Heaven (Inna şarkısı)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
"Heaven"
Inna single
Yayımlanma7 Haziran 2016 (2016-06-07)
FormatDijital indirme
Kaydedilme2016
TarzDans-pop, tropikal house
Süre3:24
ŞirketRoton
YazarAndreas Schuller, Leroy Clampitt, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Laila Samulesen, Trey Campbell and Theea Eliza Miculescu, and produced by Barac and Botezan
YapımcıSebastian Barac, Marcel Botezan
Inna kronolojisi
"Yalla"
(2015)
"Heaven"
(2016)
"Gimme Gimme"
(2017)

Heaven, Romanyalı şarkısı Inna'nın beşinci stüdyo albümünün ilk teklisidir. 7 Haziran 2016 tarihinde klibiyle birlikte yayınlanmıştır. Klip çekimleri Nisan 2016'da başlamış olup 1 aylık süreçte bitmiştir. Mauritius adasında yapılan çekimler esnasında konser veren Inna, sürpriz bir biçimde sosyal medya hesabından çekimleri duyurmuştur.

Şarkı, dijital indirmeler için Roton Records ile 10 Haziran 2016'da yayınlandı. Andreas Schuller, Leroy Clampitt, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Laila Samulesen, Trey Campbell and Theea Eliza Miculescu, and produced by Barac and Botezan tarafından yazılan şarkı dans-pop, tropikal house havasındadır.

Tekli müzik eleştirmenleri tarafından akılda kalıcı olmasıyla beğenilmiştir. Klip, deniz kenarında bir toplumun halk ve iletişimini vurgulamıştır. Klipte Inna ve Oliver Phineas Boissard, sevgili rolünü canlandırmaktadırlar. Önce bir partiye katılır ve daha sonra tekne gezintisine çıkarlar.

Parça Doğu Avrupa'da ticari bir başarı elde etti. Ayrıca Romanya, Bulgaristan ve Polonya ülkelerinde ilk 10'a girmiştir.