Dosya:Turkeli.A.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Turkeli.A.png((672 × 574 piksel, dosya boyutu: 59 KB, MIME tipi: image/png))


Aslen başka bir web sitesinde paylaşılan bu dosya, belirtilen lisansın doğruluğunu onaylayacak bir hizmetli veya inceleyici kontrolünden henüz geçmedi. Daha fazla bilgi için Category:License review needed sayfasını inceleyin.


Revision of the map "Turkeli.jpg"

Türkçe

Notlar:

Bu harita Türki halkların dağılımını göstermektedir. Ülkeler kırmızı, otonom cumhuriyetler ve bölgeler koyu pembedir. Moğolistan ve Rusya'da bulunan, içinde büyük bir Türki azınlık olan idari birimler ise pembedir. Otonom olmayan bölgeler, örneğin İran'ın göçebe bölgeleri ve Balkanlardaki Türk yerleşim alanları, açık pembedir.

Genel bir görüntü sunmak amacıyla hazırlanmış bu harita tüm ayrıntıları ile doğru değidir.

(Eksikler ve hatalar yakın gelecekte düzeltilecektir!)


English

Notes:

This map represents the area of distribution of the Turkic peoples. Independent states are kept to a red and autonomous republics and areas into brighter red something. Those administrative units of Russia and in which a strong Turkic minority represent, like Mongolia, held in the color pink. Areas without autonomy, like the nomad areas of Iran or the Turkish settlement areas on the Balkans, are kept in a pale pink.

This map doesn't lay the claim to be 100% exact. This map wants to give only an overview.

(The map will be edited also in future!)


Deutsch

Bemerkungen:

Diese Karte zeigt das Verbreitungsgebiet der türkischen Völker. Unabhängige Staaten werden in Rot und Autonome Republiken und Gebiete in einem helleren Rot dargestellt. In den Verwaltungseinheiten Rußlands und in Gebieten wie der Mongolei, in denen eine starke türkische Minderheit vorherrscht, sind in diese in Rosa dargestellt. In Gebieten ohne Autonomiestatus, wie die Nomadengebieten im Iran oder die türksischen Siedlungsgebiete auf dem Balkan, wird die Farbe Blaß-Rosa verwendet.

Diese Karte erhebt nicht den Anspruch der 100%igen Genauigkeit. Diese Karte will nur einen Überblick geben.

(Diese Karte wird regelmäßig bearbeitet!)

GNU head Bu belgenin GNU Özgür Belgeleme Lisansı, Sürüm 1.2 veya Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayımlanan sonraki herhangi bir sürüm şartları altında bu belgenin kopyalanması, dağıtılması ve/veya değiştirilmesi için izin verilmiştir;

Değişmeyen Bölümler, Ön Kapak Metinleri ve Arka Kapak Metinleri yoktur. Lisansın bir kopyası GNU Özgür Belgeleme Lisansı sayfasında yer almaktadır.

Public domain Bu iş yazarı Postmann Michael at İngilizce Vikipedi tarafından kamu malı olarak yayınlanmıştır. Bu dünya çapında geçerlidir.
Bazı ülkelerde bu yasal olarak mümkün olmayabilir; öyleyse:
Postmann Michael, bu işi herhangi bir amaç için, herhangi bir şart olmaksızın, yasalarca gerekli olmadıkça, herkesin kullanmasına izin veriyor.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel04.29, 19 Kasım 200604.29, 19 Kasım 2006 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli672 × 574 (59 KB)Postmann Michael~trwikiweitere Streusiedlungen eingefügt
22.33, 9 Kasım 200622.33, 9 Kasım 2006 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli672 × 574 (59 KB)Postmann Michael~trwikilittle changes
23.22, 6 Kasım 200623.22, 6 Kasım 2006 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli672 × 574 (59 KB)Postmann Michael~trwikirevise
22.58, 6 Kasım 200622.58, 6 Kasım 2006 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli672 × 574 (59 KB)Postmann Michael~trwikirevise
00.15, 5 Kasım 200600.15, 5 Kasım 2006 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli672 × 574 (59 KB)Postmann Michael~trwikiRevision of the map "Turkeli.jpg"