Dosya:TheSinglesCollection.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

TheSinglesCollection.jpg((600 × 600 piksel, dosya boyutu: 82 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın The Singles Collection maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Bu resim The Singles Collection adlı madde için bir kapak resmidir ve telif hakları ya kaydı yapan firmaya ya da resmin orijinal yaratıcısına aittir.
Kaynak http://www.britney.com/us/blog/official-singles-collection-box-set
Kullanılan kısım Resmin tamamı kullanılmıştır, çünkü: ürünü tanımlamak için resmin tamamının görüntülenmesine gereksinim vardır. Bu sayede yanlış anlaşılmaların da önüne geçilmektedir.
Düşük çözünürlük? Resim konusunu anlatabilecek düzeyde yeterli ve telif hakkı sahibinin haklarını zedelemeyecek oranda düşük çözünürlüğe sahiptir. Kopyaları ilgili materyalin ticari olarak korsanlık biçiminde ya da sanatsal biçimde kullanılmasını sağlamaya yetmeyecektir.
Kullanım amacı Resim, ürünü tanımlamak için kullanılmıştır.
Değiştirilebilirlik? Resmin telifsiz bir eşiyle değiştirilebilmesi olanaksızdır. Aynı materyalin tüm resimleri telifli olacaktır ve orijinalinden alınmamış kopyaları maddede bahsi geçen konuyu betimlemekte etkili olamayacaktır.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel07.45, 3 Ekim 200907.45, 3 Ekim 2009 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli600 × 600 (82 KB)Sakrileg (mesaj | katkılar){{Telifli_kullanım_gerekçesi |Açıklama= |Kaynak=http://www.britney.com/us/blog/official-singles-collection-box-set |Madde=The Singles Collection |Miktar=Resmin tamamı kullanılmıştır, çünkü: ürünü tanımlamak için resmin tamamının gö

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar: