamıştır. 35. (Final) Bölümde ise Oğuzhan ile evlidir.

Aysel[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Seçil Buket Akıncı tarafından canlandırılan karakterdir. (1-22)

Feyyza'nın arkadaşıdır. 20. Bölümde mafyanın kendisine aşık olmayan tek üyesi olan Hüseyin'e aşık olmuştur. 22. bölümden itibaren diziden ayrılmıştır.

Eda Duru[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde İpek Yaylacıoğlu tarafından canlandırılan karakterdir. (1-27)

Şükriye'nin kız kardeşi. Eczacıdır. Emrah'ı sevmemektedir fakat Emrah sürekli onun peşinden koşar. Metin'e aşıktır. 22. bölümden itibaren çıkmaya başlamışlar ama 27. bölümde Eda, Salih Abi'yle konuşurken açık rögardan içeri düşerek kaybolmuştur. Metin ve Emrah da Eda'nın mahalleyi terk ettiğini düşünmüştür.

Enver Tokerli[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Demir Karahan tarafından canlandırılan karakterdir. (6-22)

Yiğit'in babasıdır. İcadın başlarına bela açacağını düşündüğünden, icadın yapımına engel olmaya çalışır. Sezon finalinde gizli güçler tarafından oğlu Yiğit'i ve icatta emeği geçen mahalleliyi koruma altına almıştır. 22. bölümden itibaren diziden ayrılmıştır.

Büyük Patron[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Suat Güzey tarafından canlandırılan karakterdir. (6-22)

Enver Tokerli'nin karanlık patronu. Borla çalışan motor projesini, dolayısıyla da Metin ve Ali'yi mutlaka yok etmek istemektedir. İlk sezon sonunda Yiğit'in de canına kastetmesi üzerine Enver tarafından enterne edilmiştir.

Emrah (Emre)[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Emrah Kaman tarafından canlandırılan karakterdir. (7-35)

Eda'nın eski sevgilisi, Metin'in düşmanıdır. 2. Sezonda ise Metin ile Dost olmaya başlamışlardır. Aynı zamanda dizinin yazarlarındandır. Sivas Divriğilidir.

Barış[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Barış Yıldız tarafından canlandırılan karakterdir. (7-35)

Mahallenin bir türlü organize olamayan mafyasının lideridir. Feyyza'nın arkadaşı Aysel'e aşıktır.

Cem[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Alper Kadayıfçı tarafından canlandırılan karakterdir. (7-35)

Mahallenin bir türlü organize olamayan mafyasının üyesidir. O da Feyyza'nın arkadaşına aşıktır.

Onay[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Samet Gürsel tarafından canlandırılan karakterdir. (7-35)

Mahallenin bir türlü organize olamayan mafyasının üyesidir. O da Feyyza'nın arkadaşına aşıktır.

Hüseyin[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Ali Akdal tarafından canlandırılan karakterdir. (7-35)

Mahallenin bir türlü organize olamayan mafyasının üyesidir. Feyyza'nın arkadaşına aşık olmayan tek üyedir. Ama Feyyza'nın arkadaşı 20. bölümde ona aşık olmuştur.

Mabude Yanlız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Canan Karanlık tarafından canlandırılan karakterdir. (9-35)

Sezai Usta'nın eşidir. Sezai'nin anlattığına bakılırsa aslında diş hekimidir, ancak Sezai'nin dişlerini görünce mesleğine küsmüştür.

Recai[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Erdal Tosun tarafından canlandırılan karakterdir. (23-35)

Sezai'nin görgüsüz kardeşidir. 23. bölümde diziye dahil olmuştur

Konuk Karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Ev Sahibi Kadın[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Büşra Pekin tarafından canlandırılmış karakterdir. (1,23)

Dizinin ilk bölümünde Metin ve Ali'nin tuvaletini açmak için gittikleri evin sahibi. 23. bölümde kiralık katil tarafından öldürülmüştür.

Hakim[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Cahit Kaşıkçılar tarafından canlandırılmış karakterdir. (2)

Ali ile Şükriye'nin boşanma davasını gören hakim.

Tuğcan[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Kemal Uçar tarafından canlandırılmış karakterdir. (3)

Feyyza'ya görücü gelen yılışık genç.

Lütfü Hoca[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Tayfun Sav tarafından canlandırılmış karakterdir. (5)

Çırakların okuduğu okulun müdürü.

Serseri[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Kerem Kupacı tarafından canlandırılmış karakterdir. (7)

Sezai Usta'nın dükkânının önüne arabasını park etmek isteyen serseri. Sezai Usta'yla sürtüşmelerinin ardından onu kahvehaneye kadar kovalamış, kahvehanede de Karakuri'lerden biri tarafından elektrik verilerek hastanelik edilmiştir.

Diş Hekimi[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Arzu Oruç tarafından canlandırılmış karakterdir. (7)

Oğuzhan'ın tedavi için gittiği diş hekimi.

Sahte Güvenlik Görevlisi[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Jess Molho tarafından canlandırılmış karakterdir. (13)

Mahallenin mafyasının banka soymaya kalktığı sahnede güvenlik görevlisi gibi görünen, aslında başka bir soygun ekibinin üyesi olan kişi.

Ev Sahibi Adam[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Berke Üzrek tarafından canlandırılmış karakterdir. (13)

Metin ve Ali'nin gittikleri evin sahibidir.

