Dosya:Sts-82-patch.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((1.956 × 1.985 piksel, dosya boyutu: 683 KB, MIME tipi: image/png))


Özet

Açıklama
English: STS-82 Mission Insignia
  • STS-82 is the second mission to service the Hubble Space Telescope (HST). The central feature of the patch is HST as the crew members will see it through Discovery's overhead windows when the orbiter approaches for rendezvous, retrieval and a subsequent series of spacewalks to perform servicing tasks. The telescope is pointing toward deep space, observing the cosmos. The spiral galaxy symbolizes one of HST's important scientific missions, to accurately determine the cosmic distance scale. To the right of the telescope is a cross-like structure known as a gravitational lens, one of the numerous fundamental discoveries made using HST Imagery. The names of the STS-82 crew members are arranged around the perimeter of the patch with the extravehicular activity's (EVA) participating crew members placed in the upper semicircle and the orbiter crew in the lower one.
Tarih
Kaynak
Yazar NASA
Bu görüntü veya video ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) Johnson Space Centertarafından Fotoğraf ID: STS082-S-001 AND Alternatif ID: MSFC-9612127 ile kataloğa alınmıştır.

Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın.
Diğer diller:

Lisanslama

Public domain Bu dosya NASA tarafından üretildiği için kamu malıdır. Aksi belirtilmediği sürece "NASA tarafından üretilen malzemenin telif hakkı olmadığı" NASA telif politikasında belirtilmiştir. (Bkz. Template:PD-USGov, NASA copyright policy page veya JPL Image Use Policy.)
Uyarılar:
Insignia Bu görüntüde bir bayrak, arma, mühür veya başka bir resmi nişan gösterilmektedir. Bu sembollerin kullanımı bir çok ülkede kısıtlanmıştır. Bu kısıtlamalar telif hakkı durumundan bağımsızdır.
Bu galeride bulunan tüm resimler vektörel grafikler kullanılarak SVG dosyası şeklinde oluşturulmalıdır. Bunun çeşitli avantajları vardır; daha fazla bilgi için Commons:Temizleme medyası sayfasına bakın. Eğer bu resmin SVG formatına sahipseniz, lütfen yükleyin. Lütfen SVG dosyanızı yükledikten sonra, bu şablonu bu resimdeki {{vector version available|yeni resim ismi.svg}} şablonu ile değiştirin.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

1 Ağustos 1996

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel12.54, 15 Aralık 201412.54, 15 Aralık 2014 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli1.956 × 1.985 (683 KB)Ras67high resolution
16.05, 19 Mart 200716.05, 19 Mart 2007 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli898 × 886 (995 KB)Fritzbox{{ConvertToSVG|Logo}} == Summary == STS-82 Patch Category:Logos of STS missions == Licensing == {{PD-USGov-NASA}}

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri