Dosya:Turkish trenches at Dead Sea2.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((2.411 × 1.598 piksel, dosya boyutu: 3,03 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Wikimedia CommonsVikipedi

 8:5, 16:10, veya 16:9 en-boy oranında , bu resim geniş ekranlarda bilgisayar arka planı olmaya uygundur. (Galeri).

Vikipedi
 Bu resim, Arapça Vikipedi'de (صور مختارة) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, İngilizce Vikipedi'de (Featured pictures) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, Türkçe Vikipedi'de (Seçkin resimler) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.

Eğer bu dosyanın Vikimedya Ortak Alanında (Wikimedia Commons) seçkin resim olabileceğini düşünüyorsanız, aday göstermekten çekinmeyiniz.
Buna benzeyen kalitede uygun bir lisans sözleşmesi altında bulunan resminiz var ise onu muhakkak yükleyiniz, etiketleyiniz ve aday gösteriniz.

Özet

Açıklama
العربية: خنادق عُثمانيَّة على ضفاف البحر الميِّت.
English: Turkish trenches on the shores of the Dead Sea.
Tarih
Kaynak

Library of Congress, World War I and the British Mandate in Palestine. Album with 291 gelatin silver prints. Reprocudction number LC-DIG-ppmsca-13291-00059 (digital file from original, page 19, no. 59, digital file from original, page 19, no. 59)

Bu Görüntü, Amerika Birleşik Devletleri Kongre Kütüphanesi'nin dijital ID numarası ppmsca.13290 olan Baskılar ve Fotoğraflar Bölümü içerisinden ulaşılabilir.
Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın.

العربية  беларуская (тарашкевіца)  বাংলা  čeština  Deutsch  English  español  فارسی  suomi  français  galego  עברית  magyar  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  lietuvių  македонски  മലയാളം  Nederlands  polski  português  português do Brasil  română  русский  sicilianu  slovenčina  slovenščina  Türkçe  українська  简体中文  繁體中文  +/−

Yazar
  • Whiting, John D. (John David), 1882-1951 , photographer
  • Larsson, Lewis , photographer
  • Matson, G. Eric (Gästgifvar Eric), 1888-1977 , photographer
Diğer sürümler Restored version of File:Turkish trenches at Dead Sea.jpg. Rotated and cropped, dirt, scratches, stains, and chemical damage removed. Histogram adjusted in sections, color balanced.

Lisanslama

Public domain This work is from the Matson (G. Eric and Edith) Photograph collection at the Library of Congress. According to the library, there are no known copyright restrictions on the use of this work.
The only restrictions concern color lantern slides, which this photo is not.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel00.43, 27 Aralık 200800.43, 27 Aralık 2008 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli2.411 × 1.598 (3,03 MB)Durova{{Information |Description=Turkish trenches on the shores of the Dead Sea. |Source=Library of Congress[http://memory.loc.gov/phpdata/pageturner.php?tImages=291&page=5&type=contact&agg=ppmsca&item=13291] |Date=1917 (probably December) |Author=American Colo

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri