En çok takipçisi olan Twitter hesapları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Barack Obama şu anda Twitter'de 128 milyon takipçi ile en çok takip edilen kişidir.

Aşağıdaki liste Twitter sosyal medya platformunda en fazla takipçi sayısına sahip ilk 50 hesabı içeriyor. Eski ABD başkanı Barack Obama 128 milyon takipçisi ile listenin başındadır.[1]

En çok takip edilen hesaplar[değiştir | kaynağı değiştir]

Aşağıdaki tablo, 24 Ağustos 2020 itibarıyla Twitter'da en çok takip edilen 50 hesabı, her biri en yakın milyon takipçiye, her bir kullanıcının mesleğine, faaliyetine ve menşe ülkesine yuvarlanarak listeler.

Sıra Hesap adı Sahibi Takipçi sayı
(milyon)
Aktivite Ülke
1 @BarackObama Barack Obama 128 Eski Amerika Birleşik Devletleri başkanı Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
2 @justinbieber Justin Bieber 113 Müzisyen KanadaKanada
3 @katyperry Katy Perry 109 Müzisyen Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
4 @rihanna Rihanna 100 Müzisyen ve iş kadını BarbadosBarbados
5 @Cristiano Cristiano Ronaldo 89 Futbolcu PortekizPortekiz
6 @realDonaldTrump Donald Trump 88 Eski Amerika Birleşik Devletleri başkanı Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
7 @taylorswift13 Taylor Swift 87 Müzisyen Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
8 @ladygaga Lady Gaga 83 Müzisyen ve oyuncu Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
9 @ArianaGrande Ariana Grande 80 Müzisyen ve oyuncu Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
10 @TheEllenShow Ellen DeGeneres 79 Komedyen ve televizyon hostesi Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
11 @YouTube YouTube 72 Video barındırma hizmeti Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
12 @KimKardashian Kim Kardashian 68 Televizyon kişiliği ve iş kadını Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
13 @jtimberlake Justin Timberlake 64 Müzisyen ve aktör Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
14 @narendramodi Narendra Modi 64 Hindistan başbakanı HindistanHindistan
15 @selenagomez Selena Gomez 63 Müzisyen ve oyuncu Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
16 @cnnbrk CNN Breaking News 59 Haber kanalı Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
17 @twitter Twitter 58 Sosyal medya platformu Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
18 @britneyspears Britney Spears 55 Müzisyen Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
19 @ddlovato Demi Lovato 55 Müzisyen Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
20 @shakira Shakira 52 Müzisyen KolombiyaKolombiya
21 @BillGates Bill Gates 52 İşadamı ve hayırsever Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
22 @jimmyfallon Jimmy Fallon 51 Komedyen Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
23 @CNN CNN 51 Haber kanalı Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
24 @neymarjr Neymar 50 Futbolcu BrezilyaBrezilya
25 @nytimes The New York Times 48 Gazete Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
26 @KingJames LeBron James 48 Basketbol oyuncusu Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
27 @BBCBreaking BBC News 46 Haber kanalı Birleşik KrallıkBirleşik Krallık
28 @JLo Jennifer Lopez 45 Müzisyen ve oyuncu Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
29 @MileyCyrus Miley Cyrus 45 Müzisyen ve oyuncu Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
30 @SrBachchan Amitabh Bachchan 44 Aktör HindistanHindistan
31 @BrunoMars Bruno Mars 43 Müzisyen Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
32 @Oprah Oprah Winfrey 43 Televizyon kişiliği ve iş kadını Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
33 @NASA NASA 42 Uzay ajansı Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
34 @BeingSalmanKhan Salman Khan 41 Aktör ve film yapımcısı HindistanHindistan
35 @iamsrk Shah Rukh Khan 41 Aktör ve film yapımcısı HindistanHindistan
36 @NiallOfficial Niall Horan 40 Müzisyen İrlandaİrlanda
37 @Drake Drake 39 Rapper KanadaKanada
38 @SportsCenter SportsCenter 37 Spor kanalı Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
39 @akshaykumar Akshay Kumar 36 Oyuncu HindistanHindistan
40 @wizkhalifa Wiz Khalifa 36 Rap Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
41 @KevinHart4real Kevin Hart 36 Komedyen ve aktör Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
42 @PMOIndia PMO Hindistan 35 Hindistan Başbakanı Ofisi HindistanHindistan
43 @instagram Instagram 35 Sosyal media platformu Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
44 @imVkohli Virat Kohli 35 Kriket HindistanHindistan
45 @espn ESPN 35 Sport kanalı Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
46 @LilTunechi Lil Wayne 34 Rap Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
47 @elonmusk Elon Musk 44 Endüstriyel tasarımcı ve teknoloji girişimcisi Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
48 @Harry_Styles Harry Styles 34 Müzisyen Birleşik KrallıkBirleşik Krallık
49 @realmadrid Real Madrid CF 34 Futbol kulübü İspanyaİspanya
50 @Louis_Tomlinson Louis Tomlinson 33 Müzisyen Birleşik KrallıkBirleşik Krallık

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]