En çok beğeni alan YouTube videoları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
Wiz Khalifa, Temmuz 2016'da Toronto'daki konserindeyken. "See You Again" Eylül 2016 - Temmuz 2017 zaman aralığında 11 milyonu aşkın beğeni ile listede birinciliğini korumuştur.

Bu liste en çok beğeni alan YouTube videolarını göstermektedir. Listedeki 40 videonun istatistikleri, YouTube sayfalarından alınmıştır. YouTube, 2010 tarihinde videolara beğeni ve beğenilmeme butonları ekledi ve sitenin büyük değişikliklerinden ve özelliklerinden biri haline geldi. Diğer sitelerin beş üzerinden yıldız verme sistemini kullanmayıp böyle bir sistem kullanmaya karar verdiler.[1] Site tasarımcıları, sitenin önceki dizaynının yıldızlı sisteme göre uygun olduğunu belirtti ve bu yüzden tasarım bir kez daha değişti.[2] LMFAO şarkısı "Party Rock Anthem" 2012'de 1.56 milyon beğeni ile YouTube'un en çok beğenilen videosuydu. Aynı yıl Eylül ayında PSY'ın "Gangnam Style" adlı videosu bu rekoru değiştirdi.[3] Bunun üzerine "Gangnam Style", 2012'de Guinness Dünya Rekorları internet rekorları arasına girdi.[4]

Ağustos 2017 itibarı ile bu listede Justin Bieber ve Taylor Swift'in 3 videosu, Katy Perry, Eminem, Fifth Harmony ve Twenty One Pilots 2 videosu bulunuyor.

Psy'ın Gangnam Style adlı şarkısının video klibi dört yıl listede bir numarayı korumayı başardı. Wiz Khalifa'nın "See You Again" ve Luis Fonsi'nin Despacito adlı şarkıları zamanla Gangnam Style'ın beğeni sayısını geçerek listede Gangnam Style'ı geride bırakmışlardır.

Videolar[değiştir | kaynağı değiştir]

Genel videolar[değiştir | kaynağı değiştir]

Liste, YouTube üzerinde en çok beğenilen 40 videoyu içerir.

  Vevo tarafından yüklenmeyen videoları gösterir.
Sıra Video adı Yükleyen / sanatçı Beğeniler (milyon) Beğeni yüzdesi Yükleme tarihi Notlar
1. "Despacito"[5] Luis Fonsi featuring Daddy Yankee 32.34 89,24% Ocak 12, 2017 [upper-alpha 1]
2. "See You Again"[7] Wiz Khalifa featuring Charlie Puth 23.29 96,82% Nisan 6, 2015 [upper-alpha 2]
3. "Shape of You"[8] Ed Sheeran 19.24 94,66% Ocak 30, 2017 [upper-alpha 3]
4. "Gangnam Style"[9] Psy 15.51 87,75% Temmuz 15, 2012 [upper-alpha 4]
5. "Faded"[11] Alan Walker 15.01 97,30% Aralık 3, 2015
6. "Hello"[12] Adele 14.17 94,75% Ekim 22, 2015
7. "Girls Like You"[13] Maroon 5 featuring Cardi B 12.70 96,12% Mayıs 30, 2018
8. "Uptown Funk"[14] Mark Ronson featuring Bruno Mars 12.39 94,08% Kasım 19, 2014 [upper-alpha 5]
9. "Mi Gente"[15] J Balvin and Willy William 11.76 93,88% Haziran 29, 2017
10. "Sorry"[16] Justin Bieber 11.38 88,66% Ekim 22, 2015 [upper-alpha 6]
11. "Alone"[17] Marshmello 11.11 96,93% Temmuz 2, 2016
12. "Baby"[18] Justin Bieber featuring Ludacris 11.09 51,70% Şubat 19, 2010 [upper-alpha 7]
13. "Lean On"[21] Major Lazer and DJ Snake featuring 10.32 95,59% Mart 22, 2015
14. "Taki Taki"[22] DJ Snake featuring Selena Gomez, Ozuna & Cardi B 10.15 94,35% Ekim 9, 2018
15. "Stressed Out"[23] Twenty One Pilots 10.09 96,36% Nisan 27, 2015
16. "Perfect"[24] Ed Sheeran 9.97 96,06% Kasım 9, 2017
17. "Sugar"[25] Maroon 5 9.89 95,56% Ocak 14, 2015
18. "Thinking Out Loud"[26] Ed Sheeran 9.87 95,63% Ekim 7, 2014
19. "God's Plan"[27] Drake 9.53 96,37% Şubat 16, 2018
20. "New Rules"[28] Dua Lipa 9.51 95,46% Temmuz 7, 2017
21. "Counting Stars"[29] OneRepublic 9.43 96,46% Mayıs 31, 2013
22. "Roar"[30] Katy Perry 9.25 92,41% Eylül 5, 2013
23. "Rap God"[31] Eminem 9.18 96,54% Kasım 27, 2013
24. "Closer (Lyric video)"[32] The Chainsmokers featuring Halsey 9.08 95,17% Temmuz 29, 2016
25. "Thank U, Next"[33] Ariana Grande 8.94 95,69% Kasım 30, 2018
26. "Fake Love"[34] BTS 8.88 95,84% Mayıs 18, 2018
27. "Blank Space"[35] Taylor Swift 8.82 93,14% Kasım 10, 2014
28. "Let Her Go"[36] Passenger 8.79 96,68% Temmuz 25, 2012
29. "Idol"[37] BTS 8.59 94,23% Ağustos 24, 2018
30. "DNA"[38] 8.55 94,83% Eylül 18, 2017
31. "Bum Bum Tam Tam"[39] MC Fioti 8.51 93,18% Mart 8, 2017
32. "Gucci Gang"[40] Lil Pump 8.44 86,15% Ekim 23, 2017
33. "Dark Horse"[41] Katy Perry featuring Juicy J 8.39 89,26% Şubat 20, 2014
34. "Look What You Made Me Do"[42] Taylor Swift 8.32 86,97% Ağustos 27, 2017
35. "Ddu-Du Ddu-Du"[43] Black Pink 8.29 94,85% Haziran 15, 2018
36. "Shake It Off"[44] Taylor Swift 8.25 89,99% Ağustos 18, 2014
37. "Believer"[45] Imagine Dragons 8.24 97,36% Mart 7, 2017
38. "Love Me like You Do"[46] Ellie Goulding 8.23 95,83% Ocak 22, 2015
39. "Waka Waka (This Time for Africa)"[47] Shakira featuring Freshlyground 8.22 93,67% Haziran 4, 2010
40. "Heathens"[48] Twenty One Pilots 8.15 97,16% Haziran 21, 2016
10 Mart 2019 itibarıyla

Klip Olmayan videolar[değiştir | kaynağı değiştir]

YouTube üzerinde video klip olMayısan ve en çok beğeni alan ilk 10 videoyu gösterir.

Sıralama Video adı Yükleyen Beğeni (milyon) Beğeni yüzdesi Yükleme tarihi Notlar
KOV GEN
1. 45. "YouTube Rewind 2018 but it's actually good"[49] PewDiePie 7.86 98,98% Aralık 27, 2018 [upper-alpha 8]
2. 109. "Make This Video The Most Liked Video On Youtube"[50] MrBeast 5.67 99,02% Ocak 16, 2019
3. 158. "Criança de Rico e Criança de Pobre"[51] whinderssonnunes 4.61 99,08% Haziran 9, 2016
4. 161. "Ping Pong Trick Shots 3"[52] Dude Perfect 4.57 97,73% Nisan 3, 2017
5. 168. "The Ruby Playbutton / YouTube 50 Mil Sub Reward Unbox"[53] PewDiePie 4.43 96,73% Aralık 18, 2016 [upper-alpha 9]
6. 169. "Can this video hit 1 million likes?"[54] 4.42 97,66% Aralık 10, 2016
7. 170. "Masha and The Bear - Recipe For Disaster"[55] Get Movies 4.41 64,80% Ocak 31, 2012 [upper-alpha 10]
8. 197. "Aniversário de Rico e Aniversário de Pobre"[56] whinderssonnunes 4.18 99,19% Aralık 7, 2017
9. 200. "YouTube Rewind: The Shape of 2017"[57] YouTube Spotlight 4.16 65,74% Aralık 6, 2017
10. 205. "Imitando Funkeiros"[58] whinderssonnunes 4.13 98,40% Nisan 20, 2017
10 Mart 2019 itibarıyla

Tarihinde en çok beğeni rekoru kıran videolar[değiştir | kaynağı değiştir]

YouTube üzerinde yüklendiği zamanda en çok beğeni alan 7 videoyu gösterir. YouTube, 2010 yılının Mart ayında beğeni butonunu devreye soktuktan sonra kırılan rekorları gösterir.

  Şimdiki rekoru gösterir
  İlk rekoru gösterir
Video adı Yükleyen Beğeniler Yükleme tarihi Rekor tarihi Rekoru elinde tutma sayısı Notlar
"Despacito"[5] Luis Fonsi 16,010,000 Ocak 12, 2017 Temmuz 25, 2017 782[† 1] [59] [upper-alpha 11]
"See You Again"[7] Wiz Khalifa 11,210,000 Nisan 6, 2015 Ağustos 27, 2016 332 [60]
"Gangnam Style"[9] Psy 1,570,000 Temmuz 15, 2012 Eylül 13, 2012 1,444 [61] [upper-alpha 12]
"Party Rock Anthem"[64] LMFAO 1,390,000 Mart 8, 2011 Nisan 4, 2012 162 [65]
"KONY 2012"[66] Invisible Children 1,350,000 Mart 5, 2012 Mart 17, 2012 18 [67] [upper-alpha 13]
"Party Rock Anthem"[64] LMFAO 950,000 Mart 8, 2011 Kasım 3, 2011 135 [68] [upper-alpha 14]
"Baby"[18] Justin Bieber 760,000 Şubat 19, 2010 Temmuz 6, 2011 120 [72]
"Evolution of Dance"[73] Judson Laipply 620,000 Nisan 6, 2006 Mart 31, 2010 462 [74] [upper-alpha 15]
  1. ^ As of 15 Eylül 2019

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Lowensohn, Josh (Mart 31, 2010). "YouTube's big redesign goes live to everyone". CNET. CBS Interactive. 27 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mayıs 9, 2016. 
  2. ^ Siegler, M. G. (Eylül 22, 2009). "YouTube Comes To a 5-Star Realization: Its Ratings Are Useless". TechCrunch. AOL Inc. 20 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mayıs 9, 2016. 
  3. ^ a b "Psy's "Gangnam Style" MV becomes Most Liked video in YouTube History". Allkpop. Eylül 13, 2012. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mayıs 9, 2016. 
  4. ^ Barrett, Dan (Eylül 20, 2012). "'Gangnam Style' holds Guinness World record for 'most liked' video in YouTube history". Guinness World Records. 28 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mayıs 9, 2016. 
  5. ^ a b "Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee". YouTube. July 11, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 11, 2019. 
  6. ^ a b "Despacito on YouTube on the Wayback Machine on Ağustos 30, 2017 17:35:50 (UTC)". Wayback Machine. Ağustos 30, 2017. Ağustos 30, 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Ekim 30, 2017. 
  7. ^ a b "Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth [Official Video] Furious 7 Soundtrack". YouTube. July 11, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 11, 2019. 
  8. ^ "Ed Sheeran - Shape of You [Official Video]". YouTube. July 11, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 11, 2019. 
  9. ^ a b "Psy - Gangnam Style". YouTube. July 26, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 10, 2019. 
  10. ^ a b "Gangnam Style on YouTube on the Wayback Machine on Kasım 3, 2015, 14:23:39 (UTC)". Wayback Machine. Kasım 3, 2015. Kasım 3, 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mayıs 9, 2016. 
  11. ^ "Alan Walker - Faded". YouTube. July 5, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 10, 2019. 
  12. ^ "Adele - Hello". YouTube. Aralık 25, 2015 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 8, 2019. 
  13. ^ "Maroon 5 - Girls Like You ft. Cardi B". YouTube. July 19, 2016 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 11, 2019. 
  14. ^ "Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars". YouTube. July 11, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 8, 2019. 
  15. ^ "J. Balvin, Willy William - Mi Gente (Official Video)". YouTube. July 21, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 11, 2019. 
  16. ^ "Justin Bieber - Sorry (PURPOSE : The Movement)". YouTube. July 11, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 10, 2019. 
  17. ^ "Marshmello - Alone (Official Music Video)". YouTube. July 21, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 11, 2019. 
  18. ^ a b "Justin Bieber - Baby". YouTube. July 10, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 10, 2019. 
  19. ^ "Evolution of Dance on YouTube on the Wayback Machine on Temmuz 18, 2011 14:20:26 (UTC)". Wayback Machine. Temmuz 18, 2011. Temmuz 18, 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mayıs 9, 2016. 
  20. ^ "Baby on YouTube on the Wayback Machine on Temmuz 17, 2011 4:35:04 (UTC)". Wayback Machine. Temmuz 17, 2011. Temmuz 17, 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mayıs 9, 2016. 
  21. ^ "Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) (Official Music Video)". YouTube. January 8, 2016 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 10, 2019. 
  22. ^ "DJ Snake - Taki Taki ft. Selena Gomez, Ozuna, Cardi B". YouTube. Aralık 1, 2015 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 11, 2019. 
  23. ^ "twenty one pilots: Stressed Out [OFFICIAL VIDEO]". YouTube. July 10, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 10, 2019. 
  24. ^ "Ed Sheeran - Perfect (Official Music Video)". YouTube. July 10, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 11, 2019. 
  25. ^ "Maroon 5 - Sugar". YouTube. July 11, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 10, 2019. 
  26. ^ "Ed Sheeran - Thinking Out Loud [Official Video]". YouTube. July 10, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 10, 2019. 
  27. ^ "Drake - God's Plan". YouTube. July 21, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 11, 2019. 
  28. ^ "Dua Lipa - New Rules (Official Music Video)". YouTube. July 10, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 9, 2019. 
  29. ^ "OneRepublic - Counting Stars". YouTube. Kasım 2, 2015 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 9, 2019. 
  30. ^ "Katy Perry - Roar (Official)". YouTube. July 23, 2015 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 9, 2019. 
  31. ^ "Eminem - Rap God (Explicit)". YouTube. July 9, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 9, 2019. 
  32. ^ "The Chainsmokers - Closer ft. Halsey". YouTube. July 10, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 9, 2019. 
  33. ^ "Ariana Grande - thank u, next". YouTube. July 10, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 11, 2019. 
  34. ^ "BTS (방탄소년단) 'FAKE LOVE' Official MV". YouTube. July 10, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 9, 2019. 
  35. ^ "Taylor Swift - Blank Space". YouTube. July 7, 2015 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 9, 2019. 
  36. ^ "Passenger - Let Her Go". YouTube. July 4, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 10, 2019. 
  37. ^ "BTS (방탄소년단) 'IDOL' Official MV". YouTube. Kasım 25, 2015 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 10, 2019. 
  38. ^ "BTS (방탄소년단) 'DNA' Official MV". YouTube. Ağustos 6, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 10, 2019. 
  39. ^ "MC Fioti - Bum Bum Tam Tam (KondZilla)". YouTube. July 10, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 10, 2019. 
  40. ^ "Lil Pump - "Gucci Gang" (Official Music Video)". YouTube. Ağustos 31, 2015 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 8, 2019. 
  41. ^ "Katy Perry - Dark Horse (Official) ft. Juicy J". YouTube. June 22, 2015 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 8, 2019. 
  42. ^ "Taylor Swift - Look What You Made Me Do". YouTube. July 19, 2016 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 8, 2019. 
  43. ^ "BLACKPINK - '뚜두뚜두 (DDU-DU DDU-DU)' M/V". YouTube. July 10, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 8, 2019. 
  44. ^ "Taylor Swift - Shake It Off". YouTube. Ağustos 23, 2015 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 8, 2019. 
  45. ^ "Imagine Dragons - Believer". YouTube. July 11, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 9, 2019. 
  46. ^ "Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video)". YouTube. July 10, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 9, 2019. 
  47. ^ "Shakira - Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup™ Song)". YouTube. July 19, 2016 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 9, 2019. 
  48. ^ "twenty one pilots: Heathens (from Suicide Squad: The Album) [OFFICIAL VIDEO]". YouTube. July 10, 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: March 9, 2019. 
  49. ^ "YouTube Rewind 2018 but it's actually good". YouTube. 7 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mart 11, 2019. 
  50. ^ "Make This Video The Most Liked Video On Youtube". YouTube. 7 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mart 11, 2019. 
  51. ^ "CRIANÇA DE RICO E CRIANÇA DE POBRE". YouTube. 7 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mart 10, 2019. 
  52. ^ "Ping Pong Trick Shots 3 | Dude Perfect". YouTube. 7 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mart 10, 2019. 
  53. ^ "THE RUBY PLAYBUTTON / YouTube 50 Mil Sub Reward Unbox". YouTube. 7 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mart 10, 2019. 
  54. ^ "Can this video hit 1 million likes?". YouTube. 7 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mart 10, 2019. 
  55. ^ "Маша и Медведь (Masha and The Bear) - Маша плюс каша (17 Серия)". YouTube. 7 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mart 10, 2019. 
  56. ^ "ANIVERSÁRIO DE RICO E ANIVERSÁRIO DE POBRE". YouTube. 7 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mart 10, 2019. 
  57. ^ "YouTube Rewind: The Shape of 2017 | #YouTubeRewind". YouTube. 7 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mart 10, 2019. 
  58. ^ "IMITANDO FUNKEIROS". YouTube. 7 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mart 10, 2019. 
  59. ^ "Congratulations to @LuisFonsi and @daddy_yankee! Despacito is now the most liked YouTube video of all time!". Twitter. Temmuz 25, 2017. 7 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Ağustos 25, 2017. 
  60. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; Wiz History isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  61. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; Psy History isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  62. ^ "Gangnam Style on YouTube on the Wayback Machine on Eylül 18, 2012 22:09:51 (UTC)". Wayback Machine. Eylül 18, 2012. Eylül 18, 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Eylül 27, 2016. 
  63. ^ "Gangnam Style on YouTube on the Wayback Machine on Kasım 11, 2012 04:33:06 (UTC)". Wayback Machine. Kasım 11, 2012. Kasım 11, 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Eylül 27, 2016. 
  64. ^ a b "LMFAO - Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock". YouTube. 7 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Nisan 23, 2017. 
  65. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; LMFAO History isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  66. ^ "KONY 2012". YouTube. 7 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Eylül 16, 2016. 
  67. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; KONY History isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  68. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; LMFAO History 2 isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  69. ^ "Party Rock Anthem on YouTube on the Wayback Machine on Kasım 14, 2011 18:02:51 (UTC)". Wayback Machine. Kasım 14, 2011. Kasım 14, 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mayıs 9, 2016. 
  70. ^ "Party Rock Anthem on YouTube on the Wayback Machine on Kasım 17, 2011 9:07:50 (UTC)". Wayback Machine. Kasım 17, 2011. Kasım 17, 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Mayıs 9, 2016. 
  71. ^ "First video to ever get 1 million likes on youtube! (most likes) watch it happen!". YouTube. Kasım 15, 2011. January 8, 2014 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: Mayıs 9, 2016. 
  72. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; JB History isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  73. ^ "Evolution of Dance". YouTube. 7 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Eylül 16, 2016. 
  74. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; EoD History isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)


Kaynak hatası: <ref> "upper-alpha" adında grup ana etiketi bulunuyor, ancak <references group="upper-alpha"/> etiketinin karşılığı bulunamadı ya da kapatma </ref> eksik. (Bkz: Kaynak gösterme)