En İyi Arkadaşım bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

En İyi Arkadaşım adlı Türk televizyonlarında yayınlanmış dizinin bölümleri aşağıda listenmiştir.

Genel bakış

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihiKanal
1825 Haziran 2004 (2004-06-25)01 Eylül 2004 (2004-09-01)Show TV
24928 Mayıs 2006 (2006-05-28)11 Ekim 2007 (2007-10-11)

Bölümler

Sezon 1 (2004)


genel

sezon
Bölüm adıYayın tarihi
11"Cino, Büyük Cin tarafından dünyaya gönderiliyor"25 Haziran 2004
22"Cino tamamen beceriksiz oldu / Nermin kayboldu"1 Temmuz 2004
33"Konağın altında yatır var / Barış, tiyatroda Pamuk Prenses ve 7 Cüceler oyunu oynuyor"11 Temmuz 2004
44"Koca İstanbul'da romantizm rüzgarları esiyor / Alara'nın 10. yaş doğum günü partisinde Cino hediyeleri karıştırıyor"21 Temmuz 2004
55"Barış'ın ailesiyle birlikte yaşadığı eve Amerika'dan gelen Tom adlı misafir"31 Temmuz 2004
66"Bacaksız dünyada"11 Ağustos 2004
77"Dondurulmuş Büyük Cin"21 Ağustos 2004
88"Barış ve arkadaşları kedi besliyor / Büyük Cin fanusun içinde hapsoldu"1 Eylül 2004

Sezon 2 (2006-2007)


genel

sezon
Bölüm adıYayın tarihi
91"Sıfırcı, Büyük Cin'e lanetli yüzük hediye ediyor"28 Mayıs 2006
102"Rönesans dönemine yolculuk"1 Haziran 2006
113"Cino yaşlanıyor"10 Haziran 2006
124"Kopya Cino dünyadaki bütün işleri yerle bir etti"25 Haziran 2006
135"Cino cin güçlerini kaybediyor"1 Temmuz 2006
146"Büyük Cin, Kara Surat'la dövüşüyor"11 Temmuz 2006
157"Anahtar çocuk Barış"21 Temmuz 2006
168"Sıfırcı, minik cinleri sihirli aynanın içine hapsediyor"31 Temmuz 2006
179"Mondillo oyunu"1 Ağustos 2006
1810"Sıfırcı, konağı satın alabilmek için Barış'ı kaçırıyor"11 Ağustos 2006
1911"Eda ve Seda tatile geldiler"21 Ağustos 2006
2012"Eris'in bedeninin hapsolduğu sandık sanılan sandık Nermin'in çeyiz sandığı çıktı"31 Ağustos 2006
2113"Cino; Barış ve arkadaşlarını 70'li yıllara göndereceğim derken yanlışlıkla yamyamların dönemine gönderiyor"1 Eylül 2006
2214"Fransız ihtilali dönemine yolculuk"11 Eylül 2006
2315"Dragon; Barış ve arkadaşlarını kaçırıyor"21 Eylül 2006
2416"Eris bedenine kavuştu"30 Eylül 2006
2517"Alara'nın babasının tayini Adana'ya çıktı"1 Ekim 2006
2618"Cino fenerin içinde hapsoldu"2 Ekim 2006
2719"Dragon ve Astra, minik cinleri dünyaya gönderdi"3 Ekim 2006
2820"Büyük Cin, Eris'i yeniden sandığın içine hapsetti"4 Ekim 2006
2921"Barış ve arkadaşlarının gittiği okulda son kullanma tarihi geçmiş yiyecekler satıldı"5 Ekim 2006
3022"Barış ve babası yer değiştirdi"6 Ekim 2006
3123"Kitap okuma alışkanlığı"7 Ekim 2006
3224"Barış ve arkadaşlarının gittiği okula yeni gelen yaşam koçu Nurhan hanım dünyadaki herşeye karışıyor"8 Ekim 2006
3325"Ruhlar vadisinden gelen biber görünümlü hayalet, Barış ve arkadaşlarını rehin alıyor"9 Ekim 2006
3426"Sihirli kolye"10 Ekim 2006
3527"Ece'nin doğum günü partisi"11 Ekim 2006
3628"Cino, zaman yolculuğu yaparak Barış'ın babasını trafik kazasından kurtarıyor ama Cino yanlış arabayı durdurunca işler iyice arapsaçına dönüyor"12 Ekim 2006
3729"Cino, tekrar zaman yolculuğu yaparak Barış'ın babasını trafik kazasından kurtardı"1 Aralık 2006
3830"Barış ve Ece, Cino'ya kölelik yaptırıyor"11 Aralık 2006
3931"Cino tatilde"21 Aralık 2006
4032"Hoşgeldin 2007"31 Aralık 2006
4133"Cino, Gülperi'ye güzellik seti alıyor"11 Ocak 2007
4234"Cino, Gülperi'ye hakaret içeren bir şiir yazıyor"21 Ocak 2007
4335"Ece'nin yüzünde sivilce çıktı! Cino, Ece'nin yüzünde çıkan sivilceyi yok edemiyor!"31 Ocak 2007
4436"Cino, Gülperi'nin hediye ettiği iksir sayesinde Ece'nin yüzünde çıkan sivilceyi yok edebildi"11 Şubat 2007
4537"Yalan bozan iksiri 1"21 Şubat 2007
4638"Yalan bozan iksiri 2"28 Şubat 2007
4739"Mert, bütün kızlara aşık oldu 1"11 Mart 2007
4840"Mert, bütün kızlara aşık oldu 2"21 Mart 2007
4941"Şarkı yarışmasına hazırlık"31 Mart 2007
5042"Şarkı yarışması başladı"11 Nisan 2007
5143"Koca İstanbul, Şanlıurfa'ya Kürtlerin Yanına Yerleşti"21 Nisan 2007
5244"Cadı Lilith, 100 kız çocuğunu zindana kapatıyor"30 Nisan 2007
5345"Ece ve Yiğit ayrılıyor"11 Mayıs 2007
5446"Nazperi gerçeği öğrendi, Ece ve Yiğit ayrılmıyor"21 Mayıs 2007
5547"Bilim projesi"31 Mayıs 2007
5648"Mert kendi kendini kopyalayıp hasta oldu / Barış'ın annesi ve babası kendi kendine küçülüyorlar / Küresel ısınma / Mert şaka programı yapıyor"30 Eylül 2007
5749"Alara'nın 13. yaş doğum günü partisi / Eris bütün gezegenleri ele geçirmiş durumda"11 Ekim 2007

Oyuncusu değişen karakterler

Rolü İlk Ortadaki Son
Sıfırcı Selda Özer Buket Dereoğlu Gizem Taşkın
Derya Canan Tuğaner yok Görkem Yeltan
Tolga Ümit Dinçer yok Tolga Savacı
Alara Alara Ertürk yok Ezgi Yeşiltan
Nermin Ayten Erman yok İcmal Aktuna
Faruk Faruk Karaçay Erdinç Öcal Vural Buldu
Ayperi Aslı Bankoğlu yok Eda Eyüpoğlu
Elif Beliz Aksoy Mübeccel Esen Cansu Akay
Ceren Gülşah Yaprakçı yok Nilay Olcay
Yiğit Cem Aktaş yok Kutay Balkuvar
Nazperi Aslıhan Güner Buket Bulut Nazar Ulaş
Cimcime Büşra Ayaydın yok bilinmiyor
Eris bilinmiyor Zafer Rengin Baykal Ceren Gizem Atlı
Ruhcan Mübeccel Esen yok Sibel Aşlak Özer

İyi Kalpliler Kategorisinde Sürekli Görsel Efekt Kullanıp Oyuncusu Hiç Değişmeyen Karakterler

Rolü Canlandıran Kişi 2004 Sezonu 2006 Sezonu
Cino Hamdi Alkan 8 49
Büyük Cin Mehmet Ulay 8 49
Maviş Cin Elif Zeynep Alkan 8 49
Gülperi Canan Hoşgör 8 49