Dosya:Summer triangle.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Summer_triangle.png((531 × 374 piksel, dosya boyutu: 13 KB, MIME tipi: image/png))


Özet

Açıklama
English: Diagram showing the summer triangle, a triangluar configuration of the stars Vega (α Lyrae), Altair (α Aquilae), et Deneb (α Cygni). Made by taking a screen snapshot of KStars, adding the lines in the triangle with OpenOffice sdraw, and cropping with the GIMP.
Français : Schéma montrant le triangle d′été, un astérisme de forme triangulaire formé par les étoiles Véga (α Lyrae), Altaïr (α Aquilae), et Deneb (α Cygni). Réalisé par capture d'écran du logiciel KStars, par ajout des lignes du triangle d′été avec OpenOffice Draw, puis par recadrage à l'aide de GIMP.
Tarih
Kaynak Jim Thomas
Made by taking a screen snapshot of KStars, adding the lines in the triangle with OpenOffice'sDraw, and cropping with the GIMP.
Yazar Jim Thomas

Lisanslama

GNU head

Bu çalışma bir özgür yazılımdır; Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayınlanan GNU Genel Kamu Lisansı altında veya sürüm 2 lisansı ya da sonraki herhangi bir lisan sürümü uyarınca; bu çalışmayı dağıtabilir ve/veya değiştirebilirsiniz. Bu çalışma faydalı olacağı ümidiyle, ancak belirli bir amaç için uygunluk veya ticari bir amaç dahil olmak üzere herhangi bir garanti verilmeden dağıtılmıştır. Detaylı bilgi için sürüm 2 ve GNU Gene Kamu Lisansı sürüm 3 sayfalarına bakabilirsiniz.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.
Diagram showing the summer triangle

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

19 Haziran 2006

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel16.52, 19 Haziran 200616.52, 19 Haziran 2006 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli531 × 374 (13 KB)JomegatDiagram showing the summer triangle, a triangluar configuration of the stars Vega, Altair, and Deneb. Made by taking a screen snapshot of KStars, adding the lines in the triangle with OpenOffice sdraw, and cropping with the Gimp. This work was done by Ji

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.