Dosya:TVR-cabanas.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

TVR-cabanas.png((413 × 434 piksel, dosya boyutu: 36 KB, MIME tipi: image/png))


Crest of Cabanas de Tavira parish, Tavira municipality (Portugal)

The author has agreed to usage of his works under the GNU-FDL, as long as he is quoted as the source:

Caro Senhor,
Gostaria de saber se os brasões que tem no seu site estão no domínio público ou se estão protegidos por direitos de autor. Estou a participar na WIkipédia em português (pt.wikipedia.org) e gostaria de ilustrar os artigos sobre freguesias potuguesas com brasões como os que tem no seu site. Se estiver de acordo com essa utilização, deve estar informado que qualquer pessoa poderá ter acesso às imagens utilizando-as para qualquer fim legal, incluindo fins comerciais. Se estiver de acordo em colocar as imagens no domínio público, agradecia que me contactasse. Obrigado.
Manuel Anastácio
Olá, as imagens que estão no meu site são de livre utilização, só gostaria que, se os usa-sem no vosso site, indicassem a página de origem dos mesmos. Cumprimentos Sérgio Horta


Insignia Bu görüntüde bir bayrak, arma, mühür veya başka bir resmi nişan gösterilmektedir. Bu sembollerin kullanımı bir çok ülkede kısıtlanmıştır. Bu kısıtlamalar telif hakkı durumundan bağımsızdır.
GNU head Bu belgenin GNU Özgür Belgeleme Lisansı, Sürüm 1.2 veya Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayımlanan sonraki herhangi bir sürüm şartları altında bu belgenin kopyalanması, dağıtılması ve/veya değiştirilmesi için izin verilmiştir;

Değişmeyen Bölümler, Ön Kapak Metinleri ve Arka Kapak Metinleri yoktur. Lisansın bir kopyası GNU Özgür Belgeleme Lisansı sayfasında yer almaktadır.

w:tr:Creative Commons
atıf benzer paylaşım
Bu dosya, Creative Commons Atıf-Benzer Paylaşım 3.0 Taşınmamış lisansı ile lisanslanmıştır
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
  • benzer paylaşım – Maddeyi yeniden karıştırır, dönüştürür veya inşa ederseniz, katkılarınızı orijinal olarak aynı veya uyumlu lisans altında dağıtmanız gerekir.
Bu lisanslama etiketi, dosyaya GFDL lisanslama güncelleştirmenin bir parçası olarak eklenmiştir.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel00.51, 16 Ekim 200500.51, 16 Ekim 2005 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli413 × 434 (36 KB)Brian BoruCrest of Cabanas de Tavira parish, Tavira municipality (Portugal)<br> * Author: [http://www.fisicohomepage.hpg.ig.com.br/ Sérgio Horta] The author has agreed to usage of his works under the GNU-FDL, as long as he is quoted as the source: :''Caro Senho

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır: