En çok takipçisi olan Instagram hesapları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
Cristiano Ronaldo, 217 milyondan fazla takipçisi ile Instagram'da en çok takip edilen kişidir.

Bu liste, fotoğraf ve video paylaşım sosyal platformu Instagram'da en fazla takipçiye sahip ilk 50 hesabı içerir.[1] Mart 2020 itibarıyla en çok takip edilen kişi 206 milyondan fazla takipçisi olan futbolcu Cristiano Ronaldo ve en çok takip edilen kadın 176 milyondan fazla takipçisi olan şarkıcı Ariana Grvee'dir. Instagram'ın kendi marka hesabı 335 milyondan fazla takipçiye sahip hesaptır. National Geographic, 131 milyon takipçisi ile en çok takip edilen ikinci marka hesabıdır. Sitede toplam 19 hesap, 100 milyon takipçiyi aştı.

En çok takipçisi olan hesaplar[değiştir | kaynağı değiştir]

Tüm zamanlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Aşağıdaki tabloda Instagram'da en çok takip edilen 50 hesap listelenmiştir.[1]

Sıra Kullanıcı adı Sahibi Takipçi sayısı

(milyon)
Meslek Ülke
1 @instagram Instagram 335 Sosyal medya platformu ABD
2 @cristiano Cristiano Ronaldo 217 Futbolcu POR
3 @arianagrande Ariana Grvee 184 Müzisyen ve aktris ABD
4 @therock Dwayne Johnson 182 aktör ve profesyonel dövüşçü ABD
5 @selenagomez Selena Gomez 176 Müzisyen ve aktris ABD
6 @kyliejenner Kylie Jenner 174 Reality TV şov karakteri ve iş kadını ABD
7 @kimkardashian Kim Kardashian 169 Reality TV şov karakteri ve iş kadını ABD
8 @leomessi Lionel Messi 150 Futbolcu ARG
9 @beyonce Beyoncé 145 Müzisyen ABD
10 @neymarjr Neymar 134 Futbolcu BRE
11 @natgeo National Geographic 132 Dergi ABD
12 @justinbieber Justin Bieber 129 Müzisyen KAN
13 @taylorswift Taylor Swift 127 Müzisyen ABD
14 @kendalljenner Kendall Jenner 123 Reality TV şov karakteri ve Model ABD
15 @jlo Jennifer Lopez 115 Müzisyen ve aktris ABD
16 @nickiminaj Nicki Minaj 111 Müzisyen TRI
17 @khloekardashian Khloé Kardashian 105 Reality TV şov karakteri ve iş kadını ABD
18 @mileycyrus Miley Cyrus 104 Müzisyen ve aktris ABD
19 @nike Nike 102 Spor giyim markası ABD
20 @katyperry Katy Perry 90 Müzisyen ABD
21 @kourtneykardash Kourtney Kardashian 87 Reality TV şov karakteri ABD
22 @kevinhart4real Kevin Hart 86 Komedyen ve aktör ABD
23 @realmadrid Real Madrid CF 84 Futbol kulübü ESP
24 @theellenshow Ellen DeGeneres 84 Komedyen ABD
25 @fcbarcelona FC Barcelona 83 Futbol kulübü ESP
26 @badgalriri Rihanna 79 Müzisyen ve iş kadını BAR
27 @ddlovato Demi Lovato 78 Müzisyen ve aktris ABD
28 @victoriassecret Victoria's Secret 69 İç çamaşırı markası ABD
29 @zendaya Zendaya 66 aktris ve Müzisyen ABD
30 @shakira Shakira 65 Müzisyen COL
31 @champagnepapi Drake 63 Müzisyen KAN
32 @chrisbrownofficial Chris Brown 61 Müzisyen ABD
33 @vindiesel Vin Diesel 61 aktör ABD
34 @davidbeckham David Beckham 61 Futbolcu BK
35 @kingjames LeBron James 60 Basketbolcu ABD
36 @iamcardib Cardi B 59 Müzisyen ABD
37 @justintimberlake Justin Timberlake 57 Müzisyen ve aktör ABD
38 @billieeilish Billie Eilish 56 Müzisyen ABD
39 @shawnmendes Shawn Mendes 55 Müzisyen KAN
40 @championsleague UEFA Champions League 55 Futbol turnuvası EUR
41 @emmawatson Emma Watson 55 Aktris BK
42 @nasa NASA 54 Uzay ajansı ABD
43 @gigihadid Gigi Hadid 51 Model ABD
44 @9gag 9GAG 51 Sosyal medya platformu HKG
45 @ronaldinho Ronaldinho 51 Futbolcu BRE
46 @virat.kohli Virat Kohli 50 Kriket IND
47 @priyankachopra Priyanka Chopra Jonas 50 Aktris ve Müzisyen IND
48 @maluma Maluma 49 Müzisyen COL
49 @camila_cabello Camila Cabello 47 Müzisyen CUB
50 @nba NBA 46 Basketbol turnuvası ABD
(25 Şubat 2020 (2020-02-25) itibarıyla)

Ülkeye göre[değiştir | kaynağı değiştir]

Aşağıdaki tabloda, menşe ülkesine göre Instagram'da en çok takip edilen ilk 20 hesap listelenmektedir.[1]

Sıra Kullanıcı adı Sahibi Takipçi sayısı

(milyon)
Meslek Ülke
1 @instagram Instagram 335 Sosyal medya platformu Amerika Birleşik Devletleri ABD
2 @cristiano Cristiano Ronaldo 206 Futbolcu Portekiz POR
3 @leomessi Lionel Messi 144 Futbolcu Arjantin ARG
4 @neymarjr Neymar 134 Futbolcu Brezilya BRE
5 @justinbieber Justin Bieber 129 Müzisyen Kanada KAN
6 @nickiminaj Nicki Minaj 110 Müzisyen Şablon:Ülke veri Trinidad TRI
7 @realmadrid Real Madrid CF 84.5 Futbol kulübü İspanya ESP
8 @badgalriri Rihanna 79.5 Müzisyen ve iş kadını Barbados BAR
9 @shakira Shakira 65 Müzisyen Kolombiya COL
10 @davidbeckham David Beckham 61 Futbolcu Birleşik Krallık BK
11 @9gag 9GAG 51.6 Sosyal medya platformu Hong Kong HKG
12 @virat.kohli Virat Kohli 50.5 Kriket Hindistan IND
13 @camila_cabello Camila Cabello 47.8 Müzisyen Küba CUB
14 @iamzlatanibrahimovic Zlatan IBREhimović 41.7 Futbolcu İsveçSWE
15 @chrishemsworth Chris Hemsworth 39.6 Aktör Avustralya AUS
16 @gucci Gucci 39.6 Moda markası İtalya ITA
17 @paulpogba Paul Pogba 39.5 Futbolcu Fransa FRA
18 @ayutingting92 Ayu Tingting 37.8 Müzisyen Endonezya IDN
19 @luissuarez9 Luis Suárez 37.4 Futbolcu Uruguay URY
20 @adidasoriginals Adidas Originals 36.2 Spor markası Almanya ALM
(25 Şubat 2020 (2020-02-25) itibarıyla)

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b c "The Most Followed Instagram Profiles". Trackalytics.com. 1 Şubat 2020 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Şubat 2019.