Jessie bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Disney Channel Orijinal Dizisi Jessie'nin bölüm listesidir.

Diziyi Gözden Geçiriniz[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölümler ABD'de sezon prömiyeri ABD'de sezon finali Türkiye'de sezon prömiyeri Türkiye'de sezon finali
1 26 30 Eylül 2011 7 Eylül 2012 10 Mart 2012 2 Şubat 2013
2 28 5 Ekim 2012 13 Eylül 2013 9 Mart 2013 15 Şubat 2014
3 26 5 Ekim 2013 28 Kasım 2014 15 Mart 2014 TBA

Sezon 1: 2011-2012[değiştir | kaynağı değiştir]

# Orijinal İsim Bölümün İlk Gösterimi (ABD) Bölümün İlk Gösterimi (Türkiye)
1 New York, New Nanny 30 Eylül 2011 31 Aralık 2011
2 The Talented Mr. Kipling 7 Ekim 2011 10 Mart 2012
3 Used Karma 14 Ekim 2011 10 Mart 2012
4 Zombie Tea Party 5 21 Ekim 2011 17 Mart 2012
5 One Day Wonders 28 Ekim 2011 24 Mart 2012
6 Zuri's New Old Friend 4 Kasım 2011 31 Mart 2012
7 Creepy Connie Comes a Callin 8 Kasım 2011 21 Nisan 2012
8 Christmas Story 9 Aralık 2011 7 Nisan 2012
9 Star Wars 6 Ocak 2012 14 Nisan 2012
10 Are You Cooler Than a 5th Grader? 20 Ocak 2012 20 Nisan 2012
11 Take the A-Train.. I Think? 27 Ocak 2012 23 Nisan 2012
12 Romancing the Crone 10 Şubat 2012 27 Nisan 2012
13 The Princess and the Pea Brain 24 Şubat 2012 19 Mayıs 2012
14 World Wide Web of Lies 9 Mart 2012 9 Haziran 2012
15 The Kid Whisperer 30 Mart 2012 19 Mayıs 2012
16 Glue Dunnit: A Sticky Situation 13 Nisan 2012 15 Eylül 2012
17 Badfellas 27 Nisan 2012 14 Temmuz 2012
18 Beauty & the Beasts 4 Mayıs 2012 14 Eylül 2012
19 Evil Times Two 11 Mayıs 2012 3 Kasım 2012
20 Tempest in a Teacup 8 Haziran 2012 10 Kasım 2012
21 A Doll's Outhouse 22 Haziran 2012 24 Kasım 2012
22 We Are So Grounded 13 Temmuz 2012 5 Ocak 2013
23 Creepy Connie's Curtain Call 26 Temmuz 2012 16 Aralık 2012
24 Cattle Calls & Scary Walls 10 Ağustos 2012 27 Ekim 2012
25 Gotcha Day 24 Ağustos 2012 19 Ocak 2013
26 The Secret Life of Mr. Kipling 7 Eylül 2012 2 Şubat 2013

Sezon 2: 2012-2013[değiştir | kaynağı değiştir]

# Orijinal İsim Bölümün İlk Gösterimi (ABD)
27 The Whining 5 Ekim 2012
28 Green-Eyed Monsters 26 Ekim 2012
29 Make New Friends But Hide the Old 2 Kasım 2012
30 101 Lizards 9 Kasım 2012
31 Trashin' Fashion 30 Kasım 2012
32 Austin & Jessie & Ally All Star New Year 7 Aralık 2012
33 The Trouble with Tessie 11 Ocak 2013
34 Say Yes to the Messy Dress 18 Ocak 2013
35 Teacher's Pest 1 Şubat 2013
36-37 Jessie's Big Break 15 Şubat 2013
38 Pain in the Rear Window 1 Mart 2013
39 Toy Con 8 Mart 2013
40 To Be or Not to Be 5 Nisan 2013
41 Why Do Foils Fall in Love? 19 Nisan 2013
42 Kids Don't Wanna Be Shunned 26 Nisan 2013
43 All The Knight Moves 3 Mayıs 2013
44 We Don't Need No Stinkin' Badges 7 Haziran 2013
45 Somebunny's in Trouble 21 Haziran 2013
46 Punch Dumped Love 28 Haziran 2013
47 Quitting Cold Koala 5 Temmuz 2013
48 Panic Attack Room 5 Temmuz 2013
49 Throw Mamma From The Terrace 12 Temmuz 2013
50 The Jessie-nator: Grudgement Day 26 Temmuz 2013
51 Diary of a Mad Newswoman 9 Ağustos 2013
52 Break-Up and Shape-Up 23 Ağustos 2013
53-54 G.I. Jessie 23 Ağustos 2013

Sezon 3: 2013-2014[değiştir | kaynağı değiştir]

Orijinal İsim

Bölümün İlk Gösterimi (ABD)

Bölümün İlk Gösterimi (Türkiye)

55 Ghost Bummers 05 Ekim 2013 15 Mart 2014
56 Caught Purple Handed 11 Ekim 2013 22 Mart 2014
57 Understudied and Overdone 18 Ekim 2013 29 Mart 2014
58 The Blind Date, the Cheapskate

and the Primate

1 Kasım 2013 5 Nisan 2014
59 Lizard Scales and Wrestling Tales 15 Kasım 2013 12 Nisan 2014
60 The Rosses Get Real 22 Kasım 2013 19 Nisan 2014
61 İyi Şanslar Jessie: Noel 29 Kasım 2013 31 Mayıs 2014
62 Krumping and Crushing 10 Ocak 2014 26 Nisan 2014
63 Hoedown Showdown 21 Şubat 2014 3 Mayıs 2014
64 Snack Attack 7 Mart 2014 10 Mayıs 2014
65 Creepy Connie 3: The Creepening 11 Nisan 2014 17 Mayıs 2014
66 Acting with the Frenemy 27 Nisan 2014 24 Mayıs 2014
67 From the White House to Our House 16 Mayıs 2014 4 Ekim 2014
68 Help Not Wanted 13 Haziran 2014 6 Eylül 2014
69 Where's Zuri 20 Haziran 2014 13 Eylül 2014
70 Morning Rush 27 Haziran 2014 20 Eylül 2014
71 Lights, Camera, Distraction! 11 Temmuz 2014 27 Eylül 2014
72 Spaced Out 25 Temmuz 2014 11 Ekim 2014
73 The Telltale Duck 8 Ağustos 2014 18 Ekim 2014
74 Coffee Talk 22 Ağustos 2014 25 Ekim 2014
75 Between the Swoon and

New York City

19 Eylül 2014 3 Ocak 2015
76 No Money, Mo' Problems 26 Eylül 2014 10 Ocak 2015
77 The Runaway Bride of Frankenstein 2 Ekim 2014 17 Ocak 2015
78 There Goes the Bride 10 Ekim 2014 24 Ocak 2015
79 Rides to Riches 21 Kasım 2014 14 Şubat 2015
80 Jessie's Aloha Holidays with Parker and Joey 28 Kasım 2014 14 Şubat 2015