Game of Thrones bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
Game of Thrones 2011 logo.svg

Game of Thrones (Türkçe: Taht Oyunları), David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan fantastik televizyon dizisidir. Dizi, ABD televizyon kanalı HBO'da yayınlanmaktadır. George R. R. Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanmış olan dizi, adını serinin ilk kitabından almaktadır. Kuzey İrlanda, Malta, Hırvatistan, İzlanda ve Fas'taki mekanlar ile Belfast'taki bir stüdyoda çekilmektedir. İlk bölümü, 17 Nisan 2011 tarihinde HBO'da yayınlanan dizinin beşinci sezonu tamamlanmıştır. 14 Haziran 2015'de beşinci sezonun bitmesiyle toplam 50 bölüm olmuştur. Altıncı sezon, 24 Nisan 2016 tarihinde yayımlanmaya başlandı.[1] Dizinin yedinci sezon onayı verildi ve yedinci sezonun yedi bölümden oluşacağı duyuruldu.[2][3]

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihiABD izleyicisi
(milyon)
Başlangıç tarihiBitiş tarihi
11017 Nisan 2011 (2011-04-17)19 Haziran 2011 (2011-06-19)2.52[4]
2101 Nisan 2012 (2012-04-01)3 Haziran 2012 (2012-06-03)3.80[4]
31031 Mart 2013 (2013-03-31)9 Haziran 2013 (2013-06-09)4.97[5]
4106 Nisan 2014 (2014-04-06)15 Haziran 2014 (2014-06-15)6.84[6]
51012 Nisan 2015 (2015-04-12)14 Haziran 2015 (2015-06-14)6.88[7]
61024 Nisan 2016 (2016-04-24)26 Haziran 2016 (2016-06-26)7.69[8]
77[9]16 Temmuz 2017 (2017-07-16)[10]27 Ağustos 2017 (2017-08-27) [11]TBA

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

1. Sezon (2011)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihiABD izleyicisi
(milyon)
11"Winter Is Coming"Tim Van PattenDavid Benioff ve D. B. Weiss17 Nisan 20112.22 milyon[12]
22"The Kingsroad"Tim Van PattenDavid Benioff ve D. B. Weiss24 Nisan 20112.20 milyon[13]
33"Lord Snow"Brian KirkDavid Benioff ve D. B. Weiss1 Mayıs 20112.44 milyon[14]
44"Cripples, Bastards, and Broken Things"Brian KirkBryan Cogman8 Mayıs 20112.45 milyon[15]
55"The Wolf and the Lion"Brian KirkDavid Benioff ve D. B. Weiss15 Mayıs 20112.58 milyon[16]
66"A Golden Crown"Daniel MinahanDavid Benioff ve D. B. Weiss22 Mayıs 20112.44 milyon[17]
77"You Win or You Die"Daniel MinahanDavid Benioff ve D. B. Weiss29 Mayıs 20112.40 milyon[18]
88"The Pointy End"Daniel MinahanGeorge R. R. Martin5 Haziran 20112.72 milyon[19]
99"Baelor"Alan TaylorDavid Benioff ve D. B. Weiss12 Haziran 20112.66 milyon[20]
1010"Fire and Blood"Alan TaylorDavid Benioff ve D. B. Weiss19 Haziran 20113.04 milyon[21]

2. Sezon (2012)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihiABD izleyicisi
(milyon)
111"The North Remembers"Alan TaylorDavid Benioff ve D. B. Weiss1 Nisan 20123.86 milyon[22]
122"The Night Lands"Alan TaylorDavid Benioff ve D. B. Weiss8 Nisan 20123.76 milyon[23]
133"What Is Dead May Never Die"Alik SakharovBryan Cogman15 Nisan 20123.77 milyon[24]
144"Garden of Bones"David PetrarcaVanessa Taylor22 Nisan 20123.65 milyon[25]
155"The Ghost of Harrenhal"David PetrarcaDavid Benioff ve D. B. Weiss29 Nisan 20123.90 milyon[26]
