Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Jump to navigation Jump to search

Bu maddede Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bölümleri yer almaktadır.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölüm Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihi Bitiş tarihi
1 40 8 Eylül 2015 (2015-09-08) 14 Haziran 2016 (2016-06-14)
2 31 4 Ekim 2016 (2016-10-04) 30 Mayıs 2017 (2017-05-30)
3 37 19 Eylül 2017 (2017-09-19) Haziran 2018 (2018-06)

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 1 (2015–16)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Yazar Orijinal yayın tarihi Türkiye izleyicisi
(milyon)
1 1 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 8 Eylül 2015 5,69[1]
2 2 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 15 Eylül 2015 5,10[1]
3 3 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 22 Eylül 2015 5,78[1]
4 4 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 29 Eylül 2015 7,25 [1]
5 5 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 6 Ekim 2015 8,16 [1]
6 6 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 13 Ekim 2015 7,79 [1]
7 7 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 20 Ekim 2015 7,96 [1]
8 8 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 27 Ekim 2015 9,55 [1]
9 9 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 3 Kasım 2015 8,69 [1]
10 10 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 10 Kasım 2015 8,89 [1]
11 11 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 17 Kasım 2015 8,03 [1]
12 12 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 24 Kasım 2015 8,35 [1]
13 13 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 1 Aralık 2015 8,45 [1]
14 14 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 8 Aralık 2015 8,73 [1]
15 15 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 15 Aralık 2015 9,43 [1]
16 16 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 22 Aralık 2015 8,37 [1]
17 17 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 29 Aralık 2015 9,11 [1]
18 18 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 12 Ocak 2016 8,93 [1]
19 19 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 19 Ocak 2016 10,28 [1]
20 20 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 26 Ocak 2016 10,40 [1]
21 21 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 2 Şubat 2016 9,11[1]
22 22 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 9 Şubat 2016 9,29 [1]
23 23 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 16 Şubat 2016 9,13[1]
24 24 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 23 Şubat 2016 9,04 [1]
25 25 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 1 Mart 2016 9,23 [1]
26 26 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 8 Mart 2016 9,12 [1]
27 27 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 15 Mart 2016 9,10 [1]
28 28 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 22 Mart 2016 8,76 [1]
29 29 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 29 Mart 2016 8,98 [1]
30 30 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 05 Nisan 2016 8,55 [1]
31 31 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 12 Nisan 2016 8,61 [1]
32 32 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 19 Nisan 2016 8,32 [1]
33 33 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 26 Nisan 2016 7,90 [1]
34 34 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 3 Mayıs 2016 6.64[1]
35 35 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 10 Mayıs 2016 8.36[1]
36 36 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 17 Mayıs 2016 7.64[1]
37 37 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 24 Mayıs 2016 7.50[1]
38 38 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 31 Mayıs 2016 7.44[1]
39 39 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 7 Haziran 2016 6.74[1]
40 40 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 14 Haziran 2016 6.43[1]

Sezon 2 (2016–17)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Yazar Orijinal yayın tarihi Türkiye izleyicisi
(milyon)
41 1 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 4 Ekim 2016 8.34[1]
42 2 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 11 Ekim 2016 7.93[1]
43 3 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 18 Ekim 2016 8.25 [1]
44 4 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 25 Ekim 2016 9.21 [1]
45 5 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 1 Kasım 2016 8.24 [1]
46 6 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 8 Kasım 2016 9.1 [1]
47 7 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 15 Kasım 2016 8.7
48 8 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 22 Kasım 2016 9.01
49 9 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 29 Kasım 2016 9.32
50 10 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 06 Aralık 2016 10.08
51 11 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 13 Aralık 2016 11.01
52 12 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 22 Aralık 2016 10.05
53 13 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 27 Aralık 2016 10.46
54 14 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 24 Ocak 2017 8.81
55 15 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 31 Ocak 2017 9.38
56 16 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 07 Şubat 2017 9.79
57 17 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 14 Şubat 2017 10.28
58 18 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 21 Şubat 2017 9.94
59 19 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 28 Şubat 2017 9.28
60 20 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 07 Mart 2017 9.09
61 21 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 15 Mart 2017 9.64
62 22 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 22 Mart 2017 9.37
63 23 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 29 Mart 2017 9.11
64 24 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 4 Nisan 2017 9.38
65 25 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 18 Nisan 2017 8.04
66 26 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 25 Nisan 2017 8.61
67 27 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 2 Mayıs 2017 8.37
68 28 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 9 Mayıs 2017 8.59
69 29 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 16 Mayıs 2017 9.14
70 30 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 23 Mayıs 2017 8.58
71 31 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 30 Mayıs 2017 8.23

Sezon 3 (2017–18)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Yazar Orijinal yayın tarihi Türkiye izleyicisi
(milyon)
72 1 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 19 Eylül 2017 TBD
73 2 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 26 Eylül 2017 TBD
74 3 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 3 Ekim 2017 N/A
75 4 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 10 Ekim 2017 N/A
76 5 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 17 Ekim 2017 N/A
77 6 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 24 Ekim 2017 N/A
78 7 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 31 Ekim 2017 N/A
79 8 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 7 Kasım 2017 TBD
80 9 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 14 Kasım 2017 TBD
81 10 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 21 Kasım 2017 TBD
82 11 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 28 Kasım 2017 TBD
83 12 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 5 Aralık 2017 TBD
84 13 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 12 Aralık 2017 TBD
85 13 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 19 Aralık 2017 TBD
86 14 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 26 Aralık 2017 TBD
87 15 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 9 Ocak 2018 N/A
88 16 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 16 Ocak 2018 N/A
89 17 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 23 Ocak 2018 N/A
90 18 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 30 Ocak 2018 N/A
91 19 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 6 Şubat 2018 TBD
92 20 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 13 Şubat 2018 TBD
93 21 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 20 Şubat 2018 TBD
94 22 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 27 Şubat 2018 TBD
95 23 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 06 Mart 2018 N/A
96 24 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 13 Mart 2018 N/A
97 25 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 20 Mart 2018 N/A
98 26 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 27 Mart 2018 N/A
99 27 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 3 Nisan 2018 N/A
100 28 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 10 Nisan 2018 N/A
101 29 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 17 Nisan 2018 N/A
102 30 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 24 Nisan 2018 N/A
103 31 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 1 Mayıs 2018 TBD
104 32 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 8 Mayıs 2018 TBD
104 33 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 15 Mayıs 2018 TBD
105 34 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 22 Mayıs 2018 TBD
106 35 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 29 Mayıs 2018 TBD
107 36 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 5 Haziran 2018 TBD
108 37 Onur Tan Raci Şaşmaz & Bahadır Özdener 12 Haziran 2018 TBD

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Genel: