Génesis Rodríguez

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Genesis Rodriguez sayfasından yönlendirildi)
Génesis Rodríguez
DoğumGénesis Rodríguez Pérez
29 Temmuz 1987 (36 yaşında)
Diğer ad(lar)ıGenny
MeslekYapımcı,Senarist
Etkin yıllar2004-günümüz

Tam adı Génesis Rodríguez Pérez Venezuela kökenli Miami, Florida 29 Temmuz 1987 doğumludur. Müzisyen, şarkıcı El Puma Lakaplı José Luis Rodriguez'in kızıdır ve kendisi El Puma lakabını taşır. Kardeşleri, Liliana Rodriguez ve Lilibeth Morillo.[1][2]

Akıcı derecede İngilizce ve İspanyolca konuşabiliyor. Génesis Rodríguez en iyi Telemundo TV serisinin Prisionera, Dame Chocolate ve Doña Bárbara isimli dizilerde oynayarak tanındı. Ama Türkiye'de onu TNT televizyonunda Dame Chocolate (Tatlı İntikam) isimli dizide tanındı. Ayrıca Days of Our Lives dizisinin Becky Ferrer karakterinde de oynamıştır. Kendisinin İspanya ve Latin Amerika'da bir zamanlar gündemde olan bir olayı'da var. Prisionera dizini çekerken Mauricio Islas ile yaşadığı aşk ve ardından gelen nişan, Islas'ın diziden kovulmasına neden olmuştur. Çünkü Islas bu arada evliydi.Şu an Perulu müzisyen Christian Meier ile 15 aydır birlikte yaşıyorlar. Ayrıca El Clon dizisinde oynayacakken ismi özel hayatıyla sürekli gündemde olması sebebi ile yerine Sandra Echeverría oynamıştır. O sırada ise Hollywood'a adımlarını attı ve Entourage isimli dizide Sarah karakterini oynamaya başladı.

Oynadığı televizyon dizileri[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Chisme, chisme: Génesis Rodríguez, la nueva latina en Hollywood". Vivelohoy.com (İspanyolca). 5 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Nisan 2016. 
  2. ^ "La hija de El Puma da el salto a Hollywood-Gente-El Periódico" (İspanyolca). 1 Haziran 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Nisan 2016. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]