166"The Old Gods and the New"David NutterVanessa Taylor6 Mayıs 20123.88 milyon[27]
177"A Man Without Honor"David NutterDavid Benioff ve D. B. Weiss13 Mayıs 20123.69 milyon[28]
188"The Prince of Winterfell"Alan TaylorDavid Benioff ve D. B. Weiss20 Mayıs 20123.86 milyon[29]
199"Blackwater"Neil MarshallGeorge R. R. Martin27 Mayıs 20123.38 milyon[30]
2010"Valar Morghulis"Alan TaylorDavid Benioff ve D. B. Weiss3 Haziran 20124.20 milyon[31]

3. Sezon (2013)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihiABD izleyicisi
(milyon)
211"Valar Dohaeris"Daniel MinahanDavid Benioff ve D. B. Weiss31 Mart 20134.37 milyon[32]
222"Dark Wings, Dark Words"Daniel MinahanVanessa Taylor7 Nisan 20134.27 milyon[33]
233"Walk of Punishment"David BenioffDavid Benioff ve D. B. Weiss14 Nisan 20134.72 milyon[34]
244"And Now His Watch Is Ended"Alex GravesDavid Benioff ve D. B. Weiss21 Nisan 20134.87 milyon[35]
255"Kissed by Fire"Alex GravesBryan Cogman28 Nisan 20135.35 milyon[36]
266"The Climb"Alik SakharovDavid Benioff ve D. B. Weiss5 Mayıs 20135.50 milyon[37]
277"The Bear and the Maiden Fair"Michelle MacLarenGeorge R. R. Martin12 Mayıs 20134.84 milyon[38]
288"Second Sons"Michelle MacLarenDavid Benioff ve D. B. Weiss19 Mayıs 20135.13 milyon[39]
299"The Rains of Castamere"David NutterDavid Benioff ve D. B. Weiss2 Haziran 20135.22 milyon[40]
3010"Mhysa"David NutterDavid Benioff ve D. B. Weiss9 Haziran 20135.39 milyon[41]

4. Sezon (2014)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihiABD izleyicisi
(milyon)
311"Two Swords"D. B. WeissDavid Benioff ve D. B. Weiss6 Nisan 20146.64 milyon[42]
322"The Lion and the Rose"Alex GravesGeorge R. R. Martin13 Nisan 20146.31 milyon[43]
333"Breaker of Chains"Alex GravesDavid Benioff ve D. B. Weiss20 Nisan 20146.59 milyon[44]
344"Oathkeeper"Michelle MacLarenBryan Cogman27 Nisan 20146.95 milyon[45]
355"First of His Name"Michelle MacLarenDavid Benioff ve D. B. Weiss4 Mayıs 20147.16 milyon[46]
366"The Laws of Gods and Men"Alik SakharovBryan Cogman11 Mayıs 20146.40 milyon[47]
377"Mockingbird"Alik SakharovDavid Benioff ve D. B. Weiss18 Mayıs 20147.20 milyon[48]
388"The Mountain and the Viper"Alex GravesDavid Benioff ve D. B. Weiss1 Haziran 20147.17 milyon[49]
399"The Watchers on the Wall"Neil MarshallDavid Benioff & D. B. Weiss8 Haziran 20146.95 milyon[50]
4010"The Children"Alex GravesDavid Benioff ve D. B. Weiss15 Haziran 20147.09 milyon[51]

5. Sezon (2015)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihiABD izleyicisi
(milyon)
411"The Wars to Come"Michael SlovisDavid Benioff ve D. B. Weiss12 Nisan 20158.00 milyon[52]
422"The House of Black and White"Michael SlovisDavid Benioff ve D. B. Weiss19 Nisan 20156.81 milyon[53]
433"High Sparrow"Mark MylodDavid Benioff ve D. B. Weiss26 Nisan 20156.71 milyon[54]
444"Sons of the Harpy"Mark MylodDave Hill3 Mayıs 20156.82 milyon[55]
455"Kill the Boy"Jeremy PodeswaBryan Cogman10 Mayıs 20156.56 milyon[56]
466"Unbowed, Unbent, Unbroken"Jeremy PodeswaBryan Cogman17 Mayıs 20156.24 milyon[57]
477"The Gift"Miguel SapochnikDavid Benioff ve D. B. Weiss24 Mayıs 20155.40 milyon[58]
488"Hardhome"Miguel SapochnikDavid Benioff ve D. B. Weiss31 Mayıs 20157.01 milyon[59]
499"The Dance of Dragons"David NutterDavid Benioff & D. B. Weiss7 Haziran 20157.14 milyon[60]
5010"Mother's Mercy"David NutterDavid Benioff ve D. B. Weiss14 Haziran 20158.11 milyon[61]

6. Sezon (2016)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihi[62]ABD izleyicisi
(milyon)
511"The Red Woman"Jeremy PodeswaDavid Benioff ve D. B. Weiss24 Nisan 20167.94 milyon[63]
522"Home"Jeremy PodeswaDave Hill1 Mayıs 20167.29 milyon[64]
533"Oathbreaker"Daniel SackheimDavid Benioff ve D. B. Weiss8 Mayıs 20167.28 milyon[65]
544"Book of the Stranger"Daniel SackheimDavid Benioff ve D. B. Weiss15 Mayıs 20167.82 milyon[66]
555"The Door"Jack BenderDavid Benioff ve D. B. Weiss22 Mayıs 20167.89 milyon[67]
566"Blood of My Blood"Jack BenderBryan Cogman29 Mayıs 20166.71 milyon[68]
577"The Broken Man"Mark MylodBryan Cogman5 Haziran 20167.80 milyon[69]
588"No One"Mark MylodDavid Benioff ve D. B. Weiss12 Haziran 20167.60 milyon[70]
599"The Battle of Bastards"Miguel SapochnikDavid Benioff ve D. B. Weiss19 Haziran 20167.66 milyon[71]
6010"The Winds of Winter"Miguel SapochnikDavid Benioff ve D. B. Weiss26 Haziran 20168.89 milyon[72]

7. Sezon (2017)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihi[11]ABD izleyicisi
(milyon)
611"Dragonstone"Jeremy PodeswaDavid Benioff & D. B. Weiss16 Temmuz 201710,11[74]
622"Stormborn[75]"Mark MylodBryan Cogman23 Temmuz 20179,27[76]
633"The Queen's Justice[75]"Mark MylodDavid Benioff & D. B. Weiss30 Temmuz 2017N/A
644"The Spoils of War[75]"Matt ShakmanDavid Benioff & D. B. Weiss6 Ağustos 2017TBD
655"Eastwatch[75]"Matt ShakmanDave Hill13 Ağustos 2017TBD
666"Beyond the Wall[75]"Alan TaylorDavid Benioff & D. B. Weiss20 Ağustos 2017TBD
677"The Dragon and the Wolf[75]"Jeremy PodeswaDavid Benioff & D. B. Weiss27 Ağustos 2017TBD

DVD ve Blu-ray satış tarihleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezonlar Bölümler DVD/Blu-ray yayımlanma tarihleri
Region 1/A
1 10 6 Mart 2012 (2012-03-06)[77]
2 10 19 Şubat 2013 (2013-02-19)[78]
3 10 18 Şubat 2014 (2014-02-18)[79]
4 10 17 Şubat 2015 (2015-02-17)[80]
5 10 15 Mart 2016 (2016-03-15)[81]
6 10 15 Kasım 2016 (2016-11-15)[82]

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Goldman, Eric (April 8, 2014). "Game of Thrones Renewed for Season 5 and Season 6". IGN. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 8, 2014. 
  2. ^ Robinson, Joanna (June 1, 2016). "'Game of Thrones Director Jack Bender Talks Direwolf Deaths, Lost, and Holding That Door". Vanity Fair. 17 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 3, 2016. 
  3. ^ "We're Probably Getting Less Game of Thrones Next Year". TV Guide. June 2, 2016. 3 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 4, 2016. 
  4. ^ a b "Game of Thrones: Season Two Ratings". TV Series Finale. June 11, 2012. 28 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 18, 2016. 
  5. ^ "Game of Thrones: Season Three Ratings". TV Series Finale. June 12, 2013. 23 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 18, 2016. 
  6. ^ "Game of Thrones: Season Four Ratings". TV Series Finale. June 18, 2014. 4 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 18, 2016. 
  7. ^ "Game of Thrones: Season Five Ratings". TV Series Finale. June 16, 2015. 7 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 18, 2016. 
  8. ^ "Game of Thrones: Season Six Ratings". TV Series Finale. June 28, 2016. 29 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 28, 2016. 
  9. ^ Hibberd, James (July 18, 2016). "Game of Thrones: HBO announces summer return, 7 episodes". Entertainment Weekly. September 1, 2016 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: July 18, 2016. 
  10. ^ Roots, Kimberly (March 9, 2017). "Game of Thrones Season 7 Premiere Date (Finally) Set at HBO". TVLine. 21 Nisan 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: March 9, 2017. 
  11. ^ a b "Shows A-Z - game of thrones on hbo". The Futon Critic. Erişim tarihi: April 4, 2017. 
  12. ^ Seidman, Robert (April 19, 2011). "Sunday Cable Ratings: NBA, 'Storage Wars,' 'Ax Men,' 'Khloe & Lamar' + 'The Killing,' 'Breakout Kings,' 'Sam Axe,' 'Game of Thrones' & Much More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 20, 2011. 
  13. ^ Gorman, Bill (April 26, 2011). "Sunday Cable Ratings: NBA, 'Khloe & Lamar,' 'The Killing,' 'Breakout Kings,' 'Housewives,' 'Game of Thrones' & Much More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 27, 2011. 
  14. ^ Seidman, Robert (May 3, 2011). "Sunday Cable Ratings: More 'Death of Bin Laden' Ratings; 'Khloe & Lamar,' 'Law & Order: CI,' 'In Plain Sight,' 'Army Wives,' 'Housewives,' 'Game of Thrones' & Much More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 4, 2011. 
  15. ^ Gorman, Bill (May 10, 2011). "Sunday Cable Ratings: Bulls/Hawks Tops + 'Law & Order: CI,' 'In Plain Sight,' 'Army Wives,' 'Housewives,' 'Game of Thrones' & Much More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 10, 2011. 
  16. ^ Seidman, Robert (May 18, 2011). "Sunday Cable Ratings: Heat/Bulls Slam Dunks + 'Law & Order: CI,' 'In Plain Sight,' 'Army Wives,' 'Housewives,' 'Game of Thrones' & Much More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 18, 2011. 
  17. ^ Gorman, Bill (May 24, 2011). "Sunday Cable Ratings: Heat/Bulls Scores Big + 'Law & Order: CI,' 'In Plain Sight,' 'Army Wives,' 'Housewives,' 'Game of Thrones' & Much More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 25, 2011. 
  18. ^ Gorman, Bill (June 1, 2011). "Sunday Cable Ratings: 'My Big Fat Gypsy Wedding,' 'Game of Thrones,' 'The Killing' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 1, 2011. 
  19. ^ Gorman, Bill (June 7, 2011). "Sunday Cable Ratings: 'MTV Movie Awards' Leads Night, 'Game of Thrones' Series High, 'Real Housewives,' 'ABDC' & Lots More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 8, 2011. 
  20. ^ Gorman, Bill (June 14, 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones', 'Real Housewives,' 'Kardashians,' 'In Plain Sight,' 'Army Wives' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 14, 2011. 
  21. ^ Seidman, Robert (June 21, 2011). "Sunday Cable Ratings: 'Falling Skies,' 'Game of Thrones', 'The Killing,' 'In Plain Sight,' 'Law & Order: CI,' 'The Glades' and Much More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 22, 2011. 
  22. ^ Seidman, Robert (April 3, 2012). "Sunday Cable Ratings:'Game of Thrones' Returns To Series High; + 'Khloe & Lamar,' 'The Killing', 'Mad Men, 'Army Wives' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 3, 2012. 
  23. ^ Bibel, Sara (April 10, 2012). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Leads + Atlanta 'Housewives,' 'Mad Men,' 'Khloe & Lamar,' 'Army Wives,' 'The Client List' & Much More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 10, 2012. 
  24. ^ Kondolojy, Amanda (April 17, 2012). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones,' + 'Real Housewives ATL' 'Mad Men,' 'Khloe & Lamar,' 'The Client List' & More". TV by the Numbers. 9 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 17, 2012. 
  25. ^ Kondolojy, Amanda (April 24, 2012). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones,' + 'Real Housewives ATL' 'Mad Men,' 'Khloe & Lamar,' 'The Client List' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 24, 2012. 
  26. ^ Bibel, Sara (May 1, 2012). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Rises, Ties NBA Playoffs + 'Real Housewives,' 'The Client List,' 'Army Wives,' 'Mad Men' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 1, 2012. 
  27. ^ Kondolojy, Amanda (May 8, 2012). "Sunday Cable Ratings: NBA Playoffs + 'Game of Thrones', 'The Client List', 'Army Wives,' 'Khloe & Lamar', 'Mad Men' + More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 8, 2012. 
  28. ^ Bibel, Sara (May 15, 2012). "Sunday Cable Ratings: 'Game Of Thrones' Tops, 'Real Housewives NJ,' 'The Client List,' 'Khloe & Lamar,' 'Army Wives' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 15, 2012. 
  29. ^ Kondolojy, Amanda (May 22, 2012). "Sunday Cable Ratings: NBA Playoffs, + 'Game of Thrones', 'Keeping Up With the Kardashians', 'Ax Men', 'The Client List', 'Sister Wives', + More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 22, 2012. 
  30. ^ Bibel, Sara (May 30, 2012). "Sunday Cable Ratings: NBA Playoffs Win Night, 'Game of Thrones', 'Mad Men', 'Keeping Up With the Kardashians', 'Girls', 'Pawn Stars', & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 30, 2012. 
  31. ^ Kondolojy, Amanda (June 5, 2012). "Sunday Cable Ratings: NBA Playoffs + 'Game of Thrones' Finale, MTV Movie Awards, 'Sister Wives', 'The Glades', 'Longmire' + More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 5, 2012. 
  32. ^ Bibel, Sara (April 2, 2013). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Wins Night, 'Game of Thrones', 'The Bible', 'Vikings', 'Shameless', 'The Client List' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 2, 2013. 
  33. ^ Kondolojy, Amanda (April 9, 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'Real Housewives of Atlanta', 'Kourtney & Kim Take Miami', 'Vikings', 'Mad Men' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 9, 2013. 
  34. ^ Bibel, Sara (April 16, 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'MTV Movie Awards', 'Vikings', 'Mad Men','The Client List', 'Veep' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 16, 2013. 
  35. ^ Kondolojy, Amanda (April 23, 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'NBA Playoffs', 'Real Housewives of Atlanta', 'Vikings' & More". TV by the Numbers. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 23, 2013. 
  36. ^ Bibel, Sara (April 30, 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, NBA Playoffs, 'Vikings', 'The Client List', 'Mad Men', 'Veep' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 30, 2013. 
  37. ^ Kondolojy, Amanda (May 7, 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'Ax Men', 'Mad Men', 'Army Wives', 'The Client List' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 7, 2013. 
  38. ^ Kondolojy, Amanda (May 14, 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'Breaking Amish', 'Mad Men', 'Long Island Medium', 'River Monsters' & More". TV by the Numbers. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 14, 2013. 
  39. ^ Bibel, Sara (May 21, 2013). "Sunday Cable Ratings:'Game of Thrones' Wins Night, 'North America', 'Mad Men', 'Veep', 'The Client List' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 21, 2013. 
  40. ^ Kondolojy, Amanda (June 4, 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'Keeping Up With the Kardashians', 'Real Housewives of New Jersey', 'Breaking Amish', 'Mad Men' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 4, 2013. 
  41. ^ Bibel, Sara (June 11, 2013). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'Falling Skies', 'Mad Men', 'Army Wives', 'Veep', 'The Client List' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 10, 2013. 
  42. ^ Kondolojy, Amanda (April 8, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'The Real Housewives of Atlanta', 'Silicon Valley', 'Married to Medicine' & More". TV by the Numbers. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 8, 2014. 
  43. ^ Bibel, Sara (April 15, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'Real Housewives of Atlanta', 'MTV Movie Awards', 'Silicon Valley', 'Mad Men', 'Drop Dead Diva' & More". TV by the Numbers. 6 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 15, 2014. 
  44. ^ Kondolojy, Amanda (April 22, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, + NBA Playoffs, 'Real Housewives of Atlanta', 'Naked and Afraid' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 22, 2014. 
  45. ^ Bibel, Sara (April 29, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, NBA Playoffs, 'Real Housewives of Atlanta', 'Mad Men', 'Devious Maids' & More". TV by the Numbers. 10 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 29, 2014. 
  46. ^ Kondolojy, Amanda (May 6, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, + 'Real Housewives of Atlanta', 'Married to Medicine', 'Silicon Valley' & More". TV by the Numbers. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 6, 2014. 
  47. ^ Bibel, Sara (May 13, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, NBA Playoffs, 'Silicon Valley', 'Bar Rescue', 'Real Housewives of Atlanta', 'Mad Men' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 13, 2014. 
  48. ^ Kondolojy, Amanda (May 20, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + 'Silicon Valley', 'Real Housewives of Atlanta', 'River Monsters', 'Married to Medicine' & More". TV by the Numbers. 6 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 20, 2014. 
  49. ^ Kondolojy, Amanda (June 3, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + NHL Conference Finals, 'Real Housewives of Atlanta: Kandi's Wedding', 'Silicon Valley' & Moreh". TV by the Numbers. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 3, 2014. 
  50. ^ Bibel, Sara (June 10, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'Keeping Up With the Kardashians', 'Devious Maids', 'Veep', 'Turn' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 10, 2014. 
  51. ^ Kondolojy, Amanda (June 17, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night + World Cup Soccer, 'Keeping up with the Kardashians', NASCAR & More". TV by the Numbers. 31 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 17, 2014. 
  52. ^ Bibel, Sara (April 14, 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'Silicon Valley', 'MTV Movie Awards', 'Mad Men', 'Veep', 'The Royals' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 14, 2015. 
  53. ^ Kondolojy, Amanda (April 21, 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Tops Night + NBA Playoffs, 'Real Housewives of Atlanta,' 'Naked and Afraid' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 21, 2015. 
  54. ^ Bibel, Sara (April 28, 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, NBA Playoffs, 'Real Housewives of Atlanta', 'Silicon Valley', 'Mad Men' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 28, 2015. 
  55. ^ Kondolojy, Amanda (May 5, 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Tops Night + 'Real Housewives of Atlanta', 'Silicon Valley' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 5, 2015. 
  56. ^ Bibel, Sara (May 12, 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, NBA Playoffs, 'Silicon Valley', 'Mad Men', 'The Royals', 'Veep' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 12, 2015. 
  57. ^ Kondolojy, Amanda (May 19, 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Tops Night + 'Keeping Up With the Kardashians', 'Mad Men' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 19, 2015. 
  58. ^ Bibel, Sara (May 27, 2015). "Sunday Cable Ratings: NBA Conference Finals Win Night, 'Game of Thrones', 'Silicon Valley', 'Keeping Up With the Kardashians', 'Veep' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 27, 2015. 
  59. ^ Kondolojy, Amanda (June 2, 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Tops Night + 'Keeping Up With the Kardashians', 'Silicon Valley', 'Naked and Afraid' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 2, 2015. 
  60. ^ Bibel, Sara (June 9, 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Wins Night, 'Silicon Valley', 'Naked & Afraid', 'Married to Medicine', 'Veep' & More". TV by the Numbers. 4 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 9, 2015. 
  61. ^ Kondolojy, Amanda (June 16, 2015). "Sunday Cable Ratings: 'Game of Thrones' Tops Night + 'Silicon Valley', NASCAR, 'Botched' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 16, 2015. 
  62. ^ "Shows A-Z - game of thrones on hbo". The Futon Critic. Erişim tarihi: March 19, 2016. 
  63. ^ Porter, Rick (April 26, 2015). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' opens slightly lower, still dominant". TV by the Numbers. 27 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 26, 2015. 
  64. ^ Porter, Rick (May 3, 2016). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' slips, 'Kardashians' premiere steady". TV by the Numbers. 4 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 3, 2016. 
  65. ^ Porter, Rick (May 10, 2016). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' (very) steady with episode 3". TV by the Numbers. 13 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 10, 2016. 
  66. ^ Porter, Rick (May 17, 2016). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' rises, 'Fear the Walking Dead' falls". TV by the Numbers. 21 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 17, 2016. 
  67. ^ Porter, Rick (May 24, 2016). "Sunday cable ratings: 'Preacher' has decent debut, 'Game of Thrones' ties season high". TV by the Numbers. 26 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: May 24, 2016. 
  68. ^ Porter, Rick (June 1, 2016). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' hits season low on Memorial Day weekend". TV by the Numbers. 2 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 1, 2016. 
  69. ^ Porter, Rick (June 7, 2016). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' back to usual numbers, 'Preacher' holds up". TV by the Numbers. 9 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 7, 2016. 
  70. ^ Porter, Rick (June 14, 2016). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' and 'Silicon Valley' hold steady". TV by the Numbers. 15 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 14, 2016. 
  71. ^ Porter, Rick (June 21, 2016). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' holds up opposite NBA Finals". TV by the Numbers. 22 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 21, 2016. 
  72. ^ Porter, Rick (June 28, 2016). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' scores series high with Season 6 finale". TV by the Numbers. 29 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 28, 2016. 
  73. ^ "Game of Thrones season 7: US and UK air date, teaser trailer, official poster, cast, rumors, and everything you need to know". GamesRadar. 4 Nisan 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: April 4, 2017. 
  74. ^ Porter, Rick (July 17, 2017). "Sunday cable ratings: 'Game of Thrones' scores series-best audience with Season 7 premiere". TV by the Numbers. 30 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: July 18, 2017. 
  75. ^ a b c d e f Hibberd, James (7 Temmuz 2017). "Game of Thrones releases season 7 episode titles, details". Entertainment Weekly. 9 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Temmuz 2017. 
  76. ^ Porter, Rick (July 25, 2017). "Sunday cable ratings: 'Phelps vs. Shark' strong, 'Game of Thrones' boosts 'Ballers,' 'Insecure'". TV by the Numbers. 29 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: July 25, 2017. 
  77. ^ Lambert, David (December 5, 2011). "Game of Thrones – HBO's Official Press Release with Full Details of 'The Complete 1st Season' on DVD, Blu-ray". TVShowsOnDVD.com. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: February 3, 2012. 
  78. ^ Lambert, David (November 19, 2012). "Game of Thrones – Winter is Coming, with 'The Complete 2nd Season': Date, Extras, Boxes!". TVShowsOnDVD.com. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: November 20, 2012. 
  79. ^ Lambert, David (June 24, 2013). "Game of Thrones – 2014 Release Date, Package Art for 'The Complete 3rd Season,' on DVD, Blu". TVShowsOnDVD.com. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: June 25, 2013. 
  80. ^ Lambert, David (July 16, 2014). "Game of Thrones – 'The Complete 4th Season' Press Release: Date, Art, Cost, Extras". TVShowsOnDVD.com. 18 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: July 16, 2014. 
  81. ^ "Game of Thrones: Season 5 [Blu-ray + Digital HD]". Amazon.com. Erişim tarihi: October 18, 2015. 
  82. ^ "Game of Thrones: The Complete Sixth Season [Blu-ray]". Amazon.com. Erişim tarihi: July 19, 2016. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]