GAİN

Vikipedi, özgür ansiklopedi
GAİN
SahipGözde Akpınar
URLgain.tv
Ticari?Hayır
KayıtGerekli
Kullanılabilir dil(ler)Türkçe
Başlama tarihi30 Aralık 2020 (3 yıl önce) (2020-12-30)

GAİN, 2019 yılında Beyn Danışmanlık bünyesinde kurulan ve genellikle mobil cihazlardan izlenmesi amaçlanan eğitici ve eğlendirici kısa videolardan oluşan bir yeni nesil bir video içerik platformudur. Kullanıcıların farklı zamanlarda farklı video izleme alışkanlıklarına seslenen GAİN, AI tabanlı algoritması ve zengin güncel içerik alternatifleri ile izleyicilere kendi akışlarını kazanma imkanı veriyor. GAİN aynı zamanda bağımsız video içerik yaratıcılarını da destekleyerek, sektörde çok sesliliğe ve özgün üretimlere önem veren bir yayın politikası izlemektedir. Kelime anlamı olarak ise Güzel Ahlak İyi Niyet (GAİN) anlamına gelmektedir.[1]

Orijinal içerikler[değiştir | kaynağı değiştir]

Diğer içerikler[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "GAİN Üzerine Bir İnceleme: Güzel Ahlak, İyi Niyet". Episode. 8 Ocak 2021. 8 Ocak 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Mayıs 2021. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

https://www.linkedin.com/company/gainmedya/about/ https://www.gain.tv/ 3 Ocak 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. https://www.instagram.com/gain 16 Ağustos 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.