Dosya:Tenedos (Relation d un voyage du Levant).jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((1.800 × 1.087 piksel, dosya boyutu: 456 KB, MIME tipi: image/jpeg))


Açıklama Relation d'un voyage du Levant: fait par ordre du Roi : contenant l'histoire ancienne & moderne de plusieurs isles de l'Archipel, de Constantinople, des Côtes de la Mer Noire, de l'Armenie, de la Georgie, des frontières de Perse & de l'Asie Mineure.
Tarih Publisher Aux dépens de La Compagnie, 1718
Kaynak Relation d'un voyage du Levant
Yazar
Joseph Pitton de Tournefort  (1656–1708)  wikidata:Q312959 s:en:Author:Joseph Pitton de Tournefort q:ru:Жозеф Питтон де Турнефор
 
Joseph Pitton de Tournefort
İsim seçenekleri
Joseph Piton de Tournefort; Pitton de Tournefort; Tourn.; טורנפורט; ג'וזף טורנפורט; פיטון דה טורנפור; ז'וזף פיטון דה טורנפורט; Tourn; Tournefort; ツルヌフォール; トゥルヌフォール; ジョゼフ・ピトン・ド=トゥルヌフォール; ジョゼフ・ピトン・ド・トゥルヌフォール; ジョゼフ・ピトン・ド・ツルンフォール; Joseph de Tournefort; تورنفور; Turn.; Турнефор Жозеф Питтон де; Турнефор Жозеф; Tournef.; Турнефор; Турнефор, Жозеф Питтон де; Жозеф Питтон де Турнефор; Турнфор
Açıklama Fransız botanikçi, pteridologist, profesör, mikolojist ve doktor
French botanist
Doğum/ölüm tarihi 5 Haziran 1656 Bunu Vikiveri'de düzenleyin 28 Aralık 1708 Bunu Vikiveri'de düzenleyin
Doğum/ölüm yeri Aix-en-Provence Paris
Otorite kontrolü
creator QS:P170,Q312959
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Mevcut kanıtlardan dosyanın kamu malı olmasına rağmen bir makine ile tarandığı veya fotokopi olduğu anlaşılmaktadır, veya – mevcut kanıtlardan – dosya herhangi bir tarama veya fotokopi işleminden geçirildiğinden dolayı telif hakkı ile korunuyor olabileceği sonucu ortaya çıkabilir. Dosyanın kendi orjinal yüklemesinde şu nedenlerden dolayı kamu malı olduğu belirtilmiştir:
Public domain

Bu çalışma ABD'de veya yazarın yaşamının sona ermiş olmasından 100 veya daha fazla süre geçtiğinde bu duruma uygun telif yasaları olan tüm ülkelerde kamu malıdır.


Bu çalışma 1 Ocak 1929 tarihinden önce yayımlanmıştır (veya ABD Telif Hakkı Ofisinde kayıtlıdır). Bu nedenle eser ABD'de kamu malıdır.


Tüm düzenlemeler (örneğin parlaklık, kontrast, renk eşleştirme, renk geliştirme veya keskinleştirme gibi) dosya üzerinde sahibinin haricinde yeni bir telif hakkı iddia etmek için kullanılabileceği gibi, görülen eksiklikler doğrultusunda da yapılmış olabilir. Bu etiket bu tür konularda böyle bir ihtiyaç nedeniyle tasarlanmış ve dosyaya eklenmiştir. Dosyada hangi geliştirmelerin nerede ve ne şekilde yapıldığı bilinmemektedir veya bu geliştirmeler yetersiz ya da gereksiz de olabilir. Ancak kaynağı bilinen ham kontrastsız taramalar için bu etiketin yerine {{PD-old}} etiketi kullanılabilir. Kullanımı için, PD-Scan etiketi ne zaman kullanılır? bölümüne bakabilirsiniz.


Not: Bu etiket yalnızca taranmış veya fotokopi ile elde edilmiş dosyalarda kullanılmalıdır. Geçmişten kalan kamu malı orjinal fotoğraflar için, {{PD-Art}} şablonu uygulanabilir. Bilgi için PD-Art etiketi ne zaman kullanılır? bölümüne bakabilirsiniz.

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel23.54, 19 Mart 201023.54, 19 Mart 2010 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli1.800 × 1.087 (456 KB)Geagea{{Information |Description=Relation d'un voyage du Levant: fait par ordre du Roi : contenant l'histoire ancienne & moderne de plusieurs isles de l'Archipel, de Constantinople, des Côtes de la Mer Noire, de l'Armenie, de la Georgie, des frontières de Per

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri