En çok takipçisi olan TikTok hesapları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Tiktok logo text.svg
Charli D'Amelio (sol) ve kardeşi, Dixie D'Amelio, (sağ) sırasıyla TikTok'da en çok takip edilen 1. ve 9. hesaplara sahipler.

Bu liste, daha sonra musical.ly ile birleştirilen sosyal medya platformu TikTok'ta en fazla takipçi sayısına sahip ilk 50 hesabı içeriyor. Platformda en çok takip edilen kişi Mayıs 2020 itibarıyla 59.0 milyondan fazla takipçisi olan Charli D'Amelio'dur.[1][2] Bu, en çok takip edilen önceki hesap olan Loren Gray'i 25 Mart 2020'de geçti. Diğerleri Zach King, Khaby Lame, Addison Rae, Bella Poarch, Riyaz Aly ve başkalarıdır. Çin versiyonu olan Douyin'de en takip edilen kişi Chen He ve uygur aktrisi Dilraba Dilmurat'dır.

En çok takip edilen hesaplar[değiştir | kaynağı değiştir]

Aşağıdaki tablo, 28 Mayıs 2020 itibarıyla TikTok'ta en çok takip edilen 50 hesabı listelemektedir. Her biri en az yüz bin takipçiye yuvarlanmıştır, burada ayrıca her bir hesabın ve menşe ülkelerinin tanımları yer almaktadır.

Loren Gray, TikTok'ta en çok takip edilen kişi olmuştur. Charli D'Amelio'nun 25 Mart 2020'de onu geçmesinden önce 41.3 milyon takipçisi vardı. Loren, TikTok'ta 40 milyon takipçiye ulaşan ilk hesaptı.

Bundan önce alman ikiz kardeşler Lisa ve Lena, 32.7 milyondan fazla takipçisi ile TikTok'ta en çok takip edilen kişilerdi.[3][4] Gizlilik endişelerini ve platforma olan ilgilerini yitirerek onlar Mart 2019'da hesaplarını sildiler. 7 Mayıs 2020'de aynı kullanıcı adıyla yeni bir hesapta TikTok'a tekrar katıldılar.

Sıra Kullanıcı adı Sahibi Takipçi sayı[5]
(milyon)
Beğenmeler[5]
(milyon)
Açıklama Ülke Marka hesabı
1 @charlidamelio 22 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Charli D'Amelio 128.8 10.1B Dansçı ve sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
2 @khaby.lame 22 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Khabane Lame 127.7 1.9B Sosyal medya kişiliği İtalyaİtalya
3 @addisonre 22 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Addison Rae 85.7 5.5B Dansçı ve sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
4 @bellapoarch 29 Ağustos 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Bella Poarch 84.9 2B Sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
5 @zachking 17 Mart 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Zach King 62.4 768.2 Film yapımcısı ve sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
6 @willsmith 22 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Will Smith 58.9 353.4 Oyuncu Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
7 @tiktok 22 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. TikTok 55.5 254.8 Sosyal medya platformu Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri Evet
8 @spencerx 8 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Spencer Polanco Knight 53.7 1,300.0 Beatboxer ve sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
9 @dixiedamelio 29 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Dixie D'Amelio 53.5 3,000.0 Şarkıcı ve sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
10 @lorengray 23 Ağustos 2019 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Loren Gray 53.4 2,800.0 Şarkıcı, dansçı ve sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
11 @justmaiko 13 Ağustos 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Michael Le 49.5 1,300.0 Dansçı ve sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
12 @jasonderulo 22 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Jason Derulo 47.1 1,100.0 Şarkıcı, söz yazarı ve dansçı Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
13 @kimberly.loaiza 3 Ağustos 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Kimberly Loaiza 47.0 2,500.0 Şarkıcı ve sosyal medya kişiliği MeksikaMeksika
14 @riyaz.14 5 Ağustos 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Riyaz Aly 44.2 2,100.0 Sosyal medya kişiliği HindistanHindistan
15 @cznburak 28 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Burak Özdemir 43.3 783.9 Sosyal medya kişiliği TürkiyeTürkiye
16 @brentrivera 3 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Brent Rivera 39.6 1,300.0 Oyuncu ve sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
17 @bts_official_bighit 21 Şubat 2020 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. BTS 37.7 623.6 Müzik Güney KoreGüney Kore Evet
18 @therock 22 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. The Rock 37.0 203.0 Oyuncu ve eski güreşçi Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
19 @jamescharles 16 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. James Charles 36.0 886.4 Sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
20 @domelipa 21 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Dominik Lipa 35.6 2,000.0 Sosyal medya kişiliği MeksikaMeksika
21 @babyariel 10 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Baby Ariel 35.5 1,900.0 Şarkıcı, oyuncu ve sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
22 @avani 8 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Avani Gregg 35.1 2,500.0 Sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
23 @youneszarou 11 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Younes Zarou 34.7 669.7 Sosyal medya kişiliği AlmanyaAlmanya
24 @itsjojosiwa 11 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. JoJo Siwa 34.4 1,100.0 Şarkıcı, oyuncu, dansçı ve sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
25 @elrodcontreras 14 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Rod Contreras 33.6 1,900.0 Sosyal medya kişiliği MeksikaMeksika
26 @kyliejenner 22 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Kylie Jenner 33.6 389.3 Şarkıcı, Model ve sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
27 @gilmhercroes 28 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Gilmher Croes 33.5 816.1 Sosyal medya kişiliği ArubaAruba
28 @junya1gou 19 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Junya Gou 33.5 593.2 Sosyal medya kişiliği JaponyaJaponya
29 @joealbanese 7 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Joe Albanese 32.3 1,200.0 Sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
30 @mr_faisu_07 12 Şubat 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Faisal Shaikh 32.2 2,000.0 Sosyal medya kişiliği HindistanHindistan
31 @billieeilish 22 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Billie Eilish 32.1 153.5 Şarkıcı ve söz yazarı Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
32 @kallmekris 20 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Kris Collins 32.0 1,400.0 Sosyal medya kişiliği KanadaKanada
33 @thekiryalife 3 Nisan 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Kirya Kolesnikov 31.7 655.9 Sosyal medya kişiliği RusyaRusya
34 @lilhuddy 22 Ağustos 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Chase Hudson 31.4 1,600.0 Sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
35 @stokestwins 6 Ağustos 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Stokes Twins 30.9 797.9 Sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
36 @selenagomez 22 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Selena Gomez 30.1 87.3 Şarkıcı ve oyuncu Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
37 @dobretwins 13 Ağustos 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Lucas and Marcus 30.0 831.6 Sosyal medya kişilikleri Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
38 @carlosferiag 5 Ağustos 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Carlos Feria 29.1 1,300.0 Sosyal medya kişiliği KolombiyaKolombiya
39 @noahbeck 23 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Noah Beck 28.9 1,800.0 Sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
40 @wigofellas 28 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. WigoFellas 28.7 729.9 Sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri Evet
41 @_arishfakhan_ 4 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Arishfa Khan 28.6 1,100.0 Oyuncu ve sosyal medya kişiliği HindistanHindistan
42 @jannat_zubair29 30 Haziran 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Jannat Zubair Rahmani 28.3 747.0 Oyuncu ve sosyal medya kişiliği HindistanHindistan
43 @savv.labrant 13 Ağustos 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Savannah LaBrant 28.2 1,400.0 Sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
44 @nishaguragain 29 Mayıs 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Nisha Guragain 28.1 757.2 Sosyal medya kişiliği HindistanHindistan
45 @flighthouse 27 Ağustos 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Flighthouse 27.8 2,400.0 Dijital eğlence markası Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri Evet
46 @kylethomas 20 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Kyle Thomas 27.6 1,300.0 Sosyal medya kişiliği Birleşik KrallıkBirleşik Krallık
47 @kodyantle 22 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Kody Antle 26.9 330.3 Hayvanat bahçesi sahibi ve sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
48 @lizzza 12 Ağustos 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Liza Koshy 26.8 324.1 Oyuncu ve sosyal medya kişiliği Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik Devletleri
49 @naimdarrechi 16 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Naim Darrechi 26.8 2,300.0 Şarkıcı ve sosyal medya kişiliği İspanyaİspanya
50 @darianrojasc 11 Temmuz 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Darian Rojas 26.7 978.6 Sosyal medya kişiliği MeksikaMeksika
4 Temmuz 2021 itibarıyla

Douyin'de en çok takip edilen hesaplar[değiştir | kaynağı değiştir]

Aşağıdaki tablo 21 Mayıs 2020 itibarıyla Douyin'de en çok takip edilen 10 hesabı listelemektedir. Yalnızca Çin'de bulunan Douyin, TikTok'a benzer, ancak Çin'in internet sansürleme politikalarına uymak için ayrı bir sunucuda çalışır.[6] Her ikisinin de sahibi ByteDance şirketidir.

Sıra Kullanıcı ID Takipçiler
(milyon)
Ülke / bölge
1 陈赫 3 Şubat 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Chen He 162 ÇinÇin
2 @274110380 Dilraba Dilmurat 55.6 ÇinÇin
3 ? Show Lo 40.39 TayvanTayvan
4 @228.228 Angelababy 39.46 Hong KongHong Kong
5 ? G.E.M 39.26 Hong KongHong Kong
6 ? Tu Lei 37.5 ÇinÇin
7 ? Guan Xiaotong 33.48 ÇinÇin
8 @he.jiong He Jiong 31.41 ÇinÇin
9 @185625797 M Brother

(M哥)

29.79 ÇinÇin
10 @Fengtimo1219 Feng Timo 28.91 ÇinÇin
24 Mayıs 2021 itibarıyla

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 31 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2020. 
  2. ^ "Arşivlenmiş kopya". 30 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2020. 
  3. ^ "Arşivlenmiş kopya". 31 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2020. 
  4. ^ "Arşivlenmiş kopya". 2 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2020. 
  5. ^ a b "Top 50 Most Followed TikTok Accounts (Sorted by Followers Count)". Social Blade. 22 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2021. 
  6. ^ "Arşivlenmiş kopya". 21 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2020.