Dosya:Training Wheels Melanie Martinez kitapçık.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Training_Wheels_Melanie_Martinez_kitapçık.jpg((300 × 298 piksel, dosya boyutu: 41 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Training Wheels (şarkı) maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Bu resim Training Wheels (şarkı) adlı madde için bir kapak resmidir ve telif hakkı Atlantic Records'a, Warner/Chappell Music'e ya da resmin orijinal yaratıcısı Chole Tersigni'ye aittir.
Kaynak http://melaniemartinezmusic.com/crybaby/#fb0=15
Kullanılan kısım Kapağın tamamı kullanılmıştır, çünkü bu kapak tasarımı bir ticari ürünün paketinin kendisidir ve o ürünü tanımlamak için resmin tamamının görüntülenmesi gerekmektedir. Bu sayede yanlış anlaşılmaların da önüne geçilmektedir.
Düşük çözünürlük? Resim konusunu anlatabilecek düzeyde yeterli ve telif hakkı sahibinin haklarını zedelemeyecek oranda düşük çözünürlüğe sahiptir. Kopyaları ilgili materyalin ticari olarak korsanlık biçiminde ya da sanatsal biçimde kullanılmasını sağlamaya yetmeyecektir.
Kullanım amacı Resmin Training Wheels (şarkı) adlı maddedeki kullanım amacı ilgili albümün tanımını görsel olarak desteklemek ve okuyucuyu bilgilendirmektir.
Değiştirilebilirlik? Bir kapak resminin görüntüsü olduğu için, telifsiz bir eşiyle değiştirilebilmesi olanaksızdır. Aynı materyalin tüm resimleri telifli olacaktır ve orijinalinden alınmamış kopyaları maddede bahsi geçen konuyu betimlemekte etkili olamayacaktır.
Ek bilgi Bu kapak görüntüsünün ilgili maddedeki kullanımı Vikipedi'nin Adil kullanım gerekçelendirme yönergesine uygun olarak yapılmıştır ve yukarıda belirtildiği gibi, adil kullanım şartlarına uyduğu düşünülmektedir.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel15.34, 20 Ocak 201715.34, 20 Ocak 2017 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli300 × 298 (41 KB)Emir Özen (mesaj | katkılar){{Adil kullanım gerekçesi | Açıklama= Bu resim Training Wheels (şarkı) adlı madde için bir kapak resmidir ve telif hakkı Atlantic Records'a, Warner/Chappell Music'e ya da resmin orijinal yaratıcısı Chole Tersigni'ye aittir. | K...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri