En çok takipçisi olan Twitter hesapları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
Barack Obama şu anda Twitter'de 125 milyon takipçi ile en çok takip edilen kişidir.

Aşağıdaki liste Twitter sosyal medya platformunda en fazla takipçi sayısına sahip ilk 50 hesabı içeriyor. Eski ABD başkanı Barack Obama 125 milyon takipçisi ile listenin başındadır.[1]

En çok takip edilen hesaplar[değiştir | kaynağı değiştir]

Aşağıdaki tablo, 24 Ağustos 2020 itibarıyla Twitter'da en çok takip edilen 50 hesabı, her biri en yakın milyon takipçiye, her bir kullanıcının mesleğine, faaliyetine ve menşe ülkesine yuvarlanarak listeler.

Sıra Hesap adı Sahibi Takipçi sayı
(milyon)
Aktivite Ülke
1 @BarackObama Barack Obama 121 Eski Amerika Birleşik Devletleri başkanı Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
2 @justinbieber Justin Bieber 112 Müzisyen KanadaKanada
3 @katyperry Katy Perry 108 Müzisyen Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
4 @rihanna Rihanna 98 Müzisyen ve iş kadını BarbadosBarbados
5 @taylorswift13 Taylor Swift 87 Müzisyen Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
6 @Cristiano Cristiano Ronaldo 87 Futbolcu PortekizPortekiz
7 @ladygaga Lady Gaga 81 Müzisyen ve oyuncu Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
8 @realDonaldTrump Donald Trump 85 Amerika Birleşik Devletleri başkanı Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
9 @TheEllenShow Ellen DeGeneres 79 Komedyen ve televizyon hostesi Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
10 @ArianaGrande Ariana Grande 76 Müzisyen ve oyuncu Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
11 @YouTube YouTube 72 Video barındırma hizmeti Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
12 @KimKardashian Kim Kardashian 66 Televizyon kişiliği ve iş kadını Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
13 @jtimberlake Justin Timberlake 64 Müzisyen ve aktör Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
14 @selenagomez Selena Gomez 62 Müzisyen ve oyuncu Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
15 @narendramodi Narendra Modi 61 Hindistan başbakanı HindistanHindistan
16 @twitter Twitter 58 Sosyal medya platformu Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
17 @cnnbrk CNN Breaking News 58 Haber kanalı Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
18 @britneyspears Britney Spears 55 Müzisyen Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
19 @ddlovato Demi Lovato 55 Müzisyen Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
20 @shakira Shakira 52 Müzisyen KolombiyaKolombiya
21 @jimmyfallon Jimmy Fallon 51 Komedyen Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
22 @BillGates Bill Gates 51 İşadamı ve hayırsever Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
23 @CNN CNN 49 Haber kanalı Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
24 @neymarjr Neymar 48 Futbolcu BrezilyaBrezilya
25 @nytimes The New York Times 47 Gazete Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
26 @KingJames LeBron James 47 Basketbol oyuncusu Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
27 @JLo Jennifer Lopez 45 Müzisyen ve oyuncu Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
28 @MileyCyrus Miley Cyrus 44 Müzisyen ve oyuncu Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
29 @BBCBreaking BBC News 43 Haber kanalı Birleşik KrallıkBirleşik Krallık
30 @BrunoMars Bruno Mars 43 Müzisyen Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
31 @Oprah Oprah Winfrey 43 Televizyon kişiliği ve iş kadını Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
32 @SrBachchan Amitabh Bachchan 42 Aktör HindistanHindistan
33 @BeingSalmanKhan Salman Khan 40 Aktör ve film yapımcısı HindistanHindistan
34 @iamsrk Shah Rukh Khan 40 Aktör ve film yapımcısı HindistanHindistan
35 @NiallOfficial Niall Horan 39 Müzisyen İrlandaİrlanda
36 @Drake Drake 39 Rapper KanadaKanada
37 @NASA NASA 36 Uzay ajansı Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
38 @SportsCenter SportsCenter 36 Spor kanalı Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
39 @akshaykumar Akshay Kumar 36 Oyuncu HindistanHindistan
40 @wizkhalifa Wiz Khalifa 36 Rap Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
41 @KevinHart4real Kevin Hart 36 Komedyen ve aktör Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
42 @PMOIndia PMO Hindistan 35 Hindistan Başbakanı Ofisi HindistanHindistan
43 @instagram Instagram 35 Sosyal media platformu Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
44 @imVkohli Virat Kohli 35 Kriket HindistanHindistan
45 @espn ESPN 35 Sport kanalı Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
46 @LilTunechi Lil Wayne 34 Rap Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
47 @elonmusk Elon Musk 34 Endüstriyel tasarımcı ve teknoloji girişimcisi Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
48 @Harry_Styles Harry Styles 34 Müzisyen Birleşik KrallıkBirleşik Krallık
49 @realmadrid Real Madrid CF 34 Futbol kulübü İspanyaİspanya
50 @Louis_Tomlinson Louis Tomlinson 33 Müzisyen Birleşik KrallıkBirleşik Krallık

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]