Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu maddede Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bölümleri yer almaktadır.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihi
1408 Eylül 2015 (2015-09-08)14 Haziran 2016 (2016-06-14)
2314 Ekim 2016 (2016-10-04)30 Mayıs 2017 (2017-05-30)
33719 Eylül 2017 (2017-09-19)5 Haziran 2018 (2018-06-05)
4TBA25 Eylül 2018 (2018-09-25)TBA

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 1 (2015–16)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihiTürkiye izleyicisi
(milyon)
11Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener8 Eylül 20155,69
22Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener15 Eylül 20155,10
33Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener22 Eylül 20155,78
44Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener29 Eylül 20157,25
55Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener6 Ekim 20158,16
66Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener13 Ekim 20157,79
77Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener20 Ekim 20157,96
88Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener27 Ekim 20159,55
99Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener3 Kasım 20158,69
1010Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener10 Kasım 20158,89
1111Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener17 Kasım 20158,03
1212Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener24 Kasım 20158,35
1313Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener1 Aralık 20158,45
1414Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener8 Aralık 20158,73
1515Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener15 Aralık 20159,43
1616Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener22 Aralık 20158,37
1717Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener29 Aralık 20159,11
1818Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener12 Ocak 20168,93
1919Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener19 Ocak 201610,28
2020Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener26 Ocak 201610,40
2121Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener2 Şubat 20169,11
2222Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener9 Şubat 20169,29
2323Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener16 Şubat 20169,13
2424Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener23 Şubat 20169,04
2525Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener1 Mart 20169,23
2626Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener8 Mart 20169,12
2727Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener15 Mart 20169,10
2828Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener22 Mart 20168,76
2929Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener29 Mart 20168,98
3030Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener05 Nisan 20168,55
3131Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener12 Nisan 20168,61
3232Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener19 Nisan 20168,32
3333Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener26 Nisan 20167,90
3434Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener3 Mayıs 20166.64
3535Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener10 Mayıs 20168.36
3636Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener17 Mayıs 20167.64
3737Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener24 Mayıs 20167.50
3838Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener31 Mayıs 20167.44
3939Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener7 Haziran 20166.74
4040Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener14 Haziran 20166.43

Sezon 2 (2016–17)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihiTürkiye izleyicisi
(milyon)
411Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener4 Ekim 20168.34
422Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener11 Ekim 20167.93
433Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener18 Ekim 20168.25
444Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener25 Ekim 20169.21
455Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener1 Kasım 20168.24
466Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener8 Kasım 20169.1
477Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener15 Kasım 20168.7
488Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener22 Kasım 20169.01
499Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener29 Kasım 20169.32
5010Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener6 Aralık 201610.08
5111Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener13 Aralık 201611.01
5212Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener22 Aralık 201610.05
5313Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener27 Aralık 201610.46
5414Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener24 Ocak 20178.81
5515Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener31 Ocak 20179.38
5616Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener7 Şubat 20179.79
5717Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener14 Şubat 201710.28
5818Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener21 Şubat 20179.94
5919Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener28 Şubat 20179.28
6020Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener7 Mart 20179.09
6121Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener14 Mart 20179.64
6222Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener21 Mart 20179.37
6323Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener28 Mart 20179.11
6424Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener4 Nisan 20179.38
6525Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener18 Nisan 20178.04
6626Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener25 Nisan 20178.61
6727Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener2 Mayıs 20178.37
6828Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener9 Mayıs 20178.59
6929Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener16 Mayıs 20179.14
7030Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener23 Mayıs 20178.58
7131Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener30 Mayıs 20178.23

Sezon 3 (2017–18)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihiTürkiye izleyicisi
(milyon)
721Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener19 Eylül 2017TBD
732Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener26 Eylül 2017TBD
743Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener3 Ekim 2017N/A
754Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener10 Ekim 2017N/A
765Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener17 Ekim 2017N/A
776Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener24 Ekim 2017N/A
787Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener31 Ekim 2017N/A
798Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener7 Kasım 2017TBD
809Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener14 Kasım 2017TBD
8110Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener21 Kasım 2017TBD
8211Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener28 Kasım 2017TBD
8312Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener5 Aralık 2017TBD
8413Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener12 Aralık 2017TBD
8513Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener19 Aralık 2017TBD
8614Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener26 Aralık 2017TBD
8715Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener9 Ocak 2018N/A
8816Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener16 Ocak 2018N/A
8917Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener23 Ocak 2018N/A
9018Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener30 Ocak 2018N/A
9119Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener6 Şubat 2018TBD
9220Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener13 Şubat 2018TBD
9321Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener20 Şubat 2018TBD
9422Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener27 Şubat 2018TBD
9523Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener6 Mart 2018N/A
9624Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener13 Mart 2018N/A
9725Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener20 Mart 2018N/A
9826Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener27 Mart 2018N/A
9927Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener3 Nisan 2018N/A
10028Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener10 Nisan 2018N/A
10129Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener17 Nisan 2018N/A
10230Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener24 Nisan 2018N/A
10331Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener1 Mayıs 2018TBD
10432Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener8 Mayıs 2018TBD
10433Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener15 Mayıs 2018TBD
10534Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener22 Mayıs 2018TBD
10635Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener29 Mayıs 2018TBD
10736Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener5 Haziran 2018N/A

Sezon 4 (2018–19)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
BaşlıkYönetmenYazarOrijinal yayın tarihiTürkiye izleyicisi
(milyon)
1081Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener25 Eylül 2018TBD
1092Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener2 Ekim 2018N/A
1103Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener9 Ekim 2018N/A
1114Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener16 Ekim 2018N/A
1125Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener23 Ekim 2018N/A
1136Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener30 Ekim 2018N/A
1147Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener6 Kasım 2018TBD
1158Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener13 Kasım 2018TBD
1169Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener20 Kasım 2018TBD
11710Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener27 Kasım 2018TBD
11811Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener4 Aralık 2018TBD
11912Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener11 Aralık 2018TBD
12013Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener18 Aralık 2018TBD
12114Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener25 Aralık 2018TBD