Dosya:Trainspotting kapak.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Trainspotting_kapak.jpg((428 × 600 piksel, dosya boyutu: 41 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Trainspotting (roman) maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Trainspotting kitabının kapak resmi
Kaynak https://www.dr.com.tr/kitap/trainspotting/edebiyat/roman/dunya-roman/urunno=0000000327093?gclid=Cj0KCQjww8jcBRDZARIsAJGCSGs8zchIa9fHeQuP8xmg--Z9pX4ARpatSIw4JKMfJHAPNjSIfpQSRxcaAlrUEALw_wcB sayfasından alınan bu kapak resminin telif hakkı muhtemelen yazarında, tasarımcısında veya yayıncısındadır.
Kullanılan kısım Sadece kapak resmi, bir ticari ürünün çok küçük bir kısmı.
Düşük çözünürlük? Resim konusunu anlatabilecek düzeyde yeterli ve telif hakkı sahibinin haklarını zedelemeyecek oranda düşük çözünürlüğe sahiptir.
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen kitabın anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Kitap hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu kitap kapağı resminin serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabilirliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak kitabın tamamının kopyalarını üretmek olası değildir.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel18.46, 7 Eylül 201818.46, 7 Eylül 2018 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli428 × 600 (41 KB)ToprakM (mesaj | katkılar)== Dosya ile ilgili açıklama == {{Telifli_kullanım_gerekçesi |Açıklama=Trainspotting kitabının kapak resmi |Kaynak=https://www.dr.com.tr/kitap/trainspotting/edebiyat/roman/dunya-roman/urunno=0000000327093?gclid=Cj0KCQjww8jcBRDZARIsAJGCSGs8zchIa9fHeQuP8xmg--Z9pX4ARpatSIw4JKMfJHAPNjSIfpQSRxcaAlrUEALw_wcB sayfasından alınan bu kapak resminin telif hakkı muhtemelen yazarında, tasarımcısında veya yayıncısındadır. |Madde=Trainspotting (roman) |Miktar=Sadece kapak resmi, bir ticari ürünün çok küçük...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar: