Dosya:Türk Metal Kırıkkalespor.png

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Türk_Metal_Kırıkkalespor.png((500 × 500 piksel, dosya boyutu: 45 KB, MIME tipi: image/png))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Kırıkkalegücü FSK maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Bu resim Kırıkkalegücü FSK adlı maddede bahsi geçen konu için bir logo resmidir ve telif hakları ya bahsi geçen veya ürünü üreten kuruma ya da resmin orijinal yaratıcısına aittir.
Kaynak futbollogo.com
Kullanılan kısım Logonun tamamı kullanılmıştır, çünkü: bu logo tasarımı bir kurumun ya da ürünün simgesidir ve o kurum ya da ürünü tanımlamak için resmin tamamının görüntülenmesine gereksinim vardır. Bu sayede yanlış anlaşılmaların da önüne geçilmektedir.
Düşük çözünürlük? Evet, ticari ürünün kopyalanmasına imkan vermemektedir.
Kullanım amacı Eğitim ve bilgi verme amaçlıdır, ticari ürüne zarar vermemektedir. Hak sahiplerini ticari zarara uğratmamaktadır.
Değiştirilebilirlik? Telif hakları saklı içeriktir, telifsiz veya özgür lisanslı bir resimle değiştirilebilmesi olası değildir.

Lisans[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel20.00, 24 Nisan 201620.00, 24 Nisan 2016 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli500 × 500 (45 KB)Sabri76 (mesaj | katkılar)== Dosya ile ilgili açıklama == {{Adil kullanım gerekçesi | Açıklama = Bu resim Türk Metal Kırıkkalespor adlı maddede bahsi geçen konu için bir logo resmidir ve telif hakları ya bahsi geçen veya ürünü üreten kuruma ya da resmin...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri