En çok takipçisi olan Instagram hesapları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
Cristiano Ronaldo, 237 milyondan fazla takipçisi ile Instagram'da en çok takip edilen kişidir.

Bu liste, fotoğraf ve video paylaşım sosyal platformu Instagram'da en fazla takipçiye sahip ilk 50 hesabı içerir.[1] Ağustos 2020 itibarıyla en çok takip edilen kişi 237 milyondan fazla takipçisi olan futbolcu Cristiano Ronaldo ve en çok takip edilen kadın 199 milyondan fazla takipçisi olan şarkıcı Ariana Grande'dir. Instagram'ın kendi marka hesabı 361 milyondan fazla takipçiye sahip hesaptır. National Geographic, 143 milyon takipçisi ile en çok takip edilen ikinci marka hesabıdır. Sitede toplam 21 hesap, 100 milyon takipçiyi aştı.

En çok takipçisi olan hesaplar[değiştir | kaynağı değiştir]

Tüm zamanlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Aşağıdaki tabloda Instagram'da en çok takip edilen 50 hesap listelenmiştir.[1]

Sıra Kullanıcı adı Sahibi Takipçi sayısı

(milyon)
Meslek Ülke
1 @instagram Instagram 369 Sosyal medya platformu ABD
2 @cristiano Cristiano Ronaldo 248 Futbolcu POR
3 @arianagrande Ariana Grande 203 Müzisyen ve aktris ABD
4 @therock Dwayne Johnson 199 aktör ve profesyonel dövüşçü ABD
5 @kyliejenner Kylie Jenner 196 Reality Show karakteri ve İş kadını ABD
6 @selenagomez Selena Gomez 194 Müzisyen ve Aktris ABD
7 @kimkardashian Kim Kardashian 186 Reality TV şov karakteri ve iş kadını ABD
8 @leomessi Lionel Messi 164 Futbolcu ARG
9 @beyonce Beyoncé 153 Müzisyen ABD
10 @justinbieber Justin Bieber 145 Müzisyen KAN
11 @natgeo National Geographic 143 Dergi ABD
12 @neymarjr Neymar 141 Futbolcu BRE
13 @taylorswift Taylor Swift 139 Müzisyen ABD
14 @kendalljenner Kendall Jenner 137 Reality TV şov karakteri ve Model ABD
15 @jlo Jennifer Lopez 129 Müzisyen ve aktris ABD
16 @nickiminaj Nicki Minaj 121 Müzisyen TRI
17 @nike Nike 120 Spor giyim markası ABD
18 @khloekardashian Khloé Kardashian 120 Reality TV şov karakteri ve iş kadını ABD
19 @mileycyrus Miley Cyrus 114 Müzisyen ve aktris ABD
20 @katyperry Katy Perry 104 Müzisyen ABD
21 @kourtneykardash Kourtney Kardashian 100 Reality TV şov karakteri ABD
22 @kevinhart4real Kevin Hart 98 Basketbol oyuncusu ABD
23 @theellenshow Ellen DeGeneres 92 Komedyen ABD
24 @ddlovato Demi Lovato 91 Müzisyen ve aktris ABD
25 @realmadrid Real Madrid CF 90 Futbol kulübü ESP
26 @fcbarcelona FC Barcelona 89 Futbol kulübü ESP
27 @badgalriri Rihanna 87 Müzisyen ve iş kadını BAR
28 @zendaya Zendaya 76 aktris ve Müzisyen ABD
29 @iamcardib Cardi B 73 Müzisyen ABD
30 @virat.kohli Virat Kohli 73 Kriket IND
31 @champagnepapi Drake 71 Müzisyen KAN
32 @chrisbrownofficial Chris Brown 71 Müzisyen ABD
33 @kingjames LeBron James 70 Basketbolcu ABD
34 @victoriassecret Victoria's Secret 68 İç çamaşırı markası ABD
35 @shakira Shakira 67 Müzisyen COL
36 @billieeilish Billie Eilish 66 Müzisyen ve Şarkı yazarı ABD
37 @vindiesel Vin Diesel 65 Oyuncu ABD
38 @davidbeckham David Beckham 64 Futbolcu BK
39 @championsleague UEFA Champions League 62 Futbol turnuvası EUR
40 @nasa NASA 60 Uzay ajansı ABD
41 @justintimberlake Justin Timberlake 59 Müzisyen ve aktör ABD
42 @emmawatson Emma Watson 57 Aktris BK
43 @shawnmendes Shawn Mendes 56 Müzisyen KAN
44 @gigihadid Gigi Hadid 56 Model ABD
45 @priyankachopra Priyanka Chopra Jonas 56 Aktris ve Müzisyen IND
46 @9gag 9GAG 53 Sosyal medya platformu HKG
47 @Dualipa Dua Lipa 51 Müzisyen BK
48 @maluma Maluma 52 Müzisyen COL
49 @ronaldinho Ronaldinho 51 Futbolcu BRE
50 @camila_cabello Camila Cabello 50 Müzisyen CUB
(24 Ağustos 2020 (2020-08-24) itibarıyla)

Ülkeye göre[değiştir | kaynağı değiştir]

Aşağıdaki tabloda, menşe ülkesine göre Instagram'da en çok takip edilen ilk 20 hesap listelenmektedir.[1]

Sıra Kullanıcı adı Sahibi Takipçi sayısı

(milyon)
Meslek Ülke
1 @instagram Instagram 361 Sosyal medya platformu Amerika Birleşik Devletleri ABD
2 @cristiano Cristiano Ronaldo 237 Futbolcu Portekiz POR
3 @leomessi Lionel Messi 164 Futbolcu Arjantin ARG
4 @neymarjr Neymar 141 Futbolcu Brezilya BRE
5 @justinbieber Justin Bieber 145 Müzisyen Kanada KAN
6 @nickiminaj Nicki Minaj 121 Müzisyen Trinidad ve Tobago TRI
7 @realmadrid Real Madrid CF 90 Futbol kulübü İspanya ESP
8 @badgalriri Rihanna 87 Müzisyen ve iş kadını Barbados BAR
9 @shakira Shakira 67.8 Müzisyen Kolombiya COL
10 @davidbeckham David Beckham 64 Futbolcu Birleşik Krallık BK
11 @9gag 9GAG 53.9 Sosyal medya platformu Hong Kong HKG
12 @virat.kohli Virat Kohli 75.3 Kriket Hindistan IND
13 @camila_cabello Camila Cabello 50.1 Müzisyen Küba CUB
14 @iamzlatanibrahimovic Zlatan IBREhimović 43.9 Futbolcu İsveçSWE
15 @chrishemsworth Chris Hemsworth 43.4 Aktör Avustralya AUS
16 @gucci Gucci 40.7 Moda markası İtalya ITA
17 @paulpogba Paul Pogba 41.6 Futbolcu Fransa FRA
18 @ayutingting92 Ayu Tingting 43.6 Müzisyen Endonezya IDN
19 @luissuarez9 Luis Suárez 38.1 Futbolcu Uruguay URY
20 @nusr_et Nusret Gökçe 30.4 Kasap, Şef ve Restoran İşletmecisi Türkiye TR
(7 Ekim 2020 (2020-10-07) itibarıyla)

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b c "The Most Followed Instagram Profiles". Trackalytics.com. 1 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Şubat 2019.