Fifi and the Flowertots

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Fifi ve Flowertots ilham vermek, eğlendirmek ve eğitmek için tasarlanmış güzel hareketli bir stop-frame serisidir. Fifi Forget-Me-Not, Forget-Me-Not-Cottage'da yaşayan bir Flowertot'tur. Fifi, arkadaşlarına bakarken, bahçeye bakmakla ya da Stingo ve Slugsy'nin en son madCap planını engelleyerek olsun, her zaman meşguldür.

Bazen ilk etapta ne yapması gerektiği unutuluyor. Arkadaşları, Fifi'nin dilinin ucundaki kelimeyi bulmalarına yardımcı olmak için ellerinden gelenin en iyisini yaparlar, ancak sıklıkla karışıklığa neden olurlar. Seriler, Flowertot bahçesinde günlük yaşamlarını sürdürdükleri Fifi'yi ve küçük Flowertot arkadaşlarının inanılmaz grubunu izliyor. Flowertots küçük olduğundan çevrelerindeki her şey çok uzun görünüyor!

Diziyi ilk kez beş Mayıs'ta ve Nick Jr.'de yayınlanan Mayıs 2005'te yayınlandı. Ayrıca S4C'ye tercüme edildi ve gösterildi. Ocak 2008'de, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Sprout'ta ilk kez yer aldı. Dizisi Aralık 2009'da sona erdi ve Avustralya'daki ABC Çocukları (20 Ekim 2005 - 29 Ocak 2015) sona erdi.

Çiçek tabanlı karakterlerden oluşan bir grup ve bahçedeki maceraları ve etkinlikleri bulunur. Diğer karakterler Maria Darling, Tim Whitnall ve Marc Silk tarafından seslendirilirken başlık karakteri Fifi Forget-Me-Not, Jane Horrocks tarafından seslendirildi. Bu dizi, Cosgrove Hall Films, HiT Entertainment ve Chapman Entertainment tarafından üretildi. Yaratıcı Keith Chapman ayrıca Bob the Builder serisinin (şimdiki Mattel'e ait) yaratıcısıdır.