Sevgi[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Melisa Toros tarafından canlandırılmış karakterdir. (18)

Oğuzhan'ın üniversiteden sınıf arkadaşı. Mezunlar buluşması gününde Oğuzhan'la flört etmişlerdir

Feyyaz Özdemir[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Sadi Celil Cengiz tarafından canlandırılmış karakterdir. (19)

Metin, Ali ve Feyyza'nın doğamayan kardeşleri, Feyyza'nın ikizi. Hamiyet'in doğum sırasında hayati tehlike yaşaması nedeniyle daha az geliştiği için doktorlar tarafından alınmıştır. Paralel evren konusunun işlendiği 19'uncu bölümde "Feyyaz'lı evren" temasında görünmüştür. Bu evrende Feyyaz, Eda'yla evlenmiş ve bir kızı vardır. Ailenin aksine koyu Fenerbahçe'lidir. Kahveyi de ağabeylerinden devralıp adını "Sarı Kanarya VIP" yapmıştır.

Otopark Sahibi[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Yakup Yavru tarafından canlandırılmış karakterdir. (21)

Yiğit'in çalıştığı otoparkın sahibi.

Nuri Alço[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Nuri Alço tarafından canlandırılan karakterdir. (13)

Metin, Ali ve Kartal, Kartal'ın arabası hakkında konuşurlarken Ali'nin "Nuri Alço beni andı demek ki" demesi üzerine "O Sırada" geçişinde görünür. O sırada Nuri Alço gerçekten de başka iki tesisatçıya Ali'den dert yanmakta, evi mahvettiğinden bahsetmektedir. Dizide kendisini oynamıştır.

Doktor[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Ceyhun Yılmaz tarafından canlandırılan karakterdir. (22)

Hilmi'nin kâbusunda Emrah'ın Eda'yı klonladığı bölümde Emrah'a yardımcı olan doktor.

Doktor[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Rasim Öztekin tarafından canlandırılmış karakterdir. (22)

Barış'ın yaralandığı bölümde tedaviye gelen doktor.

Zafer Öğer[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Zafer Öğer tarafından canlandırılmış karakterdir. (22)

Beşiktaş'ın eski kalecisi. Metin'in Eda'nın telefonla uğraşmasına sinirlenip telefonu alıp fırlattığı sahnede telefonu havada kapıp degaj yapar. Dizide kendisini canlandırmıştır.

maNga[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde maNga tarafından canlandırılmış karakterdir. (22)

Şerif Amca'nın dayak yemek üzere olduğu sahnede olaya Ali tarafından müdahil edilirler. Dizide kendisini canlandırmıştır

Hayko Cepkin[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Hayko Cepkin tarafından canlandırılmış karakterdir. (22)

Şerif Amca'nın dayak yemek üzere olduğu sahnede paraşütle arabanın üstüne iner. Dizide kendisini canlandırmıştır.

Şiir Okuyan Adam[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Oktay Kaynarca tarafından canlandırılmış karakterdir. (22)

Emrah Eda tarafından reddedildiğinde yolda üzgün üzgün yürürken arkasından şiir okuyarak gelen adam.

Kiralık katil[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde İsmail Hakkı Ürün tarafından canlandırılmış karakterdir. (23)

Metin ve Ali'yi öldürmek üzere karanlık güçler tarafından tutulan kiralık katil.

Hakan Taşıyan[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Hakan Taşıyan tarafından canlandırılmış karakterdir. (24)

Hilmi'nin sahibi olduğu müzikholün yeni sahibi. Dizide kendisini canlandırmıştır.

Zeki[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Nadir Polatcı tarafından canlandırılmış karakterdir. (24)

Müzikholün yeni koruması. (Oyuncu, Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonu'dur. Aynı zamanda Deniz karakterini canlandıran Kadir Polatcı'nın kardeşidir.)

Salih Abi[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Burak Satıbol tarafından canlandırılmış karakterdir. (27-28)

İşler Güçler dizisinden gelen bir karakter. Tipik bir çakal iş adamı. Mahalleden dükkân satın alarak kendi buluşu olan "döner meyhane" konseptli bir iş yeri açmak istemektedir.

Orhan[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Ulaş İnanç Torun tarafından canlandırılmış karakterdir. (28)

Metin, Ali ve Emrah'ın Eda'yı bulmak için katıldığı "Kaybedenler Kulübü" adlı TV programının sunucusu.

Tezgâhtar[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Semra Güzel tarafından canlandırılmış karakterdir. (29)

Metin ile Emrah'a takım elbise satan tezgahtar kız.

Kamil[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde tarafından Hakan Akın canlandırılmış karakterdir. (Çeşitli)

Metin'le Ali'nin tamirata gittiği evin sahibi. Kendi ürettiği rakıyı kullandığı için kör ve sigaradan dolayı kötürüm olmuştur. Zamanla önce bir kamu spotunda oynamış, sonra da çeşitli televizyon programlarında yorumcu olmuştur.

Berrin Duru[değiştir | kaynağı değiştir]

Kardeş Payı dizisinde Nazlı Tosunoğlu tarafından canlandırılmış karakterdir. (Çeşitli)

Eda ve Şükriye'nin anneleri. Zaman zaman dizide görünmektedir.