Enola Holmes 2

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Enola Holmes 2
Enola Holmes 2
YönetmenHarry Bradbeer
Yapımcı
SenaristJack Thorne
UyarlamaThe Enola Holmes Mysteries
Nancy Springer
Oyuncular
MüzikDaniel Pemberton[1]
Görüntü yönetmeniGiles Nuttgens
Yapım şirketi
DağıtıcıNetflix
Çıkış tarih(ler)i4 Kasım 2022 (2022-11-04)
Ülke
  • Birleşik Krallık
  • Amerika Birleşik Devletleri
Dilİngilizce

Enola Holmes 2, Nancy Springer'in aynı adlı genç yetişkin kurgu serisine dayanan yeni bir gizem filmi. 2020 filmi Enola Holmes'un devamı niteliğindeki filmin yönetmenliğini Harry Bradbeer üstleniyor. Filmde Millie Bobby Brown, Enola Holmes ve Henry Cavill rolünü Sherlock Holmes olarak yeniden canlandırırken, Louis Partridge, Adeel Akhtar, Susie Wokoma, Sharon Duncan-Brewster, David Thewlis ve Helena Bonham Carter yardımcı rollerde oynuyor. Partridge, Cavill ve Bonham Carter da rollerini yeniden canlandırıyorlar.

Enola Holmes 2'nin Netflix tarafından 4 Kasım 2022'de yayımlandı.[2]

Öncül[değiştir | kaynağı değiştir]

Enola'nın en yeni macerası, kibrit fabrikasında çalışan genç bir kızın kayıp kız kardeşini bulması için onu tutmasıyla başlar. Çok geçmeden, Enola kendini Londra'da bir kovalamacanın içinde bulur, şehrin köhne sanayi bölgesinden yüksek sosyete galalarına yolculuk eder.[3]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ @ (16 Mart 2022). "Daniel Pemberton to return as composer for Netflix's 'Enola Holmes 2' starring Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Lo…" (Tweet) – Twitter vasıtasıyla. ; Eksik ya da boş |kullanıcı= (yardım); Eksik ya da boş |numara= (yardım)
  2. ^ "Enola Holmes 2 First Look and Premiere Date Revealed". 18 Ağustos 2022. 18 Ağustos 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  3. ^ Devan Coggan (18 Ağustos 2022). "Millie Bobby Brown is back on the case in 'Enola Holmes 2' exclusive look". EW.com. 18 Ağustos 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Eylül 2022. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]